3442
-
#706 Lehet hogy ők meg az IGN-től katák kölcsön :-P -
#705 jaja, pedig ott szinte minden játékot lehet kapni...576 nuku...
itt egy cikk, akik már értékelték a gamet(a warez verziót), de honnan a rákból szedték le?!mert biztosan nem hiv., mert állítólag az ATARI csak az IGN-nek küldött 1 héttel a megjelenés előtt egy verziót... -
#704 Most olvastam valahol hogy a Bioshock-ból hivatalosan is kikerült az online aktiválás egy pecs kíséretében. Kérdésem az volna, hogy akkor a krekkereknek nem lesz könnyebb kiszedni a jövőben a hasonló módon aktiválandó játékokból ezt a dolgot? Bár e nélkül is 3 napig tartott a mass effect "meglovasítása", és így talán már ma este bejelentik a demo-t az okosok. -
#703 Azt még a cd galaxisneten sincsen. -
#702 én már lerántottam a ruszkit, de serial kéne hozzá:/ -
Djemba #701 jöhetne már a pc verzió -
#700 sajna TDUnál ugyanez volt a helyzet... PS2es verzio=rakás szar :D -
#699 PS2 verzióban kb 3x kerültem a voidba (pályán kívül^^), azért egy konzolos játéktól elvárnám, hogy alaposabban letesztelik, prev gen-nél nemigen lehet peccselgetni. A zenéje kurvajó lenne ha akkor szólna amikor kellene, nem amikor párbeszéd megy,akciónál meg kussol. Párbeszédek annyira laposak és sokszor értelmetlenek, karakterek jönnek mennek, azt se tudod hogy került oda, a szövegeket korán vagy éppen fél órával később mondják(Múzeum, 10 zombival a hátam mögött a csaj majd berosál hirtelen,hogy ezek zombik,jaj ). Hangulatilag rendben lenne a cucc, de ezek miatt kényelmetlen kicsit játszani. Félelemfaktor meg nulla,zéró, egyszer sem ilyedtem meg.
Vezetős részt meg nem erőltettem volna, látványosnak látványos volt, de a kocsi minden szarban elakadt.
Mellesleg a ps2 verzió úgy tűnik teljesen át van dolgozva helyenként, majd kiváncsi leszek a pc verzióra emiatt, hátha jobb lesz -
#698 Alone in the Dark PC Compatibility and Security Details -
#697 2 év mondjuk elég korrekt idő... -
#696 válságban van a cég, jó h siettek...2 év alatt lett kész kb. vagy mennyi idő volt?
szerk.: jaja 2 év alatt össze lehet dobni egy fasza játékot, de ez nem jellemző az ATARI-ra úgy néz ki... -
#695 Az a baj, hogy ez tipikusan az a company survivor jatek, amit meg kell csinalni gyorsan es nem szamit most hogy bugos e vagy sem csak legyen mar kint....
-
#694 eddig a min. 7 volt, mostmár 3:(
de h az ATARI saját játékát így lehúzza...lehet kidobnak majd + egy patchet -
#693 Van egy rossz hírem, bajok vannak a játékkal, valamit kavartak az egyik oldalon, és csak 10/3.-at adtak a játékra, az Atari meg 68%.-ot, és lehet hogy nem lesz több része. -
#692 Nem azt mondom, hogy nem fontos, de én már talán olyan sok irányítási problémával küszködő játékkal játszottam, hogy ez nekem sehogy sem tűnik akkora nagy problémának. Ha a hangulata megvan, nekem már jó. -
#691 pompás.
akkor egy huszáros vágással térjünk vissza a játékhoz. -
#690 Ez mondjuk nem ízlés kérdése. A világirodalomra gyakorolt hatása óriási és tagadhatatlan. -
#689 Mass Effect is ilyen volt. És mennyi kellett neki? 2-3 nap? Szerintem már hétvégén lesz működő "demo". -
#688 ennyire hülye némely cég??nem gondolkozik h a bukás szélén vannak "de gyerekek rakjunk már rá online aktivációt"...mellesleg írták h lehet bioshock hosszúságú lesz míg lesz norm. [email protected] kb. 2 hét volt annó -
csgj #687 Aitd kód unlockoló.... vagy mi a szösz. Szóval Bioshock/Mass Effect féle aktiválásos védelem van benne, ahogy azt írták páran. Kellemetlenségük megint főleg a vásárlóknak lesz. Grat... :S Megint jönnek páran, hogy nincs netük, stb. És igazuk lesz, és sokan nem veszik meg, ha megtudják, hogy aktiválás van. Jó ötlet volt, ATARI :S Pont most... -
#686 jöhetne már vmi rls... -
#685 fogadjuk hogy szar crack vagy valami -.- -
#684 ÉÉÉÉN is -
csgj #683 Váh, én utálom az orosz irodalmat :S Mármint a kötelezőt, amit suliban kellett olvasni :P -
stirlic #682 PS 2-re már kinn van a PAL verzió. -
#681 Véleményke a PC-s verzióról:
Well, i gotta say... im very dissapointed.
The game is buggy as hell. Seems to crash on the main menu all the time, and when i eventually get into the game, the NPC's are glitching with everything. For example: a man walks into the 1st scene wearing a long coat, but its all flying about around his head because the physics are whack! it suddenly just dropped into the right position. Then a guy walked me up some stairs, and everytime i looked around at him he was glitching with walls and my player.
Doesn't seem to want to recognise my controller either, and the Keyboard controls are horrible.
If your gunna buy it, get it on a console if you can. Thats hard for me to say as im a PC fanboy!
Got the game off game.co.uk and i agree the keyboard controls are horrible, however i got the 360 controller working (very clunky). Goto the controls menu and change the binding for one control and press a button on the controller it will then prompt you to say whether you want to use the controller instead.
I think they never played it on PC, maby run thru with god mode on. Atleast I cant play it. First 10 min but after that no way. U need to put out fire to proceed, but buttons dont work. I feel like Atari stole my money. 50 euros for broken game.
1szóval az irányíthatóság itt is "remek" lett.. -
Djemba #680 reggelre remélem lesz normális verzió is ami nem orosz:) -
#679 Na és ki merne packázni az orosz játékmaffiával? :D -
#678 Csak ne gyalázd az orosz nyelvet! Az egyik legnagyszerűbb irodalmuk van a világon. És ez nem kis szó... -
#677 Biztos jó kapcsolataik vannak, hogy honosítva adjanak ki játékokat, és így gondolom előbb megkapták. -
#676 nemértem igazából oroszokhoz hogy jut el olyan gyorsan :\ amúgy tök fasza feketekiadásaik vannak XD és sokan el is hiszik róluk hogy eredetik -
#675 Hát be.köszi.Rem jó lessz. -
#674 nem, ez bement. -
#673 russzkiba minden hamarabb jön ki...az EU-s "még" nem:) -
#672 Ne kövezzetek meg.EZ KIJÖTT? -
#671 na ne, ezt ne:) ezt a nyelvet áhh... -
Kaslerka #670 Aki nem tud tovább várni az TÖLTHETI az oroszt. :) -
ejjha:D -
#668 ITT -
#667 gondoltam h duplarétegű dvd-ként adják ki a boltokba, de én 2 dvd-re fogom ki írni...:)