Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nemértem komolyan?😄D "rank 1 után több apt vesztesz mint nyersz"???Rank 1 vagyok,meghalok,vesztek olyan 800 körüli(nemtudom pontosan mennyi de valahogy igy,viszont ha megölök egy rank 1est,akkor olyan 1300 környékén dob,tehát akkor most nemvágom..😊)
Amugy én is csipem az ilyen Burger féle balfaszokat,akik annyira bénák,hogy twinkkari megöli öket,és a játékot hibáztatják,és mivel jött itt "apucis" dumával,ezzel egyértelmüen rávilágitott arra is,hogy ö maga maximum 10-12 éves lehet,ugyanis ennyire gyerekes dumát azok tolnak.Érdekes,én széttudtam kapni a sorcimmal egy minimum a belinkelt gearben levö assát 3ad magával,akik hasonlo gearben voltak,de biztosan én basztam el valahol😊) Egyedül qzz tudott megölni,de mivel neki tényleg atom kimaxolt gearje volt,és használta mellé a speed hacket is,amit már szerintem mindenki ismer(és sokan használnak is😄 ),de azonkivül aztán senki ilyen kis twinkek.Én is csináltam aztán késöbb egy twinket,egy gladit,mert annyira menö meg mokás volt twinkezni alapon😊),és az ilyen assákat ugy szétkaptam mint hülyegyerek a mesekönyvet,akkor most az assa vagy a gladi az OP azon a szinten?😄D Vagy csak tudni kellene játszani,és nem a játékot szidni azért,mert kicsit nehezebb mint a többi??!!Na de béke gyerekek,burgernek pont a WoW való😊 Ja meg,hogy Aionnak vége!Hahahaaa,mai napig a második helyen áll a WoW után,világszerte többmillioan fizetnek rá elö,többen,mint a WoW után bármi másra(de arra is csak a neve miatt szerintem,legalább is ép ésszel másra nemtudok tippelni😄 ),de majd idejön pityuka,és bejelnti ország világnak az SG szinein belül,hogy "szenzáció szenzáció,itt gy MMO amihez balfasz vagyok,ezért vééééégee!!!" Azért jo voltál burger,legalább megröhögtettél párunkat😊)
Nuclearity
az hogy valaki lvl 50 es full arany abyss setben pattog távol sem jelenti azt, hogy az aktuális ember jó is pvp ben, épp ellenkezöleg, annyit tesz hogy naponta 1x legalább minden fort instát megcsinált jó ideig (ha passolgattással csinálták akkor kb 2-3 hét egy ember ) szorozd fel 6 al mert ugye a kollegákat nem hagyjuk szarba, mire 1 kör végig megy, és utána jön a többi, ez pure pve azért hogy pvp cuccod legyen ami gáz szerintem...

és mielött jönnétek azzal hogy ez nem igy van, pontosan azért van igy, mert rank 1 után több ap-t vesztesz mint nyersz, és pvp vel egyszerüen "lehetetlen" kiszedni azt az 1millió ap-t a fegyverre, ezért volt az hogy az elyok is asmok is ültek inkább primumba meg terminonba v hol és duelezgettek ott mintsem mentek volna pvpzni...

<#szeret>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az mondjuk tényleg ingame dõl el ki mennyire "táp"
Itt mondjuk a gear sokat számít ugye aion-ban de akinek van jó kis pvp szett az már rossz játékos nem lehet DE megint ott tartunk,hogy mi magyarok nyúzzuk egymást ilyenek miatt éppen mint itt ez a @burgerking.
Burger fórumtársunk kritizálta játékot csak eltúlozta éppen de mi csak ennek örülhetünk,hogy ilyen mentalítással nem játszik többet Aion-al.
Leszólt minket szítja a tüzet én azt mondom menjen a francba sose legyen többet ingame és ne egymással duelezgessünk hanem öljük az ellent.Egyre több ingame az ilyen is,hogy "LF duel" ott kiabálnak insta elött városokban mert látják egymás szintjét.50 méterre támad az ellen ezek meg dueleznek,még mi szenvedünk a túlerõ miatt.

