46641
-
#6894 Ha lenne laptophoz akkor megtennem . -
#6893 ne bét telepíts hanem rendeset. -
#6892 Sziasztok
A ATI 9.5B telepitese utan olyan szinten belesult a gep hogy szinte hasznalhatatlan . Valakinek hasonlo tapasztalat?? ( 7100 32bit ) -
#6891 Ezer köszönet !
Működik ! -
EK1TEP #6890 Ezeket amúgy maszekban csinálják vagy ez hivatalos lopott? -
msstz #6889 nálam sem működik, pedig még a vista topikba is írtam, ott azt mondták, hogy kapcsoljam ki a hardver managerben az energiabeállításokban, hogy felébreszthesse az egér/hálókártya a rendszert. de egér nélkül, touchpaddal sem kapcsolja ki a monitort, a dim meg szintén szóra sem érdemes. -
#6888 Ha jól látom ez már nem működik. Itt egy gyűjtemény. -
#6887 Köszi! :-) -
strebacom #6886 7127 magyar nyelvi csomagok....
nemtom volt-e már.... -
#6885 Serkov! Szedd le a VueScan.exe-t és azzal menni fog a szkennered. -
#6884 Tökéletesen megy a legfrissebb Google Chrome (2.0.172.28) -
#6883 Hali! Van egy EPSON DX4000-es nyomtatóm, ami tökéletesen működik itt. De van egy olyan része, hogy EPSON SCAN, na azt nem lehet elindítani! Esetleg tud valaki vmi megoldást? (Futtatás kompatibilis módban ne jó) -
Laceee #6882 Nekem nincs ilyen probléma, nem magyar nekem sem ez a rész hanem rendes angol felirat van. -
#6881 nekem nincs ilyen probléma (v1.8.2) -
#6880 Másnak nincs utorrent problémaja,
akármilyen sebességem van állandóan megszakad. -
#6879 köszi, ez lemaradt:) -
#6878 nem, nem magyar:) (számomra az olyan mintha kivenné egy lada motort, és beleraknál egy suzukit ^^
és amúgy mondtam, hogy kivan kapcsolva az is meg minden, és mégse.
de azért -
#6877 Itt van: link -
#6876 Nyelvi fájl bug -
Laci82 #6875 -
Laci82 #6874 Sziasztok.
Valaki betudná linkelni nekem a pontos címét annak az oldalnak ahol regisztrációs kulcsot lehet igényelni?
Ja és itt egy kis arab nyelvű tömörítőprogram a windows 7 -ben
:) -
#6873 A Winamp az Aero skinnel folyamatosan feldobálja az UAC ablakot indulásnál - ez miért lehet? Ráadásul nem jegyzi meg, hogy milyen playlist volt betöltve, mindig az eredetivel (amit még anno betöltöttem egyszer) indul. Sőt még a KMPlayer is panaszkodott valami Winamp Library-re, hogy nem tudja menteni, vagy ilyesmi. Ez mi lehet? -
#6872 Sziasztok
AVJE1PDZ IDE Controller
Ezzel lenne a gond a Windows 7 comp. check szerint nincs megfeleo driver es ezert az upgrade utan nem fog megfeleloen mukodni .
Talalkozott valaki mar ezzel ??? Sony Vaio Vista 32bit van a laptopon . -
#6871 Sziasztok!
Van egy külső NDAS winchesterem,routerra dugva.
Ezt sajnos nem engedi megnyitni a windows 7.
Vista és az xp is gond nélkül kezeli.
Kérnék tanácsot hogy milyen módon tudnám használhatóvá tenni.
--------------
Ezt leszámítva nagyon szupi minden!!:) -
camping #6870 Jó reggelt mindenkinek! Mitől lehet az hogy időnként lefagy? Függetlenül attól hogy mit csinálok. Álltalában netezésnél de volt már hogy notepad-nál. Játéknál viszont nem. Újratelepítés után is. (7068 32bit). Valakinek ötlet? -
#6869 nah akkor kodek gondok vannak
valoszinü azzal lett elszarva :D
én csak egy k-lite-ot tettem fel mikor telepitettem és jo
valoszinü a sok cserélgetés a pakkok közt nemtesz jot :D -
#6868 nem :D
max kodek-et.
de nem tudom má hogy a win7 alap kodekeket hogy állítsam vissza.
Volt fent win7 codec pack...nem volt jo
most k-lite 4.75full....azzal is ennyire szarul convertálja a videót. :S -
#6867 nem állítottál valamit közbe amitöl ilyen? :S -
#6866 nahi -
#6865 utána is ien. -
#6864 mi ezzel a baj? :D
nekem minden működik rendesen xfirebe
próbálj forceupdatelni :D -
#6863 magyar a win7?
ha igen akkor:
vezérlőpult->rendszer és biztonság->energiagazdálkodási lehetőségek->sémabeállítások szerkesztése->(katt)speciális energiaellátási beállítások módosítása->alvó állapot->felébresztési időzítők engedélyezése->letiltás
valamint kapőcsold ki hogy az egér, hálókártya felébreszthesse a gépet -
#6862 Nos X-fire-val kapcsolatos gondok vannak Win 7 rendszeren.
Nos először semmi gond nem volt.
Most pedig a feltöltött x-es videók ilyen lassitottak lesznek.
Miért? és mi lehet a probléma megoldása?
Ez a videókkal a gond. Miután feltöltöttem. -
#6861 nekem is az van:D -
#6860 bug -
#6859 Az miért lehet, hogy minden alkalommal amikor a Win kikapcsolja a monitort (10 percre van állítva) mikor visszajövök akkor olyan mintha megfagyott volna? Semmilyen menüre, ikonra kattintva nem reagál, az egér mozog, a billentyűzet is látszólag oké. Aztán egy idő után megáll az egérkurzor is, teljes lefagyás hatást keltve, majd eltelik 1-2 perc ha kivárom és minden visszatér a normál kerékvágásba és a rendszer hibátlanul működik. 7100-as verzióm van, eddigi frissítések feltéve... -
#6858 De hogy csináljak új partíciót mert a c meg a d-re már fel van használva az összes gb ezt hogy tudom leosztani egy új partícióra?
És a 32 illetve 64 bit az miben különbözik jobb egyik a másiknál?
-
#6857 nem töröl, de a legjobb lenne ha csinálnál egy üres 20-40gb méretű partíciót, attól függően hogy 32 vagy 64 bites win7 kerül rá. -
#6856 Akkr ha nekem van c meg a d meghajtó és a c-n van az xp akkor a d-re kell telepíteni?
Meg akkor gondolom a d-ről mindent töröl -
msstz #6855 itt Geforce 8400M G megy, nem tudom, videókártya bezavarhatja-e ezt.