The Settlers II - Next Generation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naaah...Nem kellene ez a gép neked 68.000 Ft-ért?<#merges2>!Ennyiért vettem <#vigyor2>!Arra a célra ökéletesen megfelel,hogy beviszem fõsulira meg programozgassak rajta,és a játékok java is elindul rajta!Jó,nem fogok Crysissal meg hasonló kaliberû játékokkal jétszani,nem vonzanak annyira!!!DE az imádott Football Manager 2008 is lazán fut rajta,és ez a lényeg <#crazya>
takysoft
WOW.. Ez a komoly😄
4 giga DDR2, meg 2 db gefo8700-as SLI-ben...
2 db 250-es vinyóval dobálják😄 nem rosz😄

magyar cikk is van róla.
nem csoda, hogy 500.000 ft a kicsike😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ellenben azt azért érzed, hogy ez egy NAGYON irodai noti... egyáltalán nem játékra lett készítve.

Nem tudom, mennyire fontos neked a mobilitás(munkaeszköz-e ez), de notebook áron hatalmas teljesítményû gépet sokkal olcsóbban össze lehet állítani.

Persze vannak notikból is játékközpontúak. onnét lehet felismerni, hogy sehol sincs rajta az a két szó, hogy "celeron" vagy "sempron" illetve a vidokártya NEM inteles.

Ajánlhatom a DELL notikat, amik minõségre is jók(nem romlanak el), illetve nagyon jó garanciai felétételeik vannak.

Persze a notik teljesítményben sosem érnek egy sztali gép színvonalára...

A te notid új ára jelenleg 160e körül van.. Ennyibõl asztali gépben már lehet venni egy felsõ-középkategóriás masinát.(19-es TFT, athlon x2 64 5200+, remek alaplap, pl gigabyte ga-m57-s4, radeon hd2600xt ddr3 memmel, 2 giga 800mhz ddr2, még egy 400 gigás sata2-es samsung vinyó is belefér.... tudom, múlt héten vettem egy ilyen gépet egyik barátomnak.. billentyûzetestõl, egerestõl, hangfalastól.. Vista.. UT3 demo gyönyörûen megy rajta😄 Bioshock szintén... de a Crysis-el se lesz gondja, már ha megjelenik a játék)

Notebook-ból egy ilyen teljesítményû legalább 300.000 ft.

Itt láthatsz jó teljesítményû notebookokat és ezek még nem is a játékosoknak szánt modellek.

Persze vannak a DELL-nél olcsóbb gyártó is, de ennyire nem fogok belemerülni a témába.

Ezzel úgy nagyjából mindent elmondtam a notikkal kapcsolatos véleményemrõl. Összegezve: akkor vennék notit, ha tudnék olyat venni, mint amiket az elõbb linkeltem. Irodai szar nem kell...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
Ez volna az? HP Compaq nx6110 - Az irodai segítõtárs

"Intel GMA (Graphics Media Accelerator) 900-as. A video memóriát a gép a rendszermemóriából csippenti le, maximum 128 MB-ot."
jaj...

Ez volna a MGA 900-as
ha itt a supportra magd a graphics driverre kattintiok, akkor ide lyukadok ki, de azért nézd meg te is.

Windows XP esetén tehát

EZ volna a legújabb driver.

ha nem tévedek. próba cseresznye.

Nem kell azért szídni ezt a jószágot!Mnden játék eindult eddig csak ezzel szívok!Notebookom neve:Hewlett-Packard nx6110!Már van rajta egy driver,de nem hiszem hogy annyira friss lenne!Köszike a törõdést!<#vigyor2>
takysoft
inteles videokatival nem csak ezügyben fogsz szívni. Integrált szar.

Nem szabadott volna olyat venni.... ez van😞

De ha már ez van, akkor tényleg driverezd fel rendesen, hátha kevesebbet szívsz úgy...
Ha elárulod a notebook nevét, akkor kutatok neked drivert.(XP-t használsz gondolom.)

