46641
-
#6734 hmm, össze vissza írnak mindent mindenhol.
csakmert a feleségem netbookjára angolt nem akarok rakni.
láttam egy Win7 RC-t amit magyarnak írtak, ez létező és működik? használható? úgy tudom a 7100-as nem?
idézet:
"Magyar nyelv beállítás:
Mikor a rendszer elindult lépj be a Control Panel-be és válaszd a Clock,Language and Region-t.Itt kattints a Change Display Language-re és a legördülõ menüben válaszd a magyar-t.
Nyomj Apply-t,ekkor felszólít,hogy jelentkezz ki,de még ne tedd.Válaszd az Administrative fület és itt a Copy Settings-t.Az ablak aljában a Copy your current settings alatt pipáld ki mindkét négyzetet,ezzel magyar lesz a boot és a bejelentkezési képernyő is.
Nyomj OK-t,majd a felugró ablakban Restart Now-t.Újrainduláskor már a magyar Win7-ben gyönyörködhetsz."
-
#6733 Nekem egy WD Green Caviar vinyó egy sima xp-n is produkált 93000 K /sec-et. :) -
#6732 Jah és az miért lehet, hogy néha elfelejti a gép, az asztalon allul az eszköztárakat, amiket kirakok????
-
#6731 Amúgy itt a 95854kb/s a lényeg, ami nekem ennyi még folyamatossan soha nem volt...még közel ennyi sem. :D
8gb-os iso-nál ment fel ennyire. :D -
juhiisti85 #6730 Sziasztok
Én nem rég raktam fel a 7100ast laptopra és az a problémám van hogy amikor bedugom a jack dugót akkor a hang elmegy a gépen de a hangfal nem szól. Valakinek volt hasonló problémája?
Előre is kösz
Isti -
#6729 Ha telepítéskor törlöd a meglévő partíciót és úgy rakod fel akkor létrehozza, ha csak formázod a meglévő partíciót és rárakod, akkor nem hozza létre. -
#6728 LOL
azé ez is meglepett...
:D
[IMG][/IMG] -
#6727 wifis usb-s hálókarit nem szerette :( -
#6726 Felraktam a 7127-es build-et egy régebbi, Athlon 64-es gépre és hasít meg minden, de random elszáll kékhalállal, legtöbbször a netr70.sys miatt. Esetleg valakinek volt hasonló gondja? -
#6725 Nem. 7100 van fent nálam, nem formáztam a c-t (Mondjuk így kézzel kellett törölnöm a régi rendszert a c-ről, amit szerencsére 1 mappába összerakott a telepítő) és nem lett új partíció. -
#6724 Net lesz az.
Talan UPC ? Ott hajtanak most vegre upgradet. -
#6723 hát a win 7 ujrarakása se oldotta meg a gondot.
Mint mondtam tegnap óta szarakodik meg megszakad a netem állandóan és csak akkor van ujra ha a routeremet áramtalanitom és ujra bekapcs.
de érdekes viszont ha kihagyom a router t akkor is előfordul a hiba.
tipp? szolgáltató? -
#6722 Configodat elnézve, azt mondhatom, hogy szerintem nyugodtan felrakhatod, de ha még játszol is vele akkor +512mb ram nem árt, 2GB-nál kezdődik az élet :D Procid, vga-d biztosan jó, a többivel meg nemigen lehet gond, de előtte a drivereknek nézz utánna, ha van vistás akkor oké! -
#6721 anettkátol fuggetlenul szoktam csokolomozni nem is tudtam hogy ez a csufság igy koszon.
