24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#17124 ráadásul háttérsztori alapján az elyosok a gecimacik :DD -
Tomy Lee #17123 Itt nincs jó,rossz oldal.Olvass kis háttér sztorit játékról.. -
Ashyn #17122 Köazi, maradnék a "jó" oldalon :) Remélem, azért összefutok majd magyarokkal :) -
Beato #17121 Asmoknak valszeg Tele, de nem állítom, hogy perentora nem mennének magyarok asmonak.
Nah jah ez igaz, bár vedd figyelembe azt is hogy aki L2-zött annak faszán jó volt a game, Aiont marha sokan abbahagyták különböző okok miatt, és itt most nem effektíve a fizetésre gondolok pusztán. Tippre szerintem sokan lesznek azok is akik "kipróbálják" eredetit, 1-2 karit felhúznak L20-30ra aztán otthagyják. De mindenesetre többen lesznek mint most, ehhez kétség sem fér. -
#17120 Lesz nep, ha free lesz. Lasd Lineage2. 2 szerver volt, kb. 1/3 telitetseggel. Most 4szerver allandoan pupon. Ugy hogy mar az EU szerverek is mennek 2-3 szerver pupon. -
pimpi001 #17119 telemachus vagy perento lessz az asmo Magyarok seroja? csakmert azt a szerot tolom akkor. -
Beato #17118 Állj át a sötét oldalra ! Nem fog fájni ! :P :D -
Ashyn #17117 Köszi a választ :)
Ahogy látom, mindenki Asmo, vagy az lesz. Elyos oldalra jön valaki? -
Beato #17116 Jó kérdés, bár ki tudja. Bár elég fölöslegesnek tartanám személy szerint, ha 2x ennyi player lenne mint jelenleg, azt is röhögve bírnák el a serverek. Egy külön server ahol külön szabályzat van, így hirtelen nem tudok mire gondolni hogy mit variálnának :S -
#17115 most hogy F2P lesz, inditanak esetleg uj szervert?
Meg az AOC topicban olvastam, hogy csinaltak egy friss servert sajat szabalyzattal, ahol mindenkinek csak 1 karaktere lehetett.
erdekes lenne az otlet itt is. -
Beato #17114 Hát ez marha jó :D Tippre direktbe szivatják Tele-t, biztos február elsején wipeolják a servert, de csak Telemachus-t ! :D -
#17113 nem volt D: -
Beato #17112 Most komolyan lelőtték Telemachus-t ?:D Nem figyeltem a rendszerüzenetet ha volt :/ -
#17111 Köszi :) -
Beato #17110 Ha Tomy Lee-ről van szó akkor asmo *.* -
#17109 Csak azt kérdeztem Tommy-tól, hogy ők melyik oldalon is vannak :) -
Beato #17108 Attól függ ! Melyiknek a gear skinje tetszik jobban ?:D Btw Telemachus server/Asmo frakcióból van néhány ember itt SG-n ahogy elnézem ^^ -
#17107 Asmo v elyos? -
#17106 akik tele -asmo oldalon játszanak, dobnátok egy priviüzit nicknévvel? :)
van egy kis rangerem , lehet hozzátok csapódnék pár kromedere vele :) -
Malachit #17105 A HA feloszlott. Elvétve még páran megvannak talán itt - ott abból a gárdából jelenleg is. Szergi PL. állandóan trollkodik még a Variance-on :) Én jelenleg az Aqarisban vagyok. Szerver transfer / merge-kor a HA jelentős része (aktívak)átjött a Perentóra, majd itt befejezték / felfüggesztették a játékot.
Továbbra is a Temppel játszom, név se változott, igaz most 3 hete alig, mivel SWTOR-t is felfedeztem magamnak :) -
Beato #17104 Naugye hogy ugye?!
Igen, félév múlva is ráér,ha csak a veteran kell, 1 hónapot befizetsz, utána have fun 4ever. -
Vagrant #17103 hmm koszi, akkor elvileg raer februarban is befizetni. -
Beato #17102 Igaz,. helyesbítek, ezt én hibáztam el, mert az acc. aktiválásról volt szó napokig, viszont 1!!! oldallal visszább Frosty leírta, tovább nem is néztem, Szóval nem tudom hogyan jutottál el a 3. oldalig, de mind1. -
Vagrant #17101 egy igen vagy nem
a konstans temarol annyit 3 oldalt visszaolvastam, es ott irkaltok ti minden felet
De mind 1 majd utananezek melo utan. -
Beato #17100 Feloszlott ? JAJ NE ! :DDDDD De inkább nem szóltam semmit :D
Egyébként Vagrant, ha visszaolvasol napokig konstans volt ez a téma, ne legyél lusta. -
krisz073 #17099 Így igaz Spatalos szerver, Asmo oldal Halál Angyalai légió :D
Tudom, hogy már rég feloszlott. De hátha most, hogy ingyenes lesz visszatér pár arc a régi társaságból :D -
Vagrant #17098 Ez nekem nem teljesen tiszta,
ha megvárom a F2P indulast utana befizetek 1 honapot majd gold ra, akkor ha lejar megkapom a veteran bonuszokat, vagy csak ha f2p elott is volt mar havi dijas toltesem?
-
Beato #17097 Elyo hatalom van mindenhol, szóval tökmind1 :D
Btw Halál anygalai ? Csak nem a Spatalososra gondolsz ? -
Ashyn #17096 Sziasztok!
Elyos oldalt melyik szerverre érdemes menni?
Köszönöm! -
#17095 NE FELEJTSÉTEK MAJD EL EZT:
http://www.aionfreetoplay.com/website/faq/item/account_01 -
krisz073 #17094 Sziasztok.
Nekem még head-start-s accountom van, amit pár hónapig fizettem anno.
Viszont feb. elején visszatérek egy próba erejéig. Kíváncsi vagyok mit sikerült javítani/elbaltázni azóta :D
Van itt olyan aki anno a Halál Angyalai Asmo légióba játszott? -
Berin01 #17093 Aki még légiót keres és most kezdi a játékot , nyugodtan jöhet a Perento-ra ha Asmo oldalon akar karaktert indítani, Aquirs néven van ott magyar légió.
A légió kb fél éves, van pár segítőkész 55-ös , de úgy 10 aktív kiskarink is van, remélhetőleg a számuk csak bővülni fog az elkövetkezőkben. -
Tomy Lee #17092 Ok.Így FT-re 1 group meg is lenne kezdésnek^^ -
#17091 Akkor megyek én is oda, ha csináltok légiót. Egy gladira számítsatok majd, csak megvárom az f2p beindulását, mert csak amcsiba találtam számomra elfogadható áron játékot, az meg nem valószínű h jó lesz európai szerverre. -
Tomy Lee #17090 Egyelőre friend list-be vagyunk+group mert trial csak group-ba írhat.Küldj privátba ingame nevet és hozzáadunk.Lesz Légió is de még várunk vele.. -
pimpi001 #17089 lv5 a priestem ami meg nemtom mi lessz. de sztem tobb mint valoszinu chanter. telemachuson.
-
Beato #17088 :D Még on-line sem vagy ! :D Kéne +10 lvl neked és akkor tényleg grindfest :D -
Tomy Lee #17087 Na grindfest,Axon??:) -
Beato #17086 Oh server-up ? INC grindshit jobbclickfest :P -
Tomy Lee #17085 Esetleg próbálkozz olyan bankkártyával ami már nem aktív.