Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mégis hogy lenne ez?
Elakadsz, átugrassz a játék közepére és folytatod?
Ez csak akkor lehetséges, ha semmi sztori nincs benne, nem?
Amúgy én is így vagyok vele: Júni 6-án jön a Mass Effect (nem nem az ME :-) ) és azzal kihúzom szerintem Június 24-ig. Ha nem akkor végigviszem a szobámban fellelhetõ összes játékot még 1x :-D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nour Polloni Interview
Phil Harrison Interview
HD_ben is elérhetõ! Jó szórakozást!
valami hozzáértõ alkothatna.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nos elmondom mi a helyzet;
szétnéztem és nem nagyon láttam Alone in the Dark -os weblapot, ami komolyabban foglalkozna ezzel a nagyszerû sorozattal!
Ezért gondoltam hogy itt az edeje hogy legyen egy pofás rajongói honlap, ahol van minden mi szem-szájnak ingere. (a Alone sorozattal kapcsolatban)
Viszont ennek a feladatnak az elvégzéséhez segítségre van szükségem.
Nem programozói segítségre, hanem olyanokra akik nagyon kenik-vágják a sorozatot, vagy annak egyes részeit.
Ha valaki tehát tudna segíteni akkor dobjon egy mailt a [email protected] -ra vagy vegyen fel az imént említett MSN címen.
(a honlap nem ingyentárhelyes lenne, hanem domain és szerver állna mögötte, amelynek minden költségét én állnám)
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az meg teljességgel igaz hogy a játékgyártók kihagyják a célközönséget egy játék elkészítésénél. Fõleg egy sokadik részes játék esetében kellene bevonni a nagyérdemût, hogy "Figyeljetek. Ez így jó? Vagy mit változtassunk hogy jó legyen?" és mutatják hogy õk mit agyaltak ki közös erõkkel. Aztán a világ elé egy olyan mû kerülne ami elõtt senki nem menne el szó nélkül, fõleg a célközönség nem. De neeem miért is csinálnának ilyet?
Alone feeling ( ami asszem megvan, jó a helyszín, jó a környezet )
Keresgélõs, logikai dolgok, tárgyak, kulcsok meg egyebek
Legalább egy 15 óra játékidõ..., talán ez lehet az egyik veszte h valszeg rövid lesz
A környezeti tárgyak VÁLTOZATOS használata, se a rákényszerítés illetve a felfedezés
Az a baj hogy ez egy gémer elvárása, és ehelyett valszeg kapunk egy rövid kis látványos casual lövöldét.
TDU-t is elbaszták.
Thrash \'Till Death
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Next PC upgrade: 2022
Ez a játék a DMM technológiát használja? (DMM lásd: Star Wars:The Force Unleashed)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