Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hogy egy kis On is legyen benne:
Elegem van már belõle hogy annyira erõltetik az X-Dobozt. Miért nem lehetne akkor már PC-re is összetákolni egyet nekünk? Már várom a játékot, de igazán elmehetnek a fenébe a nagy zöld kockájukkal (ebbõl is letöltés lesz).
Apologies, I was given incorrect information.
Hevenyészett fordítás:
Új info: A demó Xbox360 -ra fog jönni, a megjelenést követõen, ami Európában június 20 -a.
Egyelõre nincs megerõsítve, hogy bármely más formátumra jönne a demó. Bocs, hogy inkorrekt infót kaptatok.
Errõl ennyit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Így van értelme kiadni a demot ,én sokat várok a játéktól a demoból kiderül megéri e várni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"A szakadék szélén egyensúlyozó Infogrames/Atari nagyon sokat vár az új Alone in the Dark-tól. Tény, hogy már nyomokban sem emlékeztet az elsõ részekre, ám meglehet, hogy pont az újítások hozzák meg az áhított sikert, s a remélt eladásokat. Ennek érdekében úgy döntöttek, hogy május elején útjára indítják a sorsdöntõ (Ha nem gyõzi meg a játékosokat, akkor gyakorlatilag harangoztak a kiadónak.) jelzõvel is illethetõ demót, mégpedig PC, PS3 és X360 platformokra. Várjuk?"
Áh, nem! 😄
Remélem többet már nem halasztják el mert már nagyon idegesít.
ismét kitettek magukért.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az Atari remek hangulatú tûlélõhorrorja nem tudja tartani a májusi megjelenési dátumot, így némi csúszásra számíthatunk
Az új megjelenési dátum június 20 (Európában, az USA-ba csak négy nappal késõbb érkezik), ráadásul minden platformra egyszerre jön, így a PC-seknek sem kell nyálukat csorgatva irigykedniük a konzolos közönségre. Akik esetleg még nem tudják, hogy miért is érdemes várniuk a játékot, azoknak két emlékeztetõ."
Fantasztikus! 😞
Ekkor meg majd megint eltolják, mert nyáron nem jelenik meg semmi.
Mennyire igaz!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
az ára olyan 18-20k körül lesz, de már ebbõl adódik, hogy nem 5-6 órás villám játék lesz,..vagyis remélem
Nem egy autószimulátor, de nem is annak készült...van ami kárpótoljon 😛 !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mintha ez nem is abból a játékból lenne, mint az elõzõek.
Az autó, ellenfelek mozgása nagyon gáz.
Next PC upgrade: 2022
se külföldi se magyar
Szerintem elõbb-utóbb eljutunk oda, hogy nem a minél látványosabb grafika lesz az elsõdleges szempont a játékfejlesztésben, hanem a mind nagyobb mértékû interaktivitás...és ez nagyon nagy rajság, mert én tök üresnek érzem a mai játékokat (RPG-k kivételével), és talán pont ezért...nem elég tartalmasak...nem sok játéknak állok neki másodszor...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Remélhetõleg a játék passzolni fog a nevéhez, mert ha sokan leszünk és világosban, tuti nem lesz olyan gép, amin elfutna. 😊
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mert egyszerûen halvány utalás sincs rá hogy mit is kéne és mivel.
Pl ott volt a Scratches (vagy hogykell irni game) ami tetszett meg minden de pl semmi nem utalt rá hogy mikor kell kit felhivni hova kell menni mit megnézni mertha nem jokor tetted baszhattad a gamet.