24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Morf
    mármint az asmokat osztottuk...bocs, a megszokás... :)
  • Morf
    Már bent vagyok, kedden mz-vel osztottuk este az elyket Silenterában. Chemos, cleric offc. Leszek még a héten szerintem pénteken.
  • Vicodine
    imádom amikor saját magad alatt vágod a fát azzal, h magadnak mondasz ellent:) gz kence jol nyomod:)
  • Nuclearity
    nem rinyál senki, de Aion (és Notaion is ebből van) egy kalap fos :D SZERINTEM, ezért nem is játszom vele,szerinted meg fasza szal játszol. :)
  • Vicodine
    ja meg remélem ely oldalra jöttél!!most ott toljuk
  • Vicodine
    Na látod, ki kell probálni, és minden fasza :D Akik rinyálnak ki sem probálták még:) Milyen karid van(ez lehet hülye kérdés volt), és mi a neved? Mert csekkollak és beveszlek guildbe aztan zuzzuk együtt!
  • Genesist
    Sziasztok!

Azt tervezgetem, hogy megvásárolom a játékot. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e? Ez olyan szempontból értendő, hogy játszanak-e vele még sokan, vagy haldoklik az egész?
  • Frosty01
    már most sem kell senkinek xD
  • Sáska
    hat szerintem mar most sem...
    amazonon 8.5 fontert lehet kapni ujat dobozzal, amiben van 1 honap jatekido, es meg azt sem kockaztatod, hogy az elozo tulaj visszaszedi az accountot.
  • xerb
    Én is már árulnám az accom.
    Csak a fránya tera jönne már, bár akkorra már szvsz a lo..sznak sem fog kelleni egy aion acc ;)
  • Morf
    Tegnap becsekkoltam, a notaiont, nagyon király. Full pvp content, és tényleg max 2 nap a full 50-es abyss 15-ös. No godstone, no craft, vagy broker, csak silentera és random insták. Ha összehozzák a fixed groupokat a mini instákra, már adom is el az aion main karimat :)
  • Nuclearity
    akkor nézd meg Guild Wars-t. Mint mondtam kiváncsi vagyok 2 ben mit és hogyan gondolták :)
  • Vicodine
    Nemfelejtem el köszi:) Anno L2ös idöszakomban kinem álhattam az offot, és most megint eljött ez az idöszak, pedig L2ben is megszokhattam már, h vannak szar tört szerok, viszont van pár igen faszán beállitott is, ami nekem és a társaságomnak tetszik. Ja és mégegyzser mondom, ha vmi nem ugy müködik törtön, mint offon, az nem azt jelenti h rosszabb!Söt! Amugy meg mint elmondtam ezt is vagy 100000szer:DD, egy mmonak nincsen olyan,h alapdolga, kinek mi tetszik benne, ki mit szeret. Mindenkinek meg kell adni a lehetöséget, aki fejlödni szeret, annak is, aki pvezni szeret annak is, de aki egyiket sem szereti, csak pvpzni, annak is, ez ilyen egyszerü, és eddig ezt a trendet GW2ön kivül más MMOban még nemláttam h beakarnák vezetni...
  • Nuclearity
    fincsi, a probléma az, hogy ezek nem az én igényeim, ezek járnak egy MMO val. csak a privát szervereken mint pl amin te is játszol (ahol alapbol a segged alá van rakva minden aka WoW) müködik ez amit te szeretsz sajnos. Ha nem igy lenne akkor off server is lenne olyan mint amin most játszol. Én megértem, hogy mik az igényeid, ellenben épp ez az amiben nem értem, hogy olyan dolgokat nem szeretsz egy MMO ban ami tetszik v sem, benne van és lesz, mert eegy MMO alapdolga, ettöl függetlenül megtaláltad a neked való "verziot" és innentől kezdve nincs mit tárgyalni élvezed és ez a lényeg. Csak ne felejtsd el, hogy az mégiscsak egy privát szerver :)
  • Vicodine
    Cence én értem, ha elmondod 10000000szer is akkor is érteni fogom, csak te nem érted azt meg, h mindenkinek mást jelent az a szo egy MMOban,h :élmény! Neked kell a gear különbség, nekem nem. Neked kell az, h legyenek töled sokkal kockább emberek, akiknek jobb a gearjük, és elönnyel indulnak ezmiatt, nekem nem. Ezeket a dolgokat lehetne sorolni, de érted te... Nemtudom minek ezt ennyire tulragozni, te leragadtál azon, h a te elképzelésed szerint milyennek kell lennie egy MMOnak, de az nemjelenti azt, h igazad is van! Ja és amugy itt sem csak BGk vannak, ugyanugy van openwpvp is, látom figyelsz...Ja és nemfogom kiprobálni azt a gamet, nekem olyan game amiben csak arena pvp van nem kell, kell hozzá az owpvp is! Ez igy kerek...