Frosty01
😄DDD lehet sorbon kettéharapna a chanterével, mig egyáltalán elér a kisújjad a quickbarig

practitioner of the forbidden arts of death

Mert a WoW-ba mi megy??😄

"Remélem rohadt drágák lesznek azok a majd megjelenõ gamek amire átállok, hogy véletlenül se találkozzak ilyen 12 éves apuci zsebpénzén nevelkedõ szellemi fogyatékosokkal."

Haha ez majdnem olyan jó duma, mint a "nincs életetek, nekem meg van", de csak majdnem, legközelebb azt huzd elö... 😊

Jah és adok 1 tippet, olvasd el az aláirását Sorbonnak, és meglátod milyen karija van, tippeljem meg neked azt is mit tud csinálni ellene a te 3 miragentes karid vagy egy 40-es twink, vagy összerakod magadtól is? 😊
Remélem rohadt drágák lesznek azok a majd megjelenõ gamek amire átállok, hogy véletlenül se találkozzak ilyen 12 éves apuci zsebpénzén nevelkedõ szellemi fogyatékosokkal.

Látod " DivKry" ez megy a játékon belül is. Mond már meg nekem, ugyan milyen épelméjû ember kíváncsi ezekre 😊
Nem egy karit húztam én se egy évig te Isten barma! És azt sem mondtam, hogy a többiek ugyan azon a szinten voltak mint én. Kisebbek voltak, segíteni mentem.
Sorbon téged meg külön megnéznélek ellenem, vagy egy olyan linkelt kari ellen, hogy mit teszel. Mert neked is csak a pofád jár. Megnézném a karid valyon miben van! Mert gondolom a játék kezdete óta osztod itt az észt. Menjetek ti a picsába "lolos" idióta gyerekek. Pont ez való nektek! Csak nyomjátok a lét... Én is befejeztem a hozzászólásokat itt, nem vagyok vevõ rá, hogy agyhalottakkal társalogjak.
Ö mondta, hogy nem értem, én csak probaltam nem túl bunkón rávilágitani arra, hogy a problémát lehet nem a 40-es twink assakban kell keresni. 😊

Irhattam volna azt is, hogy ritka nagy szar lehetsz barátom, ha az 1 éves kariddal, téged harmad magaddal megöl egy twink kari, de akkor mégjobban lehurrognak mint most.

Nem is értem minek mentem bele ebbe a vitába, ha szerinte azért szar a játék mert a 40-es twink assa mindent visz, akkor ugy is van, és simán talál maga mellé még 3 hülyét aki bologat rá, és kihozzák, hogy én vagyok a hülye...
Mit nem értesz? Balfasz volt,párszor kicsontozták, megunta, quitelt.

Hát ha egy ilyen kari, 1 mp alatt szétkap téged, akkor vmi komoly gond lehet, föleg hogyha harmad magaddal vagy...
Bár tény a full 30-as pvp setje jóval többet ér, mint a 3 miragent, ami egy nagy nulla kb, de azért egy 50+ sorcal illene legyözni egy 40 körüli twink assat...

Találjátok már ki, hogy a lvl 40-es twink sin-ek olyan durvák, hogy megölik a full geares 50-es profi playereket, és nerfelni kell...
Az oké, hogy esélye sincs ellene egy friss playernek, de egy ranger, sorc sm, gladi stb twink pont ugyanilyen durva...

Nem akarok bunko lenni, de 1 évet toltad a játékot, kiszedtel 3 miragentet ezalatt ami nagy 0, már a full set se egy tul nyerö opcio egy jó fél éve, aztmondod nem vagy béna de az 50-es karidat harmad magaddal, egy 40 körüli 30-as pvp set-es twink 1 mp alatt szétkapja, ugy hogy esélyed sincs, és én nem értek valamit? 😊
gurubefree
<#eljen>

Ezt mar emlitettem en is . Persze le lettem ugatva .

