46641
  • [Jakuza]
    *BIOS
  • [Jakuza]
    Mintha egy rendes gep lenne.
    Szepen bekonfiguralod a virtualis gepet, hozzaadod a CD olvasod is, hogy fizikai meghajtokent lassa.

(Nem art amugy virtualis merevlemezt hasznalni, tehat nem adott particiokra dolgozni, hanem egy kulonfajlba fogja igy menteni az adatokat, mintha az lenne a merevlemez. Fix meretunel gyorsabb mint a merettel novekedo modnal)

Ha kesz vagy elinditod a gepet, beteszed a Windows XP CD-t a meghajtodba es ha a virtualis gep NIOSaban megadtad, hogy a CD-rol bootolj, akkor a bootolaskor ugyanugy kell telepiteni, mintha egy valos gepen telepitened az XP-t.
  • tommygear
    tökéletes a 7100 látható különbség nem nagyon van a többi buildban
  • grafl
    sziasztok.
    ezt szeretném "virtualbox-ra hogyan kell widows x64-et telepiteni" vagy
    valamien virtuális gépre x64 es oprendszert szeretnék telepiteni.
    kösz
  • Pio
    Nem frissül, a többire nem tudok választ adni, mert én a 7100-assal is tökéletesen meg vagyok elégedve :)
  • Zénó13
    Hello!

Letöltöttem a microsoft oldaláról az RC-t build:7100, de láttam hogy vannak újabbak 7260-valáhányasok. A kérdésem az lenne hogy a 7100-as frissül-e majd mindig a legújabb buildre? Vagy szedjek le torrentről egy újabbat? Ez esetben melyik verziót ajánljátok?

A válaszotokat előre is köszönöm!

• Kezdő19
    Sziasztok!

Próbáltam a windows 7-et notén virtual PC-vel, minden ok, aztán telepíteném format C.... fájlok kibontása másolása után, újraindul ahogy kell, scandisk ellenőrzi a lemezt, és utána nem megy tovább
    próbáltam a 7100-as 7127-es verziót is, de mind a kettő nyomja ua. hibaüzenetet

Windows could not finish configuring the system. To attempt to resume configuration, restart the computer

Ha tudtok segítsetek!!!
    Előre is köszi
  • [HUN]FaTaL
    uacnak hívják, control panel->user accounts
  • Agy Halott #8968
    mar megint elfelejtettem egy beallitast, hogy hol is kell!

van ez a "vedelem" mikor peldaul a C: meghajtora akarsz masolni vagy inditasz egy .exe file-t akkor mindig CONTINUE-ra kell kattolni egy felugro ablakban...

na, ezt hol is lehet kikapcsolni?
  • 590227
    Új hir
  • 590227
    OFF,de nem ide tartozik.
  • 590227
    Hát még a csoró amcsiknak a kb:10 000ft-nyi USD-t.
  • mrzoltan
  • mrzoltan
    hmmm,érdekes...
    Ha nem kéne eredeti win hozzá lehet előrendelném... 14k-t megérhet...
  • 590227
    Éljen a warez!
  • 590227
    Az előrendelés tényleg olcsóbb, de az Ultimate verzióra nem érvényes, és Magyarország területéről nem fogadják el.
  • 590227
    Előrendelés
  • mrzoltan
    Az előrendelést nem csak USA-ba lehet?
  • 590227
    Én a nagyon hülye megkérdezném,hogy hogyan lehetne legális W7-et legolcsóbban megvenni,mi az előrendelés lényege.Köszönöm a válaszotokat.
  • GPx8
    #8924 -re valaki?
  • BIZ0906
    Ezt tedd fel és kész is ez a legfrissebb benne van a dx10 is.
  • Petike954
    Alapból win7-n nem a legfrisebb directx van fenn? Vagy le kell tölteni hozzá a DirectX 10-t?
  • Samurai84
    Bocs, nem olvastam el figyelmesen.
  • viral
    Rc 7100-at hivatalos oldalrol letoltheted /meg egy darabig/ az 2010 marc 1.-ig mukodik aztan jon juniusig a 2 oras leallas.Az iden juliusban valo leallasokat a beta verziok fogjak produkalni sztem te azt nezted.
  • Samurai84
    Sziasztok.
    Szeretném kipróbálni a Win7et,de a hivatalos oldalon azt olvastam, hogy júli 2-án lejár és kikapcsolja majd a gépet 2 óránként.
    Van valami olyan próbaverzió ami ezt kikerüli?
  • oKros19
    háháháááháááá.... ennyi kész fölakasztom magam..
    ilyet még nem pipáltam 5 napig szenvedtem mindennel vistával win7-tel és semmi nem ment a vidikari erre.... ma este.. kiporoltam...
    hogy az a jó isten verje meg h ez volt a probléma..
  • bon
    Hibás mükődést produkált a driver, nálam is előfordult már néhányszor Vista-n és Windows 7-en is. Frissítésen (esetleg regebbi driver) kívül más megoldás nincs.
  • Riccardo G
  • Apocalipto
    Érdekes.
  • oKros19
    hallod nekem is ez a " Display driver has stoped working, but successfully recovered" jön be csak nekem 8800-nál. win7 óta de most visszaraktam vistát ott is ugyanez van.. mint valami járvány sehol nem tudnak rá megoldást:/
  • skateout
    Értem.
    THX az infót.
    Akkor el kell nézzem ezt neki.
  • lck
    Nem hinném hogy a kártyának bármi baja lehet tőle.
    ( Egyébként frissített Vistával is csinálja - korábban ez nem volt. )
  • skateout
    Én akkor se teszek vissza XP-t ha a világ összedől :D
    De egy kérdés.
    Ezzel a kisebb hibájával hazavághatja a kártyát???
    Mer ez tesztből van nálam, nem az enyém.
    Szal enyém lenne nem félteném, de hát...
  • viral
    Talalkozott mar valaki olyan build-el amin kikapcsolhato a talcan a betekintes preview funkcio? 7100,7137,7229 ezek kilove ,mert ezeken nem lehet kikapcsolni gpedit.msc -ben van ra lehetoseg csak nem mukodik:-)
  • lck
    Csinálja :(
    A neten ezidáig nem találtam rá megoldást. Pedig kerestem sokat.
    Elvileg az aero kikapcsolása után nem csinálja, de az úgy nekem nem jó. Ezért van fenn most nekem megint XP. Aztán majd a véglegessel újra kipróbálom - bár sok esély szerintem nincs mert eddig talán csak a bétával volt jó, de RC-óta mindegyikkel ez van.
  • skateout
  • skateout
    Az update során ami felkerült az van fent.
    Nekem nincs legújabb az ATI oldalán.
    Megszünt a támogatás.
    Már a LEgacy részt sem találom.
    Francos AMD, de utálom, fujj.
  • Apocalipto
    Az első krédés neked is hogy fenntvan e a legfrisebb videókártya driver?

destroyer91: Nem a legfrisebbet rakja fel. Atiék minden hónapban kiadják a legfrisebb drivert, azt meg szépen fel kell telepítgetni havonta.

Meghajtó tömörítést nem használok.
  • skateout
    Srácok.
    Ez nagyon kemény volt.
    Már nem első eset, de a Win kiírta hogy "Ati Display driver has stoped working, but successfully recovered!"
    Ezt meg mi az annyáért csinálja? (ATI X850XT)
  • destroyer91
    1.Igen a Directx fennvan legfrissebb,egyébként telepitésnél nem a legfrisebb videókártya drivert rakja fel automatikusan?
    2.Ccleaner-t folyton használok de sok helyet nem takarit meg,viszont a rendszer-visszaállitást kikapcsoltam köszi a tippet.Ja és a lapozófájl méretére milyen beállitást ajánlotok?Ugy hallottam az is eszi a helyet ha a c-n vagn bekapcsolva
    3.De nekem csak 1-2 gigára lenne szükségem nem ekkora távlatokban gondolkozom.Az egész winchesterem is csak 160gb-os.egyébként most néztem van oylan h meghajtó tömörités helymegtakaritás végett,ez használható vagy szétbassza a rendszert?