1593
The Settlers II - Next Generation
  • Hell15
    Fent van a vikinges kiegészítő, magyarítás, minden.

• HUNRusty
    hali!
    vikinges kiegeszito fent van? bar mar reg jatszottam multiban, de akkor meg nem volt fent a kieg. ilyenkor nem tudsz vele mit csinalni, rosszul van megirva. viszont kieggel meg nem probaltam multizni, vkinek tapasztalat?
  • Hell15
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség. Lanon és neten keresztül (hamachi) is akad a játék. Be-be lagol.
    Itt a topikban is kérdezte már Valaki, de nem kapott választ.

Köszönöm,
    Hell
  • Kósza
    Kösz. Megnézem.
  • takysoft
    itt letölthető
    ha csak kipróbálni szeretnéd előtte
  • Kósza
    Kösz, elolvastam, most már tényleg csak meg kell vennem.
  • takysoft
    hát senki sem kötelez, de jól jársz vele:)

egyébként külön serial van hozzá. most néztem meg, én ugyanis megvettem:D

arra majd ügyelj, hogy angol verzióra ha német kieget telepítesz, akkor olvasd el a magyarítás readme-jét, abban benne van, hogyan is tudod megoldani.
  • Kósza
    Köszi az infókat.
    Akkor vikingeket kell vennem.
  • takysoft
    nem újabb kiegészítőket, inkább újabb játékokat.
    Pl az Aufbruch der Kulturen, ami szintén settlers II szerű, de már kicsit módosítva. angol verzióról ebből se tudok. De az nekem nem tetszett. Túl sokmindenben változott a játék a sima S2-höz képest.
    amúgy fordítható az is, de én nem állok neki.
  • Kósza
    Hú, de le vagyok maradva!
    Milyen kiegészítők vannak még?
  • takysoft
    Ebben nem tudok neked biztos infót mondani, de szerintem nem. Mert azóta újabbakat adnak ki, és ez már el lett felejtve. Pedig jó kis kiegészítő:D
  • Kósza
    Angol nyelvű változat nem készült? Mint a Settlershez?
  • takysoft
    nem is fog.
    láttál te már idehaza német nyelvű szoftvert megjelenni?
  • Kósza
    Magyarországon még nem jelent meg?
  • takysoft
    ITT pl
  • Kósza
    Most épp az alapjáték VI. küldetésével küzdök, de szeretném megvenni a Vikingeket, mielőtt végigjátszom az egészet.
    Kérek tippeket, merre keressem.
  • Kósza
    Igen számomra létszükséglet.
    Nagyon jó lett! :)
  • takysoft
    nincs mit, örülök, hogy tetszik:)
  • Kósza
    Most látom, hogy neked köszönhetem meg a magyarítást.
    Köszönöm!
  • Kósza
    Az utóbbi szimpatikusabb. :D
  • takysoft
    rombold le az összes raktárad egy szigeten XD

