1593
The Settlers II - Next Generation
-
#1273 mivan ti nem tudok németül? :D
ez nem kieg, hanem foytatás.
különállónak nézem.
De ha tényleg Settlers II típusú, akkor vetek majd rá egy pillantást... ha megtetszik, talán kap egy magyarítást is:D de nem ígérek semmit:D -
#1272 "ahogy a frankó magyarítás pakkban le van írva"
nagyon helyes, akkor csak 1 gond lehet
"Illetve mi az a Yasu?"
na épp ez az:D illegális warez-verzió beüzemelését a magyarításban nem részleteztem...
yasu 1.4.7-es legfelső-t használd.
asszem be kell másolni a daemon mellé, utána elrejti a meghajtót.
Na, így már megy? -
#1271 Úgy tűnik új kieg, ebay-en lehet is kapni már. -
#1270 Hm. a viking nem indul így sem, pedig úgy jártam el ahogy leírtátok. alap, reg, feltelepít, felülír, de cd vizsgálaton nem megy át... esetleg vmi ötlet?
-
#1269 Hello!
Végigolvastam az öszes HSZ-t, nekem is problémám van a viking kieggel, azaz az alap szépen fut, de a viking nem indul, pedig mindent úgy csináltam, ahogy a frankó magyarítás pakkban le van írva. Namost az lehet esetleg probléma, hogy előtte vmi 1.akárhányas paccsot feltettem (ami állítólag a kieg telepítéséhez kell). Illetve mi az a Yasu?
köszi! -
engir #1268 Die Siedler Aufbruch der Kulturen
Ez valakinek ismerös már? Egyenlöre még németül van kint csak, és nem is tudom hogy lesz e belöle angol verzio. Ha valakinek van valami hire az megoszhatná itt.
Azért irtam ide, mert ez valamiféle folytatása a II-nek. Igazábol a "Tradition" sorozat legujjabb tagja. -
#1267 fasza közben már megoldódott az ügy már tovább is vittem az a pályát. -
#1266 Akkor pirospassz. Belefutottál a szokásos hajós jelenségek egyikébe...
-
#1265 aham.csak az a baj hogy nekem csak azon a szigeten vannak vasércbányáim és sehogyan sem tudom összekötni csónakokkal a szigeteket :S -
#1264 A hajókkal mind a régi, mind a felújított változatban rengeteg a probléma, képesek "kiakadni", aminek hasonló jelei vannak, mint amit Te is írtál. Nekem többször előfordult, hogy egy szigetre, egy szem őrbódéhoz (ellenség a fasorban sem) levitt több tucat katonát, aztán azok ott is maradtak, sehogy sem tudtam visszahozatni őket (még úgy sem, hogy a fő kontinensen tucatnyi üres őrház volt).
Ha nem tudsz kerülőutat építeni (csónakkal), akkor próbáld azt, hogy a legközelebbi kikötő (ahol egyébként a közelben nincs vasérc) mellé felhúzol egy olvasztót. Ilyenkor néha észbekap az AI és elkezdi átszállítani az ércet hajóval. Rásegíthetsz a dologra, ha minden más vasércbányát felfüggesztel, csak a szigeten lévők működjenek. Kis idő kell, míg kimerül minden készlet és akkor is elkezdi a hajókkal a szállítást. Kockázata, hogy sokáig tart...
Az sajnos ritkán jó megoldás, hogy a szigetre telepítesz feldolgozóipart, mert a kész termékek (acél, fegyverek, eszközök, katonák) megintcsak ott fognak ragadni.
-
#1263 rossz topic.
ez a felújított verziós topic.
(ami alapból nem volna baj, de igen valószínű, hogy senki se fog válaszolni. ebben az esetben meg nem kéne megint 4-5 hozzászóláson keresztül visszakérdezni....)
Ha tudja valaki a válasz, meg fogja mondani.
Én magam átugrottam az eredetiben azt a pályát, mert a hajóákázással gondjaim voltak... -
#1262 szevasztok
lenne egy kérdésem.az eredeti settlers 2-vel nyomom most és a negyedik pályán tartok ott ahol megjelennek a vikingek és kis szigetek vannak.na és az egyik kis szigeten lehet kitermelni vasércet.létesítettem is ott bányákat és már gyűlik is a kikötőben a vasérc.csak az a baj hogy a hajók nem akarják átvinni a főhadiszállás szigetére ahol a kovácsaim vannak.miért nem?marha jó lenne ha valaki megmondaná hogy hogyan lehetne átvinni mert szükségem lenne katonákra.
köszi -
#1261 hmm? -
#1260 akkor senki nem tud segíteni? -
#1259 dea régi mentéseim közül semmi sincs meg.most akarom felrakni a játékot és oda szerettem volna bemásolni. -
#1258 ??? -
#1257 hex-cheateld meg a mentést. réginél könnyű volt.
pontosan nem emlékszem, de intuitívan rá lehetett jönni. -
#1256 szevasztok.nem tudom hogy játszik e még itt valaki az eredeti settlers 2-vel de ha igen akkor az legyenszives küldjön át nekem egy olyan mentést ahol az első négy pálya már meg van csinálva.ezt úgy értem hogy az első három pálya be van fejezve és a negyediken lehet már menni.sajnos a régi mentéseim elvesztek:Sja és légyszives ne mondjátok hogy játszak az újjal(sajna nem jött be) -
#1255 a probléma, hogy nem használtál Yasu-t
az majd jól eldugja a daemon-t a játék elől -
#1254 Helló! Feltelepítettem az alapjátékot és a kiegészítőjét a Wikinger-t, de mikor elakarom indítani, azt írja ki, hogy "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel."
