The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekiálltam a Vikingesnek és hmhm, nem olyan könnyû, már az elsõ pályán kell figyelni mindenre, kevés az induló szerszám, ellen gyorsan betámad, kevés a katonám, össze keleltt kapni magam! Második pályán már szenvedek is kicsit, de megoldom. Viszont tetszenek az újítások! Jó, hogy a fõhadiszálláson is lehet tápolni a sereget, szól ha elakadás lép fel, jelzi ha kész egy szerszám ill kevés vmi nyersanyag.
de felteszed a kieget, akkor eleve lesz utána az alapkampányban is
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
támadni akkor tudsz ha a határ menti épületekben van elég katona
evakuáld a hátsó épületeket.
cheatek:
GiveMeSomeMore - +10 mindenbõl
INeedSomeHelp - nyertél
ShowMeTheWorld - minden látszik
TooFast - idõ 10x-es (sokszor jó, és "annyira" nem is cheat)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szépen kiépítettem a Birodalmamat, minden bányát kiaknáztam, alsó ellent lenyomtam, így nekimentem a kapuhoz útban levõ ellennek (zöld), de olyan erõs, hogy felõröltük egymás seregét és még sokat kellene elrõe nyomulnom a kapuig. Semmit nem pazaroltam, midnen bányát kimerítettem, van is még egy kisebb elit seregem, de vmiért nem tudom támadni a határmenti erõdöket (hiába klikkelek rá, semmi...), felderítõt sem enged küldeni (pedig 4 fõ is van a fõhadiszálláson, de egy bizonyos távolság után nem küldi ki õket...).
Teljesen "szabályszerûen" toltam végig a pályát, mindent kiaknáztam, kihasználtam a 3 plussz szigetet is, tele vagyok aranyérmével, de már sajnos semmi szén és vasérc, így újabb sereget sem tudok már fejleszteni...Ja, a kõ is elfogyott, tehát újabb erõdöt sem tudok felhúzni (esetleg ha bontok vmi komoly építményt, az ad vissza követ is?)
itt talaltam angolul leirast, ez mennyire helytallo? ez elozo kerdesem meg mindig all 😊
inkább s2, meg a wikinger
így nem álltam neki a fordításának. de tudok adni decryptert a txt-khez ha kell valakinek.
holnap megveszem eredetben az alapot, majd a Vikinget is megrendelem Németo.-ból ebayen, de mire ideér, addig szeretnék vele játszani egyet..
Vmi ötlet? mit hagytam ki? akár fel is hívlak, ha úgy egyszerûbb, vagy msb, skype, vagy itt. köszi elõre is.
1 elég.
ha gyorsan kell kitartós kaja, akkor halászkunyhó. egész gyors, és egész sokáig bírja.
ha hosszú a háború, és már nagy a birodalom(vagy nincs víz), akkor ajánlom a farm+malom+pék kombinációt.
2. nem, nincs benne a tutorialban. az írás után direkt megnéztem. csak azt tanítja meg a játék, hogyan lehet elfoglalni egy másik barakkot és így növelni a területedet. mondjuk ebbõl már rájöhettem volna, de hát az átlag játékos hülye. vagy csak én vagyok az😊
3. a google jó. én is azt használom. tudom vannak más keresõk. és nem csak a yahoo létezik. vannak még ezen kívül meta meg tematikus keresõk is, és ezen belül még több. tudom, most érettségiztem😊 amúgy ez már télleg az én hibám. mert csak magyarul kerestem infót. sorry beismerem ezt én rontottam el
4. köszi szépen😊
ami azt illeti én régen a knights and merchants-cal játszottam. nagyon yo játék volt, viszont végigvihetetlen. itt csak azt nem bírom, h a bányászoknak nem bírok elég kaját termelni, így nincs elég vas és szén, amibõl nincs katona...
nekünk aztán nem feladatunk neked segíteni. de tesszük, mert jófejek vagyunk. hanyagoljuk a "szar", "pofád" szavakat. õ is hagyagolta.
kritikát el kell viselni
2. benne van a tutorialban. tudom, mert én fordítottam le😊
nem találtad meg...(nem jöttél rá, h a tutorial több részbõl áll) van ilyen. mint mondtam, a kritikát el kell viselni, fõleg ha építõ jellegû.
