3442
-
#626 Jah csak az 5 elvileg nem jön PC-re..
Legalábbis a jelenlegi álláspont szerint. -
#625 Én óriási Alone fanatikus vagyok, az első rész nálam all-time favorit. Még ma is végig tudnám vinni becsukott szemmel, annyit játszottam vele :D
De amiket itt olvasok az elszomorít. Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog, de ahogy látom, le kell nyelnie egy pár dolgot az emberfiának, ha ezzel akar játszani.
Meg aztán, ez az Alone már nem az az Alone...
Na mindegy, kipróbáljuk. -
#624 Am a resident evil 5 sokkal jobb lesz :) De az egy más stílus. Amikor kijött a 4 pcre napokig fel sem álltam a gép elől szinte :) most meg az 5 hatalmas durranásnak ígérkezik :) -
#623 Az autós résszel én is megszenvedtem, de én nem az irányítás miatt //Tps játékba nehogy már autószimulátort várjunk//. egyszerűen csak nehéz mert az autó eléggé érdeksen megy, de nem szar sztem messze nem. Nekem az a rész tetszett a legjobban eddig a hangulata miatt. Oltári látvány volt a nagyszobában egy több mint 80 cmes hd tv-vel felszerelt házimoziszetten bömbölve nyomni. De ettől még tisztelem a véleményed :) valakinek vagy be jön vagy nem :) Az eszköz ütögetést szerintem pedig csak meg kell szokni :) nem olyan nehéz, ha meg uram bocsá utba van a fal még jo hogy beleakad :D:P -
#622 Gondoltam hogy nem fogja letaszítani a Resident Evil-t a trónjáról már csak azért sem mert az Capcom ez meg fos Atari + az "Atari kór" ahogy Gabe mondta, de azért megvárom mi lesz PC-n belőle. -
Gabe18 #621 Kipróbáltam 360-on.
Sajnálom ezt a játékot.Mert ez egy jó játék lenne.Egy baja van szegénynek,az úgynevezett Atari kór.
Adva van egy jó alap,ebbe beleraktak pár egészen újszerű ötletet,grafikailag kipofozták ahogy ma elvárható.Ez eddig egy jó játék.Aztán néhány olyan amatőr oltári botrány megoldással az egészet tönkretették,ahogy azt csak az Atari tudja...
Egyrészt ott az irányitás,ami olyan amilyen.Néha az istennek se azt csinálja amit kéne,máskor meg igen.Pl. egy testet el kell húzni,húzom húzom,megállok valamiért,huznám tovább nem jön.Igazgatás,forgolodás,kinlodás,továbbhúzza...A tárgyakal verekedés jó ötlet lenne,csak már megint olyan nehézkes hogy szörnyű.Beakad,leakad,nem azt csinálja...
De én az autós részig jutottam,ott lett elegem belőle.Már egy videón is látszott hogy gagyi,de ez mindenne túltesz.Nem a kinézete,mert az még elmenne.De ilyen gagyi irányitást,utoljár talán psx-en lehetett eladni.Emellett ugye dől ott őssze minden,mindenbe beleakadsz,nekiverődsz,ettől lelassulsz,meghalsz,kezdheted elölről.A belső nézetből anyit látsz amennyit,a külső kamerát meg forgatja össze-vissza,hol közel jön hol lemarad,nagyon látványos,csak igy nem lehet azt a nyomrult autót irányitani...
Értelmes fejlesztő-kiadó ezt igy nem engedi szerintem belerakni,hanem benyom ide valami animációt aztán jó.Ráadásul egy ilyen horror-akcio-kaland játékba minden hiányzott,csak autós rész nem...
A lentebbi 3/10-et azért nevetségesnek találom ennyi kiprobálás után is.Ha az autós részt kiveszem,akkor egy erős 7/10-et adnék neki,mert a grafika,hangulat,ötletek jók.Az egész nehézkessége az ami levonás nálam a TPS részből,de az még az elviselhető határom belül van.
