46641
-
#8816 Már nem sokáig... -
#8815 olvass vissza -
Apocalipto #8814 Nektek is feljön ez a hitelesítő ablak amikor megnyitjátok a topikot? -
Pio #8813 öööö.... Neked is :) -
vajo #8812 reggelt -
Tyco #8811 Sziasztok! Win 7 build 7100 alatt be lett állítva hogy kérjen jelszót az induláskor. Délelőtt még be lehetet vele lépni és most nem fogadja el a jelszót! Van valakinek ötlete mit lehet ilyenkor tenni?
-
#8810 Legújabbat raktd fel? -
590227 #8809 IE8 -
ACE #8808 Várjuk szeretettel a linket :D -
#8807 Hát jah, ez a legdúrvább.
Totál halál olyankor, nem mükszik az oldala sem.
Viszem vissza amint van időm.
Youtube-ra illő lesz a "beszélgetésem" a csajjal. -
Pio #8806 Elgépeltem, 192.168.2.1 a címe a routernek. Ha jól emlékszem... -
Pio #8805 Na, így legyen ötösöm a lottón :D
Amúgy nézd meg, hogy a 192.168.0.1 címre (bármelyik webböngészőbe bepötyögöd) be fog jönni a router adminfelülete, de amikor épp elhalt a net akkor ez se fog bejönni. Megoldás nincs, lehet játszadozni órákon át a beállításokkal, próbálgatni más drivereket de legfeljebb mérséklődik a probléma, el nem múlik.
Az a baj, hogy nem reprodukálható triviálisan a hiba, mert van, amikor 5percenként előjön van, amikor 1-2 napig egyáltalán nem, tehát nem tudod "bizonyítani" a dolgot.
Az első panaszkodónál mi is azt hittük, hogy nála van a hiba, de amikor a sokadik jött... Aztán kicsit próbálgattam, arra jutottam, hogy a wifi okozza a bajt, mert ha kilőttem a wifit akkor jónak tűnt. De ahogy írtam megoldás nincs a dologra, pontosabban napokig foglalkoztam ezzel a hibával és nem sikerült találnom. Mondjuk iszonyatosan alacsony áron fut ez a router szóval már ott gyanítható, hogy nem a legminőségibb cuccról van szó, de ez azért mégis túlzás, már réges régen ki kellett volna vonni a forgalomból, ehelyett él és virul... -
#8804 Mennyi idős volt?
Nekem van amelyik már 5 éves. Hibátlan, hangja épp hogy van. (közelről hallani csak ha dolgozik)
Igaz hűtés volt, mert a ház első részén van egy 12 cm-es venti (AeroCool ház)
Én amúgy is úgy vélem, remélem nem tévedek, hogy a hűtés hosszabítja az élettertamát egy egy eszköznek. -
zipo3 #8803 Sziasztok!
Tudnánok segíteni abban,hogy feltelepítettem ma a win 7-et és a total commandert nem engedi elindítani!Mi lehet a gond?
köszi a segítséget előre is! -
#8802 maxtor vinyó nekem is behalt vagy 2-3 :| -
#8801 Pontosan ilyen Routerem van :D
Csessze meg. Akkor tuti ez a bibis. Am nem tudom rákötni egyenesen, mert MAC cím szerint kapok netet, a Routeré van bediktálva a szolgáltatónál. Nem akarom felhívni csak ezért, főleg hogy itthon van még másik két gép amit ki kell szolgálni. Sok a bonyodalom. Szal hiszek neked, a Router a hibás, volt rákötve a gépre előtte egyenesen, akkor nem volt ilyen gond. Am ha megszakad a net, akkor a Router-t kell restartolni, mert mindenkinek megszakítja a netet, nem csak az én gépemen, és kicsit kétlem hoyg a Win7 képes lenne belenyúlni és megszakítani, merő hibából. Amúgy ezért idegesít, mert mindenkinek megszakad a net, ha csak nekem lenne akkor kibirom.
Na szóval akkor foghatom és vihetem vissza az SMC met. -
#8800 Lehet, hogy a mienk nem G2 volt, hanem G1, vagy másik modell és csak a "doboz" ugyanez, nem emlékszem rá fejből. :D -
#8799 Ez egyértelmű. :) Ezért nem veszek többet:
- LG monitort
- Gigabyte routert (nem nekem volt, csak jónéhány ismerősömnek, borzalom az összes)
- MSI alaplapot
- Maxtor winchestert
.
.
.
:D -
Pio #8798 Én nem úgy globálisan az SMC routerekről beszélek, hanem kifejezetten az SMCWBR14-G2-es modellről. Igazából én is azt hittem, hogy a hozzánk érkező pakkot átkozták el, de aztán elkezdtem utánaolvasgatni a neten és rá kellett jönnöm, hogy nem a hozzánk érkező pakkot, hanem ezt a szériát.
