24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16752 nincsmit, szívesen :DD
örülök neki h sikerült megoldani :D -
Mlinarcsik #16751 Oreg, te egy Isten Kiraly vagy !!!
KOSZI !!!!
Elmondom mit csesztem el. Felraktam a jatekot, es minden ment maxra, es automatikusan a high graphic enginet valasztottam a "default" helyett.
Na baszod a "high" engine az egy darab fos. A default meg valoban visszaallitja a regi enginet, minden foldi joval !!! FASZA !!!
KOSZIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!
De azt meg mindig nem ertem, hogy a high engine miert nez ki egy darab f*snak a gepemen.
De az uj engine miert is jobb ? Marmint mint kellene latnom azon kivul, hogy pixel hegyek hianyoznak, meg nincs elsimitas, es minden ugy nez ki, mint egy PS2-es konzoljatek?
Egyebkent valami az en gepemmel lehet. Pld van egy olyan lehetoseg az uj enginnel, hogy fixed fps vagy valami ilyesmi, ha azt bekapcsolom minden eltunik a kepernyorol a karaktereken kivul, es a nagy feher tejfolben kolbaszol mindenki amig vissza nem kapcsolom. Nem ertem !
Mind1 is, mert a regi engine szuperul muxik!!!!
Szep ez a jatek !!!!
Ja, es mondtam mar, hogy koszi!??? :) -
#16750 hát öreg valamit nagyon elcseszhettél :D
tedd fel a LEGÚJABB nvidia drivereket, próbáld meg a régi grafi enginet használni (ezt ki tudod választani a grafikai beállításoknál) 1600x felbontás elég lesz, az advanced fül alatt pedig be tudod állítani a misc. cuccokat /pl élsimítás, vagy amit akarsz/
ha nagyon vagány az új vga-d akkor próbálkozhatsz az új grafikai engine-vel is, ami egyébként ugyanaz mint a régi csak fel van turbózva (kezdetek óta cryengine van) -
Mlinarcsik #16749 Szevasztok
Emberek: Lenne egy kerdesem.
Regebben jatszottam ezt a jatekot. Nagyon szerettem, mert durvan jol nezett ki. Szar volt a grindeles, de gyonyoru volt.
Egy ideje nem jetszottam. Mostanaban vettem egy jobb video kartyat. Nvidiat.
Mondom megnezem, hogy nez ki jatek egy jo videokarival.
Erre belogolok, es a jatek ugy nez ki, mint egy szar b kategorias konzoljatek. A felbontast hiaba allitom 1920X1080-ra sztm nem annyi. Hianyoznak a texturak a dolgokrol. Olyan lassan indul el a jatek, hogy az mar nevetseges. Kb 2 perc mire megkapom a log in screent.
Felhuzom a beallitasokat maximumra, es a jatek egy db sz*r. Tiszta pixel minden, nincs egy egyenes vonal benne. Az elsimitast nem talalom a beallitasokban. A felszinen a texturak olyan elnagyoltak, hogy az mar 5 eve is barkinel kicsapta volna a biztositekot. Szaggat, glichel,,,
Mi tortent ezzel a gammaval ? Azt mar sikerul kideritenem, hogy kapott valami uj enginet. Cryenginet. De minek ??
Azt irtak forumokon, hogy gyakorlatilag lebuitottak a grafikat hogy a lassabb gepekkel rendelkezok is tudjanak jatszani. Ez rendeben is van, de miert nem lehet a grafikat felvenni, ha van egy jobb geped.
Kifiztettem a rohadt elofizetesi dijat, es nem jatszok vele, mert ez igy kopedek.
Az nem lehet, hogy az en gepemmel van valami?
De most nem tulzok. Neztem regebbi videokat youtubon a regi enginnel max felbontasban. Na az az Aion amire en emlekszem, nem ez !!!!
Valami otlet? -
#16748 hidd el hogy a spellbook a jobb pvp-re, számolgathatsz akárhogy :D
"egyé' szart te is, többmillió légy (sorci és sm) nem tévedhet" :D -
N4gato #16747 és am van 1 összekombinált kromede orb és egy összekombinalt kromede tome..szal az adatok biztosak..
-
N4gato #16746 én összekombinálva irtam az adatokat...
és meg mindig ott tartok hogy a spellbook egy kalap szar az orbhoz képest...
-
empie #16745 Maradt még valamelyik szerveren Magyar aktív közösség? -
#16744 amelyik neked bejövős. a signet silences teljesen más játékmódot kíván mint a quickening doomos, az előbbihez magic boostot kell halmoznod , elég sokan használnak hozzá cloth cuccosokat, meg mage ékszereket, a második sima dd, de annak nem szar, meg az se rossz ha kevergeted a hasznos stigmákat...
neked kell kitalálni h mi hasznosabb neked.
a bursting flame strike egy rakás szar, felejtsd el, csak egy runát éget fel a targetre.
amúgy mi a helyzet telemacsón? balance hogy áll? népesség?? -
waible #16743 Ja még valami pvphez szerintetek melyik stigma ág a legjobb?? -
waible #16742 Bursting Flame Strike Assának mire jó?? Stuntból lehet rányomni.
-
Shaenis #16741 A chat ablakban a combat log írja, hogy milyen tipusú sebzést kapsz. -
#16740 Van Fire, Water, Earth, Wind, Resist Scrollok, melyek megnövelik a védelmet az adott irányban. Azt honnan tudhatom meg, hogy melyik elementállal támad a mob , hogy a megfelelő scrollt használjam? -
#16739 Nem igazán pontosak az adataid :) 40 MBvel kevesebb a Kromi book,207hpval es 468 mpvel.