Ezt az autós dolgot meg majd meglátja mindenki,lehet más átmegy rajta harmadszorra,aztán nem érti mit szenvedek itt rajta,nekem itt most elég lett,majd talán holnap megprobálkozom újra... -
#620 Bár késve, de én is csináltattam 1-et
Ezt BÉLA10-nek köszönhetjük:
-
csgj #619 "The Game need a Online Activation" - csak hogy tudjátok miért kell várni az "olyan" verzióra is. :P Valszeg ez is tele lesz kezdetben olyan bugokkal, végzetes bugokkal, amiket a védelem feltörése miatt vet be a game. Pár nap, és okés lesz, mint a Mass Effect, de akik megveszik a gamet, most jobban járnak. Elvégre valljuk be, így fair :D (és én nem veszem meg, ismétlem nincs már erre is pénzem...) -
SlickAdam #618 Itt egy review (ha nem volt még) -
#617 A PS2 es verzióban sok dolog levan egyszerűsítve, pl. ragasztót még nem találtam (de lehet, hogy van benne), meg annyira nem lehet kombinálni dolgokat (vagyis eddig csak az alkoholos spray-t meg az öngyújtót lehetett), de ezt megértem hiszen a PS2 egy 2000 ben kiadott konzol, ahhoz képes nagyon jó és szép rajta. Na majd a PC verzióra kíváncsi leszek. -
#616 omg, jól szét lehet trükközni:D már csak 2 nap... -
#615 Grafika... Ehhez csak annyit. A tűz gyönyörű aki nem ezt mondja az inkább fogja is be. A terep és a többi dolog kidolgozása is korrekt mondjuk 10ből egy 8as. A karakterek lehetnének jobbak is ezt aláírom, és néhány helyen //pl a köteleknél, a kidolgozás elléggé hm érdekes //néha trágya PS1.De ezt csak kötélnél vettem észre és CSAK EGY helyen.///Ez egy nagyon jó kis játék aminek mindenki a bukását akarja látni és ezt nem szabad engedni :) bocsi de télleg egyetértek, megint kezdődik ez a huzzuk le a nagyneveket rész -
#614 Nah akkor a válaszok!
Nem tudom hány epizód van nem néztem meg rögtön New Game-re nyomtam. 1 epizód kb 1,5-2 óra ha beleszámolod hogy nem mindig találsz meg/ki mindent elsőre... Nincs henteles korrektül el vannak osztva az ellenfelek. A legtöbbször a környezet lesz az ellenfél meg amit láttatok videókban hatalmas állatkát a földalatt. Vagy nemtom mi lényeg h ha elkap véged.
A kombinálás nagyon jó! Tényleg mindent mindennel. életspray öngyújtó, Ragasztó szalag lámpával :D ///ez a kedvencem, egy részt csak így tudtam megcsinálni.//az ellen olyan h padlon nagy trutyi elkap meghaltál megesz//vagy mittomén de lényeg h megdiglesz.:Dbenyel magába //
és a fénnyel kell visszaszorítani
nah ez nekem nem ment sehogyse mert túl nagy volt a tér. kétoldalú ragasztóval//tartsátok megkötelező// patkányra rátkötöttem ezek a megtörömésvilágítpálcákat majd be a patkányt.. fele elszívódott. Szereztem pár széket meg farönköt, Gyógyszeres spray-met feláldoztam öngyújtóval felgyújtottam a fadarabokat bedobtam őket. Másik fele is elment. -
#613 Persze hogy tud! :) -
IgH #612 Nagy rá a sansz. :/ Bár nemtom,vegyük példának okáért a Blacksite-ot,vagy a Turning Point-ot,mindegyik kijött már kb. márciusban,és itthon jelenleg még egyik sem kapható. Lehet csupán ez lesz a helyzet ezzel is,és kijön szeptemberben jobb esetben,vagy tényleg raknák rá vmi feliratot,de akkor meg azért fog késni sokat,de legalább van mire fogni..Az biztos,h 576-nál sincs semmi hír az esetleges megjelenésről. -
#611 Remélem azért mert magyarul fog megjelenni ,de jó is lenne :D -
IgH #610 Ez mondjuk igaz - meg elárulom én sem mindig tartottam be a 'nowarez' témát -,de általában az olvasottak alapján el tudom dönteni,h mi a szitu,meg tudom h milyen játékok azok,amiket kb. nekem találtak ki,és ez pl. olyan. Azokban meg nem szoktam csalódni akkor sem ha gyengébb,mert megtalálom bennük a szépséget. Érdekes gamer vagyok..:D -
#609 nem aggódsz h megveszed és rájössz h sz@r lett?akkor a pénz már nem fog visszajönni...ezért én inkább "kipróbálom" h milyen lett, aztán megveszem ha akarom... -
IgH #608 Én még a simának sem jósolok túl nagy jövőt sajnos,ugyanis a cdgalaxis nyári katalógusában - ahol a később kijövő játékok is benne szoktak lenni,csak 'coming soon' címszó alatt - sem szerepel a játék. Pedig én is úgy terveztem h megveszem,és ilyen esetekben nem szeretem előtte warez által kipróbálni,szeretem ha az eredeti példány az első,amivel tolom. Viszont egy esetleges szeptemberi megjelenés miatt biztos nem fogok addig várni,szal akkor kilőve. CE-re meg szerintem semmi esély. Max. külföldről mindkettő. -
#607 az az LCd legalább tudja az 1:1-t? mert az befigyel:) -
#606 Hát nem tudom, ezt csak arra írtam, hogy 10-ből 3-at kapott.
Azért ha meglesz nekem is, azt hiszem felcipelem a ma 10 napos tv -met (94 cm-es LCD) és kipróbálom rajta. -
#605 itthon lehet vajon majd kapni a CE változatot?én még a simát sem láttam seholse, ár kb. olyan 8 k körül lesz szerintem(persze ez csak tipp) -
#604 Vagy váltó.
