Alone in the Dark 5

← ElőzőOldal 69 / 69

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Én nemhasonlítom a Silent Hillt ehhez mer mind2õ jó, de mégis más a hangulata... Inkább az elõzõ részekhez, pl Alone 1

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kiváncsi leszek...a 4. rész nekem a silent hillek után kb egy nagy 0 volt...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

grebber
Kiváncsi leszek E3-on mivel lepnek meg minket remélem profi ingame jelenetekkel!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Hát megnéztem a videót. Az eleje iszonyat szép volt, mondom jó hogy, ez már X360-ra is jön. Aztán a videó másik felében, ahol már láttam, hogy ez az igazi játék és nem renderelt videó, már egyátalán nem volt olyan szép. Nagyon elütött az elsõ felében látottaktól.

grebber
Édes isten most látom csakhogy Atari 😞
No mindegy azért még reménykedek hogy jó lesz!
A trailer nagyon jó!

Ekkora baromságot, majd ha kijött az összes "epizód" akkor tolom végig egyszerre 😛

grebber
Ezek szédülnek ha azthiszik hogy a kurva fájlokért is regelni fogok.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Edward Carnby az eredeti Alone in the Dark hõse visszatér és ezúttal a 2006-os New York-i Central Park-ban találja magát. 70 évvel az eredeti rész történései után Carnby jelenkorban való felbukkanása éppolyan rejtélyes mint a halál utáni léttel foglalkozó kutatásai. A kutatásai a megszokott szorongós, szûk zárt házak és kastélyok helyett a szabadtéri Central Park-ra koncentrálódnak, kompletten a benne található színház, állatkert, számos kávézó és egyéb kisebb épületekkel. Carnby a kutatásai során különbözõ kultúrákból származó egyénekkel való érintkezése pozitívan vagy negatívan befolyásolhatják a vizsgálatainak kimenetelét. A játékmenet rendkívül változatosnak ígérkezik hisz a különbözõ fejtörõk mellett lesznek lopakodós, kutatós és természetesen harci szituációk is. Az akciórészek, amelyek nem igényelnek majd komolyabb új technikák elsajátitását a készítõk szerint maximális interaktív élményt fognak nyújtani a játékosnak hála a játékban mûködõ Havok 3.0-as fizikai motornak. Az izgalom további fokozásához a játék egy hosszabb filmszerû narráció helyett inkább epizodikus jellegû lesz, aminek a végén a 24 vagy Lost sorozatokból már jól megszokott jellegû csattanó lesz így is tovább fokozva a hangulatot a következõ cselekmények iránt. A játék jövõre érkezik PC, Xbox360 és PS3-ra.

Hardwired.hu

Képz

Hihetetlen agyament elképzelés...
Ez is Atari?Bár tõlük teljessen elvárható valami ilyen ötlet.<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Istencsászár
Alone in the Dark' (X360/PC) Presented in Episodic Format

Magyarán, epizódokban fog jönni ( gondolom letölthetõ formában.... ) mindössze csak 30-40 perces gémpléjjel, amelyek egymáshoz kapcsolodva utalnak a történtekre és amik fognak történni a késõbbi részekben. Minden epizód elején láthatunk majd 1 rövid filmecskét, hogy mit tettünk/csináltunk az elõzõ részekben, amolyan Tv sorozat szerûen tálálnák elénk...

Szánalmas 5let, ebbõl bukás lesz... Atari rlz...

Axon
Kihagytad a most megjelent Call of Cthulhut, ami jobban hasonlít az Alone in the Dark sorozat részeihez, mint az általad említettek, de abban tényleg igazad van, hogy magasan van a mérce és fel kell kötni a gatyájukat ha labdába akarnak rugni. Mindenesetre kíváncsian várom mi sül ki belõle.

Istencsászár
Hát én nem hasonlítanám hozzájuk, de az említett 3 játékot sem hasonlítanám egymáshoz... Mind1knek megvan a maga szépsége...

