The Settlers II - Next Generation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha sok hullát akarsz, akkor inkább ölj le egy ellenséges HQ-t. sok pici csontváz lesz😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
unalmas pillanataimban szoktam öldösni az emberkéket néha
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Van másik is?
Ha igen, hol találom meg.
Nekem úgy rémlik pecabot volt, csak horgász nem, de lehet, hogy tévedek.
Ha újból elõfordul jelentkezem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Játék-Szoftver Bázis Budapest, XIX. ker. Üllõi út 250.
Kérem segítsetek!
Az világos, hogy , hogyan tudom befolyásolni a szerszámgyártást, de mi a helyzet a munkásokkal? Ha elfogy, mondjuk egy halászom, de kellene, mit tegyek?
én asszem a váci úton vettem (gyöngyösi úti tesco nagy mifene)
és ugye van még az örök aranyszabály. ebayen minden van:
alapjáték
kiegészítõ (csak store találtok, de az is jó)
nálunk meg lehet valahol vásárolni az alap játékot és a kiegészítõt?
ha nem, tudtok ajánlani esetleg digitális vásárlásra lehetõséget?
Elõre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
tegnap felraktam nosztalgiázásképpen az 1-et 😊 egybõl magával ragadott a hangulata ismét 😊 tutorialban végignyomtam mind az 50 évet "gyorsan" 😄
egy kérdés: útnak itt van vmi szerepe? mert én nem vettem észre 😄 és tutorialban sem szól róla semmit :S
a 2ben is építgetni kell de itt mellette csatázgatni is
magyaritas.hu-n sincs mert magyarul jelent meg, ill. találtam egy fórumot (jó régi pcdome-n), ott is azt írják h nincs ...
ill itt sg-n is kérték már páran de semmi válasz szóval 99% h nincs magyarítás...
ha érted a németet is akkor oké (((vagy töltsd le magyarul ha már úgyis megvan eredetiben csak németül... de ezt csak 3 zárójelben mondtam 😄 )))
Véletlenül magyarítást nem tudsz hozzá? Tudom, hoyg kijött magyarul is, de nekem eredeti német verzióm, amit szintén értek, de mégiscsak a magyar az igazi.
csak tényleg le kell tiltani benne mindent és csak azt engedélyezni ami kell (fa, deszka, kõ, aranyérme, esetleg kaja stb), nyersanyagokat nem célszerû tárolni ott...
így jelentõsen fel lehet gyorsítani az építkezést 😊
a 2-t most tavasszal játszottam végig és teljesen más mint az 1. itt kalózokat kell irányítani és várost építgetni nekik
hangulatos nagyon jó kis játék az is 😊 bár nem hasonlítanám azért a settlershez, de mindenféleképp ajánlom fõleg ha már megvetted 😄 nem olyan egyszerû mondjuk a 2 se, legalábbis néhány pályán szitkozódtam rendesen 😄
Tropico-ról mik a vélemények? MEgvettem gyûjtõi kiadásban a II. részét. Hasonlós szisztéma, nem?
persze én az a kategória vagyok, aki a Settlers III-al játszott kb 10 percet, és eldöntötte, hogy többet nem is fog... azóta is csak a Settlers II remake-kel játszottam.
Az aaufbruch is hasonló, de azért ven benne itt-ott néhol kavarás, és szerintem rosszabb, mint a settlers/viking.
Okos változtatások jól jönnek egy játékba. Pl. nekem nagyon bejön, h lehet evakuálni, vagy a "Katonák kiképzése itt" gomb, amirõl szó volt.
De mikor már behozzák az íjászokat, az már túl sok... Maradok a Vikingnél😊
Apropó, érdemes lenne kipróbálni a Die Aufbruch der Kulturen c. részt???
picit bugos, de azért még játszható😄
olyaor jól jöhetnek még kaja ügyben is, de fõleg inkább csak építõanyagok gyors elérése céljából.
Az arannyal történõ fejlesztés meg csak katonai épületben lehetséges, a raktár v. a HQ nem az. 😊
Nálatok mûködik?
már ki is próbáltam a 2-t 😊 még szokni kell de tényleg pofás
civilnek foglalkozást váltani mivel lehet a "c" betûn kívül? mire kéne kattintani?
meglessük
más? 😊 inkább olyanra gondolok mint a tropico, settlers, anno sorozat 😊
persze jöhet mindenféle ötlet 😊
ja és ha lehet ne legyen 2 évesnél újabb mert akkor nem menne a gépemen normálisan😄DD
mondok én is most egyet amivel pl most játszogatok: anno 1701