    Xerb, valoban gladim van most ugymond "fökarinak", de ezen a szeron közel sem annyira OP mint offon, igen karcsuakat csapkod(egy sorcit pl ha megölök 15 skillböl már istenes:D ), itt ami jobban OP az az sm sorci temp. De majd még lesznek itt állitgatva sokminden, vissza lesz huzva gladi sebzése normálisra meg ilyenek, csak elment nyaralni a gm:))De legalább ha mondasz vmit, h ez meg az nemjol mükszik, akkor nem szarnak rá, hanem beállitják olyanra amilyenre kell, asszem nem kell mondani ncééknél ez h megy..Egy nap alatt többet pvpzem itt, mint offon 2 hét alatt, és ez a lényeg:)
  • Nuclearity
    érdekes teoria, és még igazság is van benne :DD (fincsit huzni a legjobb dolog manapság ilyen melegben)

*huzni alatt hergelnit értettem nem azt a másik dolgot :D*
  • Nuclearity
    értem, én személy szerint rühellem a BG tipusu pvp-t. OWPvP élménye verhetetlen. Másrészt azt kellene felfognod fincsi (ugylátom még nem sikerült és ez nem fikázás vagy ilyen ez alap egy MMOnál). Hogy lesznek olyan emberek, akiknek a játék az életük, ezért ott tudnak ülni éjjel nappal, emiatt jobb gearjük lesz. Mindig lesz olyan akinek jobb gearje van (na jo nem mindig...) de mindig lesz olyan akinek hamarabb lesz meg mint mondjuk neked. DE ez nem jelenti azt, hogy meg is fog tudni ölni. És ez az ami egy MMO pvp jét és hangulatát adja. Én kb lefosom milyen gearben vagy, rádugrok megprobálom, vagy sikerül vagy nem, egy pvp ben nem lehetsz te a nyertes mindig, te is hullanni fogsz.

Másik, probáld ki a Bloodlines Champion-t ha arena pvp zni akarsz. Jó "kis" game :)

GW2 be nem megyek bele, meglátjuk... :)
  • Nuclearity
    agree
  • xerb
    Mit nem értetek vazz!?
    Fincsi a fair pvpt keresi , ezért ment tört szerverre.
    Leírta , utálja hogy szar a ballance , és pár class erõsebb a többinél , pl sorci;gladi.
    Ezmiatt is unfair a pvp /shit.
    Õ csak fair pvpt akar gear külömbségek és op classok nélkül.
    Hát elment törtre és kezdett egy gladit :DDD
  • Vicodine
    alvásbol nemlehet megélni
  • Frosty01
    úristen milyen wall of texteket lenyomtok a nap bármely szakában
  • Vicodine
    Ez a szero ezért jo, itt kevés az unfair pvp, illetve sok-sok BG map van, amiken random csapatok küzdenek egymás ellen, vagy tulélös mindenki mindenki ellen, de van olyan map is,h középen van egy tojás, aki szétüti az átalakul csirkévé és vissza kell szaladni vele a saját bázisára meg hasonloak, szal elég jol felépitett kis szero, és ugye mindig ugyanannyi ember küzd ugyanannyi ellen, ugyanolyan gearben. Amugy GW2-ben igérik, h nemcsak fejlödni, hanem gearelödni is tudsz majd only pvpböl, mert akit megölsz az droppolni fog meg hasnloak, tehát olyan mintha mobot ölnél, csak kicsit élvezetesebb. Nyilván lesznek is rájuk majd questek, és nem, ne Aionbol indulj ki, h itt mennyire ratyi expt kapsz egy ölésért, ugygondolom reális esély van rá h meg is lesz normálisan valositva. mivel teljesen más alapokon van az egész.
