Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
hali sziasztok
van egy kis gondom

van ez az oldal és használnia kellene a java progit fut a háttérbe de nem látom magát a karaktert mert eltakarja ez a manual feliratos szöveg van valakinek ötlete?
firefoxot használok böngészõt de expoler alatt is megcsinálja ugyanezt régebben mûködött.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

cece
Idézve:
"Tehát összegzés:
Aki most akar új karit kezdeni annak van 3 englis szerver.

helyzet Telemachos Elyos-t nem kreálhatsz arány 70/20 elyos/asmo

JÓL elvagyunk..."

Igen most talán változott a helyzet annyiban, hogy szinte senki nem riftezik és a nagy karikkal foglalkoznak. Abból tudod lemérni ami a brókernél van, az eddig hiány könyvek amiket a riftek közelében lehetett szedni elárasztották a brókert, úgy hogy elõtte max. ha valakinek véletlenül esett azt vágta be arany áron.
Jó lenne ha a mostani arány maradna nem akarok sokat egy 60/40 is elég lenne de nem látok erre sok esélyt.

gurubefree
Sziasztok

Spataloson Elyos oldalon vennek barmilyen karaktert .... naked is megteszi ; nem kell hogy Lv.50 legyen 😊 valami expert-el ( handi elonyben )

koszi

ゾルターン

Miért ne, jó poén az 😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

attyspocak
Mindegy melyik szerver????
Minden szerveren van expert fegyverkovács karid?

Nuclearity
nem 10 20 ember, de igazad van azért mentek vissza játszani mert vártak valamit, nem vagyok jos ahogyan te se, de ahogy én több oldalrol levettem, sokak nem ezt várták, mig sokak ezt várták, mind beálitottság kérdése, meglátjuk milesz

Az az ember,aki visszajött játszani,az azért jött vissza,hogy ha tetszik neki minden akkor maradjon,legalább is én azért fizetnék,hogy akkor már legyen vmi ugye,és mivel most minden tuti,egész jo a balance is,sok az ujdonság,szoval szerintem nem lesz itt baj még sokáig.Az,hogy 10-20 ember irogat valamit,az meg nem mérvado,itt szerverenként többezer játékosrol van szo
Nuclearity
ez a helyzet valoszinüleg egészen a honap végéig fog fent állni még le nem jár sok ember subja, okokat nem mondok, nézegess oldalakat és rájössz majd.

Mindjárt meglesz 500 Weaponsmithing 😊

Ja és egyébként, ha valaki talál lvl 51+ sárga vagy narancs weaponsmith design-t, vevõ lennék ra 3-4 milla körül, mindegy melyik szerver.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ebben tévedsz,ugyanis 2.0 visszahozott elég sok asmot,elyost viszont arányában nem annyit,most kb egyforma erösek lehetünk,annyi ember van mint aion kezdetekor kb.Az igaz,hogy ha valaki elmegy elyosokhoz akkor 10szer annyian mennek rá,de ez forditva is igaz halo!Most aztmondom végre kicsit visszaesik az elyosok arca telemacson,és aránylag balance van.Abyssi fortressek meg most nem mérvadoak,mert mindenki questel és fejlödik,bár ehez képest az elsö gelkamrosi siegen vagy 6-700 50+os asmo ott volt ,és ami nemmindegy,hogy hamarabb befoglaltuk a fortresünket mint az elyosok,ráadásul nekik a másodikat aznap nem is sikerült,mig nekünk mindkettöt,tehát ez az elyos fölény kicsit alábbhagyott
Tehát összegzés:
Aki most akar új karit kezdeni annak van 3 englis szerver.
helyzet Spatalos Elyos-t nem kreálhatsz arány 80/10 elyos/asmo
helyzet Telemachos Elyos-t nem kreálhatsz arány 70/20 elyos/asmo
helyzet Perenton Asmodion-t nem kreálhatsz 70/20 asmo/elyos
viszont magyar guild nincs Perenton-on
JÓL elvagyunk...
Oké ez meg már az én lámaságom...
Szóval frissebb link:
http://i110.photobucket.com/albums/n82/X-Lancer/Untitled-1copy-2.gif
WTB szerk...
A link az armoryhoz mégegyszer:
http://i110.photobucket.com/albums/n82/X-Lancer/Untitled-1copy-1.gif
Hello!
Szeretném eladni a L50-es Elyos Rangerem Spataloson.
Armory:
http://i110.photobucket.com/albums/n...ed-1copy-1.gif
Extract-vitalty: 399
Extract-aether: 399
Handicraft (expert): 449 minden recivel 399 alatt
2kk Kinah a karakternél meg egy halom mati a WHban. Collector's edition pre-order-el. A névváltó kártya meg megvan.

