3442
-
#146 Hát szerintem ez a videó gagyi lett.
Mintha ez nem is abból a játékból lenne, mint az előzőek.
Az autó, ellenfelek mozgása nagyon gáz. -
#145 Ez nagyon hangulatos istendurva lesz!!!! -
strebacom #144 Na a fönök megelözött köszike!!!! -
strebacom #143 és hol van tesó linket please!!! -
#142 Új Trailer -
#141 Van egy új videó! -
szunyika #140 ennek a játéknak hogyhogy nincs egyetlen rajongói oldala se ?
se külföldi se magyar -
#139 Tényleg nagyon bejövős ez a nagyfokú interaktivitás...
Szerintem előbb-utóbb eljutunk oda, hogy nem a minél látványosabb grafika lesz az elsődleges szempont a játékfejlesztésben, hanem a mind nagyobb mértékű interaktivitás...és ez nagyon nagy rajság, mert én tök üresnek érzem a mai játékokat (RPG-k kivételével), és talán pont ezért...nem elég tartalmasak...nem sok játéknak állok neki másodszor... -
#138 igen, ebben az utolsó videóban, marhajó, ahogy kiemeli a kábelt a vízből, ezt az eddigi játékokban valamilyen kapcsolóberendezéssel oldották meg a fejlesztők a pálya egyik távoleső részén, itt végre elértük azt az interaktivitási szintet, hogy egyszerűen egy csővel kiemeled a vízből, és mehetsz tovább, nem üt agyon az áram...ez csak egy apróság, de talán előremutat a játék szinvonalára. -
#137 Ez lényegtelen, de pofás, ami benne rejlik a fizika, az engine kihasználása a játékban az a komoly, remélem sok féle kép lehet majd a dolgokat megoldani, és sok sok ötlet, feladvány és fejtörő kerül bele. -
#136 Leesett az állam amikor megláttam a videókat! Nagyon komolyan néz ki! -
#135 -
#134 Hát ez nagyon brutálul néz ki!
Remélhetőleg a játék passzolni fog a nevéhez, mert ha sokan leszünk és világosban, tuti nem lesz olyan gép, amin elfutna. :) -
#133 na meg egy nagy pofon a Microsoftnak...DX9-el is gyönyörű dolgokat lehet ám alkotni...és ez a fizikai realitás, ez nekem nagyon bejön ! -
#132 azért ez komoly...azt hittem "dzsungelharcot" nem lehet felülmúlni....tévedtem ! -
#131 Tech demo 2 trailer (140MB) -
#130 Az a másik véglet...ha nincsen semmilyen támpontod, az szintén nem jó...de ne a "hint" legyen a támpont...megvonják tőlünk a kreativitást... -
#129 Én valahogy éppen ezért nem tolok point and click játékokat.
Mert egyszerűen halvány utalás sincs rá hogy mit is kéne és mivel.
Pl ott volt a Scratches (vagy hogykell irni game) ami tetszett meg minden de pl semmi nem utalt rá hogy mikor kell kit felhivni hova kell menni mit megnézni mertha nem jokor tetted baszhattad a gamet. -
#128 ..hát igen :/ -
#127 Jahh, és egy kérdés, amire sosem kaptam érdemleges választ:
Az Alone in the Dark-sorozat egy "Lovecraft által ihletett" világban játszódik, vagy a Lovecraft és a társszerzők által létrehozott Cthulhu-univerzumban? -
#126 Ez egy lolság, ezzel a módszerrel nem végigjátszod a játékot, hanem "átlépteted"...
Emlékszem, pl. a Legacy of Kain sorozatban milyen nehezek voltak a fejtörők...főleg a Soul Reaverben, már csak a technikai lehetőségek miatt is (ps1)...(nem lehetett "átlátni" két textúra között pl., mert annyira "mosottak" voltak, sok mai játéknál úgy oldja meg az ember a fejtörőket, hogy "ááá...itt van egy elég egyértelmű textúraátmenet, szal' valamit meg kell húznom/nyomnom, és akkor itt biztosan kinyílik valami)...a legtöbbször a logikánkra alapoztak a rejtvényekkel, ha azzal nem voltunk képesek leküzdeni egy-egy akadályt, maradt a próbálkozás...és mégis mennyire durva jó játékok voltak, nem azon sírtunk, hogy nem tudunk továbbjutni, hanem próbáltuk kitalálni a megoldást...próbálkoztunk...a mai játékok többsége alapból nem nyújt túlságosan sok kihívást sajnos, hint-ek vannak, szájbarágás van, és ez szerintem megöli a felfedezés örömét, nem érezzük a sikerélményt annyira, mint régen...és ez nem jó...
Ott van pl. a Silent Hill első része, a zongorás fejtörővel (ami szvsz a legjobb, legötletesebb rejtvény, amivel játékban valaha találkoztam)....semmi "hint" nem volt, (mondjuk a többi részben sem), de ha lett volna, meg is ölte volna a játékot...persze, sokan elakadtak...de aki megpróbálta értelmezni a rendelkezésre álló adatokat, verseket, feliratokat, az úgyis továbbjutott előbb-utóbb...és mekkora öjömbódottá volt hallani, hogy a két óra fejtörővel történő szopás után kattan egy zár, vagy félrecsúszik egy ajtó...ezt hiányolom a játékokból...mármint a rejtvények megvannak, csak helyettünk oldják meg őket... -
chooselee #125 A 4 be volt egy olyan rész amin 3an vagy 2 napig ültünk és véletlenül jöttünk rá mi a megoldás.A padló alól kellett kiszedni pár kulcsot meg hasonlókat.Ott szaladgáltunk már egy ideje,többször átszaladtunk rajta és egyszer csak megreccsent,többet se..előtte se.de jó pár órába beletelt észrevenni.