  • Nuclearity
    ez mind nagyon szép és jó, DE fair pvp kb csak az arena pvp-ben van (aka 1v1,2v2,3v3stb...) Open World pvp ben az mondjuk ugy ritka, (játék válogatja mondom inkább igy, Aionban nem feltélten hisz solo grind mindig is jobb volt mint pl egy grouppal ami szégyen mondjuk. Open World pvp lehet 20 an ugranak 1 re amit ganknek hivnak. Az OP megintcsak olyan dolog (tudom, hogy MMO zol már egy ideje szoval biztosan tudod) de nem csak Aion küzd ezzel a problémával, OP karik mindig lesznek, sosem lesz perfect balance egy játékban a kasztok közt. DE tény és való, hogy Aionban egyre tesznyébb a balance, hisz ök tovább boostolják a már eddig is OP kasztot...
    Az only pvp játékkal az a gond, amit már írtam neked párszor, voltak probálkozások rá, de Only pvp játék eddig még mindig csak bukott a kevés player base miatt (szomorú de tény) továbbá, ha OWPvP érdekel, ahoz MUSZÁJ a pve (hiszen hol máshol ölnéd akkor az embereket?) viszont egyetértek azzal, hogy van aki a pve-t szereti és ők ált több contetet kapnak...stb mint pl a PvP sek. Azt sem tudom, hogyan lehetne megoldani a PvP ből való fejlödést, mert ahhoz neked valami hatalmas mennyiségű XP-t kellene kapnod 1-1 playerből, hogy kiváltsa a pvp-t érted? max valami hasonlót tudnék elképzelni rá mint Aionban a Crusader Dailyk, ölj le 5 öt itt ott, és kapsz érte XP-t (50 től 55 ig pikk pakk megvagy csak a dailykkel is Aionban). Ennyi igy reggel, és most rusholok mert már a vinnem kellett volna az autot...
  • Vicodine
    Na van itt kérdés is :) Fair PvPnek azt tartom, ha 1v1,2v2,3v3,stb. stb......megy a fight, és nem 20an ugranak 1-2 playerre, bár ha kicsit elszakadunk Aiontol, akkor ebbe még beleférne ugye a Pk is!Természetesen hasonloan gearelve, és ennyi! MMO pvptöl meg csak annyit várok, h minden kari a saját adottságait használja ki, OP tulzások nélkül, amit ugye Aionban nemsikerült 100%ban megvalositani, gondolok itt a sorcira,a gladira meg a templarokra, ami 3 class ugy toronymagasan erös a többihez képest, ami annak tudatában zavaro, h minimális változtatással megtudnák ezt oldani. Ja meg még vmi, ne kelljen ahoz, h pvpben jo legyek, pvezni! Mert vannak emberek, akik csak a pvet szeretik, életükben nemölnek meg senkit, ök eltudnak lenni 0 pvpböl, akkor a pvpsek is forditva! Ennyi jutott eszembe igy kora reggel:)
  • Nuclearity
    kérdésem, mit gondolsz fair pvp nek, vagy mit vársz egy MMO pvp től?
