46641
  • stevenson1988
    hehe, te is csak a Gears of War miatt vetted meg a magazint? dettó
    amúgy a magazin lapozgatása közben eléggé szemet szúrt a magazin elején lévő 'win7' kép, ami valójában vista (vagy még pontosabban win7, csak a fazonigazítás előtt), de hogy erre nem bírtak felfigyelni :)
  • kifli
    tudom, nekem is fentvan az egyik vinyón az rc :)
    de a dvd legalább szép XD
  • gurubefree

Sziasztok

Ez lenne a gond . Sony Vaio VGN-FW21M . Valakinek hasonlo problema laptop-on ???
  • DarkSector
    THX
  • ProGabe #6689
    mert bekerült a Live! szolgáltatások közé. le kell tölteni
  • spy803
    Windows Mailt kiszedték az oprendszerből? Sehol sem lelem. :)
  • serkov
    Hát... kövezzetek meg, de nekem is volt hasonló gondom. Valahol olvastam, hogy ki kell venni az USB-PS2 fordítót, s csak az USB-t használni, azóta tökéletes a rendszer.... ( KOPPKOPPKOPP ) Ha használsz ilyet próbáld meg.....
  • szirmay
    Telepítéssel lenne egy kis problémám!
    Berakom a lemezt,tölti a telepítő fájlokat,utána Starting Windows,bejön a jele is,csak hirtelen kiír valami hibaüzenetet és ki is kapcsol!El sem tudom olvasni az üzenetet!Valakinek valami tipp,hogy mi lehet?
    A laptopom:
    FujitsuSiemens Amilo M7440G
    1gb memória
    Intel Pentium M 725 1600MHz x86
    Mobil Intel(R) 915GM/GMS,910GML Express chipset family

Ha valaki tudja hogy hol a hiba írjon!
    Köszi
  • devilzero
    Jelenleg ezzel a WIN7-el szórakozok, majd utána énis felraknám a gear of wart, de előtte a munka aztán a szórakozás!
  • bon
    Marha nagy meglepi, rendesen beharangozták és már elég régóta letölthető a Microsoft-tól. Szerintem inkább valami helykitöltő a dvd-n.
  • Stefling
    Sikerült feltennem a drivereket, köszi mégegyszer a segítséget! : )
    Prpbléma egy szál se már, csupán annyi, hogy érdekes dolgokat vettem észre, elmosódnak a betűk, mintha grafikai hiba lenne, 8600GT-m van, bár gta alatt megszokott ahlni a kártya, létezne hogy win7-nek jobb kártya kellene.. legalábbis gondolom ami támogatja a directX 10. vagy 11-et ami nemsokára jön..
    A másik pici probléma bár nem probléma, csak észrevétel, hogy a processzor figyelőnél a kis mutató nem folyamatos, csak ugrál, bár ezt az ablakoknál is észrevettem, hogy akadozva mozognak, biztos nem a gépem a gyenge az durva lenne xD de a lényeg az, hogy ezeken kívül semmi más probléma nem lépett fel és remélem nem is fog. Egyébként találkozott már más is ilyen jellegű észrevételekkel?
  • kifli
    na ma megvettem gameszart gears of war miatt és volt benne meglepi :)
  • Jaffa 2843
    http://www.disc-tools.com/request?p=01c019825a7ecd5d86671d375ef87964/daemon4304-lite.exe
  • DarkSector
    Daemon Tools Win7-re
  • DarkSector
    nekem full jol ment elsőre.
  • devilzero
    Üdv!
    Kiírtam DVD-re a Win7-et, amikor beállítom hogy Olvasóról menejen a rendszer, nem ír ki olyat hogy a DVD-ről való indításhoz nyomjon meg egy gombot.
    Kicseréltem a Vistás DVD-re az jó, a Win7-es DVD-t 2xer írtam már ki, mi lehet a probléma?
  • DarkSector
    meik az a daemon tools, ami megy win7-en?
  • gurubefree
    Nekem a full 8.0 volt . Felraktam a 8.5 Free v. minden rendben . ATI 9.5 Beta fent .
  • Jaffa 2843
    nekem az avg 8.5 tökéletesen műxik
  • tommygear
    eset
  • gurubefree
    Nekem w7127 64b van fent .. eddig ok . AVG-t keresek eppen nem nagy sikerrel ( ami van az nem igazan akar futni )
  • Evin
    Az enyémen ki lehet tallózni vele a vinyóról az új bin fájlt.
  • RBJ
    tisztába vagyok a router beállításával nagyjábol mivel magam configoltam és ossztottam meg a netet az xbox és laptop kozott.
  • RBJ
    eddig oké csak valami lan háloaton keresztul kell frissiteni és ott akadok el.
    nem lehet beadni neki a file t hanem update hoz hasonloan keresi az uj firmware t és ott a bibi hogy lan hálozaton kell megtalálja csak azt nem tudom hol és smint. az uj firmware megvan csak nem tudok mit csinálni vele.
  • Evin
    Gyártó honlapja, firmware letöltés, és a router beállításaiban lehet frissíteni.
  • RBJ
    tp link wr542 g
    két éve hibátlanul muszik.
  • MR ME
    milyen router?
  • RBJ
    hát most probáltam router nélkul jo gondoltam , hogy ott a bibi mert ha kiszedem és egybol modemrol megyek akkor semmi gond.
    már csak azt nem tudom hogyan kell a router firmware t cserélni.
  • Rihi87
    Helló!

Azt szeretném megcsinálni win 7-ben, hogy a vlc lejátszó ikonját rátegyem mpg meg más kiterjesztésű videó fájlokra, csak nem találom ezt az opciót win 7 alatt, xp-ben meg vistában meg volt... :( A vlc hozzá van társítva a videó fájlokhoz, meg is nyitja velük, csak az ikonja helyett az látszik, mint ha nem lenne hozzá társítva program. VLC újratelepítése után se változott a helyzet. :(

Ha tudtok segítsetek!

Köszönöm!

Üdv: Rihi87
  • bon
    Miért nem próbáld ki Router nélkül?
  • bon
    Miért nem lehet UPC gond? simán előfordulhat.
  • RBJ
    Csókolom.

Ma reggel óta megszakad a netem állandóan. upc gond nem lehet win 7 gond nem lehet mert mikor a routert ujrainditom akkor megjavul.
    két év alatt soha nem volt ilyen gondom.
  • bon
    Nem biztos, hogy lesz, eddig se adtak ki minden változathoz magyar nyelvi csomagot.
  • MR ME
    majd
  • holecsko10
    Sziasztok!

Ma felraktam ezt a windows 7-es változatot valaki tud valamit róla hogy mikor lesz hozzá magyarosítás? Mert a 7100 magyarosítás sajna nem jó hozzá.
  • krisz073
    köszi
  • krisz073
  • Laceee
    Van a játéknak saját képmentő funkciója (F12), játékosnév.PLR fáljban ebben a sorban tudod beállítani a kimeneti formátumot:
    Screenshot File Type="0" // 0=default (jpg), 1=bmp, 2=jpg, 3=png, 4=dds
  • Blasta
    Köszi!
  • stevenson1988
    játékoknál a legegyszerűbb ha a fraps segítségével készíted el a képeket, az egy gombnyomásra lementi az aktuális képkockát (tán az F10-essel alapból)