én a csajoknak szoktam igy koszonni. -
ricsa008 #6720 egy olyan gépre mint az enyém érdemes felrakni? vagy ez inkább az erőművekhez való? -
#6719 hát ha ezt te nőnek mered nevezni akkor ismét gratulálok neked, hozod a formád itt is
na mennyél virtual xp-n jáccani -
#6718 Neked meztelen fiu kellett volna???
sajnos az nincs most majd legközelebb teljesitem a te kivánságodat. -
#6717 nem is szeretek csalódást okozni. :D -
#6716 ban -
#6715 nem csalódtam.. -
Pio #6713 Anettka fíling :D -
#6712 csokolom -
#6711 csokolom
na visszaraktam a 7100 rc t a 7127 helyett .
elvileg most nincs semmi netszakadás -
#6710 Aki nm RC-t használ hanem upgradelt 7127-re
Azok irjanak már egy villám review-t hogy jobb ea RC verzionál -
#6709 ha az embernek bika vasa van hozzá akkor jó, de ha a játékoknál csak a minimum gépigényt üti meg akkor az xp jobb választás -
Dobronski #6708 Mennyire jó a windows 7RC gémeléshez?Mert kéne a 64x a 4g ram miatt. -
#6707 7127hez egy goyrs letöltési linket tud valaki dobni? -
#6706 mindegyik csinál egy olyan partíciót, és az rejtett partíció, esetleg neked sajátgépben meg egyéb helyeken látszik? -
simos #6705 Sziasztok
Ha telepítem a WIN 7-et, miért csinál egy 100 mb-os partícitót??
Ki lehet ezt valahogy kerülni? A7048 is csinált, és most a 7100 is.
Vagy ha már megcsinálta, akkkor el lehet valahogy rejteni??
Előre is Köszönöm a segítséget !!
-
#6704 mégse router gond. router nélkul is behal a net .
csak ha áramtalanitom a modemet utánna lesz jo .
lehetséges hogy a win 7 es szarakodna. -
#6703 Driver Detective . Nincs valakinek veletlenul es meg is osztana velem ...
Koszonom .. -
#6702 epic fail -
spy803 #6701 6700 TÉK -
#6700 vista-nál mindenkép jobb, xp-nél nemmindenképp (megfognak itt ezért kövezni) attol függ mire használod, ha régebbi játékakkal tolod akk szerintem ne tedd fel mert azok nemfognak rendesen menni, meg szerintem várd meg a véglegest ha ezt akarod használni oprendszernek, mert azért még mindig nem végleges... -
#6699 Sziasztok jó a banner XD Amúgy azt szeretném kérdezni hogy mennyivel jobb ez mint a vista vagy az XP? Nem akarok 6600 kommentett végigolvasni. -
Pio #6698 Gondolom az egész DVDmelléklet erről szól, nem hinném, hogy bármilyen pénzbe kerülő terméket ráhegesztenek, nem férne bele a keretbe. Csinálnak gondolom pár saját videót azon kívül meg telepakolják ingyenes anyagokkal. Azoknak való, akiknek lassú a netük (ők GS helyett fizessenek elő jobb netre :D ) vagy lusták keresgélni.
Meg hát az újság is fent szokott lenni warezon a megjelenés napján... -
#6697 működik, eddig ment már egymásik live-os játék beta kulcsával, de miután vége lett a betanak már nemlehet újraregelni a kulcsokkal, szal amíg ez az oprendszer van fent addig jó, de utána már nem lehet beírni a serialt mert nem fogadja el :/
ON -
#6696 előre boccs az offért, de amit te mondasz az szerintem hülyeség
mármint ha gow-al akarsz live-en játszani akkor annak a cd kulcsát ugye társítod a live acc-odhoz, ha gta4-el akkor azét, stb, de ha megvan a gow, és gta4-el multizni akarsz és nincs az accodhoz csatolva egy ahoz való serial szám, akkor az nem fog menni
de ne legyen igazam, ha kipróbálod erről mindenképp írj, ha másnem pm-ben -
#6695 am gs-esek buzik? belenéztem az egyik vidiükbe arma2-ről meg armáról van szó és úgy beszélnek mint a homik :D -
#6694 én gears of war miatt meg azért mert a kulcsa használható gta4-hez meg az összes live-os játékhoz :D