3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Maxtreme
    Hogy értenek az túlzás :D
    Félre ne értsetek, nem lett rossz a TDU, csak sajna piszkosul bugos még patch után is. ..és a fejlesztők nagyjából leszarják.

Djemba és tsai:
    Ha 5 percenként sír a szátok, attól még nem lesz kint előbb.....
  • Djemba
    kijöhetne már pc-re is
  • Snexi
    Nem értem hogy egy olyan fejlesztő akik az autósgémekhez értenek miért csinálnak tps-t...
  • Maxtreme
    Újságírók? Na ők aztán tényleg "korruptok" éteren(tisztelet a kivételnek)
    Nézd csak meg pl a Gameszar vs nfs értékeléseket. Bármekkora shit is volt az adott rész, 9x százalék alatt soha nem kapott...és még sorolhatnám..
  • Alwares
    Szerintem a legtöbben lexarják, hogy ez Atari, Ubisoft vagy EA játék. Az újságíróknak meg ezt különös képp nem lehet felróni, hiszen nekik a legfontosabb feladatuk, hogy az ilyen kicsinyes előitéletieket háttérbe szorítsák.
    Az Eden pedig jobban tette volna, ha inkább csinál egy TDU 2-öt!
  • Maxtreme
    Az ATARI még mindig csak a kiadó :)
    A játékot az EDEN követte el, ugyanazok akik a TDU-t is.
  • Magiszter
    Szerintem a lehúzások hátterében gyakran maga az áll hogy Atari fejlesztette. Ha mondjuk egy Ubisoft játék lenne akkor csak "Ejnye-bejnye tudtok ti ennél jobbat is 8/10" de hogy Atari "Pfújj az a sz*r Atari már megint egy sz*r játékot csinált -10/100". Nem hiszem hogy annyira gagyi lenne ez a játék hogy ennyire lehúzza őket mindegyik újság/játékos. Csak hát ugye nehéz elfogulatlan szemmel nézni az Atari, hiszen mindenki szeme előtt ott lebeg a "bűnlajstrom". Éppen ezért aki nem egy HL2 fizikába oltott Crysis grafikával ellátott szupermega játékra várt (amit még a marketing sem indokolt) annak érdekes módon tetszik. Csak azok maradtak hoppon akik (megint) egy világmegváltó játékra számítottak.
  • Alwares
    Én csak annyit mondanék ismered te a Need for Speed Pro Street-et? Mint minden idők egyik legrosszabb autó játéka. Tavaly elfogyott belőle a hype hatására 5,5 millió darab! Ellenben a fantasztikus Burnout-ból meg 1 millió.
    Ennyit erről. Minden szart el lehet adni. És szerintem ezt el is fogják. Engem is megtévesztettek, tök mást vártam mint amit kaptam...
    Aki meg dicséri ezt a szart, hát vannak benne látványos dolgok, de ez a lolfizika. Annyira távol van a valóságtól, hogy kb a 10 éves Half Life-ban szebben törtnek a dobozok. Ez kicsit erős de bocs. Felejtsétek el...
  • NeBby
    Egy kis olvasnivaló a lehúzásokról
  • Istencsászár
    Atarinak van konzolon 1-2 frencsájza mint pl a Dragon Ball széria ( ami szvsz igencsak jól fogy ), szóval az Alone nem pont a zászlóshajó, de borítékolható volt hogy nem lesz AA játék.
  • Istencsászár
    Haver berendelte 360ra majd elkérem tőle, annyira nemizgat már a gém, egy demo majd mindent eldönt... addig is itt van a Grid meg Ninja Gadien 2 persze eredetibe
  • Pretorian
    Szóval...azt mondjátok, szar a játék? Ez elég meglepő...komolyan...
    Nem egészen értem az Atarit...
    Egy szar játékból sosem fog annyi elcsúszni, hogy az elegendő legyen egy ekkora kiadó anyagi helyzetének stabilizálásához, legyen bármekkora is a hájp körülötte...ha tényleg annyira szar a játék, akkor pont az óriási hájp miatt fog elcsúszni az egész...ha a fontosabb gamer portálokon megjelennek majd a lehúzós rivjúk, és megírják hogy "megint jó alaposan át lettünk baszva", akkor Atariék majd megbánják hogy a marketingkampányra ennyi dellát vertek el...most komolyan...nem lehet ennyire hülyére venni az embereket...én nem próbáltam még a játékot, de az az igazság, hogy már nincs is hozzá sok kedvem. Ahogy látom itt nem csupán egy-egy kis újságírócska fanyalgásáról van szó, hanem elég rendesen kapja a játék a fikát...olyan véleményt még nem olvastam, ahol valaki az egekig dícsérte volna a játékot, vagy akár csak kiemelkedőnek nevezte volna...és ez nekem elég.
  • mucsácsó
    Hát pedig egyáltalán nem szar.. :) Szerintem eléggé jó lett, jó kis túlélő-horror, iszonyatosan durva AZTABAZDMEG jelenetekkel, jól kihasznált fizikával. ;) Igaz, a Chapter 2 végén járok, de már szépenszólva elég odabaszós dolgok voltak benne.

