Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ezt honnan veszed?

Istencsászár
<#levele> na nembaj, én az eddigiek alapján bízok benne hogy jó lesz, demo ide vagy oda kell ez a gém😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Magiszter
Amúgy tényleg érdekes, hogy régen ha jött egy játék kiadtak egy demót 1-2 hónappal a megjelenés elõtt. Játszottál vele, tetszett/nem tetszett, aztán vártad/nem vártad. Most meg kijön a játék, utána 1-2 hónappal egy demó, ha nagyon kegyes volt a kiadó. Furcsa hogy így elenyészett a demó jelentõsége, pedig szerintem jobban vennék a játékokat, ha kipróbálhatnák elõtte. Elvégre így mi történik? Kijön a játék, letöltöm warezról/torrentról végigviszem, és ha tetszik akkor sem veszem meg mert minek? Már megvan, kiírom DVD-re és örülök. Spóroltam ikszezer forintot. De lenne egy demó akkor azt végigjátszanám és elgondolkodnék hogy: "Ez jó volt. Megéri azt a pénzt?" Vettem így már játékot, demó után.
Hogy egy kis On is legyen benne:
Elegem van már belõle hogy annyira erõltetik az X-Dobozt. Miért nem lehetne akkor már PC-re is összetákolni egyet nekünk? Már várom a játékot, de igazán elmehetnek a fenébe a nagy zöld kockájukkal (ebbõl is letöltés lesz).

Kandurex
Update on the demo: X360 demo will be released at around launch (currently, the release date is set for 20th June in Europe). No confirmations on other formats.

Apologies, I was given incorrect information.

Hevenyészett fordítás:

Új info: A demó Xbox360 -ra fog jönni, a megjelenést követõen, ami Európában június 20 -a.

Egyelõre nincs megerõsítve, hogy bármely más formátumra jönne a demó. Bocs, hogy inkorrekt infót kaptatok.

Errõl ennyit.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

dante3
Hát igen, de szép is volt anno, amikor kijött a Far Cry demo a teljes elõtt! Kb.: Tízszer toltam végig a demonstrációt, már csak a látvány miatt is, mikor fogom ezt átélni legközelebb?<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kandurex
<#pias>

wedge31
Végre nem a megjelenés után hanem elötte kapunk egy demot, mind a régi szép idökben.
Így van értelme kiadni a demot ,én sokat várok a játéktól a demoból kiderül megéri e várni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Azta végre lesz valaminek demója!

Next PC upgrade: 2022

bertino
és a TDU2õt is õk adják majd ki, ha tarol az Alone in the dark... TDU jelenlegi supportját elnézve jobb lenne, ha eden games valamely másik kiadónál lenne már.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
Demo közeleg!

"A szakadék szélén egyensúlyozó Infogrames/Atari nagyon sokat vár az új Alone in the Dark-tól. Tény, hogy már nyomokban sem emlékeztet az elsõ részekre, ám meglehet, hogy pont az újítások hozzák meg az áhított sikert, s a remélt eladásokat. Ennek érdekében úgy döntöttek, hogy május elején útjára indítják a sorsdöntõ (Ha nem gyõzi meg a játékosokat, akkor gyakorlatilag harangoztak a kiadónak.) jelzõvel is illethetõ demót, mégpedig PC, PS3 és X360 platformokra. Várjuk?"

Áh, nem! 😄

Vass Gábor
A mostani Pc Guruba benne van a játék.
Remélem többet már nem halasztják el mert már nagyon idegesít.

Tomsteel
#161...még rosszabb...tényleg rohadt fontos volt az a trailer :S

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bertino
atari power... 😄Dd
ismét kitettek magukért.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kirol
"Alone in the Dark 5 - csúszik a megjelenés
Az Atari remek hangulatú tûlélõhorrorja nem tudja tartani a májusi megjelenési dátumot, így némi csúszásra számíthatunk

Az új megjelenési dátum június 20 (Európában, az USA-ba csak négy nappal késõbb érkezik), ráadásul minden platformra egyszerre jön, így a PC-seknek sem kell nyálukat csorgatva irigykedniük a konzolos közönségre. Akik esetleg még nem tudják, hogy miért is érdemes várniuk a játékot, azoknak két emlékeztetõ."

Fantasztikus! 😞

Ekkor meg majd megint eltolják, mert nyáron nem jelenik meg semmi.

😊
Mennyire igaz!

Tomsteel
ezekre szoktam mondani, hogy inkább ennyivel csinosabb lenne a játék, mint amennyi idõt erre a "fontos" trailerre rárszántak.

kirol
Új Trailer!

Illetve egy kis animációs rész.

Kandurex
biztos lesz!