  • Frosty01
    de, ott vagyunk a pwn-cornosban, csak fare átírta a nevét tomi lee-re :D
  • Morf
    Melyik TS-en vagytok? Most néztem, nem látlak benneteket a klanok.hu-n :o
  • Vicodine
    Számbol vetted ki a szot!Én is ezt látom rajtad, h csak a levegöbe beszélsz (most is,semmi értelmes csak mintha mondanál vmit de semmit...), semmit nemtudsz megcáfolni vagy alátámasztani, marhaságokat röfögsz, és cence, nemállt szándékomban személyeskedni, nálam ez az alap tudod jol! És amiket irtam, azok mind saját véleményeim is egyben, hiszen egyetértek velük, igy amikor azt leirom...nem kell folytatnom vágom h vágod! A te kérdéseidre meg nem is tudom milyen reakcikoat várnál , amikor neked olyanok nincsenek, csak állitasai, h ez meg az mekkora rakás trágyadomb, meg h amit én szeretek az fps meg ehez hasonlo oltári nagy hülyeségek, amikre nemlehet reagélni sem vmi jomodorban, hiszen maga az állitás is alapjaiban egy emberi ésszel fel nem foghato faszság! De veled még mindig az a baj, h egyszerüen nemvagy hajlando megérteni mit ir a másik, csak kiragadni részleteket! Most is irod, h probáljak meg kibuvok meg személyeskedések nélkül értelmesen válaszolni, egy olyan zagyvaságra, amit nem is értem miért karcoltál, köze nem volt a témához, csak h mindenki lássa 1000-szer is azt amit már elmondtál, randomra beirtad megint, de értelme nem volt. Kérdést még mindig nemláttam töled, szal azt sem vágom mire kellene válaszolnom, rajzolgasd csak a smilekat tovább, legalább élvezd is h hülyét csinálsz magadbol:) (nehogy személyeskedésnek vedd vaze:D )
  • Nuclearity
    :) megint a személyeskedés minden, de egyetlen egy kérdésemre, ill állításomra nem cáfoltál rá, lehet személyeskedni meg röhögni is, de ezek csak kifogások, mellé beszélések mert sajnos nem tudsz rájuk semmit mondani (ez a objektiv marhaság, amit sok ember nevében irsz, ez olyan, hogy én saját véleményt irok, nem a haveri köröm véleményét mint te. egyszer, másodszor ha te irod le akkor nem válaszolhatok a józsinak érte hiszen veled "beszélek" :D

nah, most akkor olvasd el megint ezelötti hsz em, és probálj meg reagálni rá, értelmesen válaszolni..stb, személyeskedés kibuvok és mellébeszélés nélkül :)
  • Vicodine
    cence többször is elmondtam, ha nemtudsz odafigyelni arra amit mondok, és nemtudod miröl beszélek, akkor pls hülyeségeket ne válaszolj!kössz má!Meg egy MMO az mindenkinek arrol szol, amit szeret benne, ne te akard megmondani, h miröl szoljon.... De benned is azt nem értem, h most irtad le, h maga a game tetszik, csak a "körités" nem, de nemvagy hajlando tenni azért, h olyan helyen játsz, ahol a köritéssel sincsen baj, most akkor gratula neked, ennyi....Amit meg dumálsz itt nekem a geares-skilles-classos dolgokrol, nemtudom hogy jön ide, nem is volt hasonlorol sem szo az elmult 100 éveben, meg jössz ezzel a dumával a helikopterröl, amikor amiket én mondok, azok nem egyéni vélemények szoktak lenni dolgokrol, álltalában vagytok ti 2-3an akik fujjátok a hülyeséget, mert helikopterek vagytok, amiket én mondok, azt kb objektivan teszem sokak véleménye alapján,de mégis nekem ugatsz álalndoan, vegyél már vissza és jolenne ha nem reagálnál már végre többet arra amit irok!Meg mi az,h nekem egyszer elmondták, h amit csinálok ezen a szerveren, az egy fps más szemszögböl nézve?Nem..Most azért mert hülyeségeket ugattok páran, essek hasra?:DD Egy MMOnak vannak jo és rossz oldalai, ki mit talál benne izgalmasnak, de olyan, aki mindent szeret benne elég kevés van, föleg a pvpsek közt, mert ott van mellette a hülye fejlödés meg a gearelödés, ami elveszi az idöt a pvptöl! De figyi, ha nekem tudsz mutatni egy olyan fpst, ahol hasonlo pvp van mint Aionban, esküszöm kiprobálom! De addig meg a faszságoktol kimélj pls! De minek is vitázom olyan emberrel, aki csak azért ellenkezik egy hozzászoláshoz, mert megnézi a nevet h ki irta, és azalapján válaszol tök baromságokat, és mint mondtam jokat röhögünk rajtad, de azért néha már sajnálunk, mert egyszerüen nemtudjuk elképzelni, h tényleg ennyire sötét lehetsz-e, vagy rájátszasz?! Még ez nemderült ki...
