3442

WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Istencsászár
    Darknes ez egyik legjobb FPS ami létezik:)
  • DarkSector
    Jah meg szerintem Darkness is.
  • Istencsászár
    Hát a Condemned 2 ennél igényesebb szerencsére:D
  • DarkSector
    Csak a zseblámpára cserélték a démont.
  • DarkSector
    Jah, de nekem inkább egy Darkness clone-nak látszott elsőre.
  • Maxtreme
    Ennek a képnek a színvilága tiszta Condemnedes hangulatot áraszt:)))
  • DarkSector
    Jah
    Gondold végig. Zárójel... miért van zárójelben???
    Háát az az össz teljesítmény!!
    Ha kell akkor beírom a mostanit pontossan (6.48) mert közben naon picit visszább léptem. De szerintem ez nem naon fontos.

Az eredeti magonként gondolom felesleges kiirnom, mert az E6550 2.333GHz.
    vagyis (4.55GHz) a teszt alapján.

Na és konkrétan enyimé most (egészen pontossan):
  • grebber
    Dehogynem eredetivel nyomja
  • dante3
    Persze-persze, airborn is bugos volt a kígyó kezekkel, megis vegignyomtam!xD Nem lesz ez olyan rossz sztem!
  • kirol
    6,7 Ghz-s a CPU-d???
  • DarkSector
    Jha értem. de még nem jött ki gondolom.
  • grebber
    Nforce forumából.
  • DarkSector
    Na erről beszélek.
    Ha ezt elkúrják, akkor odavágja a játék hangulatát.
    Mint az area51-ben faxa-faxa, csak a qurvasok bug miatt nem játszottam végig.
  • TVelvet
    picit bugos.
  • DarkSector
    Hát ez meg honnét van?
  • grebber
  • DarkSector
    Jah képek engem nem naon nyugtattak meg.
    Recék mindenütt amerre látok.
  • DarkSector
    Jah mivel egyedül ott tudnak hibázni.
  • Snexi
    Voltak már belőle ingame képek,úgy néz ki mint a vidikben
  • bertino
  • csgj
    Ja, téged már megint a grafika izgat? :/
  • DarkSector
    Őszintén én teszek az irányításra. A resi 4 pc-s verziója után már nem érhet meglepetés.
    És azzall is megbarátkoztam egy idő után.
    A hangulatra ott van az ATARI és AITD címek biztosítékul.
    Csak ha a grafika nem lesz olyan mint az "ingame" jelenetekben, és elbasszák, akkor......
  • DarkSector
    Miért kik adbnak mostanába ki demo-t?
  • Istencsászár
    Lehet nemvolt egyértelmű, idéző jelbe raktam:) ez 360as verzo a konzolos topikjából ( amit nemtudom minek nyitottak de mind1:D )
  • bertino
    Xbox Live Gamertag : tottus
  • kirol
    Te PS2-n tolod?
  • Istencsászár
    "Na az első dolog ami kicsit (nagyon) zavart az a feliratok hiánya, legalábbis nem nagyon találtam ilyen opciót :(
    A sztoriból sem derült ki sok minden eddig, inkább nem spoilereznék.
    A lényeg hogy hősünk arra ébred hogy idegen alakok beszélnek mellette mindenféle sötét dolgokról. És mellesleg amnéziás.

A játék irányítása érdekes. A bal stickel mozgatjuk a karaktert eddig oké. A jobb stick a kamerát lenne hivatott mozgatni, de ez érdekesen lett megoldva. Belső nézetben nincs is baj, szokványos FPS kamera, külső nézetben viszont hiába húzod a sticket, csak kicsit fordul, ennek az a következménye hogy a karaktert is kell forgatnod. Kicsit nehéz leírni látni kell. A harc is érdekesen lett megvalósítva. Rengeteg féle-fajta tárgyak használhatunk fegyverként, kezdve a székektól a poroltókon át egészen az asztali lámpákig. Ezeknek a közelharci eszközöknek az irányítása, a jobb stickkel történik, ha jobbra-balra lökjük akkor oldalazva sújtunk fegyverünkkel, ha föl-le akkor értelemszerűen lesújtunk.

A másik csalódás a next-gen grafika, ami annyira next-gen mint öreganyáink. Tény hogy van a játékban néhány nagyon szép effekt, mint a sokat emlegetett szellőzőventillátor mögül átszűrődő fény, vagy hogy látjuk az árnyékunkat. A textúrák többsége nem elég nagy felbontású.