Mellesleg IGN UK is 7.0/10-et adott rá. Mármint az X360-as verzára.
    csekk
  • Kandurex
    szerintem itt már nem kell keresni semmit,...sajnos, szar játékkal állunk szembe, amit nagyon gyorsan el kell felejteni,...
  • Tomsteel
    hát én már őszintén szólva nem tudom, hogy mit gondoljak.
  • grebber
    Alone in the Dark - Botrány a kritikák körül

Hamarosan megjelenik az Alone in the Dark, és néhány oldal már kritikát is írt a játékról, ami az Atarinak nem tetszik.

Már nincs messze az AitD megjelenése, így szokás szerint elkezdtek felbukkanni a korai kritikák. Elsőként a norvég GameReactor írt értékelést, és a nem túl hízelgő 3/10 pontot szórta ki a játékra. Azonban hamarosan levelet kaptak az Ataritól: a kiadó azzal vádolta őket, hogy bizonyára illegális példánnyal játszottak, mivel a sajtónak szánt másolatokat csak egy nappal korábban küldték szét. Valamivel később a német 4Players jelentetett meg egy cikket, és hamarosan hozzájuk is befutott egy perrel való fenyegetőzés, mert az Atarinak fogalma sem volt, hogy a kritikus honnan jutott hozzá a játékhoz. A harmadik "áldozat" a - szintén norvég - Gamers.no oldal lett, akik 10 perccel a - szintén 3/10-es - kritika megjelenése után már kapták is a felszólítást, hogy távolítsák azt el.
    Mivel a pozitív kritikákat nem érte ilyen támadás (legfeltűnőbb példa a Eurogamer 7/10-es pontszáma, mivel a GameReactor értékelésével egy napon jelentették meg a sajátjukat), így egyesek azt sejtik a háttérben, hogy az Atari ezzel a nem túl etikus módszerrel próbál meg javítani a játék megítélésén.

info: gamestar
  • Snexi
    Mass Effect,Grid
  • csgj
    ...Mass Effect :)
  • zzeN
    a kung fu panda-t én nem próbáltam, de a LEGO az jó lett:D de ezeken kívűl...
  • grebber
    Nem-e Kung Fu Panda, Lego Indiana Jones nekem baszottul tettszenek.
  • zzeN
    hátha holnapra lesz már vmi "demó"...az utóbbi időben nem jött ki semmi érdemleges...
  • grebber
    Ez már off:

Elég ránézni a seeder/leecher arányra azért van ez.
  • Kandurex
    ezt inkább fejezd be, vagy maradj csendben
  • csgj
    Most komolyan ez lesz a téma? Nem vagyok warez-ellenes, csak ez már túlzás :P
  • Snexi
    Innen egy pár percig jött maxal azt most visszaesett ilyen 5-10kb/s-re.Ha kilépek és újra visszalépek a kliensbe akkor egy ideig megint maxal jön azt megint leeseik,nem értem..
  • zzeN
    és vajon cr@ck mikor lesz...milyen gáz h egy pár mb-ás exe-n múlik h működik-e az adott játék vagy nem:)
  • Snexi
    The Pirate Bay
  • NeBby
    NFOHump lett a címe
    link

IGN UK -> 7/10 boxos verizióra
  • grebber
    Müködik az csak más lett a címe!
    Mininova.org és keresőben alone in the dark és ott kiadja az orosz melett az angolt is.
  • DarkSector
    Jah azaz Nforce, ami napok óta nem működik.
    Jah akkor már értem.
  • felegyi
    Csak holnap keressétek a "boltban"!
  • zzeN
    nforce-on írta egy gyerek, de én se láttam sehol se...
  • DarkSector
    IGEN. de hol???
  • Kandurex
    már írtam volna a leoltó szöveget, amikor észrevettem az iróniát :)
  • kirol
    Akkor annak mi értelme?
  • Istencsászár
    Azért erőltetik mert az a pár barom állat aki véletlenül, egészen véletlenül odáig lesűllyed hogy előrendeli a gémet, esetleg megjelenéskor bemegy egy boltba és véletlenül megvszi mert egyéb okok miatt ő nemtud vele warezba játszani, de csak azért, amugy nem venné meg még véletlenül sem mert az bűn, és az égő.
  • Snexi
    Na kijött angolul viszont crack továbbra sincs
  • Magiszter
    És ha nem egyezik a DNS minta akkor törli az egész merevlemezt, kiégeti a hardwer egységeket és megy is a jelentés a rendőrségre. Sőőőt pedofil tartalmakat generál a saját fájljaid helyére és utána megy a jelentés a rendőrségre, hogy tutira 40 évet kapjál minimum .
  • Snexi
    Nem rossz ötletBár a megvalosítás kicsit drága lenne,de nem rossz nem rossz
  • Magiszter
    A következő lépés meg az lesz hogy a vásárlásnál DNS tesztet csinálnak veled, feltöltik a készítők adatbázisába és mikor telepíted akkor megint kéri a DNS mintát, összeveti az adatbáziséval és csak akkor játszhatsz. És ezt természetesen minden töltésnél, átvezetőnél kéri. Ez a jövő emberek.