de ha sok hullát akarsz, akkor inkább ölj le egy ellenséges HQ-t. sok pici csontváz lesz:D
  • Kósza
    Ez izgalmas. Hogy gyilkolászod az embereid?
  • Kósza
    Akkor az enyémek nagyon helytelenül viselkedtek. Bár lehet, hogy épp a világ másik végén buliztak és kellett néhány óra, hogy előkerüljenek. :)
  • takysoft
    hát pedig meg lehet oldani, hogy elfogyjanak XD
    unalmas pillanataimban szoktam öldösni az emberkéket néha
  • PetruZ
    Nem szokásuk elfogyni... Ha végeztek egy területtel, a legközelebbi raktárba (vagy a HQ-ba) mennek, és legközelebb onnan is indulnak. Ugyanolyanok, mint bármely munkás: ha már egyszer valamilyen foglalkozás szerszámát felvették, azt többé nem rakják le, tehát elfogyni sem tudnak.
  • Kósza
    Mi a teendő, ha disszidáltak (elfogytak) a geológusok?
  • Kósza
    A 11757-es patch-et raktam fel. Utána a magyarítást.
    Van másik is?
    Ha igen, hol találom meg.
  • Kósza
    Kösz!
    Nekem úgy rémlik pecabot volt, csak horgász nem, de lehet, hogy tévedek.
    Ha újból előfordul jelentkezem.
  • takysoft
    nekem úgy rémlik, nincs hozzá külön kulcs, de ezt csak holnapután tudom biztosra majd, ha pesten leszek
  • PetruZ
    A munkások a HQ-ban és a raktárakban "születnek", a prioritást pedig a beállítások és a rendelkezésre álló szerszámok döntik el. Általában ez utóbbi a probléma (pl. nincs szabad pecabot sehol). Ha csak HQ-d van, katonákat és szállítókat hamarabb gyárt, mint bármi mást.
  • Zomil
    ha az alapjáték eredeti, de mondjuk a kieg nem akkor lehet a kiegészitővel neten játszani, v ahhoz külön cdkulcs jár?
  • Kósza
    Én hétfőn itt vettem:
    Játék-Szoftver Bázis Budapest, XIX. ker. Üllői út 250.
  • Kósza
    Sziasztok!
    Kérem segítsetek!
    Az világos, hogy , hogyan tudom befolyásolni a szerszámgyártást, de mi a helyzet a munkásokkal? Ha elfogy, mondjuk egy halászom, de kellene, mit tegyek?
  • takysoft
    vettem=láttam (elírtam)
  • takysoft
    az alapjátékot mintha minap láttam volna tescoban. ha van a közeledben, nézz be!
    én asszem a váci úton vettem (gyöngyösi úti tesco nagy mifene)

és ugye van még az örök aranyszabály. ebayen minden van:
    alapjáték

kiegészítő (csak store találtok, de az is jó)
  • Zomil
    Sziasztok!
    nálunk meg lehet valahol vásárolni az alap játékot és a kiegészítőt?
    ha nem, tudtok ajánlani esetleg digitális vásárlásra lehetőséget?

Előre is köszi!
  • csokasg
    én nem mondanám h egyszerűbb, azt meg főleg nem h unalmasabb a 2 mint az 1, hanem inkább picit más. bár lényegében mind2-ben egy virágzó kis várost kell felépíteni (1-ben a népnek és a turistáknak, 2ben a kalózoknak igazából)

tegnap felraktam nosztalgiázásképpen az 1-et :) egyből magával ragadott a hangulata ismét :) tutorialban végignyomtam mind az 50 évet "gyorsan" :D
    egy kérdés: útnak itt van vmi szerepe? mert én nem vettem észre :D és tutorialban sem szól róla semmit :S
  • PetruZ
    Ha már Tropico, akkor szerintem az inkább az első a jobb. Összetettebb, "hihetőbb", és a karibi banánköztársaság-feeling miatt szórakoztatóbb is, sokkal több mindent ki lehet belőle hozni. A Tropico 2 a kalózos háttérrel már unalmasabb, egyszerűbb. Szvsz.
  • csokasg
    amúgy ha építkezgetni akarsz még inkább akkor az 1. részt ajánlom :) az tényleg ilyen gazdasági/építkezési szimulátor szintű játék
    a 2ben is építgetni kell de itt mellette csatázgatni is
  • csokasg
    mivel itthon magyarul jelent meg ezért nincs sztem...
    magyaritas.hu-n sincs mert magyarul jelent meg, ill. találtam egy fórumot (jó régi pcdome-n), ott is azt írják h nincs ...
    ill itt sg-n is kérték már páran de semmi válasz szóval 99% h nincs magyarítás...
    ha érted a németet is akkor oké (((vagy töltsd le magyarul ha már úgyis megvan eredetiben csak németül... de ezt csak 3 zárójelben mondtam :D )))