3442
-
#746 hát ja.
ezt már lehuzták rakás helyen... -
#745 Nem tudom miért eröltetik ezt az aktivációs dolgot.Pár napon belül úgy is feltörik.Mondjuk a Bioshock-nál bejött,ott sokan megvették akik lewarezolták volna mert nem birták megvárni amig feltörik.De az egy másik kategória -
#744 Nem hiszem el, vagy írtam valahol hogy ez egy megcáfolhatatlan tény? -
#743 és ezt te el is hiszed egy 60 postos embernek. -
#742 A múzeumba hogy lehet bejutni? Mert a drótokat nem tudom összeértinteni sehogy se ami az álványoknál lévő liftet indítaná :S -
#741 Igen úgy, de csak poénból írtam! -
#740 Remélem a próféta beszélt belőle. De szerintem azt jelenti hogy ma este lesz 85.5%-on a "meló", így max holnap lehet belőle valami. De majd úgy is kiderül.
zzeN: Én úgy tudom hogy az élbrigád az amcsi, és mindig megveszik a játékot "legális úton jutnak hozzá", ezért is írják az nfo-k végére hogy "ha tetszik vedd meg, mi megtettük." -
#739 szerintem olyan elven gondolkodott, hogy mivel 1440 perc egy nap, ennek vette a 85,5%-át ami 20:24. -
#738 mellesleg ezek a "nagy csapatok" szinte mind amcsik?meg megveszik a gamet azt feltörik vagy h mehet ez...csak érdeklődésből kérdezem, nem akarok náluk "dolgozni":D -
#737 Ez nem baj hogy nem mondták el hiszen ha több részt akarnak akkor bőven jó majd a következőben vagy azutániban elmagyarázzák mi miért.
Pl a lost sorozat is faszom kivan vele ott is már 5. évad lesz az csomo dolgok nemtudok :D -
#736 Most olvasom hogy Vitalityék dolgoznak rajta, remélem tudják is hogy mit csinálnak -
#735 Tudom hogy hülye vagyok de nem értem a logikád:
85,5% nap? Mi az a százaléknap? 20:24 perc? Ezt meg honnan vetted? 20:24 amúgy a megjelenési dátum (júni 20 eu, júni 24 USA :-D)
-
#734 Dehogy! Azért mert az (85,5 % nap) 20:24 perc. :) -
#733 Vagy kamu, akkor meg hazudjunk pontosan, vagy csak precíz a gyerek és ezért adott tizedesre pontos jelentést. -
#732 VGA-hoz jár a játék mint sok más VGAhoz is jár játék. -
#731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Őszintén?, Nem sok maradt meg,mert nincs a sztori jól levezetve. Megyünk egyik helyről a másikra, közben furcsa dolgok történnek. Kezdetben ugye erős fejfájással,rossz látással és amnéziával ébredünk, egy öregembert velünk szemben épp vmiről faggatnak. Utána elkezdenek vezetni minket kifelé az épületből de vmi természetfeletti szakad az épületre. Elválunk a fogvatartóinktól és az égő roskadozó épületből kell kimenekülni. Időközben találkozunk egy csajjal is. Na miután kijutottunk az épületből a parkolón keresztül (kocsival,immár hárman, a korábbi öreg is csatlakozik,aki látszólag jól ismer minket),menekülni kell,mert körülöttünk dől össze minden, az épületek darabjai hullanak mindenfelől az útra. No miután sikeresen túléltük(kocsi tropa lett) gyalog megyünk tovább .Ja csak úgy mellékesen az öreg fejbelövi magát,de előtte még mondja hogy csak mi állíthatjuk meg ezt az erőt,hisz egyszer már sikerült legyőzni és találkozunk majd vele az xy.számú szobában amit ismerünk ,itt volt az első WTF. Őőő,itt most nem jut eszembe tovább,asszem a múzeumba megyünk, , ott található az a szoba ahol ez az öreg dolgozott és vmi titokra bukkant(ereklyék,bölcsek köve, a szokásos).Előtte csak úgy lenézünk a csatornába is meg egy mentőskocsival menekülünk egy zsaru segítségével,utána vmi spéci szerkezettel és a tőlünk vett vérből kiderül hogy kik is vagyunk valójában(1924-ben vagy mikor tűntünk el és 189x.-ben születtünk ) Na a múzeumban kavarogva(jó helyszín amúgy :D ) nagy nehezen (lézereket kell kijátszani a poroltóval) csatornán keresztül eljutunk az ominúzus szobába,onnan vmi földalatti kajibába,ahol az öreg jegyzetei és egyebek találhatóak.Itt kiderül valami,de annyira hülyén magyaráztak hogy már el is felejtettem mi az.Na itt egy második WTF ,mert a csaj vmiért,minden ok nélkül,aszondja öljük már meg a szörnyet ami kint tombol(szörny sehol)Így is tettem,kiléptem az ajtón,erre vmi háztetőn vagyok,felettem egy helikopter ereszt le egy létrát,felmászunk rá(egy alak fogad aki az öreggel dolgozott együtt,csaj hátramarad(vagy a rosseb tudja hol van). A helikopter lezuhan,mert egy csapat denevérszerű szörnyike megtámadja.Egy épülethez jutunk , fel kell menni a tetejére és a kilátóból egy távcsővel megkeressük a következő célállomásunkat. Időközben megérkeznek azok az alakok akik az elején fogva tartottak,menekülni kell.Metróállomáson keresztül megyünk asszem, de lehet ez már korábban volt :D A felszínen egy újabb viskóba jutunk,amiben egy fénycsíkot kell vezetgetni a falon körben és megnyílik egy hasadék