46641
  • Apocalipto
    1. Legfrisebb DirectX és videókártya driver fenntvan?

2. A helyet valszeg a rendszer-visszaállítás eszi, be lehet állítani hogy mennyit foglaljon, vagy ki is lehet kapcsolni. Továbbá, pucolás céljából egy Ccleanert is feltehetsz

3. Hozzá lehet "fűzni" a partícióhoz 50 giga helyet, csak kockázatos. Egy biztonsági mentés nem árt. Én 500 gigásról választottam le 250 gigát, azt szerencsére hiba nélkül megcsinálta a Paragon Partition Manager. De azt még akkor amikor Vistám volt. Nemtudom 7-el kompatibilis e. Én nem szeretem az ilyen partícionáló progikat. Ha partícionálni kellett inkább a win telepítőével csináltam és újraraktam a rendszert.
  • destroyer91
    Hy all! Nekem az RC verzió van fenn,semmi problémám nincs vele szerintem fényévekkel veri mind a Vistát mind az Xp-t.De lenne 2 kérdésem : Az egyik az,hogy egyes játékok pl: Team Fortress 2,Ghostbusters kevesebb fps-t produkálnak nem is kicsivel mint Vistán...Ez mitől lehet? A másik meg az,hogy van 12 giga hely azon a meghajtón ahol a Windows van telepítve,na már most onnan folyamatosan zabálja a helyet vmi még akkor is ha nem telepítek oda semmit és ilyen 500 Mg hely marad vagy néha annyi se,valamitn az a kérdésem h azt meglehetne-e csinálni,hogy a másik 50 gigás meghajtóról bővitem ki a C-meghajtót h legyen rajta elég hely?Előre is köszi a válaszokat!
  • kirol
    Nem, csak vagy resetel, vagy még meg se jelenik a kis töltőcsík, csak pár pixel belőle és lefagy.

De hál Istennek megvan az RC lemezem. :) Kipróbálom. Hátha!
  • Apocalipto
    xD
  • kopa1
    Végülis kompatibilis volt mert elbírta bszni az egészet De ténylegénhibám nemis tagadom!
  • Apocalipto
    Lehet nem véletlenül figyelmeztettek hogy nem kompatibilis
  • MR ME
    legrosszabb esetben getdataback, de akkor csak kimásolni tudod róla az adatokat, visszaállítani nem
  • kopa1
    FélOFF: Nos feltettem a Partition Magicet bár közbe a Win 7 vinnyogott h nem kompatibilis de leszartam sajna :/

Most egy 70 Gb-os pertíció ugrott... Hiren's boot CD-jéről megnéztem, még ottvan minden adat csak a Paragon Invalidnak írja azt a részt! Van a CD-n vmi amivel helyre bírnám hozni?
  • Apocalipto
    Vagy vmi külsős programmal vagy a vista sajátjával. Olvasd el a súgót róla. Egyébként ha beíród a start menü keresőjébe h biztonsági mentés ott tudod elindítani. De a vistáé elég gyatra. Bővebben
  • Firerock
    kis off
    valaki nemtudja hogy hogy kell vista backupot csinálni?
  • Evin
    Javított 8800gt, kisebb csíkszélesség, kisebb fogyasztás/melegedés stb.
  • Pio
    Nekem 8800GTvel megy minden :)
  • GPx8
    Sziasztok!
    Van egy programom amely létrehoz pár segéd file-t (pl. .ini). Ezeket a Windows Exploler-ben nem látom a file-nézetnél. Hogyan lehetne előcsalogatni. Természetesen Administrator vagyok a gépen.
  • BIZ0906
    Ami ugye egy 8800-as akármelyike xD
  • Fcsabee
    nem ír hibát. A win7 lemezre gondolsz?
  • bon
    Mindenképpen megér egy próbát a lemeze. Nem ír semmi hibát?
  • Fcsabee
    Sziasztok, A következő problémában kérnék segítséget: Windows 7 RC alatt használom az Ulead Video Studio 11-et. Filmet szerkesztek vele, ami működik is rendesen. A probléma ott kezdődik, hogy mikor szeretném kiírni dvd-re, akkor az egymás után következő ablakokon haladok előre eljutok oda, hogy meg lehet nézni előnézetben a filmet amit csináltam (távirányítós oldal). Mennék tovább (írja hogy klikk a next-re)de nincs "next". Csak "back". Olyan mintha az ablakon belül el lenne csúszva a next és back . Nem tudom átméretezni az ablakot sem, mert nem engedi. Mi lehet a gond? Gyanakszom a windows 7-re, hogy nem szereti valamiért az UVS 11-et, próbálkoztam a kompatibilitási móddal is, de semmi.
    Azóta feltettem a program új verzióját is (Corel Video Studio X2 trial) de ugyanaz a hiba. Találkozott már valaki ilyennel?
  • kirol
    Ma kapcsolnám be a gépet és csak úgy behalt. elkezdené tölteni a windows-t, de nem tudja.