Idehaza is SMC volt az előző routerem, igaz a típusára már nem emlékszem, de azzal nem volt semmi baj. -
josi #8797 Bocs ezt SMC-routerre értettem:) -
#8796 elhiszem, de elég sok embertől hallottam h szarakszik :S
persze ez csak magánvélemény h nem vennék, nem azt mondtam h szarok, csak ha sokáig szop vele az ember, akkor amikor lecseréli inkább márkátvállt :D -
#8795 5 évig itthon is smc-m volt, semmi gondom nem volt vele. Lecseréltem, mert kellett a gigabit. -
josi #8794 Esetleg próbálj filmwaret frissíteni a routeren. -
#8793 énmeg csak megerősíteni tudom, igaz h vbr7200 vagy mifakk, de folyamatosan szakad, sokszor 10. próbálkozásra tud csak visszacsatlakozni satöbbi satöbbi, én smc-t többet nemveszek az tuti :| -
#8792 Ezt az SMC-t is pont cáfolom mert mi is adtunk el belőle és semmi bajuk nem volt. Az itthoni Netgearemmel sincs semmi gond (WNR854T) se Vista se Win7 alatt. -
#8791 esetleg ötlet valaki?
kikapcsolom a monitort,kajálok
20 perc múlva visszakapcs és már szakadozik is :/ -
Pio #8790 Igazából ez nagyon erősen router és routerdriver függő dolog.
Kösd rá közvetlenül a gépre a netet és nézd meg, hogy úgy is szakadozik-e. Ha úgy nem szakadozik, akkor a routerrel van a bibi és akkor nem a win7 a felelős a dologért, ha úgy is tovább szakadozik azzal majd akkor foglalkozzunk... :)
Router esetében pedig ahány fajta annyi eshetőség.
Én azt biztosan meg tudom mondani, hogy az SMCnek az SMCWBR14-G2 routere például 10ből 9szer szakadozik, árultunk ilyet aztán amikor 20ból 15öt visszahoztak inkább levettük a kínálatból. De úgy amúgy neten rá kell keresni a routeredre és nézelődni, hogy mit írnak róla mások. -
#8789 #8759
Hát nekem a lehető legtöbbre van beállítva úgyhogy még több mint 50hsz lesz. -
#8788 Besegítek én is. :D
De közben lenne egy kérdésem.
Nekem is megszakad elég gyakran a net.
De nem tudom hogy most a Routerre fogjam, vagy a Win7-re.
A barom szolgáltatós csaj azt mondta nekem telón keresztül, hogy nem kéne torrentezzek 24/7.
Mondom neki anyád, ne mond már meg nekem hogy mit kezdek a nettel ha már fizetek érte.
Főleg hogy a Routert tőlük vettem, mert azt mondták úgy a jobb, mivel be kell diktálni a MAC címet stb.
Na jó, de akkor miért szakad meg ha nem torrentezek??? Először tippeltem arra mert hogy beállítottam a Router-t hogy a Torrent kliensnek adjon egy Port-ot külön, Special Application miatt. Szakadt a net ha kellett ha nem. Na mondom akkor nem kell ez a Feature(vagy Bug), kikapcs, naturban használtam. De csak szakad. Szóval akkor most mielőtt még bevinném és a csajnak a fejéhez vágnám az eszközt is meg egy oktatást is, kérdelek titeket.
Router, vagy Seven hiba ez? -
#8787 melyik link az? -
Pio #8786 *szabid=szabit
...ha már a modik nem intézkednek valahogy próbáljuk meg lepörgetni a jelszavazott linket ;-) -
Pio #8785 Szerk.: de nehogy szabid vegyél ki akkorra, mert az se kőbe vésett időpont. -
Pio #8784 Ja a büdös anyjukat :D
Júli 13-án jön amúgy. -
savior #8783 bekaphatja a microsoft. direkt szabit vettem ki mara, hogy rtm-et telepitek, erre nem adtak ki -
#8782 üdv
Olyan gondom lenne,hogy időnként lekapcsolódik a Win7 a netről.
Hibernálás,alvó állapot,vinyók kikapcsolása nincs engedélyezve.
Ha pingelek valamit akkor nem érkezik válasz.
Újra indítás után megjavul.
A routerem több helyre oszt szét netet,máshol nincs ilyen gond. -
Piko888 #8781 Köszi -
Apocalipto #8780 start > beírod cmd > beírod ipconfig/all > fizika cím néven van ott -
Piko888 #8779 Srácok, windows 7-ben hol találom a mac címemet?
Köszi -
#8778 -
Landor #8777 :D