ÓÓÓÓÓÓh a fenébe!Kár <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>!
Shiwo
nekem is ilyen gondom volt, utánakerestem, és vhol azt írták, hogy noteszeken nem igazán akar elindulni a gém... vagy ha el is indul, mint nálam, akkor utána a játéktér nagy sötétség csak.. ez ellen nem lehet tenni.. 😞

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

driver cseret probaltal?directx frissites? jobb otletem nincs😞

Hát sajnos fel kellett adnom,mert próbálkozásaim ellenére nem akar mûködni a dolog!Kipróbáltam már szerintem mindent az ég világon!Mindent!Igen,Inteles a videókari,nem is tudom honnan lehetne drivert szedni hozzá?Talán Intel.com??<#vigyor2><#vigyor2>!Érdekes,hogy nem indul el!Épp kezdene beindulni,megjelenik egy kis ablakocska a bal felsõben,és utána kilép!Ennyi!Aki hasonlóval találkozott kérem ossza meg velem is!Jön az 5 napos szünet,lenne is idõm játszani <#nyes>!Elõre is köszi!
takysoft
nem csak én, azért lógnak ám itt néha-néha
Nem tudom mi az a swat 4(legalábbis miben más mint a swat 1- vagy 3, mert egyiket se ismerem😄), de ha újabb játék, ékkor biztos elmegy összehasonlítási alapnak.
Ha inteles az integrált kari akkor lehet érthetõ a dolog, mert arra nem nagyon fejlesztenek, így sokminden inkompatibilis.
Ha más helyzet, akkor reinstallt próbáld meg... mást nemnagyon tudok így látatlanban. (nekem pl a crack után újra kellett telepítenem. jó volt a crack, csak maradtam volna yasunál, de többé nem indult el.. csak crackel😄 fura...)

Amit mindenképp ajánlok: Ne add fel, mert nagyon jó a játék😄 Esetleg szerezd be a Vikinget. Alant találsz linket is, meg crackre is linket.(max 1000 üzenetet kell visszaolvvasni, az én beállításaimmal az max 10 oldal😄)

Meg ugye legfrisebb driverek mindenbõl.

Érdekes!Swat 4 szinte akadás nélkül fut,Settlers II meg nem akar elindulni???Takysoft,látom csak te vagy már visszatérõ vendég!
takysoft
jaj.. integrált videokari.... ott lesz a gond....
csak nem laptop? mert ha asztali, akkor vegyél egy videokarit azt kész😄 nincs nagy igénye..

UI: 1.4-es celeronhoz 512 memória? fura...

Sajnos a DEMO sem indul el,így gondolom a gépemmel lesz baja!Laptop,Intel Celeron 1,4 GHz,512 MB RAM,128 integrált videókártya!Sajnálom,pedig a Settlers sorozatot imádtam.
takysoft
sr7 stop-ot nem ismerem, de a játénak néha jól esik egy reinstal.... inkább yasuval próbálhozz ha nincs crack..

takysoft
tedd fel a kiegészítõt. olvass vissza, vhol van hozzá crack is.(abban eleve legújabb patch benne van).

de a 11757-eshez (alap)is van crack.
nézz körbe gamecopyworld-ön meg gameburnworld-ön...

Próbáltam Yasu-val is,ott meg a felugró és eltûnõ ablak a jellemzõ <#szomoru1>
Sziasztok!Nem értem egyszerûen,hogy miért nem indul a game!Felteszem a játékot,feltelepítem a v11757 patchet,leszedtem a maxiimage-t is,bemountolom,beállítom a Daemon Tools-ban a Securom-ot is,elindítom az sr7 stop 1.2 programot,elrejtem a Daemon-t,és kiírja,hogy összeférhetetlen ség alakult ki blablabla...Nem értem hogy mi a fenéért nem mûködik!Vagy más esetben meg a bal felsõ sarokban megjelenik egy kis ablak néhány másodpercre,utána meg eltûnik,és semmi!Kérlek titeket segítsetek!
takysoft
kevés a multis. de a mapeditor tud generálni amúgy is.😄

Itt van közvetlenül:

Térképek

Nemtom, felfedeztétek-e már, de ezen az oldalon vannak nagyon jó térképek, érdemes keresgélni: 😊

http://www.siedler-maps.de/s2maps/1/index.htm?sortby=downloads&sortorder=DESC

takysoft
valójában "Die Wikinger", vagy "Vikingek" néven...😄

Ombika
Igen The Vikings neven!

Van valami kiegészítõ a játékhoz?

VILLARREAL CF mindörökké!

ebbe se találtam mind 1 föladom de még akarna valaki multizni az irjon😊

kössz

Shiwo
jó ez yasuval is, nem gázos

takysoft
akkor lehet, hogy vacakabb minõségû image-ed van. használd a cracket

Shiwo
jelentem nekem 4.10-es van (pont a yasu miatt frissítettem, mert nem mûködött a régivel) és nem akaródzott vele elindulni a vikinges kieget, pedig direkt prócáltam

takysoft
Valójában le kell gyõzni az ellent. Közben van egy mellékküldetés, ahol kiszabadíthatod a bányákban dolgozókat.(megkapod érte a kikötõt, a másik oldalon egy biztonságos teleppel, ahol termelhetsz).

