The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényeg sztem h a bal alsó sarokban levõ gépet be kell szorítani 😊 mellékelek egy képet ahol pirossal jelöltem hol kéne felállítani a határt vele szemben ill. jelöltem hol van arany a pályán 😊 ott bal oldalt át lehet "menni" a hegyen ahogy mutatja is a kép... ha azt a gépet le bírod nyomni akkor már nem lesz sztem probléma mert utána már lesz sok katonád... egyedüli probléma ezen a pályán tényleg az h nincs sok hely a tanyáknak... de ha kiterjeszkedsz a bal ill a fölsõ széléig a pályának akkor már tudsz halakat fogni 😊
itt a kép, de spoileres ugye 😊
nade: arany az okés, sikerül gyûjtögetnem, de alig van kaja a bányászoknak, ellennek több az elit katonája és meglepõ módon van hala....ez elég furi, mert nincs víz (vagy csak én nem láttam még...) ha pedig mégis iskerül lenyomnom valamennyire az egyiket, a másik kinyír. megpróbálok gyorsan eljutni az átjáróig, hátha...
a sebességen tényleg sok múlik minden pályán 😊 próbáld ki úgy h ahogy javasolták h egybõl nekiugrasz az ellenek, elõtte azért ments... ha nem tudod lenyomni úgy akkor pedig ahogy találsz aranyat egybõl kezdj el aranytallérokat gyártani...
rögtön az elején nekiesni.
valakinek vmi ötlet? pályaugrás? de az olyan megalázó...
de a hetes az nem nehéz... jobbra kell terjeszkedni nagyon gyorsan (persze többi irányba is) közben az aranybányákért össze kell gyûjteni 40 kaját: vadászházakkal és halászkunyhókkal simán megvan, ráadásul nem veszik el utána miután megvan 😊 utána persze pénzverde, egységfejlesztés, aztán átrusholni rajta😄
összességében azért jó kis játék 😊
ja és engem nem dobott ki egyszer sem a játék
utolsó pályát majd sztem holnap kezdem el és megnézem h engem is kidob-e. remélem nem 😊
de azért írd le pls mire jutottál vele ill hol/mikor dobott ki pontosan 😊
most a 11esen szívok... alig van kõ... konrétan én most már ellövöldöztem azt az összes kövemet de még mindig rohadt sok katonája van a fõ ellenfélnek, a másik ellenfelet azt lenyomtam, már csak pár katonai épülete van 1-1 katonával bennük de azokat nem foglalom el mert így nem tud megtámadni a fõ ellenfél😄 így nem kell két frontra küldözgetni a katonákat... most várok h jó sok katonám legyen utánpótlásba ill aranytallérom és akkor hátha lenyomom abban reménykedve h nekem jobb a gazdaságom 😊
ha nem sikerül akkor kezdhetem ezt újra megint😄
a felújított verziót már lassan 2 éve h kijátszottam viszont most ráakadtam a kiegészítõre is 😊 újra elõjött bennem az a jó kis s2-s feeling mint régen az eredetinél és aztán a felújított verziónál...
tetszik ez a kiegészítõ is nagyon:már a 10es pálya következik, de vannak/voltak benne nehéz pályák is pl: 2es amikor alig van köved, vagy a 9es ahol nagyon erõs az ellenfél (legalábbis nekem az volt😄) és ráadásul másik szigeten van (a fõ ellen) és nem lehet tutajokkal összekötni a 2-t ami ugye jelentõsen nehezíti az utánpótlást minden szempontból...
eddig ennek ellenére csak egy pályát kellett teljesen újrakezdenem, az 5-öst... másodjára az is simán ment 😊 persze volt olyan h visszatöltöttem egy régebbi állást pl 1. csata miatt ami nem úgy sikerült ahogy gondoltam volna 😄 de 1. csata elõtt ált. mindig mentek 😊
tetszik h itt már nem küld sehova alapból pénzérmét, ill. szól h elakadás is van
kár h már csak 3 pálya van hátra😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Forrás: CD Galaxis
Az exkluzív kiadás már bizonyos eladott példányszámot jelez elvileg. Ettõl függetlenül szerintetek melyik a jobb játék?
Captain Sonar 2024 Remake
próbáltad elölrõl kezdeni?
lehet h az ellenség mindet elfoglalta.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet elindítani az expedíciós hajót. Hiába próbálkozom nem megy, meg van pakolva minden földi jóval és hiába nyomom az iránytût nem indul. Köszi a választ! w.
