24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#16884 SZiasztok!
Elnézést, hogy nem konkrétan az adott témához kapcsolódik a hozzászólásom, inkább általánosan az MMO témához. Egy művészeti kutatási projektbe fogtam, és ehhez keresek lelkes és bevállalós online játékkal játszó önkénteseket. Aki szeretne részese lenni egy ilyen kutatásnak/gyűjteménynek, kérem hogy küldjön nekem privát üzenetet itt a forumon, és megbeszéljük a részleteket :) További jó játékot :) -
Atesz1245 #16883 http://sziriusz.ucoz.hu/
Infinite AION server egyik MagYar Legion-ja
Várunk szeretettel :D -
#16882 huhuu ezt felírom :D -
Vicodine #16881 na akkor szolj ha megvan adok e-mailt ahova küldheted:D -
Vicodine #16880 jo válasz:) -
Morf #16879 Szívesen vennék, de mindenkinek meg kell kűzdenie a saját harcát, és ha neked ebben segítenék, akkor kevésbé lennél életképes egyed :) Persze kedvező kamatok mellett végülis :DD -
Vicodine #16878 Te bogyesz vehetnél nekem egy feltöltöt, mert nekem csak jövö héten lesz meg a kártyám, nagyon nem sértödnék meg, föleg h igy rám akarod eröszakolni nincsen szivem nemet mondani:) -
Vicodine #16877 Már várom én is h vissza tudjak menni, nemsokára meg van a bankkártyám aztán csapatom neki ezerrel, ezzel az aionnal még igen hosszu honapokat ellehet lenni igy ebben a formában:) -
Morf #16876 Ha ma este lesztek, megyek :) -
#16875 napi 2 élesfutamra szóló ticketet kapsz, 9 percig tart asszem egy kör, a ffa-ban (arena of chaos) 10 player egymás ellen fűvel fával nádi hegedűvel, az 1v1-ben meg értelem szerűen. ha elsöprő erővel első vagy kb kapsz 100~ körüli courage insigniát meg úgy 2k ap-t, ha utsó vagy 800 ap körül meg 35 courage insigniát. az eternal 2 leveles conditionos fegyver kerül 1800 courage insigniába. lehet számolgatni :D
mellesleg a mace casting speed boostos (8% asszem) szal ez egy ilyen clericlover patchre sikerült.
amugy meg minden item ad vagy paralize resistet vagy silence resistet, a fegyverekre meg az ezt átütő stat kerül, és választhatsz h milyet akarsz. az alap pvp %ok a 40es elit pvp ruhákkal egyeznek meg , kondicionálva meg 55 eternal abysst pedzegetik. plusz még az egyéb statjaik is elég tutik, ugyhogy körülbelül jobban megéri kivenni mint azokat :)
de ha feljösz ts-re fare úgy elmondja neked hogy egyből kitérsz minden hitedből :D -
Morf #16874 Van erről valami leírás? (milyen gyakran lehet bemenni, mit kell érte tenni, mennyi AP hozható ki belőle, meddig tart, stb..?) -
#16873 hát srácok ez a pvp arénás téma így 2.7-el nagyon karaj, 1v1-ben is tök jó, a ffa mód is egész fasza, és a bónusz lol, hogy kb 1 hét alatt már nemsokára a 3. eternal pvps ruhát váltom ki lassan a clericemnek! igaz, hogy sok csicskaságot elkövettek nc-ék az aionnal, de ez a patch most több pozitívumot hozott mint negatívumot, úgyhogy végre azt mondhatom hogy tetszik. pirospont ncbácsinak! -
#16872 A jatek fizetos, tehat havi dijat kell fizetni erte. Ird be a google-be, hogy "Aion", es minden bizonnyal el fogsz jutni a hivatalos oldalra, ahol tudsz majd egy account-ot letrehozni, valamint a jatekot is le tudod majd onnan tolteni. Itt le is van irva, hogy hogyan aktivald majd az accountot, stb..
