Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy lvl30-as sorci és egy lvl48-as chanter van rajta, mindkettõ a Spatalos szerveren, Elyos oldalon.
Chanternél ~1millió kinah van.
Képek:
Chanter
Sorcerer
Mind két karakternek van Name Change Ticketje, szóval ingyen megváltozatatható a nevük.
Négy hónapig volt befizetve.
Az accounthoz minden lényeges információ megvan (CD-kulcs, unique-id, stb..)
Ha bárkit érdekelne, MSN-en elérhet: [email protected]
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
szóval marad a régi felállás, ti csak fizessetek és minden hiba nálatok van. (ez kb olyan, hogy balance is tökéletes volt egészen pár héttel ezelöttig)
practitioner of the forbidden arts of death
I am so awesome [Keeper The Tank]
Kurva jó amúgy ez a dupla xp, kb 1-másfél óra/szint 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Asmo oldal (mindegy, melyik server)
40+ (mindegy milyen gear)
Csak Ranger, Gladiator, ill. Cleric érdekel.
Ajánlatot pm-ben. Köszi.
Beírtam a saját karim nevét, és KETTÕ is van belõle. Igaz, a másik egy másik szerveren, de ez akkor is furcsa.
Én lvl27, õ lvl26. Én chanter, õ cleric.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
De ha beirod google-be, hogy "Aion launch screen freezes", akkor ott eleg sok talalatot kidob, de sajna egyiket sem tudom megnyitni munkahelyrol.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aztán persze nagy örömömben megérkezett úgy 3db lv40, és természetesen lealáztak, de még halálomban láttam megjönni a felmentõ sereget, akik szépen megbosszultak. Aztán felélesztettek, és mehettem tovább a dolgomra. Ez tetszett! Kifejezetten tetszett! Már alig várom, hogy elérjek lvl35-40 környékére...gondolom onnan lesz csak igazi a mulatság. 😊
25-tol pedig napi 1 NTC-t letolsz Abyssban, es szepen 28 leszel nehany nap alatt. az NTC instak kozott holt idoben lower Abyssban csinalgass ismetelheto questeket a layer teleport kornyeken (ha nagy forgalom van, akkor nem erdemes, mert sokszor megolnek az elyosok, de amugy jo xp/ap).
NTC-be lvl28ig mehetsz, ezert celszeru az utolso menetet ugy elkezdeni, hogy minimalis XP legyen szukseges a lvl29 meglepesehez, mikor elkezded az instance-t. a kapott questeket amiket ott bent megcsinaltal ne add le egeszen lvl29-ig, az utolso menet utan. Ha jol csinalod, akkor az utolso NTC utan kb 29.5-on leszel a leadott questekkel, ahonnan mar nincs messze a 30. ekkor megnyilnak uj questek Morheimben, elkezdheted a 3 Keys kuldetest fire temple-be, ahova aztan lehet jarni ugy lvl38ig (jo unalmas ugy 5-6 menet utan, ezert en inkabb abyssba mennek a pvp meg az ap miatt: upper abysson van egy balauros sziget, ahol nagyon jol jon az xp/ap es a droprate is egesz jo, de emiatt minidg van pvp aktivitas, nem erdemes egyedul menni).
Rangerem van amúgy.
Gondolkodom rajta,hogy befizetek ujra.Elinditottam ncsoftlaunchert,szepen frissitett a jatek,de aztan csak a toltokepernyot latom,megse mozdul.Mi lehet a baj?
Stigmak questek Skillek minden meg van, kék sárga Gearben.
PVP pve Stigmak meg vannak.
Ár 12.000 Nagyon Sürgõs (Miskolc) Tel Szam Pm tõlem mehet személyesen is .
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Létezik olyan lehetõség amivel kinah-t (esetleg item-eket) tudnék tradelni elyos és asmo oldal között? Valami olyasmire gondoltam, mint pl. WoW-ban a neutral AH.
Nem mondtam hogy szemét, csupán érdeklõdtem, mert ez az elsõ igazi MMO amivel játszom. Ennyi!
Amugy meg mindenki megérdemli, hogy szarrá gankeljek, aki azok után is elyos karit huz, hogy minden szerver kb elyos uralom alatt van, ne kapják meg az emberek az easy mode-ot olyan könnyen. 😛
A passwordos problémámra majd ezen a felületen keresztül kapok választ?
Lásd Cleric.
Pl http://nya.aiononline.cz/translator/
De van millio meg egy oldal csak elo kell guglizni.
2 ellentétes frakció..., gondolom ha elmész egy named mob mellett te sem bírod ki hogy ne csapd le 😉
- Amikor látom, hogy egy asmo közelít, nem lehet neki valahogy jelezni, hogy "Haladj tovább békével, nem érek én annyit" vagy "Kérlek ne bánts!" 😊
- Ha már betámadott, akkor mindenképpen halál a vége, vagy van valami menekülési lehetõség? (Return skillre nem volt idõm)
- Amíg halott vagyok, miért nem írhatok a közösbe? Hátha valaki arra jár, és feléleszthetne, vagy bosszút állhatna rajtam, vagy mittudomain?
- Ha épp nincs egyetlen épkézláb High level a környéken, akkor az asmo addig mészárol, amig kedve tartja? Elrontva ezzel mások játékát.
Azt hittem, hogy ez is olyan, mint a GW. Külön PVE és külön PVP részek.
Csak kérdezz meg egy wowost hogy mi jut eszébe elõször Stranglethorn Vale-rõl.. 😊
Valaki árulja már el, hogy ebben neki - R8 - mi az élvezet, illetve mi a sikerélmény? Sok XP-t biztos nem kap értem, cuccaimat sem veszi el, akkor miért?