46641
-
#6573 nem akarlak én meggyőzni semmiről :) -
#6572 kicsit jobban megnézve, haali codeket használ (amit meg ugye az ffd használ, őőő, gondolom érthető :D) x264-hez, az meg tudtommal nem a MS féle, beépített cucc
úgy látszik nekem mákom van :) -
#6571 lejátsza mert a 7ben vannak már értelmesebb kodeket, az meg hogy a 2 ikon megjelenik nemtom hogy csináltad :S -
#6570 ilyet hogy lehet írni?
itt van fent a gépemen, megy, lejátssza a bsplayer az összes formátumot, megjelenik a két ikon, van kép, hang. tehát én beírom, hogy működik, mert látom, te meg meg akarsz győzni, hogy márpedig ez nem így van?! WTF? :S -
Pio #6569 Sajnos a Realtek egy fos cég fos termékekkel és fos driverekkel. És mégis minden alaplapra őket integrálják (gondolom mert olcsók...). -
#6568 http://win7.buzz.hu/archives/2009/04/05/Tiltott_kodekek/
dehát mégse jó -
#6567 De sajnos igen, tönkremegy, többször tapasztaltam már, ügyfeleim révén. Vegyes használat ajánlott, tehát töltőről és akksiról is. -
#6566 Köszi :) -
zoltang #6565 1. http://www.sg.hu/
2. http://www.sg.hu/ -
zoltang #6564 [URL=http://personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html]Free Firewall + AntiVirus By Comodo!/URL] -
#6563 Sziasztok.
Tudtok ajánlani ingyenes tűzfal és vírusírtó programot?
Outpost Firewall Free-re gondoltam, a Pro változata jó volt még le nem járt most viszont nincs pénzem hosszabítani. Van esetleg tapasztalatotok vele? -
#6562 ja boccs ez nálad tárgytalan :D -
#6561 megjelenik a tálcán az ffd ikon amikor indítod a filmet? -
#6560 nem működik az ffdshow hidd el, de próbálkozz vmi hd filmet lejátszani és rájössz :) -
#6559 Semmi, ez hülyeség, semmi baja nem lesz. -
#6558 Nem tudom, mkv-t lejátsza az tuti. :) -
BIZ0906 #6557 Jovanna :) -
#6556 az oké.. de akkor ne irja már ki hogy végzett éls inditsam ujra a gépet, hanem irja ki hogy leszedte az elözöt, és automatikusan inditsa a telepitöt ha restartolt a gép.. sokkal észszerűbb lenne -
Pio #6555 Biztos nem poénból van így, hanem technikai okai vannak. -
tapsi2hapsi #6554 igen próbáltam és ugyanazt írja ki. -
#6553 köszi. nemértem miért igy van kitalálva de sok értelme nincs sztem :S -
#6552 köszi a hülyének nézést XD de feleslegesen ne fáraszd magad :D -
Pio #6551 Mert vistán/7en kétszer kell telepíteni, először csak legyalulja a régi verziót. Telepítsd még egyszer és jó lesz. -
#6550 úgy értem hogy amikor indítok egy videót akkor a tálcán nem jelenik meg a 2 ffdshow ikon és a feliratokat se kezeli ezáltal
tehát feltelepül de nem csinál semmit -
BIZ0906 #6549 Vezérlőpultba keresd vagy az óra mellett. -
#6548 nah... feltettem az uj HD audio drivert és eltűnt az a kis narancssárga ikon a tálcárol ahol mindent be lehetett állítani :S ennek aztán kvára örülök -
#6547 nem futtatja alatt mit értesz? nekem bsplayer + ffdshow kombóm van és aerot letiltva (tehát bsplayernél be kell állítani, hogy kapcsolja ki induláskor) tökéletes. ha marad az aero csak feketeség van -
#6546 nálam az ac3filter se müxik :S -
#6545 k-lite pack is felesleges mert abban is ffdshow van
valamiért nem futtatja az ff-et -
Pio #6544 Na, Realtek megint kidobott egy új drivert HD Audiohoz, ami természetesen se a ventrilo se az 5.1 problémát nem orvosolja, de azért a dokumentációban simán benne van a win7 kompatibilitás... -
Laceee #6543 Próbáltad kompatibilis módban futtatni ? -
tapsi2hapsi #6542 üdv. Bocsi előre is de, nem tom hogy jó helyre írok-e, de szerintem itt tudnátok nekem segíteni. Adott egy acer aspire 6935G tipusu laptop, feltettem rá a windows 7RC-t. minden jól müködik rajta, csak egy dolgot nem tudok feltelepíteni az Acer Empowering Technology Framework-t, azt irja ki miután elinditom hogy "The operating system is not supported". már kerestem hozzá frissebb verziout: 3.0.3010 8.6 MB 2009/01/16. de ezzel sem müködik. Ha valakinek van valamilyen ötlete azt szivesen venném. előre is köszönöm. -
#6541 nekem se :S -
msstz #6540 Mi a pontos magyarázata annak, hogy a laptop akksija tönkremegy, ha hálózatra kötve használjuk? -
#6539 azt hogy csináltad? nekem feltelepűl de igazából nem csinál semmit... -
Inquisitor #6538 Van olyan alaplap aminél csak Bios frissítés után jelenik meg az opció a virtualizáció engedélyezésére ... nézd meg hátha. -
#6537 és ez viszi az x264-blueray filmeket is? -
#6536 A subtitle is a médiaplayerrel? -
#6535 Én megvettem a 98-at és az xp-t is.
Ha emberi ára lesz akkor hetet is megveszem.
Én sem vagyok szent de ezt így tartom helyesnek.
Meg aztán ha jogtiszta a szoftvered akkor "jogosan" fikázza az ember, míg akik csak lewarezolják azoknak erre egyszerűen nincs "joguk". ;)
szvsz!
-
BIZ0906 #6534 K-Lite Mega Codec Pack 4.8.0 és Windows Media Player.