DIESEL vs BENZIN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
az egy full kiélezett PDTDi motor volt egy teljesen kinullázott kispók kaszniban. bele se merek gondolni mennyire jön ott ki a LE/súly arány.
ilyen sarkított példát sztem ne erõltess...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Unokatesóm 2.5-ös Volvo s60 tdije is elég kegyetlen nyomatékot produkál, igaz chiptuningolva.
mind kettõ benzines.
Az az autó amit két éve vezetek az egy HDI Peugeot Partner, Ja és egy fél évig használtam egy 406-os HDI Peugeotot na most a Toyota ugy odaveri mind a kettõt mint a szart. Azon kívûl ha kimegyek a Carinával vagy a Mondeoval a pályára 140-150kmh körül mindegyik kb 10l bezint eszik. A HDI 406-os evet 9l, a Partner HDI pedig 8,5l. ÉS NEM MEGY EGYIK SEM JOBBAN!!!!!!!
Egyébként az üzemanyag árát meg nézd meg van közte 1ft.
Viszont vétel árba 300000ft. Akkor számold ki melyik éri meg jobban!!!!
Downhill!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A gyorsulás a kg/LE-tõl függ, illetve a váltótól.
Az Audi80 nehezebb lesz mint a pólód, tehát ugyanakkora (semekkora) gyorsuláshoz is erõsebb motor kell bele.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nagy fogyasztasa, a lomhasaga, és a 'lélektelensége' miatt sose szerettem.
Totalcar népítéletem
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Egy autó legyen fürge, egy Diesel autó meg sajnos pont nem az.
Ha turbós akkor is csak akkor jön ki az ereje ha van egy 100-km es autópálya.
Tudom az utcára nem versenyautokat vesznek az emberek, de egy benzines gyors fürge, persze ha nem 1.6-os. És ráadásul kevesebb is a hiba lehetõség.
Downhill!!
Ráadásul míg a dízel 4-5000-nél le fog szabályozni, a benzines lepörög legrosszabb esetben is 6000-ig (de inkább 7ig). Nem nehéz kiszámolni, hogy azonos végáttételnél melyik fut meg többet majd.
100LE benzin, vs 130LE dízel.
Csak egy rövidebb váltó kell a benzines alá, és máris legyorsulta. És még jobb is lesz vezetni (városban), mert nem kell folyton elváltani 3500-nál. Mondjuk 1-2 literrel többet eszik majd, ez biztos. Csak annyival olcsóbban meg is kapod ma már, hogy ezt a különbséget 10 év alatt se hozza vissza a dízel, fõleg a mai üzemanyag árak mellett.
Ja várj, nem is csoda, csak (nyomaték-)váltó kérdése... ja, hogy akkor a dízeles a hajára kenheti a nyomatékát? Mik vannak 😊
Egykét alapvetõ mûszaki dologgal kéne tisztába jönni, aztán írni ilyeneket... Meg aztán 100ig válthatsz jóval többet is a dízelben, mert van kb 1500 fordulatszámtartomány, amiben húzza a turbó. A benzienst meg leforgatod 2000-9000-ig akár. Na persze nem a pözsót, de...
A biztosításnál egy tartományon belül nem változik (1500-2000), csak más dolgok befolyásolhatják a havidíjat (hol laksz, életkor, stb).
Amúgy a biztosítási kategória 1500-ig van, illetve 1500-tól 2000-ig. Szal az 1.6os, és az 1.9 ugyanaz a kategória lesz.
Downhill!!
Amúgy 2 évesen csodálkozol, hogy kevesebb baj van vele?😊 Kiváncsi leszek mi lesz késõbb...