The Settlers II - Next Generation
  • csokasg
    #1393
    aranyérmék működése: tegyük fel h van egy erődünk 9 alap katonával, beérkezik az első érme, felfejleszti az utolsó katonát 4 hp-sra
    jön a 2. érme felfejleszti az utsó katonát 5 hp-sra ÉS az utolsó előttit 4 hp-sra
    3. érme utsó katonát 6 hp-sra fejleszti , utsó előttit 5-re , utolsó előtti-előttit pedig 4-re
    4. érme utsó katonát 7 hp-sre azaz maximumra, utsó előttit 6ra, az előttit 5re, az előttit pedig 4re
    5. érme utsó katonán már nem fejleszt viszont az előtte levőt 7esre , azelőttit 6osra stb...
    ebből adódik h minél nagyobb épületbe érdemes bevitetni az érmét mivel ott 4et is fejleszthet egyszerre
    persze ha van egy erődöd amiben van mondjuk egy 7hp-s többi 3 hps akkor az érme megint csak az utolsó 3 hp-s fogja fejleszteni egyet. szóval ilyen lépcsősen fejleszti a katonákat az érme. remélem érthetően magyaráztam el :)

    tanya: én azt figyeltem meg h csak a full sivatagos területre nem vet szóval ahol már épphogy füves (ilyen kis zöld foltos) oda már tud vetni és az jó is neki :) egyszer ráérő időmben még azt is megfigyeltem hogyan vet ill arat: legelőször fogja és bevet egy területet, majd bevet nem pont közvetlen mellette terület, majd még egyet (és ha szerencséd van akkor még 1et) tehát 3-4 területet bevet majd elkezd learatni. aztán elkezd vetni de pont azok közé ahova előtte vetett tehát vetésforgót használ :D majd miután megint bevetett 3-4 területet megint arat és kezdődik újból de nem pont ugyanoda vet megint ahova először és ugyanolyan sorrendben ha van más helye... szóval a lényeg h legalább 6 bevethető hely legyen körülötte :)