3671
DIESEL vs BENZIN
-
#708 Ne találj már ki külön gyorsulási próbákat ha kérhetem, mert ha csak ez marad akkor már régen rossz... Hihetetlen bazmeg, hogy még innen is vergődsz. -
#707 én annyira örülök, hogy kommentről-kommentre nevetségesebbé teszed magadat... -
#706 de nem fogod fel, hogy az összes dízel jól szerepel ebben a tesztben. És itt van a nyomaték -
Borg #705 Igen, érvek fogytán ilyeneket kell mondani. -
Borg #704 Szerintem nézzük meg, hogy 5-ben 30-50-re gyorsulást melyik mennyi idő alatt csinálja! Mérvadó adat lesz, és fontos is. Nameg sokatmondó is. Utána még hozzáadjuk a Nm-t a km-hez, meg a másodperchez is, és akkor tuti a dízel nyer :)
Vajon hány olyan semmitmondó képletet lehetne kreálni, ahol tetszés szerinti fél nyer? :D -
#703 Aztarohadt mennyire szánalmas vagy ember. Bizonyítottad már párszor ahogy több topikban nézegettem, de most porráégtél a szememben végleg.
Ugyanabban a fokozatban nézik te szerencsétlen. Egzakt adat, ugyanúgy mint a gyorsulás 0-100 ra csak ezt ki is tudod használni a mindennapokban.
-
#702 véletlenül se ismerj be semmit -
#701 bazdmeg, 80-100 rugalmasság teszt, 4. fokozatban -
#700 én is ezt a kibaszott rugalmasságot mondogattam... -
Borg #699 Váltóról hallottál már? :D Vajon melyik hányas fokozatban tudja mindezt, és milyen áttételezés mellett?:D Csúsztatás újfent, de megszoktuk.
Jöjjünk elő most akkor a fogyasztással, hiszen az is jobb a 320d-nél, mint az S2000-nél, nemde? Mekkora szar ez az S2000, hihetetlen :) Fújoljuk együtt. -
#698 Nesze bazmeg dízel (mostmár kurvára ideges lettem én is ettől a faszságtól)
BMW 320D 80-120 km/h: 7 másodperc
Honda S2000 80-120 km/h: 7.4 másodperc
Itt van a nyomaték. Itt van az erő amitől a dízel kurvára megy. Egy szaros dízel 4ajtós foshalmaznak ha odalépnek lenyomja a csúcsmotoros Honda roadstert. Ez a dízel power amiről beszélünk és amiről fingod nincs.
-
Borg #697 Milyen kötözködés? Lejöttem erre a szinre, hogy megértsük egymást.
Csúsztatni, meg mellébeszélni tudok én is, még csak most kezdek belemelegedni.
A Nm meg csak viszi előre az autót, nemtom hol a probléma egyátalán :D -
#696 mellesleg eddig jól tűrtem az idétlen kötözködéseid...
Érezd magad zseninek, ha attól boldog leszel -
#695 nálad ez anyázás helyett kötözködés -
Borg #694 Hogyne. Mostmár látjuk ki vagy. Nincs érv, mehet az anyázás. -
#693 na jó, mostmár elmész a kurva anyádba kötözködőkém.
ezt akartad elérni, nem? -
Borg #692 Bizony, keményen. -
#691 benne van az árban... -
Borg #690 Mit akarsz te keresgélni? Fizika könyvet? -
#689 azt hiszed olyan fontos vagy te, hogy most nekiállok keresgélni? menjél aludni, mert agyfelbaszásban tthon érzed magad -
Borg #688 Hangszigetelésről hallottál már?
Dízeleitekben jó sok van. -
#687 beszarok ha egyterűknél felhozza a hangot, meg a 6000-res pörgetést... -
Borg #686 Az adatokat én is ki tudom másolni, mint ahogy más típusokkal is megtettem. Neked azokra reagálni kellett volna. -
#685 sztem írd le hogy mi szól a benzines és mi a dízel mellett. és ebből a listából lehetne egy fajin veszekedés :D -
#684 de amúgy? -
#683 már kleírtam, 310NM 2000-res fordulaton. Egy Dyno-padon mért adatokra is kívncsi vagy? -
Borg #682 A marketing alapján automatikusan dízelt. Vennék, ha nem gondolkodnék előtte rajta. Utána már nem biztos. -
Borg #681 Semmire, elvégre a kibaszott sok Nm-től olyan kurvajók a dízelek, hogy csak na :D Mindenben vernek mindent, de főleg marketingben. Még a fizika se érdekes, csak Nm legyen az a lényeg. Szerintem nincs is miről tárgyalni, ennyi a lényeg :D -
#680 még egyszer kérdezem, egyterűknél szted melyik motort érdemes venni? Ezt az egydolgot kértem, hogy reagálj -
#679 na most jött el a felbaszás. Kurvára elegem van.
Mi a faszra vagy még kíváncsi az adatoknál? -
Borg #678 Nekem mindenre reagálni kell, de te elegánsan átcsusszanhatsz azon, amire nem tudsz mit mondani, ugye?
Pl mi lett a nm-ekkel, meg a fordulatokkal, gyorsulással, stb? Valahogy mind elsínylettek a nagy érvelődés közepedte... érdekes. -
#677 De akkor mond, melyiket vennéd.
csak megint elkezdtél jönni a váltóáttételekkel, és a múltkor a 6 sebességes váltóra lyukadtál ki
-
Borg #676 Én hol hoztam szóba, hogy gond a 6 sebességes váltó? Egyre viccesebb dolgokat hozol fel. -
#675 De akkor mond, melyiket vennéd.
csussz... -
#674 ez a hsz-ed egy puszta kötekedés... -
#673 akkor minek hoztad szóba? -
Borg #672 Ki mondta, hogy gond az hogy 6 sebességes? Már megint beleköltesz olyan dolgokat, amiről nem is volt szó... -
#671 hát ezaz marketing. Nem hiába feláras -
#670 Egyébként mocskosul egyszerű a dolog. Azért lehet drágább egy ugyanolyan autó dízelmotorral, mert a a vevők megfizetik azt a pluszt amit nyújt. Ha valamit drágábban adnak (nem is kicsivel néha) akkor kell nyújtania valamit ami miatt mégis megveszik. Aki nem látja be az... -
#669 ez már vicc amit művelsz. Csak azokat a szempontokat nézed amit te akarsz, más emberek szempontjait mindig elutasítod. Ez nem két hülyegyerek vitája, ahol modiként csak neked lehet igazad