Ennek a jateknak annyi .... mar ott elb...tak amikor ugyan azon a serveren engedtek tobb karit is futattni .
Amikor en elkezdtem ( 10-11 honapja ) az alom a xeno fegyo volt .... most meg Lv.30as karik rohangalnak +10es atk. speed fegyverrel mert a Lv50+ sponzoralja. Melyik uj jatekos tudja felvenni ezekkel a versenyt ?? elarulom senki . Eppen ezert van az hogy a low. level 80%a regi jatekosok altja .... szoval nem sok uj ember kezd el jatszani es lassan kihal a game .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

És talán nem a stealth-et kellene elvenni, hanem a critet lejjebb állítani, hogy ne egyetlen ütésbõl öljön le egy egy éve játszó gamert. Kösz!
Illetve múlt idõben mert én már végeztem ezzel a játékkal vagy 90 társam kiséretében.
Te vagy tényleg nem értesz, vagy...
http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=166940&serverID=31 az ilyen karik már 35-ön így néznek ki és 1 másodperc alatt csapják agyon a két set item hijján fullos miragent sorcom harmadmagammal. Pedig nem vagyunk bénák mi sem.
Lvl 40-ig, nem volt ellenfele a Sin-nek? Kár hogy aion start után 2 héttel már 40+ voltam, ezek szerint átugrottam Sin-el a contentet. De birom az ilyen okos tanácsokat, hogy lvl 40-ig durva a sin, ki nem szarja le, a legtöbb sin nem twink hanem 50-es kari... És ki nem szarja le a 40 alatti pvp-t, max szintröl szól a játék, nem a lvl 40-en full AP gearben gankelem a zöld geareseket bohocsagrol, vagy legalábbis arról kéne.

Amugy meg Sin-el, stealhben bujkálva, jo alkalomra és ellenfélre várva, minden szinten durvan lehet gankelni, csak ha nincs top geared, akkor elöbb utóbb az lesz, hogy nem akad jó alkalom mert az ellenfel 2 lövéssel szétkap.

De jah, nerfelni kéne a sint igazad van, elvenni töle a stealhet, hogy ne tudjon már elbujni és meglepetésböl támadni, láthasd már 2 km-ról, hogy esélye se legyen ellened, igy megölöd mindet, és akkor jó lesz a kis lelkednek, hogy 1 sin se tudta ma begankelni, a low lvl szarodat...

Ennek a játéknak amugy a legnagyobb hibája, hogy 2 millió dmg-et kitudsz osztani 3mp alatt, de van 5-6k hp-d... Ez nem rendes pvp, nem szól semmiröl, ki burstöli le a másikat elöbb.
Burger köszi az infót ezt nemtudtam jobban átgondolom még
Phoenix007
Üdv! Villámkérdés: elfelejtettem a jelszavam (az NCsoft master megvan, csak a játék belépõkódja nincs), hol tudom megváltoztatni, vagy e-mail címre újat kérni?

Thx!

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

"DivKry" No mindegy én senkit sem akartam itt megbántani, csak jótanács neked, hogy ha meg is untad a wow-ot, erre a játékra ne cseréld le az accod (illetve el). Több száz emberrel találkoztam itt ingame aki mind átkozta magát mert azt tette ami szándékodban áll. És ezrekkel akik megtartották a wow accot és visszamentek oda. Sok ezresével állnak benn a félbehagyott karik a szervereken. A lvl max az semmit nem jelent, ne tévesszen meg.
Léptem, jó játékot!
Úgyhogy goldot vettem ( nem bannoltak) ráköltöttem plusz 20k-t erre a ...-ra. De mondom nézzék hülyének otthon a mazochista nációjukat, ne engem!
nekem 7.szerre sem mace!
Aki sinnel játszik annak meg azt üzenem, hogy jobb ha hallgatnak mert lvl 40-ig eddig egyetlen ellenfele sem volt, ha jól helyezkedett lopakodó módban és nem volt sorc a láthatáron. Halomra gankerkedték az AP-t, ha várható volt az ellen csak kiloggoltak majd pár perc múlva vissza, s folytatták tovább a napi 50-akár 100k-ig tartó AP vadászatot. Még jobban nerfelni kellene alacsonyabb szinten mert gusztustalan amit mûvelnek és igazságtalan. Mint oly sok minden ebben a játékban.
Sír az assás, hogy oda ne rohanjak!
Frosty01
oké csá.

