46641
  • M@TriX
    hmm, össze vissza írnak mindent mindenhol.
    csakmert a feleségem netbookjára angolt nem akarok rakni.

láttam egy Win7 RC-t amit magyarnak írtak, ez létező és működik? használható? úgy tudom a 7100-as nem?

idézet:
    "Magyar nyelv beállítás:

Mikor a rendszer elindult lépj be a Control Panel-be és válaszd a Clock,Language and Region-t.Itt kattints a Change Display Language-re és a legördülõ menüben válaszd a magyar-t.

Nyomj Apply-t,ekkor felszólít,hogy jelentkezz ki,de még ne tedd.Válaszd az Administrative fület és itt a Copy Settings-t.Az ablak aljában a Copy your current settings alatt pipáld ki mindkét négyzetet,ezzel magyar lesz a boot és a bejelentkezési képernyő is.

Nyomj OK-t,majd a felugró ablakban Restart Now-t.Újrainduláskor már a magyar Win7-ben gyönyörködhetsz."

• pyrohun #6733
    Nekem egy WD Green Caviar vinyó egy sima xp-n is produkált 93000 K /sec-et. :)
  • DarkSector
    Jah és az miért lehet, hogy néha elfelejti a gép, az asztalon allul az eszköztárakat, amiket kirakok????

• DarkSector
    Amúgy itt a 95854kb/s a lényeg, ami nekem ennyi még folyamatossan soha nem volt...még közel ennyi sem. :D
    8gb-os iso-nál ment fel ennyire. :D
  • juhiisti85
    Sziasztok
    Én nem rég raktam fel a 7100ast laptopra és az a problémám van hogy amikor bedugom a jack dugót akkor a hang elmegy a gépen de a hangfal nem szól. Valakinek volt hasonló problémája?
    Előre is kösz
    Isti
  • lck
    Ha telepítéskor törlöd a meglévő partíciót és úgy rakod fel akkor létrehozza, ha csak formázod a meglévő partíciót és rárakod, akkor nem hozza létre.
  • DarkSector
    LOL
    azé ez is meglepett...
    :D

[IMG][/IMG]
  • pyrohun #6727
    wifis usb-s hálókarit nem szerette :(
  • pyrohun #6726
    Felraktam a 7127-es build-et egy régebbi, Athlon 64-es gépre és hasít meg minden, de random elszáll kékhalállal, legtöbbször a netr70.sys miatt. Esetleg valakinek volt hasonló gondja?
  • Evin
    Nem. 7100 van fent nálam, nem formáztam a c-t (Mondjuk így kézzel kellett törölnöm a régi rendszert a c-ről, amit szerencsére 1 mappába összerakott a telepítő) és nem lett új partíció.
  • [Jakuza]
    Net lesz az.
    Talan UPC ? Ott hajtanak most vegre upgradet.
  • RBJ
    hát a win 7 ujrarakása se oldotta meg a gondot.
    Mint mondtam tegnap óta szarakodik meg megszakad a netem állandóan és csak akkor van ujra ha a routeremet áramtalanitom és ujra bekapcs.
    de érdekes viszont ha kihagyom a router t akkor is előfordul a hiba.
    tipp? szolgáltató?
  • Stefling
    Configodat elnézve, azt mondhatom, hogy szerintem nyugodtan felrakhatod, de ha még játszol is vele akkor +512mb ram nem árt, 2GB-nál kezdődik az élet :D Procid, vga-d biztosan jó, a többivel meg nemigen lehet gond, de előtte a drivereknek nézz utánna, ha van vistás akkor oké!
  • RBJ
    anettkátol fuggetlenul szoktam csokolomozni nem is tudtam hogy ez a csufság igy koszon.
    én a csajoknak szoktam igy koszonni.
  • ricsa008
    egy olyan gépre mint az enyém érdemes felrakni? vagy ez inkább az erőművekhez való?
  • tommygear
    hát ha ezt te nőnek mered nevezni akkor ismét gratulálok neked, hozod a formád itt is
    na mennyél virtual xp-n jáccani
  • DarkSector
    Neked meztelen fiu kellett volna???
    sajnos az nincs most majd legközelebb teljesitem a te kivánságodat.
  • DarkSector
    nem is szeretek csalódást okozni. :D
  • tommygear
    ban
  • Rage47
    nem csalódtam..
  • Pio
    Anettka fíling :D
  • tommygear
    csokolom
  • RBJ
    csokolom
    na visszaraktam a 7100 rc t a 7127 helyett .
    elvileg most nincs semmi netszakadás
  • R3TR0
    Aki nm RC-t használ hanem upgradelt 7127-re

