24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Tomy Lee
    Sajnos kell hozzá egy gamecard(15,30 vagy 60 napos) vagy aktív bankkártya(erről nem von le semmit de miután megadtad adatokat le kell Cancel-ezni!!) ahoz,hogy érvényesítsd a 30 napos játékodat:/
  • pimpi001
    HELP.
    megvettem a gamet, nagy betukkel rajta hogy elso 30 nap ugye benne van az arban. a hozza adott game activation card-on van a kod, ha jol ertelmeztem.
    de mikor beirom neki ezt adja ki : This serial can not be used as payment.
    ienkor mi van??
    vagy valamit rosszul csinaltam?
  • Tomy Lee
    Szerver Up!
  • Beato
    Bár sokan mondják h még fölösleges, kérdeztem 40 abyss geares embertől, General-ig arcokat, és sokan mondták, ráér, csak az a baj hogy tisztában vagyok vele hogy ez mind mennyi pénz és idő, szóval ha azt veszem ma van január 18. és 12nap-2 hét múlva elömleszti a servereket a sok ember akkor már annyira nem baráti ezen dolgok ráhagyása az időre, meg hogy majd ráér.
    Szerintem legalábbis, aztán lehet én vagyok a noob :D :P
  • Beato
    Ahham. :) Hát igen csak most a 27 karimmal van annyi pénzem h tudnék venni 400GRS-t és akkor még nincsen semmim csak gyorsabban futok :D szal rare drop mobokat farmolni, meg repeat questeket, azért jó messze van még a 35-40, és hiába low-lvl ott is 1 fullos gear nagyon sokba fáj :D Proffon. is gondolkoztam, de kb alchemy meg talán cooking érné meg, armorosoknál a flux árak illetve a napi korlátolt vásárlás valami iszonyat, fegyver meg handinél meg ez a lépcsőzetes craftolási rendszer omg... már törtön is rémálom volt, nem hogy origin, erre vmi tipp esetleg ? azon is filóztam h essencetapping meg sem éri inkább aether aztán morph, csak mióta játszom v. balauroké v. elyosoké core :D
  • Frosty01
    ha úgy lesz a jövőben a szituáció, szerintem nekem is lesz riftelgetős karakterem...
  • Tomy Lee
    Szerintem is Eltnen nagy játékélményt ad.Biztosan ott fogok ragadni megint ha felkészültem rá:)
  • Frosty01
    a legnagyobb fun, de kell hozzá egy "main" karakter amivel farmolsz, h legyen pénzed scrollra foodra, de amíg nincs >ellenfeled< fölöslegesnek tartom. majd ha lesz sok új player, meg kis low lvl emberkék szanaszét a nagyvilágban, akkor újra lesz értelme ennek is.

egyébként pvp-zni akkor volt a legjobb amikor még 50 volt a szinthatár. 55ön sokkal gyorsabb minden, meg ingissonban is annyi mob van hogy katasztrófa... eltnenben szerettem suttyóskodni a legjobban
  • Beato
    thy ^^
    Btw leginkább tőletek, 55-től kérdezném, mennyire viable ilyen ~40 körül megrohadni és riftezgetni stb ? mert hát anno a game effektíve legnagyobb feature-je volt csak kérdezgettem embereket, és mondták hogy viszonylag már "könnyű" 55 lenni és arenából a tokeneket húzni, meg ally-ban siegeknél az AP-t, hozzáteszem, legalábbis a kezdetekhez képest könnyebb, bár akkor még nem volt crucible sem. Plusz vegyük figyelembe azt is hogy várhatóan azért jönni fognak az új playerek, szal nem lesz kihalt Eltnen, Heiron, Beluslan, és TALÁN abyss sem annyira mint amennyire most. :)
  • Frosty01
    55 sin, cleric.
  • Beato
    Thy Mort/Morf :DD Frosty neked classod, lvled ?
    Btw ha érdekel ping akkor érdemes a 3 UK serón createlni 2sec alatt 1 karit és megnézni pinget, ez persze egyéni, magamon kívül még nem is találkoztam olyannal akinek jobb lenne offical egyiken, mint a másikon. Meg igazából te döntésed, nem tudhatjuk februárban hova, mennyien mennek, talán tényleg Telemachus a kedvezőbb, Perenton túl sok magyar nincsen tudtommal, meg 55 coliseum settes emberek nem nagyon fognak veled valszeg foglalkozni :D A döntés a Te kezedben van ! :D
  • pimpi001
    koszonom.
    akkor a Telemachus szeron sok a Magyar?
  • Frosty01
    telemacsón játszunk sokan már magyarok, más szerverekről nem tudok sokat.

