The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
van vikingben 1-2 jó dolog.
pl kiírja, ha elakadás van egy zászlónal, vagy ha elfogyott a deszka, kõ, vagy ilyenek.
Bár háború közben állandóan kiírja, hogy elfogyott a katona, még akkor is ha van a fõházban még 20 db😄

Meg alapbeállításként nem hordja szét az aranyérméket. nem rosz, mert nem a bázis melletti õrhelyeken lesznek a generálisok. Bár így csata aelõtt figyelni kell rá picit.... és nem tudom, vissze lehet-e kapcsolni...

Meg ugye van egy új nép😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

ne nevezd át semmire, jó ez így. csak ez újdonság, és tök jó dolog. utálom, hogy az alapban folyton figyelnem kell, hogy a lényeg egy helyen legyen.

Sziasztok, szia takysoft.

Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást, számomra tartalmas és érthetõ volt.
<#wink><#eljen><#taps>

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

takysoft
arra való, persze. oda hordják a katonák hozzávalóit automatikusan
de ha nem egyértelmû, akkor szerinted mire nevezzem át?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

még annyi, hogy a Vikingben a termékek adatlapján van egy gomb: katona elõállítása itt. ha ezt benyomom, akkor figyel arra, hogy ott legyenek a fegyverek, és a sör?

javítom magam.
szóval, ahhoz képest, hogy nincs kész, nagyon jó 😊))

Lenne kedve innen valakinek még hamachizni?😄

takysoft
sok idõpontot ígértem már, nem sikerült teljesíteni.
Haladok, de németrõl lassan megy.
talán jövõ héten...

Képzeld siekrült megoldanom, elkezdtem újra az elsõ missziót, végignyomtam és utána már megjelent a 3. pálya is. A magyarítás nagyon király lett, a Vikinggel kb mikor leszel kész?
takysoft
Yossi: txt-ben vannak a szövegek, és egy külföldi fórumon találtam decryptert.
txt-ben nem azt írom, hogy rosz a Viking magyarítása, hanem azt, hogy nincs kész. A kampányok közül csak az elsõ van benne.(az alapjáték fordítása teljes.)

digi7: protected játékot(másolásvédettet) háromféle módon futtathatsz a gépen:
-ha megvetted
-ha crackelted.
-ha nagyon nagyon ügyesen lemásoltad.

Utóbbi a nehéz, de néha egyszerûbb, és jobb, mint a crack.(pl patchelheted).
A lényege az, hogy készíts egy NAGYON pontos képet a lemezrõl. Utána ezt kiírod dvd-re(bár ez legtöbbször nem mûködik, mert a játék felismeri, hogy írható lemezen van, nem nyomotton), vagy beilleszted egy Virtuális drive-emuláló progiba.(ha elég jó a program, akkor tudja a képet olyan jól emulálni, hogy a játék ne vegye ezt észre.)
Ez sokáig egész jól mûködött is, csak aztán a gyártók rájöttek a turpisságra... A copy procetcek el lettek látve egy blacklisting (feketelistázás) opcióval. Ez azt jelenti, hogy (bár az emulált lemez arra nem jön rá, hogy õ most emulált-e, de) ha el van indítva a legismertebb emuláló software-ek valamelyike, akkor a játék nem indul el.
Talán legismertebbek közé tartozik az Alcohol 120%, és a Daemon Tools.
Ha ezek valamelyike épp fut a rendszerek, akkor a játék nem indul e(akkor sem ha megvetted). Csak hát sajnos vásárolt lemeznél elég kikapcsolni a Daemont, míg emuláltnál ugye...
(Amúgy Alcohol sokkal többet tud, képet készít, és lemezt is lehet írni vele, de a Daemon Tools picit elöbrébb van emulálásban, Setlershez pl ez kell, de lehet, hogy a legújabb Alcohol is jó. nameg Daemon ingyenes, bár az alcohol emuláló része is).

Itt jön a válazs a kérdésedre:
a Yasu egy olyan progi, ami "elrejti" a Daemon Toolst, és az Alcohol 120-at a játék szemei elõl(pl más memóriaterületre erõszakolja a dvd-meghajtók infóit, stb.)

Settlers 2 Viking telepítése:
-felrakod a játékot Daemon tools meghajtóba, telepíted
-Minden indítás elõtt Yasu-val cloakolod a meghajtókat (yasu elindít, majd katt: cloak)
Játszol

<#wow1> ez a játék nagyon sikerült a készítõknek nem rég szedtem le és eléggé lenyûgözött és kössz a magyarosítást is (más csak a beszédet kellene magyarosítani <#vigyor><#circling> )
Szia.

Köszönöm még egyszer. Tényleg kiváló a magyarosítás.
Azért lenne egy kérdésem, amit nem tudtam megfejteni. Mit jelent az elõzõ hozzászólásodban az alábbi sor.

„meg indítasz egy YASU-t,”

Elõre is köszönöm a válaszod.

kösz, megvan.
a magyarítás a vikinggel is egész jó, ahhoz képest, amit a txt-ben írsz 😊
mivel editálod?

takysoft
Közben(némi segítséggel) sikerült megoldani, hogy a fõmenüben a grafikus felirat is magyar legyen (következõ verzióban benne lesz kismillió javítással együtt).
Majd teszek fel képet is, de most nem vok otthon.

takysoft
Egyszerre válaszolnék a 2 kérdésre.
Egyrészt a magyarítás letölthetõ a Weblapomról is (Játékok/Honosításaim pont), illetve a Magyarítások Portálról is ugyanúgy.(Letöltések pont alatt, vagy beírod a keresõbe)

Yossi: a Vikinges kiegészítõ még csak német nyelven jelent meg. Ez nem nagy gond, mert a magyarítása már készen van(kivéve a kampányrész, de az meg készül.). Mind1, nem is ez a lényeg. Die Siedler II Wikinger néven keresd, fõleg torrenten.

