3442
-
#106 szép ez a bemutató, xbox360 -as,
ha meg lesz az első episodba a 14-18 óra játék idő, egy vevőjük már van, da ha erőltetik ezt a 1-6 órás baromságokat felejtős :/ -
#105 Nagyon jól kitalálták ezeket a kombinálható cuccokat, és szerintem a grafika is kifogástalan! Mekkora már, amikor lelövi a neontartókat a plafonról, és kézben fogva világíthat, amerre csak akar! -
#104 Király nagyon! -
#103 Sztem is:) -
#102 Ez kibaszott jó lesz, sztem! -
#101 OMG -
#100 sztem is. -
#99 Bárki bármit is mond, sztem jó game lesz! Grafikai rendben van, a stílus meg a kedvencem, jöhetne már! -
#98 Videointerjú a producerrel -
#97 Na megnéztem a videót. Hát engem nem győzött meg teljes egészében.
Ez a piromániás srác a videó 80%-ában láthatatlan ellenséggel hadakozott, és a fizika elég érdekesen dolgozik a játékban. Az autó mozgása, s hogy kiviszi a beton/téglakerítést elég mulatságos volt.
S mintha akadozott volna a PS3-on, vagy amin játsuottak, mert a csávó mozgása is érdekes, a ruha lobogása. -
#96 "mi az hogy egy korongon nyolc rész?"
Az, hogy egy DVD-n 8 rész van.
De ez nem kérdés. A kérdés inkább az, hogy:
"a korongon eredetileg 8 részt találunk majd"
Ezt vagy webfordító.hu-val csinálták, vagy kicsit félrement a fordítás.
Mert mi az, hogy eredetileg 8 részt találunk? Ha másodszor rakjuk be a meghajtóba akkor már több ill. kevesebb lesz rajta? Vagy mi?
Ez a mondat értelmetlen. Szerintem. -
#95 hm, talán azt, h még se 40 perc lesz a játék :/ -
#94 Az már korábban is elhangzott, hogy epizódokra szabdalt tartalomra kell számítani, ennek konkrétumait azonban eddig még nem tudtuk. Polloni most erről is beszélt: a korongon eredetileg 8 részt találunk majd, amelyek 10-15 órányi szórakozást nyújtanak, a megjelenés után pedig további epizódokkal bővül majd a történet.
"A fő inspirációt a manapság futó, szerializált tévés drámák, mint például a 24, a Lost vagy a Prison Break adták. A fejlesztés korai szakaszában teljesen függői lettünk ezeknek a sorozatoknak. Elemeztük, hogy mi teszi őket annyira jóvá - a dinamizmus, a karakterek személyiségének fejlődése, a cselekmény és a cliffhanger-ek - majd átültettük őket a játékba. Az Alone in the Dark egy epizódját végigjátszani olyan, mint megnézni egy 24 részt, önmagában, illetve a játék egy részeként is élvezhető, és tudod, hogy ha csak egy órád van játszani, akkor is teljes élményt fogsz kapni."
Lehet értelmi fogyatékos vagyok,de mi az hoy egy korongon nyolc rész?
-
#93 kis leírás. -
#92 Az oldalon, gametrailers.com -on csak PS3-at, meg Xbox 360-at írnak.
De lesz Pc-re is nem? Hisz az volt eddig. -
#91 Nem lesz gyönge!!!!!! -
#90 jóóóféle -
#89 Állati. Jól ki lehet használnia terepet úgy látom, a "tárgylista" szintén fenomenális. Karakter is nagyon jól néz ki, ahogy lobog a bőrkabát,a fények, brr, várom. DEMOSTAKKOR epizódikus lesz vagy sem? Mert ugye az volt a köztudott hogy epizódonként lesz, nade jómúltkor meg azt olvastam, hogy nem -
#88 büntető trailer -
#87 mer mér ne? -
#86 Ezt írtam én is tegnap, erre beírod ma válasznak az enyémre?? HM? -
#85 Alone in the Dark - Mégiscsak tavasszal
-
#84 Igen?
