46641
-
XRV #6774 Sziasztok!
Hogy kell beállítnai, hogy valami állandóan rendszergazdaként fusson?, pl Total Commander, ill pl a VNC Server. -
#6773 Köszi a segítséget...... -
#6772 A regedit-et teljes jogú rendszergazdaként futtatod? -
PeterGee #6771 Sziasztok!
Most szereztem meg a Win7-et.
Olyan kérdésekkel szeretnék hozzátok fordulni, hogy:
A köv. konfig esetén mire kell oda figyelni, milyen drivereket ajánlotok, mikkel lehetnek gondok?
Intel Core2duo e6300, nvidia 9600gt, 2gb ddr2, Gigabyte ga-73pvm-s2 s-series.
Mekkora a rendszer hdd igénye? Jelenleg 20gb van az xp-nek hagyva. Többet jelenleg nem is tudok csinálni.
Milyen programokkal lehetnek futtatási problémák. Hallottam pl. a Deamonnal nem szeret együtt dolgozni.
Tudom, hogy ennek utánna is tudnék nézni, de mivel a hétvégén szeretném újra rakni és szombaton egész nap melózok nem tudok időt fordítani rá. Előre is köszi a segítséget. -
#6770 alap dolog, hogy megnéztem :)
már a csoportházirendben turkálok és állítgatok (na, nem találomra, hanem amit kell), de nem segít
agyszerűen annyi, hogy az említett registry elemet beállította 255-re és bármit csinálok, az úgy marad. még ha törlöm, akkor sem történik semmi, egyből visszaállítja :S
WTF?
amúgy sokszor engem is idegesít, de itt nagyon jól be lehet állítani, hogy milyen esetekben mit csináljon. na ennek most lőttek :( -
BIZ0906 #6769 Nincs ezért is lőttem ki a fenébe xD -
#6768 Az első dolog amit kikapcsolok rendszer telepítésnél, nem szeretem ha a rendszer helyettem akarja eldönteni, hogy mit és mivel és mikor indítok el. -
#6767 Itt nézzél szét: Vezérlőpult\Automatikus lejátszás -
#6766 van olyan ember akit nem idegesit az autorun? :O -
#6765 komolyan mondom, felrobbanok
minden egyes winem eljátsza, hogy letiltja az autorunt. indítom a registryt, megkeresem a NoDriveTypeAutoRun és látom, hogy 255, vagyis le van tiltva. beírom a 91-et és...semmi! nem menti el ezt a bállítást
valakinek van valami ötlete? az egyértelmű helyeken természetesen a megefelelő dolgok vannak beállítva
ja és még annyi, hogy a dvd meghajtó helyi menüjéből eltűnt az autoplay gomb :S -
#6764 rendszergazdaként kell -
baca01 #6763 lehet nem rendszergazda módban indítottem? mindjárt megnézem -
baca01 #6762 végülis kibírom ha ott van, csak már úgy megszoktam hogy nincs ott semmi, és most kicsit piszkálja a csőröm. :D -
EK1TEP #6761 Nálam miért működött? -
#6760 de mit zavar a watermark téged -
baca01 #6759 Sziasztok.
Feltettem a 7100-as buildet a magyar nyelvi csomaggal egyetemben, és így nálam nem működik a watermark eltültetése.
Van erre valami okosság? -
#6758 Ez így van de még egy pentium d-nél is a vinyó a szűk keresztmetszet. (Játékokat most nem veszem ide, ott általában VGA limit van) -
#6757 és bizony ha nincsenek egyensúlyban az alkatrészek akkor nincs értelme a jobb alkatrészt venni ha egy másik meg lehuzza a teljesitményt.
Olyan gyors a gép, amilyen gyors a leglassabb alkatrész.. -
#6756 fejezd már be ezt a csókolomozást -
#6755 Mindig a vinyó a szűk keresztmetszet. Különben miért van az hogy sokkal gyorsabb minden egy SSDvel? (Boot, programindítás stb.) Jó, játékok alatt nyílván nem az a szűk keresztmetszet meg OS telepítéskor sem. -
#6754 Csokolom.
na végigvettem mégegyszer a lehetőségeket.
a routert kihagytam csak a modem en keresztul megyen a net így is megszakad . akkor a hálozatban upc van a hiba. érdekes csak torrentezés kozbe jelenkezik a hiba mikor max sávszéllel jon a dolog és mellette bongésznék. eddig nem volt jelemzo ilyen baj csak akkor jott a szakadás mikor feltoltottem és ugy probáltam mellette bongészni.