Akit érdekel, NE ITT ÍRJON, hanem -> xlancer(kukac)hotmail(pötty)com
cece
Balance?
Ez most valami elég fura vicc lehetett amit csak az ott játszó asmok nem értenek.
Ha az balance, hogy csak kb. 5 lvl 50 es ely jut rád akkor gyere 😄

ui. szerdán voltam utoljára ingame, akkor asmo oldalon már egy fort sem volt...

Gubberx
Inquisitors pl meg Legend of HUN ha jól emlékszem

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nuclearity
érdeklõdnék 2.0 ás tapasztalatok alapján, hogy szolgál az assassin és a sorcerer pvp ben? (valami öszetett dologra lennék kiváncsi, nem csak annyira hogy jól, rosszul.)

elöre is köszi

Köszi
akkor megyek a Telemachus-ra Asmo oldalra
/legalább ott van egy kis balance /
tehát, Telemachuson Asmo oldalon milyen Magyar guild van?
Külön magyar Légio nem nagyon van a Perento-n tudomásom szerint. A Bicskásokat (Galamb Off! áttelepült tagok voltak azthiszem) láttam elsõ transzfer után, de nem tudommi lett velük. Mostanában egyet se láttam.
Galamb Off is van de 1 tagot mutat rájuk.
Páran vagyunk a Cronic-ban, ami nemzetközi.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

ElfQT
Ha most veszi meg valaki, akkor van értelme.

Vigyázat, a leopárd harap!

Üdvözlet
a Perento szerveren Asmo oldalon milyen Magyar guild van ?
Gubberx
nm 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Messze nem <#vigyor5> De köszi az infókat, nem volt teljesen tiszta , miért kérnek eegy kisebb vagyont 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Gubberx
Ha nagyon fanatikus vagy megveheted dobozosan hogy örülj neki 😄 meg asszem kapsz akkor 2 pet-et ajándékba

akkor mi kerül 23 euróba? <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

free

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Kicsit most összezavarodtam. Van ugyebár ez a kieg. Assaul on Balaurea..vagy valami ilyesmi. Guild Warson nevelkedve, gondoltam meg kell vennem, aztán játszhatok. Erre ma updatelte magát a játék, de nem is kicsit! Most akkor meg kell vennem a kieget, vagy free?
A Hungarian Army 63 taggal.

Trixtan
Sehol, csak gyüjtsd be a luckokat és megvagy.

Továbbra is keresek weapon expertes craftert asmo telemacson
sziasztok Persistence and Luck nevü küldihez hol lehet venni Shining Glass Bottle nevû itemet mert én csak egy Sabotes's Extraction Tool kaptam,ha valaki már meg csinálta ezt a küldit írja meg elõre is köszi.
Hello

Perenton van vmi nagy magyar legio?
BEAST
Végül a más mmo felé kacsingatósra esett a választásom, mert már inkább érdekelne a TERA vagy késõbb a Guild Wars 2, de ha valami hihetetlen csoda folytán a beszámolók meg tudnak gyõzni akkor még lehet, hogy az elõbbiek megjelenéséig visszanézek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A Variance blogon fut most egy szavazás, örülnénk, ha minden jelenlegi és valaha aktív Aion játékos részt venne a szavazásban: <2.0> szavazás!
Köszi mindenkinek elõre is.

