46641
  • Mighty
    Mondd ezt egy vállalati környezetben lévő több száz munkaállomást 0-ról telepíteni kényszerülő rendszergazdáknak.
  • skateout
    Osztom véleményed.
    Én nem bízom az Upgrade-ben.
    Pedig szeretem az MS-t, meg azért bízom is benne.
    De hát logikus, mennyi szemét marad már, meg több gigányi hulladék.
    Szal sztem reinstall ha már Upgradelni akar vki.
  • bon
    Amúgy se egészséges a frissítés, a tiszta telepítés a legjobb megoldás.
  • Apocalipto
    A Microsoft-közeli hírekről rendszeresen jól értesült maláj TechArp.com szerint a cég azon döntése, hogy az európai forgalomba kerülő Windows 7-változatokból kihagyja az Internet Explorert, lehetetlen helyzetbe hozza azokat a felhasználókat, akik korábbi Windowsról frissítenének. Hiába vásárol valaki upgrade változatot ugyanis, mindenképp teljes telepítést kell végrehajtania, ami az összes beállítás elvesztésével jár. Ezért az európai vásárlóknak mindenképp ajánlott majd a meglevő rendszerükről egy teljes mentést készíteni, mielőtt meglevő PC-jükre telepítik az Internet Explorer nélküli Windows 7 E-t.
  • Apocalipto
    Je.
  • cselt
    Hopp nem szóltam semmit, úgy látszik ez az új nvidia driver már jobban megbarátkoztatja a géppel a GTA-t. Feltettem kipróbáltam és mostmár úgy megy mint XP-n :)
  • werkfilm
    hirens boot cd 9.9et töltsd le, rakd rá egy pendrivera vagy cdre és arról bootolva indítsd el vmelyik lemez kezelő programot.
  • adsa
    Sziasztok. A következő lenne a problémám. Van egy winchester amin van két 150 gigás partició. Az egyik partición volt a Linux, ezt megformatáltam és feltettem rá a Windows 7-et de a másik particiót nem tudom megformatálni. Amikor tettem fel a Windowst akor sem tudtam és azt írta h nem tudja felteni rá a windowst. Most meg ha rámegyek a Computer/Managere akkor ott sem tudom megformatálni. Aki tud kérem segítsem, hogyan is tudom megformatálni. Előre is köszönöm.
  • cselt
    Azt már próbáltam szinte minden variációban, de nem sokat segített.
  • Apocalipto
    Kompatibilitási mód?
  • cselt
    Ez a seven most egy kicsit kiábrándított. GTA IV-gyel nem tudok játszani, mert egyszerűen beszaggat, holott XP alatt azért futott szépen.

A S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky el se akar indulni, mindig kidob asztalra ha új játékot akarnék kezdeni.

A harmadik igazából csak hab lenne a tortán, ha a Rally Championship is futna szépen, de ezt nem is akarom elvárni tőle, hogy egy 9 éves játékot futasson, bár jó lenne. Igaz, hogy elindul, de némely pályán kidob a játék exe hibával.

Azért még megvárom az RTM verziót mielőtt végleg lemondanék az új windowsról.
  • Evin
    Nekem most nem dobta be, pedig mindig mégsét nyomtam. Talán eltűnt?!
  • LoDMaSt
    Xp-ből ismert lehet, Vistára nem találtam, most viszont 7-re igen:
    Image Resizer powertoy nekem sokszor jóljön :)
  • LoDMaSt
    képeltüntetős
    /off
  • mflex #8842
    ez milyen topik amúgy?
  • mflex #8841

na eltűnt, ha minden igaz...
  • LoDMaSt
    Énmeg aszt szeretném kérdezni, hogy megéri -e feltenni, vagy micsináljak? :DDDD
  • Pio
    Feldobok egy témát amivel pillanatok alatt ki lesz túrva a kép :)

Szerintetek jó a windows 7 játékra?
  • LoDMaSt
    épphogy
  • LoDMaSt
    még most is itt a kép
  • LoDMaSt
    ígyvolt
  • Pio
    Belinkelt az illető egy képet az egyik win7infós oldalról, aztán közben lejelszavazták az oldalt, hogy ne lehessen képeket linkelni róla és/vagy ne kerüljenek be a keresőmotorokba.
  • mflex #8834
  • LoDMaSt
  • mflex #8832
  • LoDMaSt
    demég ittvan :(
  • mflex #8830
  • LoDMaSt
    valaki berakta :S
  • mflex #8828
    topikba?
  • mflex #8827
    a
  • mflex #8826
    be
  • mflex #8825
    ide
  • mflex #8824
    került
  • mflex #8823
    hogy
  • mflex #8822
    Egyáltalán,
  • mflex #8821
    Egyáltalán, hogy került ide be a topikba?
  • Pio
    ...ha a mégsemre kattintasz minden frissítésnél visszajön, ha megadod az adatokat azt eltárolja a sütikban és nem fog újra zaklatni az ablak amíg nem törlődnek a sütijeid.
  • MR ME
    szpemmeljük má ki ezt a szart
  • josi
    Vagy elég csak a mégsemre kattintani.
  • Pio
    A kijátszásához írjátok be mindkét helyre, hogy "Ku!".
    És nyugodtan köszönjétek meg legalább 2-3 postban az infót, annyival is hátrébb kerül... :)