Valaki esetleg tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? És mi a megoldás rá?
Előrre is köszönöm!
-
Adam19 #1253 nem sajnos, egyből bemásoltam és felülírtam a magyaritást, és nem mentettem el a régieket, gondoltam hogy jó úgy is. úgyhogy megint reinstall aztán hátha.. nemtudom mi lehet a baja. -
#1252 próbáltam magyarítással és anélkül is? -
Adam19 #1251 itt van róla egy kép, nem mintha segítene most, csak hogy lássátok :)
majd megtalálom rá a megoldást, és akkor jó lesz később.
-
#1250 sajna nem nagyon. eltűnő szövegekkel még nem találkoztam... -
Adam19 #1249 Taky, nekem valami megoldásod nincs esetleg?:) -
#1248 hát én cheateltem.....
csak mert nekem minden pályát vagy 5-ször végig kellet nyomni a fordítás tesztelésekor....
amúgy a viking tényleg nehezebb, mint az alapjáték. cheat nélkül nem is ment volna. -
#1247 huh... nemtom ki kell próbálni. majd meglátod:D és megosztod velünk is:D -
garaib #1246 Sziasztok!
A Viking hadjárat 2. pályára mi a legjobb taktika, mert sehogy sem megy.
Nagyon kevés a kő, az aranyat őrző nép pedig nagyon erős.
Ha a területe közelébe építkezek aggresszíven rám támad és az ő katonái sokkal fejlettebbek.
Üdvözlettel,
-
Adam19 #1245 na megvolt a reinstall.
feltoltam az alapjátékot, aztán a kis reges cucc segítségével rátettem a wikingert, bemásoltam a fájlokat, és elindul a játék :)
de sajnos semmi szöveg nem jelenik meg, nem tudom hogy előfordult-e már valakivel, úgyhogy bocs ha már írt valaki ilyen hibát.
meg közben egy másik kérdés (szintén bocs ha már valaki kérdezte): a régi mentéseimet tudom folytatni attól még, hogy felraktam a wikinget? és ha még be akarom fejezni a maradék sima küldetéseket, attól még a wikinges újítások már működni fognak? -
#1244 az azt jelenti, hogy nem a cd védelem miatt van.
próbáld meg reinstall.. -
Adam19 #1243 most már a legújabb daemon van fennt, (4.12.3), és ugyan az a hiba. elindítom, most 3-4 mp-ig bejön az ablak, aztán csóka. kidob. -
#1242 szia. nem az a legújabb daemon:D
esetleg próbáld be a Yasu-t is. -
Adam19 #1241 Hejhó!
eddig boldogan játszottam a sima S2 10th anniversary-val, és most gondoltam feltolom a wikinges kieget. Letöltöttem a linkedről a wikinget. a telepítésnél rinyált, hogy nem jó a nyelvi fájl, ezt ugye megoldottam azzal a .reg-gel. Felraktam a wikinget, aztán a magyaritásokat, de mikor el akarom indítani a játékot, rinyál, hogy nem jó cd van bennt. (4.10-es daemon-t használok). De a nagyobbik baj, hogy azóta a sima játék sem indul el, indítás után kb 1-2 mp-ig bejön egy kis ablak, aztán meghal. nem megy a háttérben sem meg sehol, egyszerüen nem indul el. nem ír ki semmit. Ha ezen a sok mondaton végighámoztad magad, léci segíts :) köszi előre is. -
#1240 :D -
donatus13 #1239 A magyarítást elfelejtetted isteniteni:@@@ -
akdestroyer #1238 Minden megvan! K***anagy!!!! KÖSZIIII!!!!!!! -
#1237 a lényeget!!!
sikerült feltenni a kiegészítőt is?
sikerült feltenni a magyarításom is?
és TETSZIK?????
:D -
akdestroyer #1236 takysoft isten vagy:)
letöltöttem a legujabb nvidia drivert, és igazad lett, kiválóan működik :)
köszönöm :) -
#1235 hát a kártya tényleg gázos. de vannak olcsón jók. remélem nem AGP-s kártyád van, mert akkor bizony bajos lesz újat venni...
ha PCIe, akkor ellenben sok jó olcsó kari van most a piacon.
(bár.... nemtom... szerintem egy 5200 már elégséges kéne legyen.... anyáméknál is olyan, van, azt WoW-ozok rajta...)
meg akkor se kiakadnia kéne... max szaggatni... nemtom...
midnenesetre amit én kipróbálnék
-nvidia oldalról legfrisebb driver letöltése
-legfrisebb directx letöltése.
-legfrisebb alaplapi driver telepítése(VIA, SIS, nForce driver alaplaptól függően.)
ha valami nem megy, akkor keress meg. de először ezeket próbáld meg, aztán költsd a pénzed:D -
HUNRusty #1234 egyertelmuen a videokartyad a tul regi. egyszeruen szokasuk a jatekfejlesztoknek, h a regebbi kartyakkal nem foglalkoznak.
en is jartam ugy, h a kartyam megfelelt minden kovetelmenynek amit a jatek tamasztott, de mivel tul regi ezert nem futott rajta... ez van ujat kell venni v nem jaccani. sajnos ilyen vilagban elunk :(