Hát igen. Ha jó lesz akkor nekem is szépen fogja díszíteni a polcomat. -
#603 Vagy fake. -
csgj #602 Hát igen... a kis mázlista. Mondjuk nem naon értem, hogy honnan szerezte meg. -
#601 Hmm -
#600 mert mindenki mindig megváltót vár... aztán hogyha 110% helyett csak 90%os egy gém akkor máris 70%-ra vagy alá értékelik :\ engem különösebben nem érdekel más véleménye... általában csalódok bennük (a véleményekben)
Valamit lehúznak közben tök istenkirály, mást meg hypeolnak 1000el közben sztem kaki... -
#599 köszi:) akkor hétvégén a gta 4 mellé lesz egy kis alone is:) -
#598 Holnap után jön ki EU-ban. -
#597 sziasztok... ALone 5 Pv-re ma jött ii avgy mikor fog? PS3-ra csak év végén :(na de majd PC-n:) -
#596 Én ebben az egészben a "Muszáj lehúzni minden nagy címet" utánérzést látom. Emlékszem a HL2-kijövetelekor mennyien szidták (még a fizikát is), KOTOR-t, vagy a Crysis-t is sokan fikázták hogy milyen szar a grafikája (sírtam is a nevetéstől). Most meg itt az AitD amit lehet fikázni, hogy így sz*r, úgy sz*r. Az irányítást a POP játékoknál is gagyinak titulálták, nekem mégsem volt vele gondom, kb 2 perc alatt beletanultam. Grafika a videók alapján messze az elfogadható felett van (szerintem gyönyörű). A Motion Capture-ön nevelkedetteknek a mozgás is lehet darabos, de nem is egy balett játék. A zene meg szerintem fantasztikus (OST merre van? :-) ). A többiről nem tudok nyilatkozni, mert még várok a PC-s megjelenésére, de szerintem jó lesz. -
#595 Hát nekem a jó dolgok nagyon de nagyon bejönnek amit írtam.
Írányítás meg lehet kegyetlen szar az sosem érdekelt egy játékban sem ha szar ha nem ugyis végigjátszom :D (szal nekem ez nem negativum egyátalán)
Grafikai lehuzások végett (én szeretem a szép játékokat sőt azokat jobban mint a nemszépeket :D , de van olyan game aminél leszarom milyen a graf mert más megfog benne.És ez a game videók alapján megfogott nagyon.Szal nálam ez sem lesz mínuszba.
-
#594 Ez egyszavas fordításban annyit tesz, hogy: "SZAR". -
#593 "All playing on a crappy tv or something? The gfx are one of the best ive ever seen in a game, good lichting effects, and the overall looks very realistic. (texture detail, bump-maps)"
"Im playing it and loving it. Crank up the sound because this game has amazing audio! I certainly think the camera can be awkward at times, but you get used to switching between 1st and 3rd fairly early on. The inventory system is clever imo. Thats one useful jacket! If you were looking forward to this or you are a fan of survival horror games, this game deserves your attention I think. Its on par with Starbreeze titles like The Darkness in terms of immersion so far and I like that. I also think there is a much larger game lurking under the surface than I can see from where am I right now."
Egy értékelés is van :
Gamereactor Norway --> 3/10
Graphics: 4
Gameplay: 3
Audio: 4
Durability: 3
Plus:
The summary when you load a saved game.
Minus:
Poor controls, slow, feels old, bad voice acting, frustrating gaming mechanics.
Hát legtöbben egyetértés van de grafikával kapcsolatban mindenki mást mond szinte :D
-
#592 Meg ugye nincs benne hentelés? -
#591 Igen ez engem is érdekelne. Meg az hogy milyen gyakoriak a felvehető tárgyak, és mennyire lehet velük buherálni (párosítani)? -
#590 Hány epizód? egy rész milyen hosszú? -
#589 azért ne ugy képzeld el hogy meztelenül fog a végén Carnby szaladgálni ... Bár azt néztem hogy a részek elején a ruha megint egyben van :) meg vannak aranyos rendezői hibák :D de ezt megint nem mondom mert spoileres // nem kell megilyedni ilyenre gondolok hogy fejezet végén ott a pisztoly egy halott ürge kezében a következő elején meg nincs ott :)// a játék fasza, kívánom h ne rontsák el PC-re :) bár nem fogom kipróbálni rajta mert nem elég jó a gépem :) -
#588 Hi all!
Én PS2-es verziót nyomom. Nem olyan csúnya de azért nem is olyan szép. Az irányítás kicsit idegesítő volt az elején de meg lehet szokni. Remélem azért a PC-s verzióban nem rontják el. Nekem tetszik. -
csgj #587 Vá, klasszul "hangzik" :) Az jó, ha van benne egyediség, és ez a realisztikus "ruhaszakadás, stb" nem sok más gameben volt. Azaz én egyre sem emlékszem.