46641
  • Laci82
    Sziasztok.
    Ez a Win már tudja rendesen kezelni a 4Gb ramot,ha 32 bites verziót használok akkor is?
  • Jaffa 2843
    creative cuccok Win 7 támogatása ezidáig
    katt
  • msstz
    én windows update-tel töltöttem hozzá drivert, de az jó, és nem tudok mit kezdeni vele a problémával kapcsolatban.
  • [HUN]FaTaL
    Az drága, azért nem ajánlottam.
  • bon
    Vagy X-Fi-t.
  • [HUN]FaTaL
    Live driver nincs és nem is lesz sajnos, Vistahoz sem volt már. Vegyél használtan egy audigy-t ahogy én is tettem.
  • helliSh
    Hi, Tud valaki Windows 7 x64 re Sound Blaster Live! 5.1 Drivert? Sehol sem találok és így nem buli
  • dookie
    persze, technetes
  • bon
    Hivatalos forrásból származó RC?
  • dookie
    nem, nem vagyok hülye. Win7 32bites r2es

• dookie
  • dookie
    én még mindig a képernyőkikapcsolással küzdök. Letöltöttem a windows 7-es Nvidia 8400 m g-s drivert, de nem megy fel. Jót választottam, de még a nvidia-s scannert is lefutattam. Mégse megy fel a telepitő, próbáltam csökkentett módból, de semmi siker.

• PeterGee
    Köszi.
  • bon
    Nem.
  • simonl #6920
    Sziasztok,

Telepítés után .NET Framework -t ill. Dual optimizert igényel a W7 ?

Köszi
  • Evin
    Amiről ők beszéltek, az az aktiválás utáni kvázi "vedd meg a végleges verziót" kényszerítés.
  • lck
    Talán aktiváld.
    Vezérlőpult > Rendszer > Aktiválás.
  • pyrohun #6917
    Én 7127-et használom, de pofázgat, hogy aktiváljam (27 nap maradt), most akkor ez mi? :)
  • Prince of Máté
    Értem köszi, akkor nincs mitől tartanom :)
  • fravik
    hali
    Azt mondja, hogy már kijött az RC és ha még mindig a beta verziót használod, akkor Augusztus 1-ig van időd egy teljes telepítésre, mert onnantól 2 óránként ki fog kapcsolni. Szóval, ha RC-t (7100 vagy újabb) használsz, akkor semmi probléma.
  • Prince of Máté
    Kaptam egy mailt a microsofttól:

We’re sending this mail to remind you that Windows 7 Release candidate is available and to make sure you plan ahead for when the Beta expires on August 1, 2009. On June 1, 2009, the PC you’re using to test the Beta will begin shutting down every two hours. Windows will send you a notice a couple of weeks in advance, and that’d be the ideal time to rebuild your test PC with a non-expired version of Windows, such as the RC or Windows Vista. This will be a clean installation, so be ready to reinstall your programs and data.

RC1-em van, akkor ez aug1-ig müxik, és nem kapcsolgat majd le júniustól 2 óránként? (erre lesz valami crack?)
  • MR ME
    rendszer tulajdonságainál be tudod írni
  • PeterGee
    Üdv. Hová kell írni az aktiváló kódot? Mivel voltam olyan láma, hogy telepítés előtt nem írtam le ezért csak utólag tudom beírni.
  • Evin
    Felmerül a kérdés, hogy a klite-ot alapértelmezetten raktad fel? Mert akkor (az x leírásodból arra következtetek, hogy Xvid) alapértelmezetten ffdshow kezeli az xvid-et, és meg kellene próbálni a másikkal, ami Koepi.
  • Jaffa 2843
    hát ezt nemtudom :S
    okosabb emberkék talán tudnának valami tanácsot adni hogy lehet visszavarázsolni a kodek dolgokat :S
  • DarkSector
    upsz... :D
    akkor menthetetlen mi?
    :D
  • skateout
    Üdv srácok.
    Vki használha a Media Center-t?
    Én TV nézésre használom, de az élő TV mellett érdekelne a net TV is, nem tudja vki hogy ebben miért nincs benne az opció?
    Azt hiszem a 7100-as Build-ben még benne volt, használtam is, csak már nem tudom pontosan melyik Build volt. Vagy 7100 vagy 7000. Bocsi a pontatlanságért. Szal vmi tipp?
    THX előre is.
  • pyrohun #6907
    Nálam speciel (3700+ Athlon 64, 2GB ram - ősrégi gép :) sok minden nagyságrendekkel gyorsabb win7 alatt mint xp alatt.
  • Jaffa 2843
    amugy szerintem jobb mint a vista. bár szerintem az ittlévők is egyet értenek ezzel.
  • ropi88
    jó ebben van valami
  • Jaffa 2843
    ha nemhasználja ki a gépet akkor elég a 486-os is nem? :D
  • ropi88
    és ugyanannyira megeszi a gépet mint a vista?
  • pyrohun #6902
    Nekem az energiagazdálkodással az a gondom, hogy egyszer sikerült beállítanom, hogy automatikusan lemennjen sleep-be a gép (úgy is maradt), de azóta egyszerűen nem hajlandó erre. Manuálisan megteszi és nem is indul el magától, de automatikusan nem. Mindegy, hogy mennyi időre állítom, a monitort kikapcsolja X idő után, normálisan, de a sleep nem megy magától. Ez mitől lehet?
  • Apocalipto
    Tetkintve hogy a 7 a Vista továbbfejlesztése, egyértelműen a 7-et
  • ropi88
    sziasztok!

srácok azt szeretném kérdezni, h melyiket éri meg jobban felrakni a win 7et vagy a vistat?
    köszke
  • Pio
    Start menü keresőbe írd be, hogy power-saving és indítsd el a találatot.
    Itt az épp aktuálisan bepöttyözött mellett Change plan settings és ott a második legyen never, illetve advanced settings és ott is nézz körül, hátha találsz valamit... :)
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem, hogy miért van az,hogyha ott hagyom a gépet - mondjuk tölteni - akkor egy bizonyos idő után (nem tudom,mennyi) magától kikapcsol. amikor beindítom,akkor az jön ki, hogy resuming windows, de aztán nagy fekete képernyő fogad, és újra kell indítanom. nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni ezt a funkciót?
  • Pio
    Történelmi pillanat, sikerült először lefagyasztanom a hetet. Nem volt szimpi neki az Age of Empires 3... :)
  • Jaffa 2843
    van itt valaki aki esetleg Lineage 2-zik?
    mert most nekem nem akar elindulni :S
    és ahogy rákeresgéltem neten ez 7 probléma
  • gurubefree
    Koszi ... Talaltam .