Másik érdkesség hogy most csak modemes kapcsolat esetén megszakadás után ujráll a kapcsolat magátol egy ido után de ha a router is van akkor csak a router ujrainditása után lesz net.
valakinek ezirányu tapasztalata?
passatgt - VIP 2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó
-
#6753 jah a sebesség nem életfontos, de a hordozhatoság se tulságossan fontossabb, ha be van csavarozva a vinyó a gépházba... :S -
#6752 Realtek HD Audio 2.24-es driver telepítésekor...
-
#6751 köszi akkor felcsapom -
#6750 p35-öm van és tökéletesen megy a realtek driver -
#6749 p45ös laphoz realtek driver-t vki próbálta már? nekem így is van hang, fel merjem rakni, nem bassza el? :D
bár giga oldalán találtam külön win7hez, má csak jó lesz -
Madmano #6748 Esetleg vki válasz? -
#6747 olyat ne szedj le, amire azt írják, hogy alapból benne van a magyar. van abban mellette más is...
szedd le a micosoft oldaláról a 7100-r és külön a nyelvet, amit itt linkelt már valaki pár napja -
#6746 sztem nyugodtan használhatod, énis ezt használom, de azért ha van hely akkor mindenképp érdemes meghagyni a régi oprendszert merthát azért mégis van pár dolog ami nem biztos h fut :)
a build 7100ashoz jó a magyarítás, semmi gond nincs vele -
rigaman #6745 Sziasztok!! Gondolom már lerágott csont de mondom megkérdem hátha nem lesz belőle baj. Ezt a Win7 RC-t nyugodtan tudom alkalmazni mindennapi használatra is? Ha felrakom akkor hagyjam mellette fenn a vistát? Láttam már van hozzá valamiféle magyarítás is... igaz annyira nem fontos.. de rendesen működik e vele?
Köszi a válaszokat!!! -
Madmano #6744 Szevasztok.A Win7-es akcióim alatt elsőként lenne problémám:fönn volt az XP mellett másik partición a 32bites Win7,nem is volt vele gondom semmi.Tegnap legyalulta a 32bitest,mondom főldobom a 64-est.Na,itt már belefutottam abba,hogy a telepítés elején eljut odáig,hogy "A Windows fájlokat másol",aztán bejön a Win7-es kék háttér,kéri a nyelvet,idö beállítás,stb.Addig ok.kiválasztom.De mikor ki tudnám választani,hogy "Upgrade" vagy "Custom"legyen a telepítés,ahelyett főldob egy ablakot,hogy vmi drivert nem talál.Keressem meg a gépen,ha akarom.És ennyi.32bites XP van mellette..... -
Pio #6743 ÉN inkább USB-s külső vinyókat halmozok, néha van teszkós akció és akkor nagyjából kétharmada annyi, mint bárhol máshol. Ráadásul most állandóan FuSi külső vinyót árultak, amibe WD Greenpower vinyó van behegesztve, ami nem rossz márka.
A sebességet meg alapvetően lesz*rom, sose a vinyósebesség a szűk keresztmetszet. A rendszervinyóm például a mai napig egy patás samsung vinyó.
A külső vinyókat se szedtem szét, számomra hasznosabb az, hogy könnyen mobilizálható, mint az, hogy mondjuk 2-3szor ilyen gyors lenne. -
#6742 Samsung gyorsabb mint a WD. Nekem is 90 mega / sec körül van.
#6740: Hát az valószínű, oprendszernek nem sok köze van hozzá :D -
#6741 háát nekem samsung sata winya eddig ekkorát még nem csinált.
lehet ez rendzserfüggő, vagy egyébb hardver amitől gyorsabb lehet?? -
#6740 pont 2kerben volt probléma emelés után havernak, de mostanában már jó neki is
lényeg h oprendszer újratelepítés/lecserélés nem fogja a modemszakadást megoldani :) -
#6739 Nekem 4 ismerősömnél van UPC és semmi probléma velük (2.ker, 4.ker, 9.ker, 13.ker) -
#6738 upc most emeltem, és sztem gecire nem bírja nekik, havernál is folyamatosan eltünik a jel pillanatokra és dobálja az msn...majd megjavúl biztos -
#6737 igen upc s.
de az upgrade már megvolt. -
#6736 na igen, nekem winrar is gyorsabban tömörít ki, ellendtétben a ph-s tesztel... -
#6735 igen van magyarosítás.
és felteheted nyugodtan.
azt amit a microfos oldalán tudsz leszedni. az a jo....
nekem is az van.