Nekem fõleg a 2. és a 3. rész tetszett. A 3. részben nagyon jó volt az a vadnyugati feeling, a 2. pedig tök para volt. Érdekes, hogy az 1. rész nekem nem volt olyan jó, mint a többi, bár lehet, hogy csak azért, mert elõször a 2. résszel nyomtam, és utána valahogy nem jött be.
A 4. részt egyszer végignyomtam, aztán delete. Jó volt, de elég volt egyszer végigvinni.
Mindenesetre én várom az 5. részt, de szerintem nagyon nehéz dolguk van a készítõknek, mert ugye ott van 2 parás ilyesféle progi (Silent Hill és Resident Evil), amikkel szinte lehetetlen felvenni a versenyt...

Fülüke
Végülis igaz, hogy az elsõ két rész volt a király mert azok klasszikusak. És nem voltak benne ezek a hibák, de én még attól jó játéknak tartom a 4-et is.

De k*rvajó géped van istenem....

Anubys
Szerintem meg nem... 😊
Ha játszottál az elsõvel, tudod, miért...
Amúgy meg mekkora gáz már, hogy:

1. Újratermelõdnek a kinyírt ellenfelek, de lõszer alig van
2. Szinte semmi utalás nincs a rejtvények kb. 85%-ára
3. Semmi utalás arra, hogy egy adott kulcs hova illik, így ha megtalálsz egy kulcsot, akkor végig kell rohannod az egész házat, és végigpróbálni, hogy melyik zárt ajtót nyitja (és az elsõ pont fényében ez nem kicsit rohadt dolog)
4. tele volt buggal (pl. az egyik lépcsõn tovább lehett menni, mint a lépcsõ alja, és egészen addig félig a talajban volt a karaktered, amíg ki nem mentél az ajtón 😊

Remélem, hogy ezt a részt a régi részek (konkrétan az 1.) készítõi fogják majd csinálni, de sajnos erre kicsi esélyt látok... 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Voltan
😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lobsterman
Nekem meg volt hogy az elsõ részt csecsukott szemmel játszottam mert annyira fostam 😄

Voltan
Dettó, volt idõ, amikor az elsõ részt már becsukott szemmel is végig tudtam volna tolni 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lobsterman
A 3 és a 4 után valahogy már nem várom a játékot. Azokkal nagyon elszúrták a sorozatot. Pedig mennyit játszottam az elsõ résszel még anno

Fülüke
Szerintem jó volt a 4. része, úgyhogy megszezem az 5-et.

De k*rvajó géped van istenem....

Axon
A két kép közül csak az egyik mutat valamit, magából a játékból, bár az ígéretesnek tûnik.
Szerintem sem volt baj a 4. részzel.

Anubys
Hehe, ezek is az Imageafter.com-ról szedik az ötleteket...

Imageafter Gargoyle
Alone 5 gargoyle

😄

Ezek után másik gargoyle-t kell majd csinálnom a játékunkba... 😞((

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

MikX
Hjahh, kitudja, de nekem különösképp a 4-el sem volt bajom, bár nem venném elõ megint...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Istencsászár
Remélem sikerül ennek visszaadnia az 1,2 hangulatát, nagyon remélem...

Istencsászár
Ugyan tavaly már bejelentésre került az amszterdami "X05 Event"-en az Alone in the Dark ötödik része, csak néhány artworköt hintett a nép közé a PR-os elit alakulat. Most megérkeztek az elsõ screenshotok az egykor szebb napokat látott PC/Xbox 360 multiplatform túlélõ horrorból. Tessék csemegézni, bõvebb infó a mai nap környékén várható a szõrmadarak trillázása alapján. Kiadó az Atari, fejlesztõ az Eden Games (új Test Drive fejlesztõi)

HARDWIRED.HU

Bõvebben ( Angol ) + 2 kép

← ElőzőOldal 69 / 69