46641
  • msstz
    nekem is, de az olyan, mintha nem volna. :)
  • [HUN]FaTaL
    Install után nekem a Vista is és a 7 is 600 mega körül eszik. Most hogy minden fent van és fut egy winamp, msn, meg firefox 4 füllel, att, catalyst, logitech, vnc server, avast, tcmd :D, így eszik 1424MB-t. (2x2GB RAM)
  • BIZ0906
    Ez miért van így nekem? Mi lehet a baj?
  • bon
    Telepítő lemezzel bebootolsz, majd egy másik szabad particiót választasz, ahol van bőven hely, én azt javaslom, hogy 40gb nem árt ha van.
  • PeterGee
    Köszi a válaszokat.

Elfogyott a tej.
  • PeterGee
    Ezt:

"Sziasztok!

Most szereztem meg a Win7-et.
    Olyan kérdésekkel szeretnék hozzátok fordulni, hogy:
    A köv. konfig esetén mire kell oda figyelni, milyen drivereket ajánlotok, mikkel lehetnek gondok?
    Intel Core2duo e6300, nvidia 9600gt, 2gb ddr2, Gigabyte ga-73pvm-s2 s-series.

Mekkora a rendszer hdd igénye? Jelenleg 20gb van az xp-nek hagyva. Többet jelenleg nem is tudok csinálni.

Milyen programokkal lehetnek futtatási problémák. Hallottam pl. a Deamonnal nem szeret együtt dolgozni.

Tudom, hogy ennek utánna is tudnék nézni, de mivel a hétvégén szeretném újra rakni és szombaton egész nap melózok nem tudok időt fordítani rá. Előre is köszi a segítséget."
  • dookie
    nekem amúgy van dim, de csak egy pillanat erejéig
  • dookie
    nálam is kivan kapcsolva a képernyőkímélő de sehogyse tudom műkődésre bírni...

• Murder3
    Az a kérdésem lenne h ezt hogy lehet úgy telepíteni hogy az xp-mellé települjön?
    Illetve mennyi hely szükséges neki?
  • bon
    Nálam képernyőkímélő kikpacsolva, a képernyő 10 perc után kikapcsol és teszi a dolgát gond nélkül.
  • terribad
    nálam a screensaver meg a kikapcsolás összevissza megy, hol egyiket hol másikat csinálja csak, néha mindkettőt, biztos valami futó, vagy korábban futott programmal akad össze
  • msstz
    így van, nálam is ugyanez!

végre nem vagyok egyedül. se dim, se kikapcsolás.
  • dookie
    hali. Lehet csak én vagyok egyedül evvel a problémával, de valakinek sikerült már kikapcsoltatni a képernyőt xy idő után? 2 Percre állitottam, 2 perc után el is sötétül, de egyből vissza is ugrik ( nincs rádugva egér, nem történik semmit, tehát ez kizárva)

igy van beállitva:
    Dim the display: 1 perc
    Turn off the display 2 perc

valakinek ötlet?
    köszi
  • tommygear
    igen
  • bodajoci
    Ezt a cuccot használja vki? Érdemes feltenni?
  • tugyiti
    Drivereket leszedi semmivel nem lesz gond nvidia-t max leszeded az újat,daemon az új sptd-vel megy ,min 20 gb az egészséges,kakaót igyál hogy ne legyen székrekedésed .
  • MR ME
    mit kérdeztél?
  • tommygear
    így megy ez itt :S :D
  • PeterGee
    Nem akarok akadékoskodni, de ő rögtön kapott választ. Én azóta sem.
  • tenkenorman
    olvastam. köszi.
  • tenkenorman
    Ja és meg még hogy Core2Duo .4ghz, 4giga ram, 320vram, lehet/érdemes 64bites-et rakni? előre is köszi.
  • bon
    Több mint 4gb-ot tud kezelni, csak 64bit-est kell feltenni. Jól használható az RC verzió.
  • tenkenorman
    Megéri "beszerezni" ? 4 giga ramom van és 320megás VGA-m (télleg annyi) És úgy tudom hogy a RAM-mal és VRam-mal együt tud 4 gigá lekezelni, azaz kicsit lecsippent belőle... Viszont a vistát kb két napig bírtam és a játékok sem mentek annyira jól rajta. Windows 7 viszont teccik. Milyen az RC-verzsön? Várjak karácsonyig vagy """szerezzem be most"""? Elég sok gond van az XP-vel újabban... Míg régen sokáig bírta, ma már minden baja van. Kikapcsolás körülményes, hibaüzenetekkel bombáz.
  • jamekka
    Egészében nekem tetszik bár én sem érzek olyan óriási különbséget a vistához képest...
    Aimp player-t nekem mindig hiba kódal indítja el...más is tapasztalta.Képernyő felbotás nem nagyon tetszik.Nekem pl ezek a betük nagyon kicsik és ennél jobbra nem tudom állítani.
    http://i41.tinypic.com/2055coz.png

THX
  • Pio
    Nekem is ezt csinálta és olvastam róla hibareportot is. Bug, megoldani senki nem tudta, remélhetőleg javítják majd.
  • Jaffa 2843
    nekem nem
  • xxxx
    nektek nem szoktak bugzani néha a minialkalmazások?
    nekem azt szokta csinálni hogy magától előtérbe kerülnek, tehát mindig az aktuális ablak előtt jelennek meg pedig hozzájuk se nyúlok.
  • tommygear
    mi köze hozzá? :D
  • Zealot
    Ja, apró csiszolgatások a UI-n. Semmi számottevő amit egy service packel ne lehetett volna megoldani. Persze meg lehet érteni a Microsoftot is, mivel a Vista névvel már nem lehet sokra menni, hiába adnak ki hozzá service packot, igy meg híresztelik boldog-boldogtalan, hogy mennyivel is jobb a win7 a vistától, míg rá nem jön a nép hogy annyira azért nem nagy durranás. Nade majd látjuk még ha közelebb leszünk a megjelenéshez, bár szvsz nem várható túl sok változás...
  • bon
    Számomra amiben már biztos jobb a Windows 7. A hálózati és megosztási központ átgondoltabb, UAC átgondoltabb. A régi nevén a tálca is tartalmaz jó funkciókat, Az értesítési terület testre szabása, programok rögzítése a tálcán és a start menüben funkció, képernyő beállítási lehetőségek is jobbak. Eszközök és nyomtatók is tetszik. hirtelen ennyi jutott az eszembe.
  • Zealot
    Tegnap estétől igen :D
  • Madmano
    Aha...És ez megy csont nélkül 64es Win7en?
  • Zealot
    Nekem is ez volt a gondom tegnap, úgyhogy kis keresgélés után itt kötöttem ki: Virtual CloneDrive
  • Madmano
    Win7 64bitesre milyen virtuális meghajtó a nyerő?Mert feldobtam rá a 4304 Lite Daemont és kicsit megakadt a torkán....
  • Zealot
    Melyik build? 64/32 bites?
  • MR ME
    nekem minden megy ami szokott: foobar, firefox, msn, nod, és így eszik 1gigát, nálad a gond
  • MR ME
    nekem 1 gigánál többet soha nem evett meg a 4ből...
  • terribad
    jah csak aztán ha bezárom a programom egy fél perc mire talpraáll és ugyanott vagyok elvesztegetett időben
    akármennyire is olcsó a ram azért nem érinti jól az embereket hogy ahhoz hogy ugyanolyan válaszkészen fusson +1-2gb-t kell venniük a gépbe.
  • Zealot
    A Vista is. Akkor végül mivel is jobb a 7? Konkrét példák érdekelnének.
  • devilzero
    Köszi!