The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
tisztázzuk.
sem "Awakening of Cultures" sem pedig "vikings" nevû kieg vagy settlets játék nem jelent meg soha...

az egy dolog h ha megjelent volna angolul akkor "lehet hogy" így hívnák õket...
de addigis magajunk lehetõleg német vagy magyar kifejezéseknél...

mert kb 5 percembe került, mire ezt az "Awakening of Cultures"-t megértettem h mi akar lenni...

volt róla szó, h esetleg fordítom, de miután megnéztem a játékot nem jött be, így nem vettem tervbe.

nem lehet feltenni semmi mellé, teljesen különálló játék.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Taky az Awakening of Culturest tervezed magyarosítani?
Ja és a Vikings kiegészítõ mellé fel lehet rakni?
Köszi
takysoft
asszem rendesen generál.
rég volt már...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Saját maga generál új pályát vagy nekem kell szerkeszteni egyet?
Mahamoti
Akik nem tudnak megbirkózni a német The Settlers II Awakening of Cultures-el, itt vannak a félig-meddig angolosított nyelvi fájlok:
http://rapidshare.com/files/333195769/The_Settlers_II_Awakening_of_Cultures.zip

Ha hibát találsz vagy folytatni akarod, mellékelve vannak a decrypt programmok is.

Forrás:
Settlers 2:Rise of Cultures Tool
Settlers 2: Rise of Cultures translation

Egy kép a játékból:
takysoft
minek? van benne térképgeneráló...
legalábbis viking kiegésztõben tuti, alapjátékban nemtom.

Hi!
Nem tudtok hozzá multiplayer térkép csomagot.
takysoft
Francokat... egyetlen ok van, ami miatt egy srác bármire rávehetõ... egy lány..😛

bigapó
Pontosan, ennek ez az oka. Lehet más is, de ez a legfontosabb benne.

The Matrix has you...

DJ RX7
hát figyelj, ha van szabadideje akkor miért ne?! ezzel is csak gyakorolja azt az idegen nyelvet.

:3

Dzsega
én sosem értettem az ilyen embereket.
Perfekt vágja a németet vagy az angolt és azzal szórakozik, hogy a magamfajta lúzer 0 idegennyelvet beszélõknek lefordítsanak egy játékot...
Félreértések elkerülése végett, mérhetetlen tisztelet van bennem irántuk csak nem értem õket...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Itt valami alakul:Magyarítás lesz talán

takysoft
jó helyre jöttél. nem nincs angol belõle tudtommal, hacsak valaki maga nem csinált fordítást hozzá.

DJ RX7
ebbõl létezik már angol?
topikot még nem találtam hozzá.

:3

takysoft
hát sok tesco van..
én a minap a váci útiban láttam (3-as metro, újpest városkapu megálló asszem)
ha pesti vagy, végigjárhatod az összeset, itt van pár XD

köszi akkor most már megnézem a tescoban többen mondtátok, hogy ott van (legyen úgy) köszi!!
takysoft
én például tegnap láttam a Tescoban

de nem Next Generation néven, hanem 10th anniversary néven kered, a next generation csak a fejleszõi kódneve volt, meg a német neve Nächste generation.

amúgy ebay-en mindig minden van, ha különösebben fontos😊

Hello mondjatok már olyan helyet ahol megtudnám venni a The Settlers II - Next Generation-t mindenhol kerestem már de nem találtam semmit . Hozott haverom egyet de ahhoz cd-kulcs kell azt meg nem tudok . segítség!!😊Ha valaki tud cd-key-t vagy azt adja meg nekem mindegy de kell ez a játék a demót 9× játszottam már végig. ...
takysoft
és milyen verzió: rendes ISO telepítõs vagy valami simán csak kitömörítõs?

Nem eredeti a játék és van elég hely a d-n.
Van elég hely a D meghajtón?

takysoft
automatikusan meg se kérdezi, hogy hova telepítse magát, mert alapból oda rakja ahol az alapjáték van.

eredeti verziós van vagy valami warez?