3. a google jóbarátod. nem szidjuk, mert jó. ha szidjuk, azzal csak magunkat járatjuk le. sok mindenben van alternatíva (intel/amd, windows/linux/mac, ati/nvidia, firefox/chrome/safari/ie/opera), de keresõbõl nincs. itt-ott akadnak még yahoo használók, de az országban még nem találtam egyet sem.
4. A játék menete 95%-ban megegyezik a régi Settlers II-vel, csak a pályák és a küldetések mások. itt és itt találtam infókat, tippeket. Angolul vannak, és mondom, csak 95%-ban igazak erre a játékra.
Fõbb különbségek:
-itt nem kell annyi hely a farmnak, okosabb
-lehet szépen evakuálgatni. nagyon okoska dolog😊
Sok sikert kívánok a játékhoz, és jó szórakozást.
de elõre szólok, ehhez a játékhoz türelem kell😊
2. a google tenyleg segit: google, itt az elso talalat
nem bantasbol mondtam ezt sem
egyebkent barmilyen hadiepulet megteszi
u.i.: bocsi a stílusért, de az iet nagyon nem bírom.
én már az elsõ pályán elakadtam. elvileg az a cél h elérjek vmi portált. de mi a halál az? és merre van?
kiegészítõt feltetted-e? (ha nem, akkor patch volt-e)
crackes vagy eredeti van?
van egy kis problemam... miutan feltelepitem a jatekot (telepites kozben nem ir ki semmi hibat) el akarom inditani, megnyit egy kis ablakot es utan eltunik a kis ablak es a jatek nem indul.. es a task manager se jelzi az eppen futo alkalmazasok kozott hogy menne... szoval egyaltalan nem indul...
mi lehet a problema vagy mi a teendo ilyenkor?
elore is koszi a segitseget
persze ha mondjuk valami olyan hibát csinál az ember amire nem is gondol h hiba akkor szívás.... 😄 de vigasztaljon a tudat h legközelebb már tudod mit kéne csinálni jobban (legalábbis jobb esetben😄)
csak miután az ember 2 órás játék után jön rá, hogy ez a pálya most nem jött össze így, nem nagyon van kedve újrakezdeni...
vizsgaidõszakban a legjobb játszani: már órákra se kell bejárni... 😄 persze nem éjjel nappal hanem mondjuk két tétel közt egy kis játék levezetõnek😄
elég lassú de ha felveszed 3* sebességre na akkor meg már kapkodhatsz is 15 perc játék után amikor már nagyobb a birodalmad 😊 HoMM is nagyon jó, imádom 😊
pont ez a jó a singleben h nem kell egybõl végigjátszani... minden napra 1 pálya... vagy amennyi ideje van az embernek rá 😊 lehet menteni is 😄D
hálózatban szoktam haverokkal. úgy eleve nem cheatelek😄
de már vagy egy éve nem játszottam. meg most vizsgaidõszakban nem is tervezem. de majd biztos elõveszem egyszer még😄
kicsit lassú játék ez nekem.. olyan, mint a Heroes of Might and Magic.
jó kicsit játszani, de végignyomni egy kampányt... az kicsit sok cheat nélkül.
és ha már az elsõ pályán csaltam, valahogy a többit is jött magától a kis segítség😄
az a baj amúgy vele h nagyon monoton... minden pályán szinte ugyanazt kell csinálni... ugyanazokat az épületeket ugyanolyan sorrendben kell lerakni szinte 😄 a környezet persze befolyásolja (néha elég nagy módon)
ettõl független persze nagyon jó játék csak egymás után 2* biztos nem játssza ki az ember hacsaknem fanatikus 😄
bár mindig csaltam. (de a fordítást tesztelgetni kellett XD)
2 fát bárhova pillanatok alatt kivisznek, ha jó a gazgaságod
Általános tanácsok nem kellenek tudok settlersezni csak kicsit elakadtam(pedig régen eljutottam tovább)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
de ha ennyire kell, kapsz értelmetlent.
A settlers nem az a játék, amihez nagyon lenne végijátszás. 2 dolgot találhatsz:
-általános tanácsok minden pályához(mivel indítsd, hogyan erõsödj)
-konkrét pályákhoz apró tanácsok... pl elõször keletre/nyugatra menj, mert ott az arany, vagy sárgát támadd elõbb, mert gyengébb/erõsebb stb..
nem tudok végigjátszásról.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Van valahol végigjátszás az alapjátékhoz? 6. pályán vagyok, aranybánya sehol, alattam ellenfelet nem tudom lenyomni(csak arra lehet terjeszkedni).