Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mielött jönnétek azzal hogy ez nem igy van, pontosan azért van igy, mert rank 1 után több ap-t vesztesz mint nyersz, és pvp vel egyszerüen "lehetetlen" kiszedni azt az 1millió ap-t a fegyverre, ezért volt az hogy az elyok is asmok is ültek inkább primumba meg terminonba v hol és duelezgettek ott mintsem mentek volna pvpzni...

★ 汤姆 李
Itt mondjuk a gear sokat számít ugye aion-ban de akinek van jó kis pvp szett az már rossz játékos nem lehet DE megint ott tartunk,hogy mi magyarok nyúzzuk egymást ilyenek miatt éppen mint itt ez a @burgerking.
Burger fórumtársunk kritizálta játékot csak eltúlozta éppen de mi csak ennek örülhetünk,hogy ilyen mentalítással nem játszik többet Aion-al.
Leszólt minket szítja a tüzet én azt mondom menjen a francba sose legyen többet ingame és ne egymással duelezgessünk hanem öljük az ellent.Egyre több ingame az ilyen is,hogy "LF duel" ott kiabálnak insta elött városokban mert látják egymás szintjét.50 méterre támad az ellen ezek meg dueleznek,még mi szenvedünk a túlerõ miatt.
★ 汤姆 李
practitioner of the forbidden arts of death
★ 汤姆 李
Haha ez majdnem olyan jó duma, mint a "nincs életetek, nekem meg van", de csak majdnem, legközelebb azt huzd elö... 😊
Jah és adok 1 tippet, olvasd el az aláirását Sorbonnak, és meglátod milyen karija van, tippeljem meg neked azt is mit tud csinálni ellene a te 3 miragentes karid vagy egy 40-es twink, vagy összerakod magadtól is? 😊
Látod " DivKry" ez megy a játékon belül is. Mond már meg nekem, ugyan milyen épelméjû ember kíváncsi ezekre 😊
Sorbon téged meg külön megnéznélek ellenem, vagy egy olyan linkelt kari ellen, hogy mit teszel. Mert neked is csak a pofád jár. Megnézném a karid valyon miben van! Mert gondolom a játék kezdete óta osztod itt az észt. Menjetek ti a picsába "lolos" idióta gyerekek. Pont ez való nektek! Csak nyomjátok a lét... Én is befejeztem a hozzászólásokat itt, nem vagyok vevõ rá, hogy agyhalottakkal társalogjak.
Irhattam volna azt is, hogy ritka nagy szar lehetsz barátom, ha az 1 éves kariddal, téged harmad magaddal megöl egy twink kari, de akkor mégjobban lehurrognak mint most.
Nem is értem minek mentem bele ebbe a vitába, ha szerinte azért szar a játék mert a 40-es twink assa mindent visz, akkor ugy is van, és simán talál maga mellé még 3 hülyét aki bologat rá, és kihozzák, hogy én vagyok a hülye...
Bár tény a full 30-as pvp setje jóval többet ér, mint a 3 miragent, ami egy nagy nulla kb, de azért egy 50+ sorcal illene legyözni egy 40 körüli twink assat...
Találjátok már ki, hogy a lvl 40-es twink sin-ek olyan durvák, hogy megölik a full geares 50-es profi playereket, és nerfelni kell...
Az oké, hogy esélye sincs ellene egy friss playernek, de egy ranger, sorc sm, gladi stb twink pont ugyanilyen durva...
Nem akarok bunko lenni, de 1 évet toltad a játékot, kiszedtel 3 miragentet ezalatt ami nagy 0, már a full set se egy tul nyerö opcio egy jó fél éve, aztmondod nem vagy béna de az 50-es karidat harmad magaddal, egy 40 körüli 30-as pvp set-es twink 1 mp alatt szétkapja, ugy hogy esélyed sincs, és én nem értek valamit? 😊
Ezt mar emlitettem en is . Persze le lettem ugatva .
Ennek a jateknak annyi .... mar ott elb...tak amikor ugyan azon a serveren engedtek tobb karit is futattni .
Amikor en elkezdtem ( 10-11 honapja ) az alom a xeno fegyo volt .... most meg Lv.30as karik rohangalnak +10es atk. speed fegyverrel mert a Lv50+ sponzoralja. Melyik uj jatekos tudja felvenni ezekkel a versenyt ?? elarulom senki . Eppen ezert van az hogy a low. level 80%a regi jatekosok altja .... szoval nem sok uj ember kezd el jatszani es lassan kihal a game .