Amúgy elképzelhető hogy az esett ki neki .
Vagy van egy jó bookja amit alá mergelt és úgy máris jobban jön ki.
-
N4gato #16738 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy mért éri meg vkinek kromede spellbookot hasznalni a kromede orb helyett....mert az orb kb 60-70 magic acc-al ad többet...de viszont kb 900hp 1000mp es 300 magic boost-tal lesz kevesebb..szal sztem..(ez a legnagyobb fegyo amit hasznaltam eddig a jatekben) az orb mind pvp mind mobok ellen hatásosabb..sokkal.. -
Morf #16737 Jahh, BSOE :) -
#16736 a teleport scroll -
Morf #16735 Pedig nincs. 2000+ MR-el, az esetek 55-60%-ban nem jön be a fear, ha van olyan noob az SM, hogy nem pakol Magic Accuracyra. Nincs rá jó megoldás, max egy anti shock scrollt csattints el, azzal pár százzal kevesebb damage megy rád, de ez kb. halottnak a csók. Ha kasztolja a feart, vagy üsd ki belőle, vagy fuss ki a range-ből, nincs más út. -
waible #16734 Hát én egy kicsit komolyabb megoldásra gondoltam!! :( -
Shaenis #16733 + NO FEAR póló skin -
#16732 Fear ellen? Egy kazal MR + egy nagy adag szerencse :) -
waible #16731 Hali! Valaki megtudja mondani nekem hogy a Fear ellen melyik scroll ad védelmet?? Arra gondolok hogy pl Fire vagy earth v. water resist scroll -
N4gato #16730 Thx megnézem mit tudok belőle összehozni -
#16729 http://www.aionsource.com/topic/80949-fix-the-definite-guide-on-aions-graphical-settings-and-performance-tips/ talán ez segít , most nem tudom átnézni bocs :) -
#16728 sajnos most nem tudom megnézni de esetleg aion könyvtárban keresen valami config filet amiben a felbontás is szerepel és valami text editorral átírod.
Keress rá googleben hol található ez a file.
Mivel cyengin 1 . esetleg farcry körül is érdemes körülnézni . Talán többet találsz arra mint aionra. -
N4gato #16727 Hali!
A laptopon az aion bejön ugy ahogyan azt kell viszont az egér szarakszik közben -nem lehet kijelölni vele semmi...a betűket se nagyon tudom elolvasni a felbontás miatt...és mivel az egér nem működik megfelelően ezért nem a felbontást sem tudom átállítani..a kérdésem így hogy hogy állítsam át a felbontást..mert lehet akk az egér probléma is megoldódna..
thx a választ előre is. -
#16726 Telemachus serveren keresnék magyar közösséget. -
Thersius #16725 Elment. -
#16724 ment a pm:) -
Thersius #16723 Szia!
Ha elküldöd az email cimed küldök egy kulcsot, amivel kipróbálhatod. -
#16722 trial key-t honnan lehet szerezni hogy kipróbálhassam? -
#16721 copypaste ide is :)
Taros, 20%hp körül nezekant feldobom
és van hogy csak 1-2 secre van rajtam és
eltünik. Mi a francért van ez? Valami
ötlet? -
#16720 Egy full parry buildal kiváncsi lennék mekkora dpst tolsz :).
Egyébként elmondanád hogy most mennyi a critical srike statod?
Ha kizárólag pveben gondolkozunk akkor is jó ha minimum 440 (44% esély a critikal hitre).
De ha már pvpzel is akkor jó ha inkább 600-700 körül mozog ez az adat, mivel az ellenfél a crit strikeodat redukálja annyival ami az õ cfit res statja.
Parryrol nem sokat tudok ,hogy van e capja , és hogy az menny nem tudom , de egy full parry build fail az tuti :) -
#16719 Ez számomra uj felállás. Javasoltaak már sokféle összetételt. Ismerősöm a "parry"-re esküszik azt mondja nagyon jó ha mindenben csak az van. Kicsit tanácstalan lettem. Kipróbálni minden variációt meg igen hoszú idő. Ha van valakinek érve szivesen várom hogy meggyőzzön. -
#16718 Szar virtual keyboard.. -
#16717 Default: Crit,crit,crit. meg ha már crit elég akkor attack.
Persze van más alte natíva pl mr,hp , de elsõnek mindenképp crit ajánlott legalább 600ig.
-
#16716 Akkor most chanternek milyen mannastone ajánlott? Vagy ez attól függ milyenre akarod gyurni? -
Pilutika #16715 digitálisan vetted a játékot? amúgy asszem 11 euró havonta -
#16714 A játékért mindig 20 eurót kell fizetni havonta, vagy csak az első hónap annyi? -
Morf #16713 Notaionon volt alkalmam kitapasztalni a végleteket. Gyors körkép:
- stormwing robe full mrez szet-ben (2123 mr) az esetek 65%-ban verem a sorcikat, ha nem ők is mr build-ban vannak.
- stormwing robe full mboost / macc set-ben iszonyat erős egy dd tree lepakolása után csak a gladi / tank marad állva jó esetben, viszont papírból vagyok.
- full 50-es abyss chain block / hp set-ben (2750 block, 10K hp) a sorcin kívül szinte mindenkit ki lehet kite-olni, viszont alig sebzel
Ja, stigma build full dd kivéve a call lightning + blind + alap healek.