Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Kirúgni? Dehogy is!
Azonnal fejbelõni azt a hülyét!

Istencsászár
6-7 lesz az simán, a részek meg jönnek évente😄 el fognak hasalni rajta mint a valve az episodokkal, értelmetlen baromság aki ezt kitalálta, ki kellett volna rugni páros lábbal amikor felvetette az ötletet...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
max. 1db ezeres és TALÁN oké...de kétlem, gondolom úgy 4.5k körül...a modern pénzszopoda ne továbbja, 90% -os eséllyel belebuknak., na de õk tudják biztos jobban

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
És azt lehet tudni hogy ezt mégis mennyiért óhajtják árusítani?

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
röhej, felejtõs

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
40 perc?! Kész vicc!

LasDen
ez még jól is elsülhet ha nem úgy csinálják, hogy 1 évet kell várni a köv részre.....mondjuk jó lenne ha 2 hetente v havonta jönnének a részek.....de valszeg nem ez lesz......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
40 percig egyedül a sötétben

Dixie Flatline, 15:23 - PC X360 PS3 - Játék: Horror

Elméletileg jövõ év elején érkezik az Alone in the Dark: Near Death Investigation, bár az Eden Studios elég nagy csöndben van a játék kapcsán. Mindenesetre annyit elhintettek, hogy a nagy tévé sorozatokhoz hasonlóan 40 perces epizódokra kívánják szabdalni a játékot, s feltehetõleg ezeket szép apránként adagolják majd a játékosoknak.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
A videók képek hangulatával nincs gond, csak ez az epizódikus baromság... kár érte.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Hát én már nemtudom amugy a trailer faszányos volt!

kirol
Most láttam egy új trailert. Ez most mégis csak PS3-ra és Xbox 360 -ra jön?
PC-re nem?

grebber

Istencsászár
Jó hír, Atari... Epizódok... azért kiváncsi leszek.

grebber
Alone in the Dark: Novemberi Lámpasugár

Sogun, 10:45 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) Az Atari ausztrál disztribútora szerint a szörnyek idén novemberben kezdenek szörcsögni Alone in the Dark sötét világában, hol Edward Carnby fõhõs pásztázza zseblámpájával az árnyékoktól nyüzsgõ éjszakát. Epizódos tartalomra számíthatunk, minden részben lesz elég para, hogy megérje várni a következõt. Platformok: X360, PS3 és PC.
Thx, Replay!

Looooser
télleg nem tuggya, hogy mi a szám címe-elõadója?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kirol
Dec 31. Ez már kész vicc.

grebber
Ezt én nemtudhatom én is azt irom amit olvasok máshol!

Gamespot - Gamespy : Nincs adat!
IGN: Europe December 31, 2007 USA: Nincs adat!

Looooser
Some body plz help!!!!! a trailer végén van egy zene olyan 01:25 kor kezdõdik azt valaki átküldené nekem mailba???? vagy masn-be akinek megvan az plz pm kössz

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

kirol
Na szóval még mindig áll a május 1 dátum?

Sephi
Jo a trailer! Izgalmasnak igerkezik. Es az egesz Central parkos cucc szerintem nagyon jo huzas volt!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gideon Wieth
gamespot.com a weboldal ? nekem nem hozza be :S:S:S😞😞😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

LasDen
jó ez szép ez, de nem fut a gépemen..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Seth
Engem a zene fogott meg leginkább, ghost in the shell jut róla eszembe 😄,(meg ha realtime akkor majd 3-4 év múlva futni fog nálam is)

grebber
Huhu ez frankó lesz.

berlinboy6329
Az elején a reklám nem tévesztett meg,de a végén mi az a zene?Az kéne nagyon!Nem tudja vki a címét?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

kirol
Trailer

(Az elején a reklám ne tévesszen meg senkit!)

kirol
Hát az nincs is olyan messze.

grebber
Gamespoton 2007 május 1-et irnak!

kirol
Ez mikor is jelenik meg?
Mármint az elsõ rész?

