46641
  • Pio
    DX10es játékot kettőt próbáltam, a Far Cry 2-t és az Age of Conant, de mind a kettő probléma nélkül futott.
    A Far Cry 2 megdöbbentő módon jobb FPS-t produkált, mint XP-n DX10ben, a Conant ilyen szempontból nem érdemes összehasonlítani, mert annyi beállítási lehetőség van rajta, hogy hihetetlen és minden dx10 effektet maxra húzva szerintem a NASAnál se futna röccenésmentesen :) De a lényeg, hogy az is simán futott és jól is teljesített.
    Persze ahogy írták mások is, ez semmit nem jelent, nem végleges oprendszer, ahogy a driverkészítők és egyelőre inkább arra gyúrnak, hogy átmenjenek a WHQLen és nem arra, hogy minden perfekt legyen. Szóval ez van, ezt kell szeretni.
  • oKros19
    fenn van legujább direct x nvidia 186 kodekek mi kell még?
  • bon
    1. Ez még egy teszt oprendszert, tehát hibák előfordulhatnak.
    2. Directx-et a legújabbat felraktad?
    3. Legújabb lehetőleg nem beta Windows 7-es drivereket felraktad?
    4. Éna GOW-pt próbáltam és simán ment, tehát a hiba nálad lesz. A többit csak vista-n 8800-as kártyával és stabilan és elég jól telejesítve futottak.
    5. Ha tuningolt a géped állítsd vissza alapra leglaább teszt idejére. Ha úgy jó akkor megvan a hiba oka.
  • MR ME
    jolvan okoska
  • oKros19
    kell a halálnak xbox
  • werkfilm
    játszani xboxon kell, win7 mellé office 2010 illik =]
  • oKros19
    helló én jelenleg a win7 7260-as verzsönt használom, és semmi gond nincs vele DE...
    Csak úgy mint az RC (7100)-nél is tapasztaltam NEKEM nem futnak a dx 10-es játékok mint pl GRID Crysis GoW....
    nem értem hogy ha játékokra szánt windows ez is (mer azoknak készül nagy részt) akkor nekem mér nem megy semmi...
    utánaolvastam külföldi oldalakon és náluk is tapasztalható ami nálam.
    lényegében annyi az egész h ami vistán mint pl a fent emlitettek kb max-on futott mind (kivéve crysis) most a win7-en MAxIMUM csak minimum grafon fut minden de akkor is 10 percen belül kiugrik a tálcára és amig feladatkezelőben le nem állitom le is fagy minden

