46641
-
#8856 Mondd ezt egy vállalati környezetben lévő több száz munkaállomást 0-ról telepíteni kényszerülő rendszergazdáknak. -
#8855 Osztom véleményed.
Én nem bízom az Upgrade-ben.
Pedig szeretem az MS-t, meg azért bízom is benne.
De hát logikus, mennyi szemét marad már, meg több gigányi hulladék.
Szal sztem reinstall ha már Upgradelni akar vki. -
#8854 Amúgy se egészséges a frissítés, a tiszta telepítés a legjobb megoldás. -
Apocalipto #8853 A Microsoft-közeli hírekről rendszeresen jól értesült maláj TechArp.com szerint a cég azon döntése, hogy az európai forgalomba kerülő Windows 7-változatokból kihagyja az Internet Explorert, lehetetlen helyzetbe hozza azokat a felhasználókat, akik korábbi Windowsról frissítenének. Hiába vásárol valaki upgrade változatot ugyanis, mindenképp teljes telepítést kell végrehajtania, ami az összes beállítás elvesztésével jár. Ezért az európai vásárlóknak mindenképp ajánlott majd a meglevő rendszerükről egy teljes mentést készíteni, mielőtt meglevő PC-jükre telepítik az Internet Explorer nélküli Windows 7 E-t. -
Apocalipto #8852 Je. -
#8851 Hopp nem szóltam semmit, úgy látszik ez az új nvidia driver már jobban megbarátkoztatja a géppel a GTA-t. Feltettem kipróbáltam és mostmár úgy megy mint XP-n :) -
#8850 hirens boot cd 9.9et töltsd le, rakd rá egy pendrivera vagy cdre és arról bootolva indítsd el vmelyik lemez kezelő programot. -
adsa #8849 Sziasztok. A következő lenne a problémám. Van egy winchester amin van két 150 gigás partició. Az egyik partición volt a Linux, ezt megformatáltam és feltettem rá a Windows 7-et de a másik particiót nem tudom megformatálni. Amikor tettem fel a Windowst akor sem tudtam és azt írta h nem tudja felteni rá a windowst. Most meg ha rámegyek a Computer/Managere akkor ott sem tudom megformatálni. Aki tud kérem segítsem, hogyan is tudom megformatálni. Előre is köszönöm. -
#8848 Azt már próbáltam szinte minden variációban, de nem sokat segített. -
Apocalipto #8847 Kompatibilitási mód? -
#8846 Ez a seven most egy kicsit kiábrándított. GTA IV-gyel nem tudok játszani, mert egyszerűen beszaggat, holott XP alatt azért futott szépen.
A S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky el se akar indulni, mindig kidob asztalra ha új játékot akarnék kezdeni.
A harmadik igazából csak hab lenne a tortán, ha a Rally Championship is futna szépen, de ezt nem is akarom elvárni tőle, hogy egy 9 éves játékot futasson, bár jó lenne. Igaz, hogy elindul, de némely pályán kidob a játék exe hibával.
Azért még megvárom az RTM verziót mielőtt végleg lemondanék az új windowsról. -
#8845 Nekem most nem dobta be, pedig mindig mégsét nyomtam. Talán eltűnt?! -
#8844 Xp-ből ismert lehet, Vistára nem találtam, most viszont 7-re igen:
Image Resizer powertoy nekem sokszor jóljön :) -
#8843 képeltüntetős
/off -
#8842 ez milyen topik amúgy? -
na eltűnt, ha minden igaz... -
#8840 Énmeg aszt szeretném kérdezni, hogy megéri -e feltenni, vagy micsináljak? :DDDD -
Pio #8839 Feldobok egy témát amivel pillanatok alatt ki lesz túrva a kép :)
Szerintetek jó a windows 7 játékra? -
#8838 épphogy -
#8837 még most is itt a kép -
#8836 ígyvolt -
Pio #8835 Belinkelt az illető egy képet az egyik win7infós oldalról, aztán közben lejelszavazták az oldalt, hogy ne lehessen képeket linkelni róla és/vagy ne kerüljenek be a keresőmotorokba. -
#8834 -
#8833 -
#8832 -
#8831 demég ittvan :( -
#8830 -
#8829 valaki berakta :S -
#8828 topikba? -
#8827 a -
#8826 be -
#8825 ide -
#8824 került -
#8823 hogy -
#8822 Egyáltalán, -
#8821 Egyáltalán, hogy került ide be a topikba? -
Pio #8820 ...ha a mégsemre kattintasz minden frissítésnél visszajön, ha megadod az adatokat azt eltárolja a sütikban és nem fog újra zaklatni az ablak amíg nem törlődnek a sütijeid. -
#8819 szpemmeljük má ki ezt a szart -
josi #8818 Vagy elég csak a mégsemre kattintani. -
Pio #8817 A kijátszásához írjátok be mindkét helyre, hogy "Ku!".
És nyugodtan köszönjétek meg legalább 2-3 postban az infót, annyival is hátrébb kerül... :)