46641
-
#6814 Vezérlőpult/Rendszer -
#6813 Felszabadítja az erőforrást konkrétan a memóriát ha szükséges. -
#6812 És hol kell aktiválni?
Mert telepítés közben nem adtam meg kódot! -
Zealot #6811 Hát jól néznénk ki ha még nagyobb lenne... Hát pl. ha a rendszer beérné kevesebbel, akkor több jutna mondjuk a Visual Studio, Photoshop, Dreamweaver, firefox és társainak... vagy akár a játékoknak. -
#6810 Aktiválnod kell a Microsoft-tól beszerezhető vagy kapot kóddal. Ami itt is megtalálható a topicban. -
#6809 Én értem, de akkor mi rételme van a sok memóriának és a nagy winyónak? Csak dísznek vetted? Egyébként nem nagyobb az erőforrás igénye mint a Vista-nak. -
#6808 üdv!
Azt szeretném megkérdezni hogy végre fent a Win7 és most olvastam hogy ahoz hogy tudjam használni 1 évig ingyen kell egy kód?
Hogy van ez?
Bocsi az ilyen jellegű kérdésért.
THX -
#6807 Na egy kicsi takarítás után már csak 24gb-ot foglal a rendszer. -
#6806 Ja igen, van fent most egy vista-m is azt hallottam lehet updatelni win7-re, ez mennyire igaz és, a vistán fent lévő beállítások, progik megmaradnak, vagy egyszerűen csak felülírja aztán jó napot? -
Zealot #6805 Tényleg ennyire nem értitek mit akarok kihozni belőle? -
#6804 Na ez jó hír, köszi. Takarítgatok még kicsit aztán feltolom, egyik korábbi bétát már néztem igaz csak virtual pc-n, de most bepróbálom az RC-t élesben is. -
EK1TEP #6803 És sajnálod a 4GB-ből azt az 1,5GB-ot? -
Zealot #6802 Nem, egyáltalán nem baj, csak úgy volt beharangozva, hogy az új windows sokkal kompaktabb lesz a Vistánál, kevesebb erőforrást igényel, bla bla. Ehhez képest szerintem tökugyanaz. -
#6801 Úgy megy mint Vista-ban. -
#6800 Ez természetes, de már Vista-nál is az volt. Azért vetted a memóriádat, hogy üresen álljon? Mert akkor vedd ki a gépből és tedd ki az asztalra. A memória azért van, hogy használja a gép. -
#6799 Kösz mindenkinek akkor úgy nézem kell még takarítanom egy kicsit, bár nekem hibernációs file-ra nincs szükségem tehát annyival beljebb vagyok elvileg. Tényleg ki lehet itt is lőni, mint a vistában? Vagy inkább úgy kérdezem, a legtöbb ilyen beállítás/elemek kikapcsolása úgy megy mint a vistán, vagy ebben is újítottak? -
Zealot #6798 Mennyiből eszik 800MB-ot? Nekem 4GB-ból 1,4GB vagyis 35%, úgy hogy semmilyen alkalmazás nincs elinditva, csak a Creative Volume Panel és a windows processek és servicek.
Hol lehet a gixer? A hardverben? ;) -
#6797 Ultimate-hez kevés, nálam 30gb, ebben benne vana hibernációs fájl és a swap fájl is. ami kb 8gb. -
msstz #6796 nálam 800 megát eszik, nálad a gixer. -
#6795 Simán megy. -
#6794 sziasztok!nektek megy a messenger 2009 a win7-en?engem hiba üzivel kidobál mindig...THX -
Pio #6793 Nekem 9,0-ról indult és felhízott 9,91-re eddig. 32 bitesről van szó, a 64es több helyet eszik. -
#6792 14,0 GB (15 118 486 272 bytes)
csak a windows mappa -
#6791 Mennyit foglal ez a rendszer a vinyón? Az a 13-16 giga ami az ajánlásban mennyire igaz? -
Zealot #6790 Tegnap én is felraktam az RC releaset, de eddig nem vettem észre valami hűdenagy külömbséget Vistához képest. Ez is ugyanúgy megeszi az 1.5GB ramot a 4-ből, azt meg hogy kicsit gyorsabb annak tudom be hogy friss install, ami gondolom két-három hét múlva meg fog változni...
Esetleg valaki tudna konkrét példákat felhozni hogy mitől is jobb a Win7? -
#6789 Felraktam a 7127es kiadást és hivátlanul megy sztem gyorsabb mint az RC.... -
#6788 Ezt is használtam de ettől még blokkolja az ATT-t autostartkor, nekem kell kézzel elindítani sajnos. :(
#6786: Nem, működnek kikapcsolt UACcal is. -
#6787 UAC is meg nem is -
#6786 az aztali minialkalmazások (hogy idiótán fordítva magyarosan mondjam :D) még midnig csak bekapcsolt UAC-lal mennek? -
#6785 uac-ot első dolgom kikapcsolni install után :D -
#6784 Olyat sajna nem lehet, ezért is (na meg az aláírt driverek és az ATThez való workaround miatt) használom a Vistat és a Sevent is kikapcsolt uaccal:D -
#6783 Oda rakja a rendszerfájlokat, amivel régen a C gyökeret szemetelte tele, ennyi az egész. De egyébként ki is írja.. -
XRV #6782 És hogy csak annál a programnál, ne jöjjön fel az UAC? -
XRV #6781 Fatal, Bon, Köszi -
Pio #6780 ITT VAN egy cikk az Indexről, vistáról 7-re való frissítés kalandjairól mesél. Csak mert felmerült már néhányszor, hogy páran így szerettek volna oprendszert váltani. A cikk megadja a választ, hogy miért nem érdemes... :) -
#6779 Nálam is csinál, ne mondja nekem valaki, hogy ez rendben va.
Lehet itt tárolja, rólunk a személyes adatokat amiket utána kiszolgáltat.
Esetleg a Vienna már innen vesz ki azoxigént ha kevés a memórai :) -
#6778 Már Vista-nál se volt boot.ini, helyette használd a BCdedit alkalmazást. info: link1, link2 -
#6777 Nekem egy olyan problémám lenne a Windows 7 el (ez az egyetlen), hogy nem csinált magának boot.ini filet! Ergo csak akkor indul el a windows om ha a Windows 7 dvd benn van. Különben írja, hogy nem találja a boot.ini filet! Ezt a gondot meg lehet valahogy oldani? Le lehet szedni valahonnan boot filet vagy akármi? -
#6776 Jobb egérgomb tulajdonságok kompatibilítás füll alul pipa a program futtatása rendszergazdaként opcióhoz. -
#6775 jobb klikk->properties->compatibility->run as administrator->pipa be