Azért remélem ilyen eldugott téma nem lesz benne... :) -
#124 Ilyet nem csinálnék! Erre valók a fórumok, több szem, többet lát alapon, biztosan megoldjuk a faramuci helyzeteket! -
#123 Alone in the Dark - Túl nehéz? Ugord át!
Érdekes, felhasználóbarát megoldást építettek be a Howard P. Lovecraft művei által ihletett széria legújabb részébe.
Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel, még a legfanatikusabb, legtapasztaltabb játékosokkal is előfordult már, hogy találkoztak olyan produktummal, amelyiknek egy-egy pontján hosszabb-rövidebb ideig kényszerűségből vesztegelt, ugyanis képtelen volt rájönni a továbbjutás módjára. Ilyenkor többnyire segít, ha a nap hátralevő részében inkább hanyagoljuk frusztrációnk tárgyát, s másnap újult erővel veselkedünk neki.
Az Alone in the Dark producere, Nour Polloni kifejtette, hogy szeretnék, ha mindenki végig tudná játszani a játékot. A hölgy által elmondottak alapján a beépített rendszer a DVD-filmek léptetési módjára hasonlít. Az egyetlen hátulütője a dolognak, a sikerélményt leszámítva, hogy alacsonyabb pontszámmal értékeli a program teljesítményünket.
info: Gamestar -
#122 Végre...úgy néz ki, a fejlesztőknek sikerül végre belőni az interaktivitás/játékmenetbeli innováció/hangulat/vizuális megvalósítás megfelelő arányát...nagyon várom ezt a játékot...egyébként én nem nagyon foglalkoztam vele eddig, a negyedik résszel sem játszottam, mert csupa rosszat olvastam/hallottam róla...az első három résszel játszottam, bár egyiket sem vittem végig, talán azért, mert én 2000-2001 körül ismerkedtem meg a sorozattal, a nagyon régi játékok pedig általában nem kötnek le hosszú ideig...viszont az a jelenet, amikor az első rész legelején beugrik a teremtmény az ablakon, az örökre megmarad bennem...még azzal a nagyon-nagyon elavult (akkor már) grafikai megvalósítással is elég hatásos volt...
Egyébként műfajon belül nálam a Silent Hill 2 az etalon...mint játék, nyilván nem mint "tech demó"... -
nagyon jól néz ki a játék tényleg...külön jó dolog, hogy ezekre az apró részletekre is odafigyeletek...hiszen az ördög mindig a részletekben bújik meg. Én nagyon várom, anno rengeteget toltam a 3-at, haverokkal azon versenyeztünk ki viszi végig hamarabb, aztá nmindenki egy helyen akadt el, és onnantól közös erővel toltuk :)
nagyon várom az tuti. -
#120 Te miről beszélsz? A kábeltartókat lőtte le és nem vitte tovább csak világított vele és látszik, hogy ott lóg róla a kábel, tehát nincs ezzel semmi gond. -
#119 Amúgy az fura hogy majdnem mindenre odafigyeltek (kiöntöd a cuccot meggyújtod faszán ég,porlotóval kiütöd ajtót stb tehát egész szépen már már valóságsnak hat) ,erre lelövi a neont azt cipeli és világit tovább
Hát milyen neon az? Bár lemet litiumos aksiról megy -
#118 Elég jó ez a techdemo, csak kérdés, hogy mennyire lesz szüksége ezekre a kombinálásokra, ügyeskedésekre a végigvitel során. -
#117 Nagyon sok helyen egyszerűen csak Május van!
Lesz nemsokára a GC vagy mi a fene azon csak mondanak majd konkrét dátumot! -
#116 A PS3 pl. később jön ki, mint a PC-s.
Miért lenne szeptember amúgy? -
#115 Előreláthatólag szeptemberben fog megjelenni.Azért csak 80%,mert lehet hogy nem, ilyen egyszerű, pl azért,mert előbb a konzol verziókat hozzák ki(pl mint legutóbb Assasin Creed-nél) és csak kicsit később a pc változtot. -
#114 ??? -
#113 Szeptember. 80% -
strebacom #112 Hát az még messze van.... -
#111 Májusban talán. -
strebacom #110 Mikorra van a relíz??? -
#109 Ez a Techdemo már tényleg szépen néz ki.
Azt hiszem mire kijön, látunk a 40 perces játékból vagy 180 percet. -
IgH #108 Egyenlőre sehol,max youtubeon ha beírod az 'Alone in the Dark soundtrack preview' kulcsszavakat,akkor kidob kb. másfél percnyit,de a komplett zene majd max. soundtrack formájában jön ki,vagy letölthető lesz.
Egyébként én ezt a gémet várom majdnem legjobban az évbe,csak idegesít h pl. még mindig nincsen konkrétum ezzel az epizodikus rendszerrel kapcsolatban. Angol nyelvű wikin az volt,h csak a full játék lesz epizodikusra felosztva,de semmi netről letölthető epizódos dolog nem lesz. Alant egy bemásolt cikkben az van,h ugye a boltos verzióba lesz kb 12órányi játék,és utána letölthető epizódok. Valahol az van,h hónapról-hónapra jönnek ki 40perces epizódok. Elmondhatnák mér végre a frankót. Meg a megjelenést is folyamatosan tolják,eddig április volt ha jól emlékszem,mostmár június. -
#107 A zenéjét hol toom megszerezni????????????????