  • Nuclearity
    megtud* nem megtudod.
  • Nuclearity
    én nem vagyok hívö, nem fizetek egy trágya dombért, a gameval magával nem is lenne gondom, de a kibaszott support, na az kurja fel az agyam. és egy játékban sajnos mindig lesz vmi amiért hozzájuk kell fordulni, és amig ncwestnél egy szemétfos banda (és már mikor irok is tudom, hogy jajj hát ők nem tudnak segíteni a válasz) mindig megprobálkozom, és sajnos nem koppanok, hogy tényleg segítettek....
    Neked ezerszer elmondták, ez amit csinálsz azon a szerveren ugyanaz mint egy 3rd person (pl GTA IV nézetes) FPS. semmi más fincsi. ezért nem értik az emberek mit izgulsz az mmokra mikor egy MMO arrol szól, hogy van aki no lifer, és kitud szedni olyat amit te nem ha van életed. Viszont nem biztos hogy megtudod ölni. A különbség az, hogy ezt mindenki tudta eddig is, hogy Aionban Gear > Class > Skill, és mikor leírtuk te voltál a legnagyobb ellentábor feje, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter mert ez nem igy van, te igy meg ugy megbaszol mindenkit, és tessék, most meg te állitasz ilyeneket. akkor most mivan?! Személy szerint lefosom, hol játszol és mit, élvezzed oszt kész, ha az megvan akkor neked már megérte, én is lefosom érdekel-e téged én hol vagyok azt mit csinálok fő hogy én élvezzem :)
  • Vicodine
    Továbbra sem értem mit kell ezmiatt cinkelödni, aki eddig kiprobálta csak pozitivan nyilatkozott rola, de ti legyetek off hivök, mert kiprobáltatok pár szar törtet és ez is szar lehetett csak, de mint mondtam itt alapjában más a rendszer. Aki pvpzni szeret annak ez No1, és kezdünk egyre többen lenni a szeron, mig offon már enemyt sem találni, vmi oka csak van, de ti hirdessétek az igét, ha egy szeroért nem kell fizetni csak fos lehet.Én is igy voltam ezzel, pár hozzászolással lejebb még én is negativan nyilatkoztam ezekröl,mig ezt ki nem probáltam. Ti is fikázzátok a másikat, ha vki pl TERAt ugy szidja, h nem is játszott még vele, na ez a szero pont ilyen Aionban! Xerbenek is ezt az offos hivöségét nemértem, egyszer szidja h milyen szar az nc, mekkora szar már ez meg az benne, de ha van jobb akkor az ellen tiltakozik, no comment
  • Nuclearity
    de látod, neki már legalább követői vannak :D
  • Frosty01
    :)
  • xerb
    I <3 törtszero
    rofl
  • Vicodine
    Sajnos a köztudott dolgok miatt(az a fene pénzpolitika...), elég kevés az online létszám offon, héten kétszer logoltam eddig be, kora délutáni idöszakokban, és egyszer sem találtam enemyt gelkben....Ilyen régen sosem volt, most lehet azzal jönni h nyár meg minden, de ez sajnos tény, h az offnak nagyon kellene a merge!De amig off nem lesz ujra ott a toppon(lehet soha már) ,addig van egy kibebaszott jo alternativa, és ezt használjuk most ki, az amit szeretünk, pure pvp:)
  • Frosty01
    ha jösz ts-re megdumcsizzuk :D
  • Morf
    Látom Fare itt is bekúszott már a top 10-be. Épp kérdezni akartam, hogy mi ez a low aktivitás offon:) Bazz, ha tudok a hétvégén felkúszok és megnézem :)
  • Vicodine
    Merre császkálsz csaje,találtunk egy fasza szerot már mindenki ott tolja tsre gyere fel vmikor