Azok irjanak már egy villám review-t hogy jobb ea RC verzionál
  • stevenson1988
    ha az embernek bika vasa van hozzá akkor jó, de ha a játékoknál csak a minimum gépigényt üti meg akkor az xp jobb választás
  • Dobronski
    Mennyire jó a windows 7RC gémeléshez?Mert kéne a 64x a 4g ram miatt.
  • R3TR0
    7127hez egy goyrs letöltési linket tud valaki dobni?
  • stevenson1988
    mindegyik csinál egy olyan partíciót, és az rejtett partíció, esetleg neked sajátgépben meg egyéb helyeken látszik?
  • simos
    Sziasztok

Ha telepítem a WIN 7-et, miért csinál egy 100 mb-os partícitót??
    Ki lehet ezt valahogy kerülni? A7048 is csinált, és most a 7100 is.
    Vagy ha már megcsinálta, akkkor el lehet valahogy rejteni??

Előre is Köszönöm a segítséget !!
  • RBJ
    mégse router gond. router nélkul is behal a net .
    csak ha áramtalanitom a modemet utánna lesz jo .
    lehetséges hogy a win 7 es szarakodna.
  • gurubefree
    Driver Detective . Nincs valakinek veletlenul es meg is osztana velem ...
    Koszonom ..
  • tommygear
    epic fail
  • spy803
    6700 TÉK
  • kifli
    vista-nál mindenkép jobb, xp-nél nemmindenképp (megfognak itt ezért kövezni) attol függ mire használod, ha régebbi játékakkal tolod akk szerintem ne tedd fel mert azok nemfognak rendesen menni, meg szerintem várd meg a véglegest ha ezt akarod használni oprendszernek, mert azért még mindig nem végleges...
  • Doom 4
    Sziasztok jó a banner XD Amúgy azt szeretném kérdezni hogy mennyivel jobb ez mint a vista vagy az XP? Nem akarok 6600 kommentett végigolvasni.
  • Pio
    Gondolom az egész DVDmelléklet erről szól, nem hinném, hogy bármilyen pénzbe kerülő terméket ráhegesztenek, nem férne bele a keretbe. Csinálnak gondolom pár saját videót azon kívül meg telepakolják ingyenes anyagokkal. Azoknak való, akiknek lassú a netük (ők GS helyett fizessenek elő jobb netre :D ) vagy lusták keresgélni.
    Meg hát az újság is fent szokott lenni warezon a megjelenés napján...
  • kifli
    működik, eddig ment már egymásik live-os játék beta kulcsával, de miután vége lett a betanak már nemlehet újraregelni a kulcsokkal, szal amíg ez az oprendszer van fent addig jó, de utána már nem lehet beírni a serialt mert nem fogadja el :/
    ON
  • stevenson1988
    előre boccs az offért, de amit te mondasz az szerintem hülyeség
    mármint ha gow-al akarsz live-en játszani akkor annak a cd kulcsát ugye társítod a live acc-odhoz, ha gta4-el akkor azét, stb, de ha megvan a gow, és gta4-el multizni akarsz és nincs az accodhoz csatolva egy ahoz való serial szám, akkor az nem fog menni
    de ne legyen igazam, ha kipróbálod erről mindenképp írj, ha másnem pm-ben
  • kifli
    am gs-esek buzik? belenéztem az egyik vidiükbe arma2-ről meg armáról van szó és úgy beszélnek mint a homik :D
  • kifli
    én gears of war miatt meg azért mert a kulcsa használható gta4-hez meg az összes live-os játékhoz :D