ゾルターン
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=166940&serverID=31 az ilyen karik már 35-ön így néznek ki és 1 másodperc alatt csapják agyon a két set item hijján fullos miragent sorcom harmadmagammal. Pedig nem vagyunk bénák mi sem.
Amugy meg Sin-el, stealhben bujkálva, jo alkalomra és ellenfélre várva, minden szinten durvan lehet gankelni, csak ha nincs top geared, akkor elöbb utóbb az lesz, hogy nem akad jó alkalom mert az ellenfel 2 lövéssel szétkap.
De jah, nerfelni kéne a sint igazad van, elvenni töle a stealhet, hogy ne tudjon már elbujni és meglepetésböl támadni, láthasd már 2 km-ról, hogy esélye se legyen ellened, igy megölöd mindet, és akkor jó lesz a kis lelkednek, hogy 1 sin se tudta ma begankelni, a low lvl szarodat...
Ennek a játéknak amugy a legnagyobb hibája, hogy 2 millió dmg-et kitudsz osztani 3mp alatt, de van 5-6k hp-d... Ez nem rendes pvp, nem szól semmiröl, ki burstöli le a másikat elöbb.
Thx!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Léptem, jó játékot!
Sír az assás, hogy oda ne rohanjak!
nekem elsõre sikerült a fernis kraft hahahahhahahh xP
Jól meggondoltad te ezt? Szerintem meg fogod bánni. Pár hónap múlva jönnek ki az igazán jó játékok. Én is visszanéztem a 2.0-ra, de csak parasztvakítás. Ez a játék hónapok múlva lehúzza a spalettát. Nem részletezném az okokat, mert annyit sem ér. Ha találsz fullos karit akkor lemaradsz a játék lényegérõl, ha nem több hónap szó szerinti szívás egy jó gear, fegyver beszerzése. Egy pvp set az egy év napi 5-6 óra játék. Unalom, unalom, unalom. A miragent egy vagyon és semmi garancia, hogy sikerül a craftolásod. Akkor gyûjtögetsz, gyûjtögetsz, gyûjtögetsz. Nincs az a pénz amiért én ezzel a játékkal még egyszer akár egy percet is játszanék. Sõt! Egyetlen koreai kulával sem.
equites szétesett van mindenhol - paradigma, uniqum vagy mi, meg newcomersben is láttam párat
inquisitors
és pwncorn (ez nemrég alakult legendary of hun-ból meg mindenhonnan)
többrõl nem nagyon tudok
A Telemachus asmo oldalara esett a valasztasa. Erdeklodnek, hogy vannak-e itt emlitesre melto magyar klanok es melyek ezek.
Egyebkent en is erosen gondolkodom a visszateresen.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De figyeljetek mert pl. 200as gyártó skillel egy 200as cuccot csak 240 es skillig enged fel, utánna már nem fejlõdsz.
Érdemes 20-25 szintenként váltani más gyártható dolgokra ha lehetõség van rá.
Na, akkor megnézem mit tudok, begyûjtök úgy 2000 hozzávalót, aztán éjszaka fejlõdünk...remélem. 😊
@Trixtan:
Ha work order helyett a tenylegesen gyarthato cuccokat csinalja az ember, akkor gyorsabban fejlodik a skill?
a quickening doom ág mellett szól még a sensory boost és a scolopen fogyasztó szarságok (amik szépen megdobják a számokat 😄)
Van valami jobb/gyorsabb módszer a craft level feltornászására, mint amit jelenleg csinálok:
Work Order felvétel - Craft - Work Order leadás - Work Order felvétel
Egyrészt lassú, másrészt szeretnék nekiállni craftolni, és otthagyni a gépet, hadd csinálja. De erre még nem találtam megoldást...már ha létezik egyáltalán.
Köszi
Mivel a kezdetektõl Aionozom és volt pár 50 es karim kimerem jelenteni hogy most jó a játék.<#email>#email>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Sajnos a tõröst szépen benerfelték, vagyis inkább a többi class kapott boostokat.
Ugye 1.9ben szinte mindenki megkapta a weaponmerge lehetõségét , assa nem.
Remove shock is assanak cumi leginkább.
Most meg 2.0 és mindenböl van új manastone csak attacbol maradt a régi ?! WTF
I am so awesome [Keeper The Tank]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ismeros mondott meg vmi pvp valtoztatast, amit az esely egyenloseg jegyeben hoztak be. Mintha vmi debuffot emlegetett volna.
Errol van esetleg valami iformaciotok?