46641
-
#8776 ja sry :D késő van -
Landor #8775 goto pio mode 0 -
Pio #8774 Lol, ez mekkora fail volt :D Későn van, na... :$
-
Landor #8773 write only ;> -
Pio #8772 Mi ez, read-only üzemmód? :) -
#8771 haló -
#8770 A Seven -nek már fejletebb memórikezelője van ezt be is bizonyították tesztekkel. Kipróbáltam egy Atom -os gépen 512 RAM -mal ami ma a minimum és így, van viszont ha sok 4-5 vagy több progi futott a háttérben más nem működött valami simán... -
Pio #8769 Amúgy ha zavar a dolog a felhasználó és a jelszó is "Ku!" idézőjelek nélkül. -
Pio #8768 A wzort lejelszavazták pont azért, mert oda került ki elsőként az infó, hogy mikor jön az RTM (minden más win7 infó is oda szokott elsőként kikerülni) és csináltak is hozzá egy képet amit gondolom a fél internetre belinkelt mindenki ami jól leterhelte a szerverüket.
Amúgy itt az a bizonyos jelszavas kép:
-
EK1TEP #8767 Engem is idegesít benézek azt mindig jelszózik.Azt hittem levédte valaki a topicot mondom az nemlehet :D -
Pio #8766 Írtam már modtopikba, de ha így estefelé nem azonnal reagálnak az azt jelenti, hogy már alszanak, szóval marad a flood... :) -
#8765 jelszót kér. vagy töröltesse valaki, vagy jöjjön egy kis flood/spam, hogy átkerüljön a kov. oldalra :) -
Pio #8764 Akkor mégse ismeri fel pcsuite nélkül ha jól értem. Csak mert nekem nem ismeri fel és érdekelt, hogy másnál mi a helyzet :) 6131-ről van szó amúgy az én esetemben. Amúgy persze ezerszer jobb ez így, hogy nem kell vacak bluetooth drivereket telepítgetni amikből ráadásul a jobbak nem is ingyenesek. -
#8763 Is, meg egyáltalán a nokia pcsuite után pluggoltam a bluetoothot, amit eddig nemszerett, és lazán ment. -
Pio #8762 Mármint nokia pcsuite nélkül is felismeri a telefonodat? -
Pio #8761 Na, win7.buzz.hu-ra kikerült az elvileg végleges menetrend. Kicsit többet kell aludni az RTMig, mint gondoltuk:
Néhány perce került ki a már sokat hallott Wzor honlapra a Windows 7 Release To Manufacturing (gyártásra kész) kiadásának, egyúttal a Windows 7 fejlesztésének utolsó szakaszára szóló menetrendje, mely az alábbiak szerint alakul:
* Június 19-ig a jelöltek (7260,7261,7262, stb.) közül a megfelelő(ek) kiválasztása (megtörtént).
* Június 20 - Július 7 között a kiválasztott build(ek) visszamigrálása a winmain-be (most zajlik).
* Július 10-én a Windows 7 hivatalos leválása a winmain ágról, onnantól kezdve a háttérben megindul a Windows 8 fejlesztése.
* Július 13-án a 7300-as build hivatalos kiadása.
Így tehát pont 3 hét múlva készül el a Windows 7 végleges kódja. -
#8760 Egy pluszpont a W7-nek, eddig nokia pcsuite + bluetooth kombóval végig szívtam (xp-vista), most 2 perc alatt összedobta a dolgot! -
#8759 -
#8758 Jó lassan. -
#8757 Pentium II-n is fut a Windows 7 -
#8756 Nos KMP-ben tudom a hangsáv váltást, de nem volt másik, csak egy, a magyar.
Nos ami meg a többit illeti, én WMP-t akarok használni :D
AC3-ra vki vmi tipp? Mert most szedtem le a legújabbat, de még be sem integrálódik a WMP-be. -
Pio #8755 kmplayerben simán lehet hangsávok között váltani. Még gyorsbillentyű is van rá, asszem ctrl+x. De amúgy jobbklik-->Audio-->Stream selection és ott ki tudod választani.
A wmp pedig én úgy tudom kodekes rásegítés nélkül mindig is ezt csinálta, fel kell tenni valamilyen segédprogramot, igazából nem tudom megmondani, hogy mit, talán haali media splittert. De még egyszerűbb használni helyette VLC-t, KMPlayert vagy MPC-HC-t. -
#8754 Na és ha már Media Player meg minden, akkor lenne egy olyan kérdésem hogy AC3 filter, ami totál mükszik 7-en, létezik?
Mert Vista óta nem tudom megcsinálni azt mint XP-n anno, hogy az AC3 filter menüjében feltoltam a hangerőt ahogy akartam, de Vista nem engedi. Visszaállítja az alapra, és semmi beállításom nem érvényes számára. Szal vmi tipp erre? Seven ugyanigy reagál. -
#8753 #8726
Ez mondjuk engem is érdekelne.
A minap én is egy pont ilyen problémába ütköztem.
Először beugrott hogy tuti két hangsávos, de hát nézem nem lehet váltani a hangsávok között.
Fogtam és KMP ben néztem meg, mert ott csak egyikat használta, (sajnos a magyart). -
BBencze #8752 Ha nagyon sürgős akkor RC, ha nem várd meg az RTM-et. -
PunkZoli #8751 ? -
#8750 már eladták -
#8749 Jah, de hol írtak 2.8-as P4-et? -
#8748 Jah nem:D LOL magot olvastam ram helyett (biztos bon hsze miatt). 4giga ramhoz 64bit kell. -
#8747 32bites is. -
#8746 Alsó kat a te géped is. 2.8as p4 bizony már igen alsó kategória. -
#8745 ja -
#8744 A 32 bites nem, csak a 64 bites verzió használja ki a 4 giga ramot?
-
#8743 bocs. -
#8742 Ja és 32bit-et ajánlanék. -
#8741 1 dolgot ne feledjél, közel se mindegy, hogy milyen 2,8hz. Lehet egy ösrégi sima 1 magos celeron proci is, de egy core quad is. Mondjuk én az 1 magra szavaznék a gép többi alkatrészéből következtetve. -
gregtom6 #8740 Te viccelsz...2,8 Ghz-re alsó kategóriát mondasz??? Amikor 3,3 a mostani hivatalos maximum(na jó, húzva nagyobb)
Én gépem:GeForce 7600 GT(256 mb, Shader model 3.0)2,25 Gb Ram (ddr1-es, szóval drága lenne több ddr1-es, v ddr2-es ramot venni, ddr2-höz új alaplap is kéne)AMD Athlon 3500+(2,2 Ghz)
Konzolon nem igazán játszanék, gépbővítés meg költséges lenne, mert csak sokat vehetnék, nem lehetne apránként...
#8724: nem baj, ha lassú, játék közben ne legyen lassú közepes grafon, nekem 25 fps elég, meg 1280-as felbontás...
win7-re visszatérve, akkor 32 v 64 bit ajánlott? szedjem le mindenképp a 32 bitest? Mert már lent van a 64-es, de ha ugyanúgy menne a gépemen, mint a másik, akkor maradna ez, nem szedném le a másikat. -
#8739 Ja igaz, nekem természetes, azért nem jutott eszembe :) -
#8738 Aham, kössz szépen.
Lementem ami szükséges:) -
#8737 Adatokat előtte nem árt lementeni:D