3442
-
#666 Ez nem 2 DVD hanem dupla rétegű DVD -.- -
#665 hol látod ? jöhet pmbe is. -
#664 manapság már a legtöbb game 2 dvd-s:) -
#663 Hű, 7590 MB. -
jókat kérdezel:D itt 1 pl:
My friend from Holland say he has it, pre order and that he received it today. He sayd the control suck and that it had clipping issues.
hamarabb jött volna meg neki?!:S -
#661 És mégis hogy aktiválta? Ha csak éjféltől megy a szerver? -
#660 vki már most rakja fel(nforne-on írta...) de h ha vki pre-loadolta akkor is csak 00:01-kor tudta volna felrakni, másként h tudta megszerezni?!legfeljebb ha el nem lopta:S -
#659 HÁT én kerek 80at adtam volna neki, de el kell ismernem szakértő szemmel vizsgálva korrekt a 73 % -
#658 Akkor már tuti kipróbálom a TV-n. Az 16:9-es. :)
KÉP -
#657 Mondjuk az látszik hogy mennyit foglalkoztak a portolással.
16:9 rula :)) (bár engem nem zavar, ws monitorom van..Akinek viszont nem az ehh..) -
#656 Szerintem is korrekt.Amúgy lehet hogy pc-n jobb a kamera irányítás ami eddig a nagy negativum mindenhol -
#655 Mi a baj ezzel a graffal? :) (sokan szidták ugyebár)
Teljesen jó szvsz. -
#654 A Nforce fórumon vannak egyébként a képek. -
#653 jónak tűnik. -
#652 -
#651 Ez jobb! -
#650 képfeltöltéssel próbáltad nemde?akkor meg kell jelennie... -
#649 Mér nem jelennek meg a képek? -
#648 PC-s képek:
-
#647 Én sem írtam fel a névnapi kívánság listámra. Majd a "demó" után meglátjuk hogy valójában milyen is.
Amúgy PC-s rivjú még nincs? -
SlickAdam #646 eddig két review van, mindkettő 7 körül. biztosan lesz pár 8-as is, tehát nem lehet annyira rossz játék. bár még mindíg nem merem berendelni... -
#645 73% az jó. Legalább is a sok nyafogás után ez már korrektnek hangzik. Aki meg a műfaj kedvelője annak ez még több. -
SlickAdam #644 Xbox World 360 Magazine UK
6/19/2008
73 out of 100
73.0% -
#643 Csapj a kezedre amiért ilyeneket írsz!
Amúgy szerintem is. Holnap estére már bizonyára lesz valami "demó", ha már a készítők voltak oly kedvesek nem kiadni. -
#642 gondolom a pre-loades témát feltörik aztán... -
#641 Van itt valaki aki Pre-Load-ota? Az a mákos már ma esete, illetve holnap hajnali 00:01-kor játszhat is. -
#640 Jó lett a banner, na holnap elvileg jön a game, kíváncsi leszek. -
#639 A Res E5-ről beszéltem... -
#638 PS3ra verzió csak év vége fele lesz:) -
#637 Engem az nem érint. Legközelebb csak szeptemberben tudom megvenni. Most monitorra gyűjtök, mert az enyémnek már minden baja van. -
#636 + ha tényleg online aktivációs lesz(vhol azt írták, vhol meg nem) akkor még 1-2 nap is lehet...de reménykedjünk h nem lesz semmi gáz -
#635 Nah már csak 1-et kell aludni a hivatalos megjelenéshez -
#634 senki se mondta h meg fog jelenni PC-re...pláne nem most fog kijönni -
#633 RE5 pár nap múlva tudtommal semmire se jelenik meg, nem hogy PC-re. -
#632 a RES 5-re mondta Maxtreme -
csgj #631 Ahogy elvileg a többi platformra is... -
#630 De, holnap. -
#629 bocsi angolon volt a billentyű... szóval nem úgy volt, hogy PC re pár nap múlva megjelenik?:P nem értem ... -
#628 hh nem j0n PC re<<<<>P nem ]gz wan h p'r nap ;s megjelenik PC re< -
#627 majd fog 2 éves késéssel az is :) :P
Voltan : --> nem kell sokat :) tény sokat változott a játék. De ez szeritnem csak jót tett neki. Ebben a korban hatalamas bukás lett volna egy olyan stilusú játék mint teszem azt a 4ik. //ém azt még az első PC-mhez kaptam, akkor tetszett de már nem kötött le a sok resident evil után/// Ha az irányítást megszokod //mert csak az kell neki utána tök logikus lesz// Elnézel néha egy két NAGYON KICSI bugot,//amik nem zavarnak semmiben akkor élvezhető lesz. Jó játékhoz Jó játékos kell. Ha bele akarod élni magad a játékba akkor belefogod élni magad és élvezni fogod. Hidd el tudom. Resident evil 4el én így voltam. Elején huh de szar hudegagyi irányítás. Aztán elövettem egy hónap mulva mert nem volt jobb dolgom, mondom akkor most legalább egy bossig vigyük el, és mire észbekaptam már a 3ikat daráltam lefele. :)