1593
The Settlers II - Next Generation
-
Keti #33 Bocs, most látom 2006.október. -
Keti #32 Tudjátok már, hogy mikor fog megjelenni? -
#31 jajde jo alig várom juéééééééééééééé -
Thanatos #30 wow
/fav, remélem settlers 5 nagyon elfelejtődik bluebyteéknál és csak iylenek jönnek ezentul :) -
#29 kint van már nforcon? -
#28 Röhejes, de még mindig ez az egyik kedvencem. Az 5. rész szar, de ha ez ilyen lesz amit a képen látok akkor húúúúúúúúúúúú hány éves is vagyok? -
Derapo #27 Winuae,és tökéletesen jó lesz bármilyen egérrel:-) -
#26 Volt az is! (Amigával) :) -
#25 jó hír, +fav -
#24 csak lanba? osztott képernyőn 2 soros egérrel volt a király :D -
#23 ahhh legjobb!!!
csak ne kurjak el mint az utolso reszt... okadek lett! -
tehen_m #22 áááááá
Jujj de várom már. -
#21 királyság -
#20 nekem azért kétségeim vannak ;)
de meglátjuk
jah kis infó:
"Az első információk is már napvilágot láttak. Történetszálat követő kampány ígérkezik 10 kiterjedt nagy misszióval. 31 épület, 31 termék, 25 foglalkozás és 5 katonai egység lesz. Három választható nemzet: Rómaiak, Núbiaiak, Ázsiaiak. Tíz egyjátékos és nyolc többjátékos térkép is benne lesz a játékban. Multiplayerben több, mint 6-an kapcsolódhatunk majd össze."
Játékok.hu -
#19 Áh végre. Pont a második rész volt számomra az utolsó igazi Settlers. Remélem ezzel akarják jelezni, hogy újra normálisan fogják folytatni. -
#18 hogyhogy nem engedte az XP? -
Emmegki #17 Tegnap megpróbáltam xp-n futtatni a Settlers 2-t. A ps/2-es egeremet nem ismerte fel, rádgtam egy sorosat amit látott volna csak az xp nem engedte meg neki. Hogy lehetne vele játszani XP-n? -
#16 juhhéj :D -
#15 Ez köll! :)
-
Roll #14 Már van 1 éve nem nyúltam semmi játékhoz, mert egyátalán nem köt le.
De ha ez kijön, akkor elszabadul a pokol. :-D -
#13 Várom.
Azt azért el tudnám viselni, ha csinálnának hozzá egy rendes netes multis fícsört.
Régebben nyomtunk 50 órás mókákat is. (Igaz azt csak LAN-ban) -
#12 hurráááá :) fazsa képek -
ZsirosKenyer #11 annyi negatívumot hozzáfűznék, hogy nekem túl kicsinek tűnnek a hegyek...
igaz a 3. részben is ekkorák voltak, de a felülnézet miatt nem volt ennyire zavaró. Viszont egyrész imádom a a hegyvidéket, másrészt hülyén néz ki hogy egy 4 méter magas domborzati elem tetején hó van.. Remélem ezen még változtatnak, de ettől függetlenül is várom nagyon! -
[Walaki]D`Lair #10 véééééééégre :)) -
ZsirosKenyer #9 ahh fasza!
végre egy igazi settlers rész. a heritage of kings nagy csalódás volt, de látom ez ütni fog. -
Dr DeViLKiNG #8 OMG! jól kezdödik a nap =P -
#7 Hiába no,ezek a gyönyörű képek elvonták a figyelmem a bannerról. thx! -
#6 nem mondom meg [apro]
(banner)... -
#5 Release dátum? -
#4 zsiiir!! -
#3 szép képekz -
#2 Igeeen! A BlueByte meghallgatta amit mondtam ;) Hogy az 5. rész egy nagy rakás... Szóval a 2. részt feldolgozzák 3D-be..
mondjuk nekem tetszett 2D-ben is, de ha jól áthozzák a dolgokat megint ez lenne a favoritom. Csak annyit kellene szerintem, hogy mindent hagynak, minden graf 3d és kész is a sikerjáték ;)
na majd meglátjuk mi lesz belőle...
első képek: -