a lábunk alatt.Lemegyünk egyedül , odalent vmi ősi civilizáció nyomaira bukkanunk, fényeket kell manipulálni, úgy tudunk továbbjutni. Lényeg a lényeg eljutunk egy pontra ahol ki kell törni egy falat és egy indián szerű öreg alak fogad minket(a hely ahol van teljesen zárt,mi szabadítottuk ki ,ki tudja mióta üldögélt ott)Nála van a kő is amit kerestünk. Na a lényeg ezután visszateleportálódunk abba a kajibába ahol a csajt is hagytuk,ott van egy cucc amibe belerakjuk a követ és a mögöttünk lévő falon vmi kapu nyílik a túlvilágra. Ekkor vmi a csajt beszívja oda,majd kis idő elteltével kilöki, de vmi már nem stimmel vele(furán néz :) ) Főhősünk felé indul, le is akarja lőni,de nem bírja megtenni, aztán a csaj csinál vmit és összeesünk, a csaj meg lefeküdve mellénk csak bámul minket. És itt jön a credits. Naszóval kb annyira volt elmagyarázva hogy mi történt,mint ahogy itt olvastátok.Semennyire -
#730 de mé pont 85.5?? mé nem kerekít? -
#729 "Release will be tonight on 85.5%"
Társadalmi és politikai okokból a folytatást spoilerbe rakom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondja ezt egy emberke az NFOhump fórumán
-
#728 Sztem nem adják hozzá ha mégis akkor LOL mert igy 10ezerrel olcsobb a kari ha levesszük a gém árát -
#727 Jaja jöhetne Spoilerbe a történet dióhéjban! -
#726 spoilerbe nem tudnál a sztoriról írni vmit?ha úgyis hülyeség...:D -
#725 csak a ps2 és a wii verzió,a nagytesók + a pc verzió tartalmasabb lesz. De nekem most igazából a sztorival van gondom, semmi értelme és ha ez lesz a többi verzióban is akkor az nagyon ciki :) -
#724 atit nem veszünk nem...de játék az jöhetne:D -
#723 Nemsokára lehet majd kapni és VGA-t is adnak mellé
-
#722 2 évig csinálják a gamet és 5 óra alatt végig lehet vinni...ez gáz:S -
#721 Olyen ellentétek vannak itt az egyes vélemények között, hogy az már ég és föld. Ugyan azzal a résszel játszik mindenki? :D -
#720 Imádkozz hogy a pc verzió különböző legyen :) -
#719 na neee...atari na neeee:( -
#718 Végigvittem. Nem találok szavakat,annyira ócska volt a vége, pedig elvileg ez a normális megnyerés,nem ugrottam át egy jelenetet sem. MI A RÁK VOLT EZ ????????? A sok tökölést 1-2 helyen ha beleszámítom,akkor sem lehetett több 5 óránál, de még annyi sem volt valószínű. Oké, ez a ps2 verzió volt, de magában a sztoriban nem hinném hogy sok különbség van a nagytesókhoz képest -
IgH #717 Az szép..pedig mentek a 15 óra körüli játékiődőről szóló ígérgetések.. -
#716 vki 8 ór alatt vitte végig...írták... -
Djemba #715 gondolom nem lesz vmi hosszú a játékmenete.....
és 9.5 gb foglal és lesz vagy 2 óra a végigjátszás.
ATARI ezzel a játékkal megbukott és lehúzhatják a rolót, de akkor TDU sem lesz többet -
#714 ez mind jó és szép csak nekünk PC-re kéne;) -
SlickAdam #713 Überkonzol-ban már van. -
#712 Bocs...Seth-es....Se-ig jegyeztem meg a nevet...:D -
#711 Milyen PS2 Sephis leírásból? -
#710 Boxon kitoltam a 2. fejezet végéig,elég rövidkéne tűnik,ha jól láttam 8 fejezet volt az első két fejezet volt vagy fél óra...
Amúgy pár bugot,az erőltetett kocsisrészeket,és az ittott behülyülő MI-t leszámítva korrekt kis game...Valszeg a végén az is elmagyarázzák mi a rákot keres ebben a korban a főszereplő,bele bele néztem a részekbe az egyik részben épp kiakad hogy 1927ben eltünt most mitkeres itt és mnemeléxik semmire...
Jópofa 5letekkel van megspékelve az egész,nagy para viszon nincs,inkább szörnygyilok.A külsőnézetes irányítás még kicsit körülmény de meglehet szokni.A graf itt ott szép,ittott nagyonszép,de pár helyen ronda...
A ps2-es Spehis leírásból nem tapasztaltam semmit ps2-re csak összecsapták...
Nállam egy 7eske lett a pro 10es skálán. -
#709 Szívesen értékelném már én is. De nem tudok elbattyogni és megvenni, mert nincs sehol! Na jó, talán a vodkázós, szőrmesapkás barátainknál már igen, de ott hideg van és már elpakoltam a téli cuccaimat -
#708 "Ennek sem örülök..Fel akartam menni az említett oldalakra ,hogy mindenkit elküldjek a (szerintem ttudjátok hová) ,de nem értek az oldalon semmit.Azt hiszem németül van ahhoz meg nem értek.A csudába ,hogy még ennyit se tehetek az Atari-ért."
engem ez a hsz kiborított...ennyi non-warezost:D -
#707 "Valószínű, hogy a GameReactor letöltötte torrentől a játékot és azt értékelte"
pedig régen jó volt a pc guru.elkurvult ez is,úgy látszik.szerintük hogyan tudnak a megjelenés napján teljes értékű review-kat közölni?netalántán a gametraileresek úgy csinálják,hogy a megjelenés napján elbattyognak a legközelebbi kereskedésig és megveszik.ez után összedobnak egy 5-10 perces review-t :S