grebber
Alone in the Dark: Szörnykamera

Sogun, 11:43 - PC X360 PS3 - Játék: Horror - ADATLAP - (6 komment)

(HW Insider) Eden Games iroda, Lyon, Franciaország. David Nadal stúdióigazgató ismerteti a PC-n debütált nagy klasszikus, Alone in the Dark, legújabb manifesztációjának részleteit. Az elsõ részhez hûen borzalmas szörnyeket látunk, de csak ritkán. Cél az AitD hangulatának megõrzése. Hangsúly a túlélésen van. El lehet felejteni a Resident Evilben rohamozó szörnyek tömegét.

A sztori paranormális eseményekkel kezdõdik. A végzetes éjszakán, akik éppen a játék helyszínét képezõ parkban kolbászolnak, képtelenek elmenekülni. Mindenki pánikban zihál és legfõbb cél a túlélés. Emiatt, ha kincset érõ fegyverrel mászkálunk ide-oda, készüljünk fel rá, hogy mások is rávetik vizslató szemeiket. Autónkban elbújva célszerû lezárni az ajtókat, ha nem akarjuk, hogy hajunknál fogva cibáljanak ki az ablakon keresztül.

Újratervezték a fõszereplõt, arca közelrõl extrém részletes lett, szinte érezni a cikcakkos szélû sebet. Az események 2007-ben kezdõdnek. Hogyan kerültünk ide 1920-ból? Rejtély. Az Atari hétpecsétes titokként õrzi a részleteket. Eléggé megrázó intró után fõhõsünk a Central Parkban találja magát. Erõsen amnéziás állapotban. Az elsõ epizód kerek kis egészet képez. Ezután tölthetõek le majd Xbox Liveon keresztül a következõ részek. Mindegyik célja a túlélés lesz. A környezetünkben látott tárgyak élethûen használhatóak és mindegyikre van "alternate fire" alkalmazási mód. Szorult helyzetekbõl minimum háromféleképpen szabadulhatunk.
Thx, arsenal!

Képekkel

Istencsászár
Havonta? ... lesz az fél év is, ha addig nem mennek csõdbe.

grebber
Hát 1 órás lesz nemtom mit hoznak ki belõle.
De legalább akkor havonta adják ki a következõ epizodot.

Ezt az epizód hülyeséget én is utálom...

Seth
Ez arra jó, hogy felmérjék a terepet. Pár hónap alatt összehoznak valamit(tudom hogy ez már több mint 1 éve készül, de nem ez a lényeg), aztán kiadják , ha nem jön be akkor kevesebbet vesztenek, mintha 3 évig dolgoznának egy full játékon és 10x annyit költenének rá. Nem jött be a projekt?, hát istenem, azért annyit biztos sikerül eladni ,ami behozza a készítés költségeit

kirol
Én csak azt kívánom, hogy az összes olyan hülye kiadók/programozók játéka, akik az epizodikus f@szságot utánnozzák jussanak a Sin Episodes sorsára!

berlinboy6329
Épp mosz akartam linkelni.Ez az epizódikus megoldás ez No Comment.Ahogy haladunk elõre a játékok egyre rövidebbek lesznek.így méginkább.Inkább adnák ki egybe.Viszont az akármit felvehetek és harcolhatok cucc nem rossz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Alone in the Dark 5: Szörny mögötted

Sogun, 12:37 - PC X360 PS3 - Játék: Horror

(C&VG) Az Eden Studios palacsintafelelõsét, David Nadalt, faggatta a CVG lekvármajszoló legénysége az Alone in the Dark legújabb manifesztációját illetõen. David gyorsan elhessegette magától Bölöm Bika szellemét, , mondván, hogy semmi köze nincsen a filmhez és gyorsan felejtsük el még említését is. A mennyei mozifilm, ami ihlette õket, a Die Hard, mert szerinte az etalon túlélõ sztori.

