3442
-
#66 Hát én már nemtudom amugy a trailer faszányos volt! -
#65 Most láttam egy új trailert. Ez most mégis csak PS3-ra és Xbox 360 -ra jön?
PC-re nem? -
#64 Új Trailer -
#63 Jó hír, Atari... Epizódok... azért kiváncsi leszek. -
#62 Alone in the Dark: Novemberi Lámpasugár
Sogun, 10:45 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(HW Insider) Az Atari ausztrál disztribútora szerint a szörnyek idén novemberben kezdenek szörcsögni Alone in the Dark sötét világában, hol Edward Carnby főhős pásztázza zseblámpájával az árnyékoktól nyüzsgő éjszakát. Epizódos tartalomra számíthatunk, minden részben lesz elég para, hogy megérje várni a következőt. Platformok: X360, PS3 és PC.
Thx, Replay!
info: Hardwired -
#61 télleg nem tuggya, hogy mi a szám címe-előadója? -
#60 Dec 31. Ez már kész vicc. -
#59 Ezt én nemtudhatom én is azt irom amit olvasok máshol!
Gamespot - Gamespy : Nincs adat!
IGN: Europe December 31, 2007 USA: Nincs adat!
-
#58 Some body plz help!!!!! a trailer végén van egy zene olyan 01:25 kor kezdődik azt valaki átküldené nekem mailba???? vagy masn-be akinek megvan az plz pm kössz -
#57 Na szóval még mindig áll a május 1 dátum? -
#56 Jo a trailer! Izgalmasnak igerkezik. Es az egesz Central parkos cucc szerintem nagyon jo huzas volt! -
#55 gamespot.com a weboldal ? nekem nem hozza be :S:S:S:(:(:( -
#54 jó ez szép ez, de nem fut a gépemen..... :D -
#53 Engem a zene fogott meg leginkább, ghost in the shell jut róla eszembe :D,(meg ha realtime akkor majd 3-4 év múlva futni fog nálam is) -
#52 Huhu ez frankó lesz. -
#51 Az elején a reklám nem tévesztett meg,de a végén mi az a zene?Az kéne nagyon!Nem tudja vki a címét? -
#50 Trailer
(Az elején a reklám ne tévesszen meg senkit!) -
#49 Hát az nincs is olyan messze. -
#48 Gamespoton 2007 május 1-et irnak! -
#47 Ez mikor is jelenik meg?
Mármint az első rész? -
#46 Alone in the Dark: Szörnykamera
Sogun, 11:43 - PC X360 PS3 - Játék: Horror - ADATLAP - (6 komment)
(HW Insider) Eden Games iroda, Lyon, Franciaország. David Nadal stúdióigazgató ismerteti a PC-n debütált nagy klasszikus, Alone in the Dark, legújabb manifesztációjának részleteit. Az első részhez hűen borzalmas szörnyeket látunk, de csak ritkán. Cél az AitD hangulatának megőrzése. Hangsúly a túlélésen van. El lehet felejteni a Resident Evilben rohamozó szörnyek tömegét.
A sztori paranormális eseményekkel kezdődik. A végzetes éjszakán, akik éppen a játék helyszínét képező parkban kolbászolnak, képtelenek elmenekülni. Mindenki pánikban zihál és legfőbb cél a túlélés. Emiatt, ha kincset érő fegyverrel mászkálunk ide-oda, készüljünk fel rá, hogy mások is rávetik vizslató szemeiket. Autónkban elbújva célszerű lezárni az ajtókat, ha nem akarjuk, hogy hajunknál fogva cibáljanak ki az ablakon keresztül.
Újratervezték a főszereplőt, arca közelről extrém részletes lett, szinte érezni a cikcakkos szélű sebet. Az események 2007-ben kezdődnek. Hogyan kerültünk ide 1920-ból? Rejtély. Az Atari hétpecsétes titokként őrzi a részleteket. Eléggé megrázó intró után főhősünk a Central Parkban találja magát. Erősen amnéziás állapotban. Az első epizód kerek kis egészet képez. Ezután tölthetőek le majd Xbox Liveon keresztül a következő részek. Mindegyik célja a túlélés lesz. A környezetünkben látott tárgyak élethűen használhatóak és mindegyikre van "alternate fire" alkalmazási mód. Szorult helyzetekből minimum háromféleképpen szabadulhatunk.
Thx, arsenal!
info: Hardwired
Képekkel -
#45 Havonta? ... lesz az fél év is, ha addig nem mennek csődbe. -
#44 Hát 1 órás lesz nemtom mit hoznak ki belőle.