én: "ja mehetnének..(az új verzióban mennek is)"
erre donatus: "Szerintem meg "vissza mennyé basszki" 😄"
Érti valaki? mert számomra nem világos az üzenet....
One Vision. One Purpose.
Programozási hiba. A hülye hajó mást akar vinni, és arra vár(de abból nincs). Amibõl meg van, azt nem viszi. Meg ha a játék teheti, akkor megpróbál mindent az adott szigeten elõállítani. Pl ha ott már van fûrészteleped, akkor nem fog áthozni fát. Meg ha bármibõl van, akkor se... akkor se ha amibõl van, azt amúgy épp másra használják.
Mondanám, h várj, de nem hinném, hogy mûködni fog.
Szerencsére a hajózás nem épp a legszükségesebb eleme a játékban.
Ha adhatok 1 tippet: Ha teheted, és nem túl fontos a másik sziget, akkot új sigetre ne telepíts mást, mint: Hadi épület, Favágó/ültetõ/fûrésztelep, kõfejtõ, bányák+halászkunyhó.
Minden egyebet hagyj a másik szigeten.
Velem már olyan is volt, hogy építõemberke kellett volna, de elkószált valahol az új szigeten 1, ezért nem hotak másikat, míg az elõzõ éhen nem döglött vhol...(sokáig tartott😄)
Ja, meg ha nem a Vikingessel játszol, akkor tedd fel a patchet! az segíthet egy keveset.
Miért ne ismerné fel?
persze ez függ attól is, hogy milyen tört verzióval játszol... mert ha az alapverzióval, akkor ha megvan az eredeti, abból is csak azt tedd fel. Ellenben ha a jelenlegit patchelted, akkor tedd meg az eredetivel is.
ergo legyen egyenlõ a verziószám.
szerintem mennie kell a dolognak.
UI: ha mégse, akkor meg pályakódaal átugrod, oda ahol tartottál😄
Remélem teljesen érthetõ voltem.
köszönöm.
(bár én nem láttam helyesírási hibát a szövegedben, ha van is, nem zavart)
No, a savegame-eket a játék(mint minden mai normális játék) az egyetlen olyan helyen tartja, ahol egy mezei felhasználónak írási joga van: a saját mappádban(azon belül is általában a Dokumentumok között)
Aktuel nincs feltelepítve a játék, így megnézni nem tudom pontosan, de ott nézz körbe. Uninstall esetén lehet, hogy automatikusan törli onnét, így ha újratelepítesz talán el kell másolni máshova
A tört verziós játék mentési file-ainak elvileg tökéletesen mûködniük kell újratelepítés után is. Ezzel nem tudom mi gond lehetne. Kipróbáltad egyáltalán?
ad 1. Ez - mint korábban Te is írtad - Settlers 2. Next Generation topic, azaz nem a régi Settlers 2 játékról diskurálunk benne.
ad 2. Bizonyára - mint nagy guru - Te is tudod, hogy a "virágbolti" a szakzsargonban nem eredeti, értsd tört játékot jelent.
ad 3. Nyilván a "régi" kifejezés használatával - a "tört (=virágbolti)" alkalmazása helyett - megtévesztettelek, holott a szövegkontextusba ágyazva számomra világosan értelmezhetõ, hogy az általam birtokolt "régi", a megvásárolni kívánt, számomra "új" és egyben eredeti játékhoz viszonyítva "régi". Természetesen ezt akár félre is lehetett értelmezni, ezúton elnézést kérek.
ad 4. Az mondjuk eszembe se jutott volna, hogy a tizensokéves settlers 2. save fájlait próbáljam beilleszteni a mai The Settlers Next Genration-ba.
ad 5. Remélem ezek után még remélhetek választ Tõled vagy bárkitõl, bár sejtem, hogy nem fog mûködni a dolog, de azért reménykedem.
ad 6. Fogalmazás. Hm, mit mondjak, ebbõl élek, bár nem informatikai, hanem jogi jellegû szövegek definiálásából.
köszönettel és tisztelettel:
Kerla
ui.: az esetleges elütési, helyesírási hibákért elnézést kérek, de munkahelyrõl írok és nincs idõm mindent háromszor visszaolvasni.
igazán megtanulhatna fogalazni, mert tényleg nem értem..