GL! -
maniac001 #16871 Atya úr isten... -
#16870 Sziasztok, szeretnék játszani az Aionon de nem tudom méket kell letölteni, még azt se tudom hogy ingyenes e vagy fizetős meg hogy meiken van a legtöbb magyar.Vagy ti privát szerveren játszotok? -
Vicodine #16869 igy jobb:) -
#16867 majd ts-en picsogunk egymásnak ;D -
Vicodine #16866 akkor meg egy akármilyen class+cleric párost sosem lehetne megölni...szerintem böven eleget healel az,tulságosan is -
Morf #16865 Esélyes :) Mondjuk nem tudom azt, hogy a 40-es +10-es settemmel mi keresnivalóm lenne ott, de meglássuk, a vak is azt mondta. A fő gondom mindig is az volt, hogy az a damage output, amit manapság levernek egy-egy karakteren (pláne, ha mondjuk két embernél több üt egy valakit) nem kihealelhető, még aquittal + Blessed shield + Splendor + potik + minden más segítségével sem. Hiába hozták be a benevolance-t, halottnak a csók. Amikor azt írtam ,hogy tápolják a clericet, nem a támadó spellekre gondoltam.. -
Vicodine #16864 milyen talicskadat?verzik a taligad nyomi? -
#16863 3.0ra én is megyek, addig viszont tologatom a kis piros talicskámat tovább -
Vicodine #16862 Ja igen,meg hát ugye kb 3 honap(tippem szerint),mire hozzánk elér 3.0,de mire infin játszhato lesz rendesen,annak legalább 1 év kellene még majd,szal ezért is agyalok rajta eröteljesen -
Vicodine #16861 Én nagyon agyalok rajta,h visszamegyek offra,mert jo az tény, h kevesebben vannak mint infin,viszont 3.0ban eddig ugylátom értelmes változtatásokat hoznak be,nagyon várom már a teljes patch notesot,teljesen felállt rá a brém:D te bogyesz eléggé fasza geared van offon clericednek,szerintem te is visszajonnel ha páran mi is visszatolnánk a seggunket nem? -
Morf #16860 Jó, hát a sorcin, és skilles SM-en kívül mindent csapok :P De ha lenerfelnék a sorcit és a clericet tápolnák, akkor még offra is visszamennék, naa? :)) -
#16859 mégis sírnak, pedig tényleg tulzás az arzenál ami van nekik... -
Vicodine #16858 Hát ha egy clerikkel lazásan meglehetne ölni egy sorcit,akkor meg én törölném kb aiont,igy sem értem minek egy healert ennyire atom dpsel ellátni,én mikor sebzek bammeg 6kkat egy skillel,meg root meg heal meg blind meg shield meg a tököm tudja sorolhatnám reggelig mindene van a clericnek. -
#16857 sorcit tuti nem nerfelik :D
amugy, 800, aionsourcon nem 1 helyen is irják. -
#16856 :DDDDDD!
várjátok már ki az emberi nyelven írott patchnotet mielőtt nekiestek az éjjonnak :D -
Morf #16855 nekem mindegy, a Clericet csak tápolni lehet. Ha a sorcit nem nerfelik, akkor shift + delete az aion. -
#16854 sztem az értékét, 700ra v 600ra 1k-ról... nem tom hol láttam keresgélni meg nem látom sok értelmét -
#16853 nerfeltek rajta valamit ha jol olvastam, tán a durationját, (értsd valszeg kevesebb ideig lesz fent az adott emberkén, ami lássuk be, nem is gond hisz egy fight pár sec, (assa szemszögböl mondom) ehhez képest egy madj 2 perces vagy másfél perces skill 3 perces cd vel.... -
Vicodine #16852 Jah gondolom mit változik az UD,ezentul a sleep ellen is védeni fog,illetve el fog nyelni 30k dmget is:DD -
#16851 van már koreai pöcsnót, de a gugli fordító becses nyelven szóla vala hozzám, és kiége a retinám, szóval majd várok valami profibb fordításra. sok skill és már meglévő dolog változik (pl UD) meg lesz asszem kasztonként kb 6 új skill lesz 56-60 között -
#16850 hmmmmm. gondolkoztam már én is rajta h összerakok hasonlót. poleval abál vagy az is ilyen dualwieldes bohócság? -
Vicodine #16849 Most kiváncsi leszek majd 3.0ban milyen változások lesznek statok terén,vagy egyálltalán lesznek-e,mert jo lenne nagyon már,ami most van az eléggé kuka.Héten szerintem lesznek majd skill leirások is már,legalább is remélem vki leforditja majd koreairol -
Vicodine #16848 hát bogyesz eléggé diplomatikusan fogalmaztál de igy is jo:) na majd ki fogom probálni azt a gladis dolgot -
Morf #16847 *lerezisztálja* :) -
Morf #16846 Legyünk politikailag korrektek. Nem retardált f*sz az összes infinityn játszó egyed. Csak az infinitys élményekre alapozva nem lehet érdemben az aion pvp mechanizmusát kielmezni, mert aki nem volt offon, annak nincs összehasonlítási alapja.
Más: a full MR-es Gladi a tuti, nagyon megizzaszt pvp-ben, mert mindent rezisztál, és simán összejön neki a 2200-as MR. Az összes többi kaszt minden 2. skilljét rezidztálja, bármilyen más gearben lévő gladit agyonüt + HP visszatöltés + potik..nightmare. -
#16801 kajak eso kibövitve... a mountokrol nem tudom mit mondjak WoWban is mekkora hányás a chopper, meg rakéta... nem baj kell ide is! Aion felejtős innentől... (kb már egy ideje amugy is az :D) -
#16799 Fordító csak "new field"-ként dobta ki, gondolom új map lesz: