46641
-
#6613 Xp-ről egyáltalán nem lehet, ot újra kell rakni.
32-64 között nem lehet váltani, szintén újratelepítés. -
#6612 Sikerült feltelepíteni a 9.4-et Vista kompatibilis módban futtatva a telepítőt. Bár nem lett semmivel jobb. -
Petike954 #6611 Hogy ha XP-ből upgrade-olom, akkor a fájlok elvesznek a vinyórol? 32bites XP-ről lehet 64bitesre, vagy csak 32bitesre lehet upgrade-olni? -
#6610 Eh ... igen, ez működik, sőt a Win7 Alapértelmezett programok menüjében is hozzá lehet rendelni a kiterjesztésekhez ... De mielőtt nekiállok, előtte rá szeretnék jönni, miért nem működik a legegyszerűbb módszer :)
(ezért is írtam hogy bagatell ...) -
#6609 Ugyanolyan gyors, de neked a 64-et kell használnod a 4G ram miatt. -
msstz #6608 én szimplán jobb gombot nyomtam egy fájlon, open with és lenyitottam az egyéb programokat, kmplayer kiválaszt, leokéz, majd frissítettem az intézőablakot. elég szimpla dolog -
torok6 #6607 Sziasztok a win7 32bit és a 64bit melyik gyorsabb? Vagy egyforma? -
#6606 ja és ez a legújabb msn -
#6605 Dehogynem. A WinXP x64 semmire nem jó. A vista x64 meg lassúbb a W7-nél. -
#6604 msn-en csinál most egy nagyon idegesítő dolgot...
be vagyok jelentkezve, közben firefoxal böngészek és néha néha amikor lenézek az asztalra megnyomom a tálcán a firefox ikont és ugye lerakja kis méretbe, minden egyes ilyen lerakásnál előugrik magától az msn-en ablak ahol a partnereim vannak akkor is ha be se vagyok lépve, de ez csak firefoxnál... ez miért lehet, nagyon idegesítő :S -
#6603 csak játék miatt nemérdemes fölrakni (amennyiben xp-t használsz) -
#6602 ha win7et akarsz akkor abszolut érdemes. nekem is az van fent és tökéletes eddig -
Madmano #6601 Szevasztok.64bites Win7-et érdemes fölrakni?Főleg játékra kell a gépezet....Van 4giga ram-om,de nem tudom,azon kívűl érdemes-e. -
Pio #6600 Az lehet az a gomb, sajnos nem tudom mi lehet a para. 2.9.4.1434-es verzió legyen fent, mert vannak mindenféle "hómméd" újabb verziók, de ez stabil, megbízható. Más ötletem sajnos nincs, nekem nem zavart be a WMP. -
#6599 Kösz, de nem az a kérdés, hogy melyik media playert, mert pl: WMP is visz majdnem mindent ...
KMPlayert szeretem és megszoktam, céges laptopon is az van fent, stb ...
Szeretném otthon is alapértelmezettnek ... csak meglepett, hogy valami nem akarja ...
(Vicces, mert nem vagyok kuka a számtechhez, ennél sokkal nagyobb gondokat is sikerült megoldanom eddig, most örülök, hogy win7 esetén ez az összes gond amivel találkoztam ... ami idegel, hogy ilyen bagatel hülyeséggel nem tudok mit kezdeni xD ) -
#6598 media player classic home cinema, hardveres renderelés on, és mindent visz, mov, mkv.. mindent -
#6597 Hmmm ... Ez az Apply To System button a "Végrehajt" lehet magyarul?
(Audio kiválasztás alatt jobb alsó button?)
Mert azt nyomkodtam mint a meszes :( Mindegy, egy estét még adok neki ...
Az a gáz az egészben, hogy amit nem kezel a WMP12 arra érvényes lett a hozzárendelés, de pl: avi-hoz és ezekhez nem ... -
Pio #6596 KMplayerben nyomj F2-t
Association/Capture menünél pipálgasd ki, hogy mit játsszon le.
Ha mindent (zenét és videót) akarsz, akkor simán lehet select allt nyomni aztán esetleg manuálisan leszedni a pipát a képformátumokról (nrg, img, ilyenek).
Utána nyomj rá arra a gombra, hogy "Apply to System", ez nagyon fontos és talán ezt hagyhattad ki. -
#6595 winamp-pal voltam így... szerencsére ott csak az mp3-akat kellett hozzárendelni :D -
#6594 Érdekes kérdés:
Szépen fut minden amire eddig szükségem volt, de tegnap megpróbáltam alapértelmezett medialejátszóvá tenni a KMPlayert ...
De csak próbáltam, nem sikerült ... Saját menüjét próbáltam, nem történt semmi... aztán próbáltam rendszergazdaként indítva, semmi, aztán próbáltam az alapértelmezett programok menüben, de ott meg sem jelenik ...
Mielőtt nekiállnék egyesével hozzárendelni a kiterjesztéseket:
Valaki próbálta már? És sikerült neki alapértelmezetté tenni a KMPlayert? Mit sakkozhattam el?
Előre is köszi! -
#6593 Lehet, hogy nem kompatibilis? -
#6592 Sziasztok! Próbálom feltenni a magyar nyelvi fájlt, de amikor megadom, hogy hol található, egy felkiáltójel lesz a neve mellett és azt írja, hogy "The language cannot be installed..." Miért van ez? 7127-es Windowsom van.
Előre is köszi! -
#6591 Rosszul emlékeztem a notebookra felment a 9.4es mobility driver (x86), az asztali gépen viszonta (x64) a 9.4 közölte hogy nem talál kompatibilis hardvert (HD3870 :D). 9.3 feltelepült. 9.5-tel nem tudom mi a helyzet, Vista van már mindkét vason. -
Grifidos #6590 Inkább a 8.612-es 98,7 Mb-os driver csomagot használd ami 5.-én jött ki. -
#6589 9.4 és 9.3 is ugyanezt csinálja. Máshol lesz a gond szerintem, csak tudnám hol. -
#6588 nemtudtam pontosan h melyiket vették ki
nekem viszont a 9.4el se volt gond hálisten, de már fennvan a 9.5 is az oldalon -
#6587 2400proét nem vették ki, csak a 9es szériát. A 9.4es driver viszont win7 alá nem hajlandó nekem sem települni, sem az asztali gépen (Radeon HD3870), sem a notebookon (mobility hd3470), a 9.3as win7-vista driver viszont gond nélkül települt. -
#6586 A creative supportja egy kalap szart nem ér, ezt aláírom viszont sokkal szebben szólnak a hangkártyáik, az alaplapi csipogók a közelébe sem érnek, ez viszont tény. -
#6585 Pedig ha kiválasztom a kártyát akkor ehhez a driverhez vezet. Ha tényleg ígyvan kivehették voltna a Windows 7 Radeon lista aljából hogy telepítés nélkül rájöjjek nekem nem lesz driver :D -
#6584 nálam működött, de úgytudom h az újabb cc-kből kivették pár régebbi kártyának a dricerét, próbáld azzal a verzióval amit xp-n/vistán is használsz
persze ahhoz meg valszeg nem fogsz találni win7es drivert :| -
#6583 Installation report
Köszi ha tudtok segíteni. -
#6582 Feltettem a videokártya driverét szépen lefutott, finish a végén de furcsa mód nem kért újrainditást. Aztán restart után sem történt semmi, ott a mappája a Program Filesban de nem használja a drivert.
Ati Radeon HD 2400 pro és
ezzel próbálkoztam.
Van ötletetek mit szúrtam el?
-
Pio #6581 Mondjuk a fél év szervizes munkám alatt úgy összességében nem sok ethernetkártya-problémával találkoztam, szerintem tipikusan az az alkatrész, amiből nehéz szart gyártani (persze nyilván nem lehetetlen :) ).