Hi!
Vikinget nem tudom felrakni, mert az E meghajtóra akarja rakni
pedig a játék a D-n van.
Valami ötlet?
Settlers 2 - Next generation+vikings van fenn fullra patchelve. A viking kampány Vudu templomos(utolsó elõtti asszem) pályáján a katonáim az istennek sem akarnak áthajózni az ellenfél szigetére. Pedig átirányítottam az összes ezredesemet a kikötõbe, de az istennek sem akarnak hajóra szállni,így az ellenfél szigetén üresen maradnak a katonai épületeim. Van egy tonna hajóm pedig, de ahelyett hogy átszállítanák a katonáimat, üresen vagy jobb esetben 1-2 nyersanyaggal a fedélzeten úszkálnak a két kikötõ között. Mindhárom távolságban katonák max-onis próbáltam(közel, középtávon, messze),de akkor sem megy!
Van valami ötlet ?

Sajnos Lan-on is akadt a játék. Megpróbálom a vikinges kieg nélkül is.

Köszönöm,
Hell
takysoft
javították azt már a patchben is akkor.

lehet a kiegeszitoben javitottak, nekem alapjatekkal volt ilyen gondom

takysoft
LAN-on játszottam vele. sose volt különösebb gondom.

lanon is problemas hidd el. a szinkronizalast valoszinuleg elcsesztek

takysoft
a gond általában az, hogy a LAN-os részt általában LAN-ra is írják, ami gyors.

az nem netes játékra van optimalizálva sajna. márpedig a hamachi-s lan netes sebességû. és itt konkréten sebességrõl(ping) beszélek, nem sávszélrõl.

Fent van a vikinges kiegészítõ, magyarítás, minden.

hali!
vikinges kiegeszito fent van? bar mar reg jatszottam multiban, de akkor meg nem volt fent a kieg. ilyenkor nem tudsz vele mit csinalni, rosszul van megirva. viszont kieggel meg nem probaltam multizni, vkinek tapasztalat?

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Lanon és neten keresztül (hamachi) is akad a játék. Be-be lagol.
Itt a topikban is kérdezte már Valaki, de nem kapott választ.

Köszönöm,
Hell
Kösz. Megnézem.
takysoft
itt letölthetõ
ha csak kipróbálni szeretnéd elõtte

Kösz, elolvastam, most már tényleg csak meg kell vennem.
takysoft
hát senki sem kötelez, de jól jársz vele😊

egyébként külön serial van hozzá. most néztem meg, én ugyanis megvettem😄

arra majd ügyelj, hogy angol verzióra ha német kieget telepítesz, akkor olvasd el a magyarítás readme-jét, abban benne van, hogyan is tudod megoldani.

Köszi az infókat.
Akkor vikingeket kell vennem.
takysoft
nem újabb kiegészítõket, inkább újabb játékokat.
Pl az Aufbruch der Kulturen, ami szintén settlers II szerû, de már kicsit módosítva. angol verzióról ebbõl se tudok. De az nekem nem tetszett. Túl sokmindenben változott a játék a sima S2-höz képest.
amúgy fordítható az is, de én nem állok neki.

Hú, de le vagyok maradva!
Milyen kiegészítõk vannak még?
takysoft
Ebben nem tudok neked biztos infót mondani, de szerintem nem. Mert azóta újabbakat adnak ki, és ez már el lett felejtve. Pedig jó kis kiegészítõ😄

Angol nyelvû változat nem készült? Mint a Settlershez?
takysoft
nem is fog.
láttál te már idehaza német nyelvû szoftvert megjelenni?

Magyarországon még nem jelent meg?
takysoft

Most épp az alapjáték VI. küldetésével küzdök, de szeretném megvenni a Vikingeket, mielõtt végigjátszom az egészet.
Kérek tippeket, merre keressem.
Igen számomra létszükséglet.
Nagyon jó lett! 😊
takysoft
nincs mit, örülök, hogy tetszik😊

Most látom, hogy neked köszönhetem meg a magyarítást.
Köszönöm!
Az utóbbi szimpatikusabb. 😄