Kandurex
pont ezt sajánlom, hogy véget értek a szép dobozok, helyettük mûanyag tok és csókolom,-...remélem szép lassan visszajönnek ezek a nyalánkságok,..

kirol
Nem mintha vennék, de PC-sbõl nem lesz ilyen?

dante3
<#wow1><#finom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Istencsászár
itthon 22😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
Limited,

az ára olyan 18-20k körül lesz, de már ebbõl adódik, hogy nem 5-6 órás villám játék lesz,..vagyis remélem

Tomsteel
Nekem nagyon bejön!
Nem egy autószimulátor, de nem is annak készült...van ami kárpótoljon 😛 !

Kandurex
remélem.,

Kandurex
zsííír, (nekem az autós rész is bejött)

Istencsászár
Énmár nemtudom, de remélem lemondtak az epizódos baromságról, bár többen ugy értelmezték h full gém lesz csak a játék részek lesznek epizódókba osztva... aztán kitudja😄

Shep
Akkor most, hogy is lesz? Epizódos megjelenés, vagy hagyományos verzió lesz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Istencsászár
Rettentõ jó tréler, csak az autókázás ne lenne ilyen gagyi... remélem csak vidibõl tünt annak.

grebber
Nekem nincsen vele semmi bajom várom mint az állat!

kirol
Hát szerintem ez a videó gagyi lett.
Mintha ez nem is abból a játékból lenne, mint az elõzõek.
Az autó, ellenfelek mozgása nagyon gáz.

grebber
Ez nagyon hangulatos istendurva lesz!!!!

Na a fönök megelözött köszike!!!!

és hol van tesó linket please!!!

grebber

kirol
Van egy új videó!

ennek a játéknak hogyhogy nincs egyetlen rajongói oldala se ?
se külföldi se magyar
Pretorian
Tényleg nagyon bejövõs ez a nagyfokú interaktivitás...
Szerintem elõbb-utóbb eljutunk oda, hogy nem a minél látványosabb grafika lesz az elsõdleges szempont a játékfejlesztésben, hanem a mind nagyobb mértékû interaktivitás...és ez nagyon nagy rajság, mert én tök üresnek érzem a mai játékokat (RPG-k kivételével), és talán pont ezért...nem elég tartalmasak...nem sok játéknak állok neki másodszor...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tomsteel
igen, ebben az utolsó videóban, marhajó, ahogy kiemeli a kábelt a vízbõl, ezt az eddigi játékokban valamilyen kapcsolóberendezéssel oldották meg a fejlesztõk a pálya egyik távolesõ részén, itt végre elértük azt az interaktivitási szintet, hogy egyszerûen egy csõvel kiemeled a vízbõl, és mehetsz tovább, nem üt agyon az áram...ez csak egy apróság, de talán elõremutat a játék szinvonalára.

Istencsászár
Ez lényegtelen, de pofás, ami benne rejlik a fizika, az engine kihasználása a játékban az a komoly, remélem sok féle kép lehet majd a dolgokat megoldani, és sok sok ötlet, feladvány és fejtörõ kerül bele.

Szasza20
Leesett az állam amikor megláttam a videókat! Nagyon komolyan néz ki! <#wow1>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Tomsteel
<#hehe>

kirol
Hát ez nagyon brutálul néz ki!

Remélhetõleg a játék passzolni fog a nevéhez, mert ha sokan leszünk és világosban, tuti nem lesz olyan gép, amin elfutna. 😊

Tomsteel
na meg egy nagy pofon a Microsoftnak...DX9-el is gyönyörû dolgokat lehet ám alkotni...és ez a fizikai realitás, ez nekem nagyon bejön !

Tomsteel
<#worship> azért ez komoly...azt hittem "dzsungelharcot" nem lehet felülmúlni....tévedtem !

grebber

Pretorian
Az a másik véglet...ha nincsen semmilyen támpontod, az szintén nem jó...de ne a "hint" legyen a támpont...megvonják tõlünk a kreativitást...

grebber
Én valahogy éppen ezért nem tolok point and click játékokat.
Mert egyszerûen halvány utalás sincs rá hogy mit is kéne és mivel.
Pl ott volt a Scratches (vagy hogykell irni game) ami tetszett meg minden de pl semmi nem utalt rá hogy mikor kell kit felhivni hova kell menni mit megnézni mertha nem jokor tetted baszhattad a gamet.

Kandurex
..hát igen :/

Pretorian
Jahh, és egy kérdés, amire sosem kaptam érdemleges választ:
Az Alone in the Dark-sorozat egy "Lovecraft által ihletett" világban játszódik, vagy a Lovecraft és a társszerzõk által létrehozott Cthulhu-univerzumban?