relytély számomra h mi lehet ennek a bajnak az okozója de sztem az nvidiás gondok jönnek majd elő mint annó vitánál 8800-al nem megy??? na ne röhögtessen win7 ......
  • adsa
    Nem tudjátok, hogy a Windows Vista Ultimate Extra, mint például a Texas Holdem, fellehet-e rakni Windows 7-re? Előre is köszi.
  • L7wy
    De amúgy meg az ábra mutatja, hogy a GA illetve a LIVE RELEASE az amit megveszünk, és használunk... Csak ha már nagyon pontosak akarunk lenni :P
  • L7wy
    Csak werkfilmet úgy lekiabálta, pedig nem tévedett szinte semmit, hogy meg kellett picit védenem,de PEACE.
  • [HUN]FaTaL
    Evvel én is tisztában vagyok, de itt a winről volt szó. :)
  • Blasta
    A windowsnak feltétlenül boltokba kell kerülnie, de rengeteg olyan szoftver van, ami soha nem fog boltot látni, ettől függetlenül azokból is létezik RTM verzió, gondolom erre gondolt L7wy
  • [HUN]FaTaL
    Hopp csak a d betűt akartam félkövéríteni :D
  • [HUN]FaTaL
    Release[b]d to manufacturing, gyártásra kész verzió. Windows nem kell, hogy boltokba kerüljön? Hát akkor? Merthogy arról van szó...
  • L7wy
    Nem, nemkell túlzásokba esni, nem feltétlenül kell h boltokba kerüljön...
    RTM (Release To Manufacturing) "kiadás gyártásra", tehát a gyártásra szánt verzió, de ez jobban illusztrálja...
  • [HUN]FaTaL
    Ez így túlzás, a boltokba kerülő verzió. Sosincs kész, mindig van mit fejleszteni, már csinálják az SP1et is.
  • hematit1976
    köszönöm a segítséget
  • werkfilm
    nem egy, hanem a kész verzió.
  • hematit1976
    még 1 kérdés mi az az rtm? tudom, hogy egy verzió, de mit takar? mivel tud többet? talán az már egy kész verzió?
  • hematit1976
    ok akkor addig mégse rakom fel :)
    köcc
  • BBencze
    Várd már meg azt a k*rv* (bocsánat ) RTM-et ami július 13.-án jelenik meg (vagy előbb).
  • hematit1976
    sziasztok
    mi a véleményetek arról, hogy én csak játékra használom a gépem - érdemes váltanom már most xp-ről win7-re? többnyire mostani dx 10-et is kihasználó játkokkal játszom, amit az xp ugy tom nem tud.
    ezt a verziót sikerült beszereznem: 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en-hu_dvd.iso (állítólag magyar)
  • MR ME
    nekem 25 gigás vinyón van és van még 8giga hely :|
  • werkfilm
    1-2 SP installig, aztán elfajul majd mint a vista :)
  • bon
    Elég lesz.
  • Pio
    Oké, a lényeg nekem az, hogy 50 gigás rendszerpartícióm van és ne kelljen újrapartícionálgatnom, de ezek szerint 50 giga bőven elég neki.
  • bon
    Pontosan nem tudom megmondani, de a belakott rendszer kb 24GB + swap fájl
  • Pio
    15 giga az a 64 bites? Vagy fordítva kérdezve: a 64 bites mennyi helyet foglal le a vinyóból telepítés után?
  • gregtom6
    Csak ezzel az a gond, hogy október 22.-én meg lehet venni, jó drága lesz, az oktatási célú meg biztos sokára jön, mert az olcsó lenne(nekem pl XP van meg oktatás jellegűen eredetiben, de tul. képpen professional).

A kiszivárgott buildek, meg mint tudjuk vírusosak lehetnek, mint az RC1 volt anno.
    Helyre visszatérve, nekem elég bőven 40-50 gb szabad hely, ezért van még mindig 80Gb-os vinyóm. Ami kell, megy dvd-re.
    mi bajom XP-vel? állítólag sokkal jobban kihasználja a gép teljesítményét a 7. És nekem amúgy is elég 1024-es felbontás, élsimítás nélkül, és közepes graf, a lentebb említett gépemen...
  • bon
    Szerintem már várd meg az RTM-et, abból is a 32bit-est rakd fel. Nálam 28gb a rendszer és programok (nem sok program van fent) a 24-ból 15gb a Windows mappa, Users 3,4gb Program data 910mb, Program Files (x86) 4gb, Program files 450mb.
  • werkfilm
    mi bajod van az xpvel?
  • gregtom6
    Akkor az csak 5 gigával több, mint az XP. Mert nekem a win mappa XP-nél több, mint 4 giga.
    Akkor szerintetek mégis mit csináljak? Szedjek le 32 biteset?
  • msstz
    Lehet. Igen. Ha szerinted jól menne 2,25 GB Ramon, akkor igen, szerintünk nem menne jól.

Nem, mert alapból többet kér, mint az XP, nálam 8,91 GB a Windows mappa, és erre jön még a Program Files, stb.
  • gregtom6
    Üdv. Még mindig nem tudom, akkor fő oprendszernek lehet használni win7-et? És akkor 2,25 Gb RAMhoz töltsem le a 32 bites win7-et? Vagy maradhat a 64 bites is, ha már az rég lent van???

És 80 Gb a vinyóm, de kb annyi helyet tudok használni majd, mint XP mellett?
  • reaper4
    addig sem unatkozik :) ja és ez a munkája.
  • bon
    Nálunk csak 130 gép van. De a váltás ténye még egyenlőre nem áll fent. De szerintem vállalatoknál sem.
  • adsa
    Köszi szépen, működött:)
  • [HUN]FaTaL
    sysprep
  • MR ME
    navégre
  • Apocalipto
    Én eddig a win 7 buildeket mindig updateltem és nem volt velük semmi gond.
    Rendszergazdák meg szívnak. De legalább megfizetik őket.