Ezt a lemezéről ki tudja javítani?
    Ez a hivatalos RC verzió. Lehet már meg sincs az a képfájl, mert kijött azóta vagy 10 újabb.
  • Evin
    Lost Planet, Devil May Cry 4 dx10-ben hiba nélkül megy, W7 7100 alatt. Nálad lehet a gond. (GF9800GT)
  • Snexi
    az updatert
  • Piko888
    Mit tegyek kompatibilis módba? Nekem a telepités végén írja ki azt.
  • BBencze
    Mind1 hogy milyen és mindegyik eredeti.
  • devilzero
    Köszönöm szépen!
    Itt mind1 hogy milyen a serial a "BÉTASÁG" miatt?
    Lehet eredeti (már ha van olyan) meg lehet warez is?
  • Pio
    Használd amelyik tetszik

32-Bit:
    6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
    4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

64-Bit:
    7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
    482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
    D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
  • Snexi
    fegyverért nem kell fizetni,csak extra dolgoért,pl jól kinéző ruhák
    de mindenből lehet olyat is venni ami nem valódi pénzért megy
  • Snexi
    nem tudom már,talán kompatibilis módba állítottam
  • devilzero
    A GameStar-os Win7-hez hol találok serial-t? A DVD melyik ágában van?
  • Pio
    OFF
    Egyszerű a megoldás, vegyél TF2-t
    EA és az ingyenesség, haha, el bírom képzelni, hogy kapsz egy vízipisztolyt ingyen és minden másért fizetni kell. Illetve esetleg összejöhet pénz nélkül is fél évente egy új fegyver csak hogy kampányolhassanak azzal, hogy minden elérhető ingyen is. Na persze ne legyen igazam...
  • Piko888
    Hogy csináltad? NEm értem miért keresi azt a fájlt amikor benn van a könyvtárban.
  • Snexi
    nekem elindult
  • [HUN]FaTaL
    Ezek a dobozos árak és a Home a Home Basicet jelöli, a premium lemaradt.
  • [HUN]FaTaL
    A punkbuster nem kompatibilis a win7tel még.
  • msstz
    De ez a magyar, ugye? Mert a Home teljesen vállalható szerintem, de magyarul nem kell.
  • Piko888
    Srácok valakinek elindult win7-en a Battlefield Heroes? Nekem ezt írja ki : an error occurred could not install ......pbsvc.exe
  • [HUN]FaTaL
    A GRID nem DX10es, viszont a hiba nálad lesz mert hibátlanul működik win7en.

#8891: Grat okoska, kell a halálnak box. Office 2010ből még beta sincs de azért fossad még a hülyeséget plz.
  • devilzero
    Valami rosszul mehetett a telepítés során, ugyanis azt már kikapcsoltam, értesítés CD Autorun-kor nem is kapok, de ottvan a FRAPS-nál és egyéb programoknál is!

A teljesítmény mérő sem az igazi, hibát észlel és leáll!

Illetve azt írták a GameStar újságban hogy egy évig használhatom csak kell hozzá egy serial, de találtam sehol:P
  • MR ME
    beírod keresőbe h uac, majd a kis csúszkát lehúzod teljesen az aljára (soha nem kérek értesítést)
  • MR ME
    UAC-ot kapcsold ki
  • devilzero
    Üdv újra feltettem a Win7-et és néhány helyen ez a kis ikon jelenik meg, d enem tudom mi ez a tiltás!!! Hol lehetne ezt kikapcsolni mint ami pl a Fraps-nál van:

Nagyon zavar másolásnál, meg néhol nem enged belépni.
  • Pio
    Az év végéig akciós árak:

* Home: 120 euró (~33 ezer Ft)
    * Professional: 285 euró (~80 ezer Ft)
    * Ultimate: 299 euró (~84 ezer Ft)

Árak január 1-től:

* Új Home: 199 euró (~56 ezer Ft)
    * Frissített Home: 119 euró (~34 ezer Ft)
    * Új Professional: 309 euró (~87 ezer Ft)
    * Frissített Professional: 285 euró (~80 ezer Ft)
    * Új Ultimate: 319 euró (~90 ezer Ft)
    * Frissített Ultimate: 299 euró (~84 ezer Ft)

* Frissített = korábbi Windows változatról. 280 Ft/eurós árfolyamon számolva.