nekem elsõre sikerült a fernis kraft hahahahhahahh xP

"Üdv all wow accomat cserélném aion accra akit érdekel privát üz nekem sorry hogy itt hírdetek:S"

Jól meggondoltad te ezt? Szerintem meg fogod bánni. Pár hónap múlva jönnek ki az igazán jó játékok. Én is visszanéztem a 2.0-ra, de csak parasztvakítás. Ez a játék hónapok múlva lehúzza a spalettát. Nem részletezném az okokat, mert annyit sem ér. Ha találsz fullos karit akkor lemaradsz a játék lényegérõl, ha nem több hónap szó szerinti szívás egy jó gear, fegyver beszerzése. Egy pvp set az egy év napi 5-6 óra játék. Unalom, unalom, unalom. A miragent egy vagyon és semmi garancia, hogy sikerül a craftolásod. Akkor gyûjtögetsz, gyûjtögetsz, gyûjtögetsz. Nincs az a pénz amiért én ezzel a játékkal még egyszer akár egy percet is játszanék. Sõt! Egyetlen koreai kulával sem.
Frosty01
royal legionban vannak a régi pwnographysek
equites szétesett van mindenhol - paradigma, uniqum vagy mi, meg newcomersben is láttam párat
inquisitors
és pwncorn (ez nemrég alakult legendary of hun-ból meg mindenhonnan)

többrõl nem nagyon tudok

MrStokes
Ugy nez ki egyik baratom visszanez 2 honap erejeig.
A Telemachus asmo oldalara esett a valasztasa. Erdeklodnek, hogy vannak-e itt emlitesre melto magyar klanok es melyek ezek.

Egyebkent en is erosen gondolkodom a visszateresen.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
A Spiritmaster azonos tipusu DOT-jai nem stack-elodnek dolog meg mindig bent van a jatekban? Szoval adott 2 SM, mindketto felrakja a celpontra ugyanazt a DOT-jat, akkor kesobbi meg mindig felulirja az elozot?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Frosty01
jaja fõleg h expert után nincs tovább, és akkor kiélheti az ilyen perverz vágyait.... bõven :'D

minden attól függ, milyen expertre hajtasz. Alchemynél célszerû a szintednek megfelelõ potikat gyártani, azokkal szépen nõ a skilled, a cooking hasonló. A többi craftnál viszont a work ordernél gyorsabb megoldás nincs. Sõt, igazság szerint a szintezésnél minden craftra igaz, hgoy a work orderes megoldás a leggyorsabb.
RoboKutya78
asmo oldalon?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Hol találok Gold coin beváltót?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

hazudtam...132-rõl 142-re
már az a 40 szint is több, mint elég. Egy jó 2 órát dobtam most rá a Work Orderekre, és az alchemy skill-em 138-ról, 142-re ment fel...pff
Trixtan
Nem, kivéve dupla xp hétvégén 😊
De figyeljetek mert pl. 200as gyártó skillel egy 200as cuccot csak 240 es skillig enged fel, utánna már nem fejlõdsz.
Érdemes 20-25 szintenként váltani más gyártható dolgokra ha lehetõség van rá.

Köszi, mondjuk jó nagy noob vagyok, hogy ez eszembe se jutott! 😄
Na, akkor megnézem mit tudok, begyûjtök úgy 2000 hozzávalót, aztán éjszaka fejlõdünk...remélem. 😊
Üdv all wow accomat cserélném aion accra akit érdekel privát üz nekem sorry hogy itt hírdetek:S
MrStokes
Koszonom az ujabb valaszokat mindenkinek!