David kijelentette, hogy a PC-n megjelent elsõ rész volt az egyetlen igazi Alone in the Dark és megpróbálják annak eredeti istenhangulatát visszaadni. Szûk folyosók mellett emiatt pluszban a nyílt terepen is kell majd túlélnünk. A régi "találj fegyvert meg lõszert és lõdd a szörnyeket" módi már nem igazi. Helyette interaktívvá tették a pályákat, így a teljes berendezést a magunk javára fordíthatjuk, anélkül, hogy mindent eladnánk a sarki bolhapiacon. Nindzsa módjára bármit fegyverként alkalmazhatunk. A tárgyakat felemelhetjük: ha sebesen hadonászunk velük, akkor leüthetünk valakit. Ha eldobjuk, kupán találhatunk egy szörnyet. Finoman visszatehetjük a földre, ha meguntuk és nézhetünk más szórakozás után. Trespasser FPS módjára a készítõk éreztetni akarják velünk a kezünkbe vett, átvizsgálható tárgyak súlyát és jellegzetességeit.

Dráma:
Éhes szörnyek mellett betámadnak rémült NPC-k. Eldönthetjük, kinyírjuk-e õket vagy hagyjuk õket tovább vígan hisztériázni. Mostanában kezd divattá válni a játékos vállára pakolt drámai dilemmák terhe. Az Alone 5-ben se lesz másképp. A szigorú vonalon haladó fõtörténetnek emiatt több befejezése lesz, attól függõen, milyen döntéseket hoztunk a horrorkaland során. Fõhõsünk ledöbbentõ múltjáról ekkor libben le a fátyol.

Helyszín:
Central Park, New York. 4x1km-es terület, órákig tart bejárni. Embertömeg zsúfolta helyektõl a múzeumon át a csendes erdõs részekig, minden megtalálunk. "A Test Drive Unlimited technológiával építettük be a területet." - magyarázza David - az összes úton vezethetsz autót. Ez azt jelenti, hogy kocsival be lehet száguldozni a játékterületet!

Epizódok:
A Valve által alkalmazott epizód rendszerben adják ki a játékot, csak feltekerik a hangulatot. "Extrém emlékezetes részeket tervezünk, mindig más mellékszereplõkkel, 40-60 perc alatt tetõzõ izgalommal, amelyrõl sokáig dumálhatsz a barátoddal, mialatt körömrágva várjátok a második epizódot."

Istencsászár

Istencsászár

berlinboy6329
Érhetõ lesz a story az elõzõ 4 rész nélkül?

Istencsászár
Ugyan ugy fog kinézni mind a 2 gépen😊, szerintem csak a kép a gyér.

kirol
Hát nem tom ,ez a kép elég gázul néz ki.
Kép

Ez Xbox360 ra elég gyér. Vagy a PC-set csinálják elõször?<#ravasz1>

Istencsászár
"A játék jövõre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra."

ibrik
A gamespot szerint PC-re valamikor jövõre.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

datango
mikorra várható ez a games?

Istencsászár

Istencsászár

dinomano
hmmm... a hardwired-esek egy picit abban eltevedtek, h. Carnby nem az 5-ödik részben kerül fura modon 70evet elöre az idöben; hanem már a 4.részben (PC-PS1-PS2-GC+X-box title + GBcolor) is a jelenkorban kevert... amugy nem tudom folytatjak-e a 4.rész cselekmenyet, a végén ugyanis kinyilt a pokol kapuja (vagy mi..tamadtak a monszták); szoval nyitvahagyták a sztorit...
Grebber.. jo volt a Silent Hill4, de nem a Silent "betegebb; ideggyogyósabb" horrorjára hajazott(amit én is imadok..most Silent Hill2-zök épp, a héten jatszom ki..), hanem az AITD4 inkabb a Lovecraft-os "dark-fantasy" vilagra epült; a Lovecraft vonalat le sem tudta volna tagadni(és azt is imadtam...)
tolajdonkeppen az összes tulélöhorrort imadom! :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

grebber
Preview és pár kép (angol természetesen)