3671
DIESEL vs BENZIN
  • DanielT
    Ne találj már ki külön gyorsulási próbákat ha kérhetem, mert ha csak ez marad akkor már régen rossz... Hihetetlen bazmeg, hogy még innen is vergődsz.
  • fifi
    én annyira örülök, hogy kommentről-kommentre nevetségesebbé teszed magadat...
  • DJ Bee18
    de nem fogod fel, hogy az összes dízel jól szerepel ebben a tesztben. És itt van a nyomaték
  • Borg
    Igen, érvek fogytán ilyeneket kell mondani.
  • Borg
    Szerintem nézzük meg, hogy 5-ben 30-50-re gyorsulást melyik mennyi idő alatt csinálja! Mérvadó adat lesz, és fontos is. Nameg sokatmondó is. Utána még hozzáadjuk a Nm-t a km-hez, meg a másodperchez is, és akkor tuti a dízel nyer :)
    Vajon hány olyan semmitmondó képletet lehetne kreálni, ahol tetszés szerinti fél nyer? :D
  • DanielT
    Aztarohadt mennyire szánalmas vagy ember. Bizonyítottad már párszor ahogy több topikban nézegettem, de most porráégtél a szememben végleg.

Ugyanabban a fokozatban nézik te szerencsétlen. Egzakt adat, ugyanúgy mint a gyorsulás 0-100 ra csak ezt ki is tudod használni a mindennapokban.

• DJ Bee18
    véletlenül se ismerj be semmit
  • DJ Bee18
    bazdmeg, 80-100 rugalmasság teszt, 4. fokozatban
  • DJ Bee18
    én is ezt a kibaszott rugalmasságot mondogattam...
  • Borg
    Váltóról hallottál már? :D Vajon melyik hányas fokozatban tudja mindezt, és milyen áttételezés mellett?:D Csúsztatás újfent, de megszoktuk.

Jöjjünk elő most akkor a fogyasztással, hiszen az is jobb a 320d-nél, mint az S2000-nél, nemde? Mekkora szar ez az S2000, hihetetlen :) Fújoljuk együtt.
  • DanielT
    Nesze bazmeg dízel (mostmár kurvára ideges lettem én is ettől a faszságtól)

BMW 320D 80-120 km/h: 7 másodperc
    Honda S2000 80-120 km/h: 7.4 másodperc

Itt van a nyomaték. Itt van az erő amitől a dízel kurvára megy. Egy szaros dízel 4ajtós foshalmaznak ha odalépnek lenyomja a csúcsmotoros Honda roadstert. Ez a dízel power amiről beszélünk és amiről fingod nincs.

• Borg
    Milyen kötözködés? Lejöttem erre a szinre, hogy megértsük egymást.
    Csúsztatni, meg mellébeszélni tudok én is, még csak most kezdek belemelegedni.
    A Nm meg csak viszi előre az autót, nemtom hol a probléma egyátalán :D
  • DJ Bee18
    mellesleg eddig jól tűrtem az idétlen kötözködéseid...
    Érezd magad zseninek, ha attól boldog leszel
  • DJ Bee18
    nálad ez anyázás helyett kötözködés
  • Borg
    Hogyne. Mostmár látjuk ki vagy. Nincs érv, mehet az anyázás.
  • DJ Bee18
    na jó, mostmár elmész a kurva anyádba kötözködőkém.
    ezt akartad elérni, nem?
  • Borg
    Bizony, keményen.
  • DJ Bee18
    benne van az árban...
  • Borg
    Mit akarsz te keresgélni? Fizika könyvet?
  • DJ Bee18
    azt hiszed olyan fontos vagy te, hogy most nekiállok keresgélni? menjél aludni, mert agyfelbaszásban tthon érzed magad
  • Borg
    Hangszigetelésről hallottál már?
    Dízeleitekben jó sok van.
  • DJ Bee18
    beszarok ha egyterűknél felhozza a hangot, meg a 6000-res pörgetést...
  • Borg
    Az adatokat én is ki tudom másolni, mint ahogy más típusokkal is megtettem. Neked azokra reagálni kellett volna.
  • csm
    sztem írd le hogy mi szól a benzines és mi a dízel mellett. és ebből a listából lehetne egy fajin veszekedés :D
  • DJ Bee18
    de amúgy?
  • DJ Bee18
    már kleírtam, 310NM 2000-res fordulaton. Egy Dyno-padon mért adatokra is kívncsi vagy?
  • Borg
    A marketing alapján automatikusan dízelt. Vennék, ha nem gondolkodnék előtte rajta. Utána már nem biztos.
  • Borg
    Semmire, elvégre a kibaszott sok Nm-től olyan kurvajók a dízelek, hogy csak na :D Mindenben vernek mindent, de főleg marketingben. Még a fizika se érdekes, csak Nm legyen az a lényeg. Szerintem nincs is miről tárgyalni, ennyi a lényeg :D
  • DJ Bee18
    még egyszer kérdezem, egyterűknél szted melyik motort érdemes venni? Ezt az egydolgot kértem, hogy reagálj
  • DJ Bee18
    na most jött el a felbaszás. Kurvára elegem van.
    Mi a faszra vagy még kíváncsi az adatoknál?
  • Borg
    Nekem mindenre reagálni kell, de te elegánsan átcsusszanhatsz azon, amire nem tudsz mit mondani, ugye?
    Pl mi lett a nm-ekkel, meg a fordulatokkal, gyorsulással, stb? Valahogy mind elsínylettek a nagy érvelődés közepedte... érdekes.
  • DJ Bee18
    De akkor mond, melyiket vennéd.

csak megint elkezdtél jönni a váltóáttételekkel, és a múltkor a 6 sebességes váltóra lyukadtál ki
  • Borg
    Én hol hoztam szóba, hogy gond a 6 sebességes váltó? Egyre viccesebb dolgokat hozol fel.
  • DJ Bee18
    De akkor mond, melyiket vennéd.

csussz...
  • DJ Bee18
    ez a hsz-ed egy puszta kötekedés...
  • DJ Bee18
    akkor minek hoztad szóba?
  • Borg
    Ki mondta, hogy gond az hogy 6 sebességes? Már megint beleköltesz olyan dolgokat, amiről nem is volt szó...
  • DJ Bee18
    hát ezaz marketing. Nem hiába feláras
  • DanielT
    Egyébként mocskosul egyszerű a dolog. Azért lehet drágább egy ugyanolyan autó dízelmotorral, mert a a vevők megfizetik azt a pluszt amit nyújt. Ha valamit drágábban adnak (nem is kicsivel néha) akkor kell nyújtania valamit ami miatt mégis megveszik. Aki nem látja be az...
  • DJ Bee18
    ez már vicc amit művelsz. Csak azokat a szempontokat nézed amit te akarsz, más emberek szempontjait mindig elutasítod. Ez nem két hülyegyerek vitája, ahol modiként csak neked lehet igazad