"Alone in the Dark - Mégis csúszik
Egy francia újságnak nyilatkozva Patrick Leleu, az Atari nagyfőnöke azt mondta, a Near Death Investigation alcímmel bíró játék csúszik egy kicsit, de szerencsére nem szeptemberig, hanem csak májusig. A platformok közé jelenleg a PC, az Xbox360, a PS2 és a Wii tartozik, míg a PS3-ra készülő változat majd valamikor később jön." -
#83 (Shacknews) Egyre több helyen bukkanak fel az Alone in the Dark új részének szeptemberi megjelenésével kapcsolatos cáfolatok. Az Atari szóvivője szerint a becélzott megjelenési időszak továbbra is az aktuális pénzügyi negyedév, mely március 31-ével végződik. -
#82 "Nem fog késni az Alone in the Dark !!!
Korábban arról számoltunk be nektek, hogy az Atari gyöngyszeme, az Alone in the Dark fél évet fog késni. Otthon gondolom sokan verték falba a fejüket és törték be monitoruk képernyőjét.
Akik nem, azok jól tették, ugyanis a játék nem fog késni! A megjelenés márciusra esedékes. Szeretettel várjuk, hiszen ebben a műfajban mostanság nem adnak ki túl sok játékot."
Na ezt meg honnan szedték??? -
#81 Legalább már tudjuk, szar lesz, bugos lesz és ATARI. -
#80 Na jó én mostmár leszarom az összes ilyen hülye fejlesztőt.
A játékot tovább halasztották 2008 őszére.
Elég szánalmas, lesz vagy 40 perc játékidő. A részek évtizedenként fognak megjelenni a folyamatos csúszások miatt.
-
#79 Akkor jöhetne is. :) -
#78 Tévedes mind pc-re mind xbox 360-ra 2008 első negyedév van írva! -
Rodman6 #77 A játék november 30-án jelenik meg. Erről a 40 perces dologról én nem hallottam, szerintem hülyeség. De nem is érdekel mert nekem jobban bejött az első 2-3 rész 1900-as évekbeli kísértetkastélyos hangulata mint ez a modern vacak. -
#76 Kirúgni? Dehogy is!
Azonnal fejbelőni azt a hülyét! -
#75 6-7 lesz az simán, a részek meg jönnek évente:D el fognak hasalni rajta mint a valve az episodokkal, értelmetlen baromság aki ezt kitalálta, ki kellett volna rugni páros lábbal amikor felvetette az ötletet... -
#74 max. 1db ezeres és TALÁN oké...de kétlem, gondolom úgy 4.5k körül...a modern pénzszopoda ne továbbja, 90% -os eséllyel belebuknak., na de ők tudják biztos jobban -
#73 És azt lehet tudni hogy ezt mégis mennyiért óhajtják árusítani? -
#72 röhej, felejtős -
#71 40 perc?! Kész vicc! -
#70 ez még jól is elsülhet ha nem úgy csinálják, hogy 1 évet kell várni a köv részre.....mondjuk jó lenne ha 2 hetente v havonta jönnének a részek.....de valszeg nem ez lesz...... -
#69 40 percig egyedül a sötétben
Dixie Flatline, 15:23 - PC X360 PS3 - Játék: Horror
Elméletileg jövő év elején érkezik az Alone in the Dark: Near Death Investigation, bár az Eden Studios elég nagy csöndben van a játék kapcsán. Mindenesetre annyit elhintettek, hogy a nagy tévé sorozatokhoz hasonlóan 40 perces epizódokra kívánják szabdalni a játékot, s feltehetőleg ezeket szép apránként adagolják majd a játékosoknak.
info: Hardwired -
#68 A videók képek hangulatával nincs gond, csak ez az epizódikus baromság... kár érte. -
Louis Cyphre #67 Alone in the Dark 5 - Central Park tréler