Variance - Tera Hungary: http://tera.variance.hu/ - Tera Hungary fórum: http://terahun.hu/ The Secret World Hungarian Blog: http://tsw.hu/

RoboKutya78
hali skacok
kérdés
aionPTS-en hogy tudok a leggyorsabban felfejlõdni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Satisfactory
Eladó egy headstartos EU account. Ami rajta van: Lv50-es férfi Elyos Sorcerer, Spataloson valamint több kisebb kari. Rename ticket van a zsebében, ergo bérmentve az lesz a neve amit akarsz. Minden campaign küldi kész ami 50-ig elõjön. DPS ágon adv stigmák. Expert alchemys és az extraction skilljei is közel maxon vannak. 36 millió khina zsebpénzként és még egy csomó mati wh ban (fluxok). Kb 130k AP a karakteren és relicekben. Néhány 50-es pvp ékszer van rajta, a többi felszerelése középkategóriás.
Árban meg tudunk egyezni szerintem. További info: nemeskeri(kukac)hotmail(pont)com

retired Sorcerer @ Spatalos

telemacson vki tud craftolni 40es balic GSt?asmo
Eladó acc.-ot keresek. 45+.

Trixtan
Köszi, a lényeg, hogy a pvp bonusok nem adódnak össze :/

attyspocak
Ja! Orbot nem tudom, hogy lehet-e mergelni, de azt hiszem igen, mert kétkezesnek számít.

attyspocak
Hoigy milyen szintkülönbség lehet két fegyó között merge esetén nem tudom, de már láttam két abyss fegyót egyben és nem adódott össze a pvp bónus rajtuk. Sem az attack speed nem adódik össze.
Egyébként a merge eredménye már a végrehajtás elött is megtekinthetõ. Beteszed a két fegyót az npc-nél és máris láthatod, hogy mi lesz a végeredmény és mennyi kináért. Azt is, hogy melyik fegyó tûnik el végéeg ha megcsinálod a merget.

Trixtan
Össze lehet mergézni egy 50-es és egy 40-es abyss fegyót egymással?
pl. orbot ? és ha igen összeadódik a + pvp bonus?

Frosty01
dash and slash ha dpsre vágysz
ha használható stigmákra akkor vegyesfelvágott.
a runás stigmabuild jelenleg FOS. 2.0-ban 55ön lesz némi értelme kirakni a silence stigma miatt, bár fogalmam sincs megéri e, nem hiszem h elég magic acc illetve boostja lenne egy normal assának ahhoz hogy rádobálja akárkire a fél perces silencet + ezzel a buildel nem sok hatásos skill marad meg.

ha már itt járunk - mboostos assáról hallott már vki vmit? mennyire életképes? használ ilyet bárki is?

practitioner of the forbidden arts of death

Sáska
nem, en mar csak a PTS-en bohockodok neha, sima szerveren se kedvem, se idom nincs jatszani. majd Tera/gw2..

xerb
Assasin ügyben kérnék egy kis helpet.
Melyik advenced stigma buildot válasszam, melyiket ajánljátok?
Esetleg egyik és másikrol írnátok pár szót hogy miért jó miért nem.
Elore is köszönöm.

I am so awesome [Keeper The Tank]

Napokat próbálgattam és v.mi maintance kiírás volt vagy wrong paying method error.Te simán átvittél karaktert?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sáska
most volt 4 napja a legutobbi free transfer kor vege... >> Variance

Pts klienst letöltöttem frissítettem és nem tudtam bejelentkezni élõ account-al ugyanúgy haverom sem és töröltem is mert ugye nyár elején nem érdekelt annyira.
Korea-t elkezdtem szedni hátha.
Amúgy free transfer is elég lenne ismét!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nem lesz közös account wh a szerverekkel (semmi logika nincs benne)
a free transferre megvolt a lehetõség, igaz azt nem kicsit elqrták (sztem lesz még ilyenre lehetõség)
pts 2.0-val már egy ideje fut, nem kell a koreait keresgélni...
xerb
Jó les az 8.-nak is.

I am so awesome [Keeper The Tank]