Torrentet pl itt vagy itt találhatsz, válogass. (VIGYÁZZ, mindkettõ rar-passwordos, a pass ott van a weblapon, ne felejtsd el leírni!!!)

Vikinghez crack nincs, de nincs túl jó védelme, és jó az image. Bemountolod legújabb daemonba, meg indítasz egy YASU-t, és nem lesz gond.

ezt a vikinges kiegészítõt honnét lehet beszerezni?

Szia takysoft.

Szeretnélek megkérni, hogy az általad készített magyarosítás letöltésének helyét, ad meg számomra. Kerestem a weblapodon is, de nem találtam. Lehet, hogy szemüveget kell íratnom?
Elõre is köszönöm…. A benne lévõ munkádat is.

takysoft
akkor kezd elölrõl.
(max cheatelsz, azok pont ilyen helyzetekre valók)
Meg ugye, ha épp magyarítást tesztelsz... 😄

Van egy mentésem a 2. pálya végén, többször is probáltam visszatölteni de sem. A save könyvtárban a mentéseimmen kivül semmi érdekeset se találtam.
takysoft
a Dokumentumok\S2 mappában vannak a save-ek, talán ott találsz vmit...

Sajna nem, amikor az elsõ pályát végigvittem utána tudtam kattintani a 2.-ra, de most hogy végeztem a 3. pályával csak az elsõt engedi. EGyébként az alap küldetéseket nyomom.
takysoft
abban benne a patch is.
tuti, hogy nem tudsz a második sziget zászlójára kattintani?

Bocsi a serialért :-( A játékra csak a Viking kiegészítõ van felrakva.
takysoft
ejnye-no.... ha nem privibe, akkor is legalább spoiler....

takysoft
Vikings edition, vagy legalább patchelt?

Serial : L63L-TT9R-93TK-NNWX
Van egy kis gondom, elkezdtem nyomatni a Next Generationt de a második pálya után a küldetés menûben csak az elsõ pályára tudok menni. Miért?
csá emberek!
kellene nekem egy cd kulcs a settlers2 NG-hez az enyém eltûnt...
Ebben egyet értek😄

takysoft
hát én nemtom, de az biztos, hogy ez a Settlers II írtó jó😄

azsem rossz játék settlers 6 hoz képest elég jo😄Elöttem elvesztette már az uj settlers igazi multját 😞

bigapó
ráadásul a K&M soooookkkkaaaalll gyengébb 😄DD

The Matrix has you...

takysoft
teljesen igaz.
Settlers II már rég oldie volt, mikor Knights and Merchants megjelent😄

PetruZ
Egyébként is fordítva történt. 😉
Ha lemásolná akkor a settlers nem settlers lenne 😊
Balazs15
jah kösz...kár hogy nem lehet..a Knight and Merchants ot lemásolhatná a settlers mer az vmi hihetetlen jo játék menettel rendelkezik..vagy jo lenne ha annak lenne 3 dik része

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Shiwo
olyan nincs, hogy rákattintasz a fickóra... 1edül az ellenséges katonai létesítményeket lehet támadni (arra kattints rá), majd beállítod, hogy mennyi telepes támadja meg (persze ez függ attól, hogy mennyi katonai létesítményed van a közelben, és azokban hány telepes van..)

amúgy ha a The Settlers II - 10th Anniversary -n játszol, abban tutorial is van a harchoz..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Balazs15
hi all
én csak most ismertem meg a settlers világát és msot már mindenre rájöttem a gazdasági téren (tök olyan mint a Knight and Merchants)na a kérdésem a következö hogy lehet támadni????????????van oylan hogy az ellenséges épületek megtámadása???mert ha a barakbol kijön a csávom be megy a várba és kész...oylat nem lehet hogy rá kattintok a csávora és hogy támadja meg az x embert vagy épületet????
elöre is thx

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Láma!
ja értem.
na midnegy, most már jo
köszi😄

takysoft
reg izé akkor kell, ha angol alapjátkra szeretnél német kieget telepíteni.
Jó játékot kívánok😄

Láma!
már jo. az volt a baja hogy átneveztem a language mappát...
most csak átmásoltam a magyaritást, még a regisztrácios izét se csináltam meg, és minden ok.

Megint alig van cucc csak fa kõ meg szokásos akkor ezsem kell 5 be is hatalmasat csalodtam ...Az szerinte megy kukába valo lett...DE ez egyéni vélemény😊

ja most láttam képen 😄

És mi a véleményed itt van gazdasági cumo rendesen vagyx itt is csak 4 darab cucc van ?

bigapó
jaa, hogy ez még demo? akkor megnyugodtam, illetve nem is, mert már jó lenne a teljest is játszani. holnap nekigyûrközünk😊

The Matrix has you...

Mo.Organ
Alig fél órája hogy leszedtem a demót. 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Mo.Organ
[/img]

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

bigapó
héé, már megjelent az új rész??

The Matrix has you...

Mo.Organ
[/img]