De legalább akkor havonta adják ki a következő epizodot. -
haxoror #43 Ezt az epizód hülyeséget én is utálom... -
#42 Ez arra jó, hogy felmérjék a terepet. Pár hónap alatt összehoznak valamit(tudom hogy ez már több mint 1 éve készül, de nem ez a lényeg), aztán kiadják , ha nem jön be akkor kevesebbet vesztenek, mintha 3 évig dolgoznának egy full játékon és 10x annyit költenének rá. Nem jött be a projekt?, hát istenem, azért annyit biztos sikerül eladni ,ami behozza a készítés költségeit -
#41 Én csak azt kívánom, hogy az összes olyan hülye kiadók/programozók játéka, akik az epizodikus f@szságot utánnozzák jussanak a Sin Episodes sorsára! -
#40 Épp mosz akartam linkelni.Ez az epizódikus megoldás ez No Comment.Ahogy haladunk előre a játékok egyre rövidebbek lesznek.így méginkább.Inkább adnák ki egybe.Viszont az akármit felvehetek és harcolhatok cucc nem rossz. -
#39 Alone in the Dark 5: Szörny mögötted
Sogun, 12:37 - PC X360 PS3 - Játék: Horror
(C&VG) Az Eden Studios palacsintafelelősét, David Nadalt, faggatta a CVG lekvármajszoló legénysége az Alone in the Dark legújabb manifesztációját illetően. David gyorsan elhessegette magától Bölöm Bika szellemét, [Uwe Boll], mondván, hogy semmi köze nincsen a filmhez és gyorsan felejtsük el még említését is. A mennyei mozifilm, ami ihlette őket, a Die Hard, mert szerinte az etalon túlélő sztori.
David kijelentette, hogy a PC-n megjelent első rész volt az egyetlen igazi Alone in the Dark és megpróbálják annak eredeti istenhangulatát visszaadni. Szűk folyosók mellett emiatt pluszban a nyílt terepen is kell majd túlélnünk. A régi "találj fegyvert meg lőszert és lődd a szörnyeket" módi már nem igazi. Helyette interaktívvá tették a pályákat, így a teljes berendezést a magunk javára fordíthatjuk, anélkül, hogy mindent eladnánk a sarki bolhapiacon. Nindzsa módjára bármit fegyverként alkalmazhatunk. A tárgyakat felemelhetjük: ha sebesen hadonászunk velük, akkor leüthetünk valakit. Ha eldobjuk, kupán találhatunk egy szörnyet. Finoman visszatehetjük a földre, ha meguntuk és nézhetünk más szórakozás után. Trespasser FPS módjára a készítők éreztetni akarják velünk a kezünkbe vett, átvizsgálható tárgyak súlyát és jellegzetességeit.
Dráma:
Éhes szörnyek mellett betámadnak rémült NPC-k. Eldönthetjük, kinyírjuk-e őket vagy hagyjuk őket tovább vígan hisztériázni. Mostanában kezd divattá válni a játékos vállára pakolt drámai dilemmák terhe. Az Alone 5-ben se lesz másképp. A szigorú vonalon haladó főtörténetnek emiatt több befejezése lesz, attól függően, milyen döntéseket hoztunk a horrorkaland során. Főhősünk ledöbbentő múltjáról ekkor libben le a fátyol.
Helyszín:
Central Park, New York. 4x1km-es terület, órákig tart bejárni. Embertömeg zsúfolta helyektől a múzeumon át a csendes erdős részekig, minden megtalálunk. "A Test Drive Unlimited technológiával építettük be a területet." - magyarázza David - az összes úton vezethetsz autót. Ez azt jelenti, hogy kocsival be lehet száguldozni a játékterületet!
Epizódok:
A Valve által alkalmazott epizód rendszerben adják ki a játékot, csak feltekerik a hangulatot. "Extrém emlékezetes részeket tervezünk, mindig más mellékszereplőkkel, 40-60 perc alatt tetőző izgalommal, amelyről sokáig dumálhatsz a barátoddal, mialatt körömrágva várjátok a második epizódot."
info: Hardwired -
#38 #18 -
#37 Képek! -
#36 Érhető lesz a story az előző 4 rész nélkül? -
#35 Ugyan ugy fog kinézni mind a 2 gépen:), szerintem csak a kép a gyér. -
#34 Hát nem tom ,ez a kép elég gázul néz ki.
Kép
Ez Xbox360 ra elég gyér. Vagy a PC-set csinálják először? -
#33 "A játék jövőre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra." -
#32 A gamespot szerint PC-re valamikor jövőre. -
#31 mikorra várható ez a games? -
#30 9 New Screens -
#29 Alone in the Dark E3 trailer -
#28 hmmm... a hardwired-esek egy picit abban eltevedtek, h. Carnby nem az 5-ödik részben kerül fura modon 70evet elöre az idöben; hanem már a 4.részben (PC-PS1-PS2-GC+X-box title + GBcolor) is a jelenkorban kevert... amugy nem tudom folytatjak-e a 4.rész cselekmenyet, a végén ugyanis kinyilt a pokol kapuja (vagy mi..tamadtak a monszták); szoval nyitvahagyták a sztorit...
Grebber.. jo volt a Silent Hill4, de nem a Silent "betegebb; ideggyogyósabb" horrorjára hajazott(amit én is imadok..most Silent Hill2-zök épp, a héten jatszom ki..), hanem az AITD4 inkabb a Lovecraft-os "dark-fantasy" vilagra epült; a Lovecraft vonalat le sem tudta volna tagadni(és azt is imadtam...)
tolajdonkeppen az összes tulélöhorrort imadom! :-P -
#27 Preview és pár kép (angol természetesen)