Akinek nem a crackes, hanem a régi image-e van a vikingbõl: Legújabb 4.10-es daemon tools telepítése esetén már nincs szükség Yasu-ra.

Rar-passowrddot azért nem találtatok, mert véletlen rosz linket adtam meg. illetve ugyanazt kérszer. itt a jó link
megtalálod a pass-t is.

vkinek még vmi gondja?

Meg tudná amúgy vki mondani, a második viking küldetésben pontosan mit is kell csinálni? Már rég beszéltem németül. 😄

Újraindítottam a gépet és már van hang. 😊

Sziasztok!
Leszedtem azt a nocd patchet, de nicncs hangja a játéknak vele.
MI a baj? Nálatok nem volt ez?

Shield
Begyûjtöttem a yasu-t a lentebbi linkrõl.

Shield
Jól néz ki a graf.fordítás. 😄

Hi taky pls add meg a rar kodot mert én alahogy nem találtam😞 pm be pls
köszs

takysoft
igazad van. elnézést.

én is mondhatnám, ha nem értesz hozzá....kicsit finomabban....
én nem a te általad megadott linket töltöttem le.
tévedsz, van crack hozzá. az én image-emben volt, és nekem simán mûködik.
be kell moutolni, az exeket meg lecserélni. tök felesleges annyit szórakozni vele.

takysoft
A crack mûködik, lealábbig a fõmenü bejön bele. játékra nem próbáltam.
Íme a grafikai fordítás, ígértem róla képet, remélem tetszeni fog.

Csak itt, csak most, csak nektek, itt a Settlers magyarítás legfrisebb verziója. Nem kell terjeszteni, mer fagyhat(bár nálam nem tette)
Ja és kimaradhatott ez+az, így az elõzõ verzióra másoljátok rá, ne magában mert hiányos lehet.
Readme nincs, aki nem érti, nem használja.
Sok-sok hibajavítás, és a grafika van benne, a kieg kampány nincs benne, azt majd, ha végeztem.
innét lehet szedni

takysoft
sztem nem.
egyrészt daemonod ugyis van
yasu meg kb 5 mp leszedni.
eredeti tuti nem bugos, mert a patch is menni fog(ha lesz)
amit lehet, jobban szeretek crack nélkül játszani. sokat szívtam én már crackekkel...

Shield
Nekem van crack-em hozzá. Még nem raktam fel a kieget, így nem tudom hogy mûködik-e, de megér egy próbát. Vagy nem?

Köszönöm.

Vmi plusztérképet nem tudjátok, honnan lehet szerezni? Esetleg ti csináltatok? 😄

Shiwo
régi komment, de mivel én is most akarom leszedni, így hozzáfûzném, hogy elírtad a nevet.. én így találtam meg:
Die Siedler II Die Naechste Generation Wikinger

takysoft
Vikingshez nincs crack, de általában nagyon jók az image fileok.
Ami fontos:
-Daemonba mountold az image-et.
-a játék indítása alõtt ne felejts el Yasu-ban CLOAK-ot nyomni.

Daemont, meg yasu-t remélem megtalálod. legfrisebb verziók.. eleve...

takysoft
ha nem értesz hozzá, legalább ne szólj hozzá.

nézz bele a genesis könyvtárba

Sziasztok!
Vki legyen szíves, segítsen!

Letöltöttem a Vikisngset mininováról, fel is raktam, de mikor elindítanám, elõször ide: http://www.securom.com/message.asp?m=timeout&c=%2D1&l=en , majd ide: http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=en irányít.

Azt írja ki, tegyem be az eredeti CD-t. AZ alapjáték eredetiben van meg, de ezt csak letöltve tudtam megszerezni.
Mit csináljak?

takysoft
igen persze.
de a fõ újítása azon az 1-2 kényelmi funkciók kívül fõleg az új nép. meg persze az új kampány(meg új pályák. végre kicsit komolyabbak a "juss el a zászlóhoz" feladatnál😄)

Shiwo
lol 😄 én is jókor kérdezem 😛

amúgy ennyi ? vagy van még 1-2 érdekesség ? mesélj 😊

Shiwo
amúgy a vikinges miben tud többet az alapnál ? Olyasmi apróságokra gondolok, mint ez a "katona elõállítása itt" gomb. Ill ez a gomb megjelenik az alapkampányban is, ha felteszem a kieget ?