3671
DIESEL vs BENZIN
-
spense #868 Igaz is!!! Nyomatékra az már majdnem traktor... -
Borg #867 Igy van.
Ha szántani kell, akkor 535d -
spense #866 Szerintem általánosságban nem lehet ezt a vitát eldönteni.
Az attól függ, hogy mire akarod hsználni: autó, haszonjármű, traktor, versenyautó...? -
#865 Csak ha pöpec erős turbós:) -
#864 A szívem benzint diktál, de a diesel a király! -
#863 Igen igen!!!!!!!!!!! -
#862 hát benzin:) -
#861 olvass vissza -
#860 Na mivan itt? Most akkor Benzin vagy Diesel? -
ZsirosKenyer #859 esetleg -
#858 Totalcar - Népítélet esetleg? -
[Walaki]D`Lair #857 Nem, komolyan érdekel:) akkoriban kicsi voltam, fingom nem volt ilyesmiről...még a régi jó ÁFOR kutaknál lehetett kapni a HTO-t :)) -
#856 Egy 2.5D régebbi /1990-1995 kb./ Ford Transit mennyit eszik kb.? mire kell figyelni a vásárlásnál?
olyan válaszoljon, akinek személyes tapasztalata van a verdával, ha lehet. -
#855 ha így kérdezed, akkor mindegy... :D -
[Walaki]D`Lair #854 Ez hogy jön ide? -
#853 köszi -
#852 persze, de ha sokat mész, akkor sokszor kell megcsinálni azt a 100 litert is.. és amúgy az nem olyan sok.. Egy teletank (80L) kb 1000-1200 km-t megyek vegyesen.. AZ 1 hét. De lehet, h valakinek megéri, nekem nem.. -
#851 most vettem ace-re:
-
#850 volt hawerod sry -
#849 nem érted...
ha egyszerre csinálsz mondjuk 100lityi tisztát, akkor azért azzal jó ideig el lehet poroszkálni nem? -
#848 Nálunk ez nem működne... meg nekem ez már "túl bonyolult" idézőjelbe.. valszeg lusta is vagyok.. és viszonylag sokszor kéne ezt csinálni, met sokat megy az autó.. -
#847 tudod mit jelent az a fogalom, hogy olajszőkítés? -
[Walaki]D`Lair #846 Régen amikor 1.9 szívódízel citroenünk volt, HTO-val jártunk :))) Mentünk mindig a benzinkútra nagy kannákkal és abba töltöttük, otthon meg a kocsiba :DDD -
#845 garázsban...
élelmes ember meg kitalálja rá az apparátot... -
#844 hát hogy szűröd? hol ? -
#843 hát nekem 5évig megérte... :)
meg itt most ne úgy értsd, hogy 5 literes kiskannákkal szórakozzon az ember.
-
#842 ha neked ez megéri. Ha sokat mész vele, minden nap pepecselni vele.. -
#841 megéri az, csak:
1. jó helyről kell venni
2. MINDIG ülepíteni, szűrni kell /pl minőségi harisnyán :)/ -
#840 Erről az olcsó gázolajról annyit, hogy az utcánkba egyik srácnak Rover diesel-je volt.. és rendszeresen hajóról szerzett olcsó gázolajjal tankolta, aztán egyszer csak nem ment a kocsi. AZt mondták neki hogy lerakódott a sok szar, meg mittomén.. és most nem tudom mi van vele, sztem vár a javításra, ami nem 2 forint lesz.. Tehát nem biztos, hogy nagyon megéri a 200 ft-os gázolaj..
Tudom itt ilyen sültkrumpliszagú autókról beszéltetek, csak gondoltam azért elveszem a kedvét annak, aki hajóról tankol... -
#839 LOL, ez aztán a gazdaságos háztartás! -
#838 fele fele arányba bekevered alpesi diesel üzemanyaggal -
#837 A petróleum nevezetű csodaszer hozzáadásával (legalábbis ezt javasolják) -
#836 Vízhajtás
A jövő autója, Bush agyhúgykövet kapna a teljes olajbiznisszel egyetemben -
Borg #835 És hogy indítod be az autót hidegben? Mert ugye a biodízel sokkal előbb gélesedik, mint a gázolaj. -
#834 a bmw nek volt régen a 80-as évekbe ilyen motorja 1200le tudott
valami ladás weboldalon van info a vízbefecskedezésről
egyik gyerek ladába megcsinálta -
#833 Tényleg, volt egy olyan urban legend, hogy mivel nagy a nyomás és a hőmérséklet a dízel motorban (persze csak járatás után), ezért valaki beépített egy csapot amivel szabályozhatta, hogy mennyi víz menjen be az üzemanyag mellett/helyett.
Szóval lehet, hogy az a víz nem bug, hanem feature -
#832 szoktam nézni de annak az aljára 1idő után leüllepedik a viz mert azzal higitják -
#831 egy fehér opel d kadett -
#830 Állítólag a hyperolcsó tesco-s szar étolajral jobban megy, mint a vénusszal (SzuperDízel :P) -
#829 majd egyszer rakok fel
1-2hónap múlva már talán lesz otthon is netem majd akkor