A hangokat szerintem dícséret illeti nagyon jó effekteket sikerült belerakni, a zene is frenetikus, a főmenü zenéje pláne.

Nagy poén hogy az epizódok mindig cliffhangerrel zárulnak (eddig), a következő epizód elején pedig egy "Previously on Alone in the Dark..." mondatot hallunk egy kis összefoglalóval. Ezért is egy jó pont.

Mivel ez egy túlélőhorror ezért a para alapkövetelmény, ám eddig fokozatos borzongást nem nagyon éreztem, mint a Silent Hill szériában, inkább a "hanyattesek a székből jelenetekre gyúrtak rá.

Összesítve:

Grafika: 7/10
    Hang/zene: 9/10
    Írányítás: 7/10
    Hangulat: 8/10"
  • Istencsászár
    Nem kötelező letölteni:) demo meg majd lesz valamikor.
  • Magiszter
    De demót nem adnak ki hogy megvedd látatlanba.
    Azért lesz az hogy a fél világ inkább letölti. Csak gratulálni tudok az Atarinak ezért a remek marketing fogásért.
  • Kandurex
    A jól eltalált desgin tényleg fontos, legalább is összhatás ügyileg. Pl, a Crysis, igaz még valahol az elején járok, de összhatásilag annyira nem nyűgözött le, sőt, teljesen átlagosnak tűnik grafikai szempontból, bár tény is való, hogy volt pár rész, ahol azért kellemesen meglepett (pl. a kiugráskor közvetlenül az elején, vagy amikor megtaláljuk a fára akasztott társat). De mind ettől függetlenül, túl sok helyről kapjuk a negatív értékelést, én már biztos, hogy nem veszem meg. Esetleg egy demó még ami változtathat.
  • Voltan
    Nem értem azokat, akik csak fikázzák a játékot. Most vagyok a 2. epizód negyedénél, és eddig nekem eléggé bejön. Az irányítás tényleg fura, de meg lehet szokni, nem vészes (Igaz, még nem autókáztam).

A grafika is teljesen rendben van szerintem. Nagyon látványos effektek is vannak, és jól eltalált a design. Nem szokásom nagyítóval tanulmányozni a textúrákat és szerintem aki ezt csinálja az meg is érdemli, hogy soha ne tessék neki semmi. Játszon az ilyen Crysist. Összhatását tekintve pedig teljesen jó az Alone grafikája.

Eddig a játékmenettel sincs bajom, hangulatilag ott van a játék.
  • Magiszter
    Undor Grund után már csak a Most B*zmeg volt a rosszabb. Úgyhogy NFS köszönöm, nem kérek kategória számomra.

Van valami új infó az AitD-ről?
  • Synit HUN
    Két egészen korrekt epizód? És melyik volt aza kettő? :D Gondolom nem az UG előtt kezdődött mélyrepülésről beszélsz :D
  • Snexi
    A boltba kinn van
  • Pretorian
    Azért ott más volt a helyzet...az NFS elég sokszor bizonyított már, ki gondolta volna, hogy két egészen korrekt epizód után egy rakás szart kapunk az EA-től...ennek ellenére azért 10/3 kaliberű lehúzó rivjúkat sehol sem kapott a játék. Éppen ezért amikor megjelent, a sok NFS-fan már szaladt is érte a boltba.
    Itt másról van szó. Sorra jelennek meg a fikázó cikkek a neten, a fórumokban, és ennek megissza még a levét az Atari.
    Biztosan lesz egy (értékesítési szempontból nem túl számottevő) réteg, akik nem olvassák sem az online, sem az offline
    sajtót, ők majd megveszik látatlanban a játékot. De ha tényleg annyira szar, mint amennyire mondják, akkor valószínűleg csak ők veszik majd meg.
  • bertino
    nem a fejlesztők szarják le, hanem az atari.
    amikor az egyik vezető fejlesztő egy amatőr interjusnak elmondta, hogy már csinálják a második részt, közölte, hogy az egész supportjuk a pénz hiánya miatt van...
  • Magiszter
    Rá nem jöttem volna, köszi! Már megérte ma felkelnem az ágyból
  • zzeN
    Test Drive Unlimited...tod autókázós
  • Magiszter
    Valaki azért elárulná nekem hogy mi az a TDU?
  • Djemba
    bocs