Na persze lehet, hogy póvergémer körökben közkézen keringenek mindenféle általam nem ismert teszterprogramok, amik kimutatják, hogy ez a hálókártya jobb az meg rosszabb, de az elsődleges funkciójukban ritkán ügyetlenkednek a hálókártyák márkától függetlenül. -
Pio #6580 A realteknek SZERINTEM az a baja, hogy inkompatibilis, bugos drivereket gyártanak. Nincsenek jó assembly programozóik vagy egyszerűen hanyagok, de az AC97 a mai napig nem kompatibilis a vista home basickel (pedig driver papíron évek óta van hozzá). És jelenleg ez a helyzet a 7 és a hd audio esetével is, beírják, hogy jó a 7hez ami olyan szempontból igaz, hogy hangot generál, szuper, de igen erősen bugos és bár kéthetente adnak ki új driververziót, mert nem bírják jóra megírni és folyton van mit debugolni, ezt még mindig nem javították.
Vagy elég csak venni az imént emlegetett vistás telepítési rendszerüket, miszerint első telepítésre bár semmi jelét nem adja nem is telepít csak uninstallál és ez így megy a vista megjelenése óta. Nem lenne egy nagy meló igényesen megcsinálni, hogy jelezze ezt a dolgot, neadjisten restart után automatikusan folytassa a telepítést (lásd pölö DAEMON), de a mai napig lusták voltak megcsinálni.
Emellé jön az, hogy a driverletöltési szolgáltatásuk alapvetően vacak, ha mázlid van a 4 mirrorból találsz egyet, amiről 50Kval jön le (nagyon ritkán el lehet kapni 100-150K-s szálat is), de általában nincs mázlid. És nem hinném, hogy nem futná nekik jobbra, az alaplapgyártók háromnegyede az ő hangkártyájukat liszenszeli...
Összefoglalva: szerintem igénytelenek és ez teljesen lerombolja a presztízsüket (elég csak néhány külföldi fórumon utánukolvasni), pedig az ő büdzséjükkel mérve minimális pluszbefektetéssel (némi plusz kóder kapacitás, egy "kommunikatívabb" telepítőrendszer, 1-2 izmosabb mirror a legújabb driverekhez, neadjisten torrent vagy akármi...) tényleg közkedveltek lehetnének, mert - szerintem - a hardveres megoldásaik teljesen jók.
A Creative, ha lehet, még rosszabb, de ők legalább felvállalják, hogy szarnak az egészre és ki se adnak drivereket ahelyett, hogy nem/félig működőeket adnának ki :D Egyszer vettem creative hangkarit de elég gyorsan megbántam a dolgot és maradtam az integrált realtekeknél... :)
Igazából a hardverpiacnak ezen szegmensével részemről egyáltalán nem vagyok kibékülve, de ez legyen a legnagyobb bajom... :) -
cooling #6579 Valaki írta hogy aero alatt akarja használni a BSPlayert: beállítások -> egyéni beállítások -> Videó -> Videó renderelés -> Rendering mód -> Belső renderelés DirecDraw felszín. Így szépen görgethető az ablakméret és AERO-ban marad nem váltogat. Nálam is lejátszik mindent és csak ffdshow van telepítve, ami működik is. (64-bit) -
#6578 Realtek hálókártyákkal semmi baj, az integrált hangchip egy kalap szart nem ér. -
#6577 A hálókártyák jók, a hangkártyák megint jók, az integráltak úgyszintén. És nem tudom hogy miért mondja vki is hogy nem jók, mikor a supportja 100 szor jobb mint a hű de kemény Creative-nek. A Realtek-nek alapból volt drivere a Win7-hez, míg a Creative meg semmit nem csinált mikor megjelent a Win7. Tehát supportban azért jobbak. Na most a minőség az releváns. Ki hogyan állitja fel a rendszert, kinek milyen a konfigja, mivel teszteli, stb. De olyat azért ne mondjunk hogy nem jó a Realtek. -
#6576 Nos igen, erre én is kiváncsi lennék hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a funkciót. Leállítottam már a folyamatot, le is tiltottam a szolgáltatást, de kitörölni ezt az exe fájl-t nem engedi, tehát nem tudom kiiktatni teljesen, és tényleg húzza a procit egy nem Dual Core gépen, ami annál már számít. Tehát vmi help? -
#6575 Realtek hálókártyák legendásan jók. Alaplapi hangkártyát meg nem használók így nincs tapasztalatom. -
#6574 64biten ugye a 64 és a 32bites ffdshow is fel van telepítve nektek? Mert emlékeim szerint nekem működött.