@Trixtan:
Ha work order helyett a tenylegesen gyarthato cuccokat csinalja az ember, akkor gyorsabban fejlodik a skill?

Trixtan
Megnézed a jelenlegi kraft szinteden mit tudsz gyártani és azt kraftolod work order helyett.

Frosty01
jaja, silence ág halál a jelenlegi formájában...

a quickening doom ág mellett szól még a sensory boost és a scolopen fogyasztó szarságok (amik szépen megdobják a számokat 😄)

Hali,

Van valami jobb/gyorsabb módszer a craft level feltornászására, mint amit jelenleg csinálok:
Work Order felvétel - Craft - Work Order leadás - Work Order felvétel

Egyrészt lassú, másrészt szeretnék nekiállni craftolni, és otthagyni a gépet, hadd csinálja. De erre még nem találtam megoldást...már ha létezik egyáltalán.

Köszi
Attackos az minden meele kasztot érint,nem csak assát,de amiket irtál az na jah...Bár hozzáteszem,elötte elég OP volt egy assa ez a stun lock miatt,de persze megoldhatták volna máshogyan is ezt a dolgot,mert igy meg pont a visszájára fordult a dolog.Bár maxosan nézve az assát nem rossz kari,de lényegesen nehezebb vele "pro"-nak lenni,mint mondjuk egy gladival vagy egy sorcival vagy rangerrel,de reméljük 2.5ben kapunk megint egy kis boostot is nem csak "5-el" nagyobb sebzésü skilleket,meg evasion is jo,meg a magic resist is,de azzal nemlehet ölni.A silence ág meg sajna nem vmi tuti,mert az az egy skill ugyan atomkemény minden kasztra nézve(30sec silence,nem lehet se lepotizni se dispellel leszedni az ott van és kész),de sajna akkora dps veszteséggel jár a másik ághoz viszonyitva,hogy most,amikor mindenki 10k hpval szaladgál meg atombuffban,sajna nemelég egy playerhez,ráadásul 5 runát fogyaszt,tehát nemlehet instant feltenni,elöbb runázgatni kell,ami megint 1-2 sec,de az tuti,hogy kifogom probálni ha lesz annyi AP,de még a quickening doom ághoz is kell 300k AP😊)
Belton
Sok havi kihagyas után én is vissza néztem és csak jót tudok mondani egyenlõre 😊
Mivel a kezdetektõl Aionozom és volt pár 50 es karim kimerem jelenteni hogy most jó a játék.<#email>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

xerb
Ami leginkább az assának nagy érvágás.
Sajnos a tõröst szépen benerfelték, vagyis inkább a többi class kapott boostokat.
Ugye 1.9ben szinte mindenki megkapta a weaponmerge lehetõségét , assa nem.
Remove shock is assanak cumi leginkább.
Most meg 2.0 és mindenböl van új manastone csak attacbol maradt a régi ?! WTF

I am so awesome [Keeper The Tank]

Szerintem a remove shockrol beszélsz,amivel kicsit elkurták a balanceot,mivel valamelyik kasztnak ez totál tápolás lett,valaki pedig ez miatt szopoágra került.Tényleg kár volt betenni,ezidáig ez volt a legszarabb skill amit betettek
Gubberx
Az a riftezésre vonatkozik hogy ha átjön az ellenséges frakció akkor a saját területeden ne tudjanak folyton lemészárolni, ha egyszer megölnek akkor kapsz buffot ami felerõsít így másodjára valszeg már nemtudnak megölni(vagy nem is akarnak).

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MrStokes
Koszonom a valaszokat!

Ismeros mondott meg vmi pvp valtoztatast, amit az esely egyenloseg jegyeben hoztak be. Mintha vmi debuffot emlegetett volna.
Errol van esetleg valami iformaciotok?

Nagyon sokan!Feltünöen többen vannak mint elötte
RoboKutya78