nézd meg a következő órában ezt: http://aionstatus.com/
  • pimpi001
    thx.
    mikor tudok belepni? mikor lessz vege a maintenancenak?
    jah asmo leszek. serot mit ajanlotok?
  • Frosty01
    azért mert karbantartás van, nem kell megijedni!
  • pimpi001
    kerdes.
    megvettem a gamet. install update ncsoft reg mindd megvolt. kaptam egy game activatoin card-ot is, amin a szerial szamot is beirtam. de nemtok belepni valamiert. accountom el, de a kliens inditas utan mikor beirom az accom kidob egy szerver idotullepes uzenettel.
    ienkor mi van??
    thx ha valaki valaszol
  • Morf
    Lvl 55, Asmo, én is most jöttem vissza pár napja.
  • Beato
    Morf/Mort (sry csak monitorom tönkrement és 10 éves CRT nem ad vmi tiszta képet:D) Had kérdezzem meg, te melyik frakcióban játszol, és mekkora lvl ? Csak mert látom Telemachus van nickedben. ._.#
  • Morf
    Ok, ha megérkezel az aláírásomban szereplő nick-re este 6:30 után bátran pm-ezz :)
  • gosumofo
    betas accot is be tudtam jelölni :)
  • Tomy Lee
    Trial és Premium acc.-t lehet jelenteni Gameforge eu transfer-re.
    Ncsoft master account
  • Tomy Lee
    Mi voltunk ha ez megnyugtat,Telemachus-on:D
    Semmi lag nincs teljesen jó latency.Global chat folyamatosan megy(inkább l40+ de ez február 1-től úgyis változik,helyet kapnak a low insták is:)

Én még trial vagyok kivárom a 10 napot(már csak 6:) aztán frissítem az accountom a megvett játékkal és GC-vel szal.addig nem tudok írni ingame csak group chat-be:/
  • Morf
    Én meg beszívtam, a gamecards.eu-n vásároltam TC-t, és két napja nem tudják átküldeni a kódot, pedig a hétvégén már nyomtam volna :/
  • Frosty01
    nekem mindegy ki veszi át csak ne valami őrült :D
    igazából nem is lenne túl sok dolga egy hg-nak, amennyi hír-dömpinget kapunk mostanában.....
  • Tomy Lee
    frosty-t megkérdeztem neki nincs ideje most erre(ő ugye aki aktívan volt végig).Én is itt vagyok kezdetektől de nem voltam aktív mindig mivel nem fizettem Aion-t sokáig,szinte csak olvastam topikot.
    Valaki esetleg?Nuclearity?Vagy más?
    Ha senki akkor én átvenném.Mindenképp olyan valaki aki hosszabb időre tervezi a játékot és sokat itt van és rá is ér.Nem akarom senki olyan elől elvenni aki komolyan akar itt HG lenni de ha nem lesz jelentkező én átveszem.
  • Sáska
    szoktam olvasni a topicot, bar nem olyan surun. Mar jeleztem tobbszor, hogy valaki atvehetne a HG cimet, de senki nem jelentkezett..

esetleg valaki akit erdekel?
  • Tomy Lee
    Intéztem f2p-t banner alá meg topic címről is jobban tudják már így emberek,hogy free lesz.
  • Tomy Lee
    Küldtem neki pénzt és kb.5 percre rá már meg is jött a kód scannelt formában:)
  • Nuclearity
    pl livekodok.hu
  • Frosty01
    fontos gyors választ kérek! :DD
  • Frosty01
    hol lehet 15 napos gc-t venni?
  • Belton
    Jah nem lenne hátrány frissíteni , de a lényeg ki kellene rakni a banerba hogy februártol free.
  • Tomy Lee
    Sáska a HG itt van?Esetleg ki kellene tenni pár dolgot banner alá.
  • Tomy Lee
    2.0 - 2.1.0.12 ezt frissíti most ami 4,8gb.Mennyi lesz még 2.1-ről 2.7-ig?
    Így is a 2.0 Balaurea felrakott már 17 gb-ot..
  • Beato
    Ha megkaptad a 30nap "free"-t akkor vagy vettél gc-t v. a számládról vontak le, kvázi kifizetted full a játékot, magyarul gold packod van. Btw referal on, szóval csak írjatok ! :P
  • Genesist
    Nekem annyi kérdésem lenne, hogy ha megvettem a játékot, aktiváltam és meg is kaptam a 30 nap játékot, akkor én automatikusan veteran szintről indulok?
  • Beato
    Max az megy aki only high-end pvp-zni akar és nincsen 400 pingje egy tört serveren, azaz kb 1% a playereknek :D
  • Tomy Lee
    Mehet törlésre az összes ilyen szerver:DD
  • Belton
    Marad is Új 2hét mulva Free az OFF szted ki megy oda ? :D
    10 online playerhez ? :D
  • MOWERBACSI
    Új Pvp szerver :) http://aion.enigmaworld.hu