46641
-
Pio #8656 azt viszont szerintem más oprendszerben se nagyon tudtad hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz. -
#8655 Minden nap tanul az ember. Kösz! -
#8654 Bemásolod a program könyvtárjába. -
#8653 Nem kell elindítani. Fogod és bemásolod a total commander könyvtárába és regisztrált lesz a program. -
#8652 Jó akkor vegyük a total commander regisztrációs .key fájlját.
Azt pl. hogy tudom elindítani Win7 alatt? -
#8651 Akkor azt valószínű nem kell a regadatbázishoz hozzáadni. A total commander regisztrációs fájlja is .key kiterjesztésű de semmi köze a regisztrációs adatbázishoz. -
Landor #8650 sg fórum top10 -
#8649 Win7ben hogyan lehet egy .key fájt hozzáadni az adatbázishoz?
Azt írja ki ha rákattintok, hogy "Nem lehet importálni a következőt: .... A megadott fájl nem beállításjegyzéki parancsfájl. A beállításszerzeksztőben csak bináris beállításfájlokat importálhat." -
vernyuszi #8648 Szerintem aludj rá 1-et...milyen TOP 10 ?
-
vernyuszi #8647 -
BBencze #8646 Benne vagyunk a Top 10-be :D Ki van véve minden effekt amúgy. -
vernyuszi #8645 Beállításoknál vegyél ki mindenféle effectet -
BBencze #8644 Feltettem a codecet ez se segített már f*xom kivan -
vernyuszi #8643 Ó MR Precíz és mindent előre kiszámító , nem tudtam, hogy egy igazi profival van dolgom... -
#8642 Nem. Én utánanéznék van e mindenhez driver mielőtt frissítek. Nem szerencse kérdése. Ha nincs, hát nincs és kész. Hangkártyámhoz se volt vista driver (SB live 5.1). Borzasztó, eladtam és 1500huf ráfizetéssel vettem ezt az audigyt ami most van. -
vernyuszi #8641 Azt hittem, már alpból torz a hang...akkor elbeszéltünk egymás mellett...ill lehet hogy csak én..most olvastam vissza, hogy az elején ezzel kezdted...bocsi -
BBencze #8640 Megnéztem, a BIOSban nincs semmilyen beállítás a hangkártyával kapcsolatban.
vernyuszi: WMP12 amikor filmet jástzok meg mp3 hallgatok akkor recseg, meg játékoknál. Windows alap hangja érdekes módon nem recsegnek,azért megpróbálom a codecet. -
vernyuszi #8639 De ha codec akkor ezt prósza meg :
http://fenopy.com/search/Win7codecs_v110%2Bexe.html?files=1 -
vernyuszi #8638 Codec probléma csak az alkalmazásoknál jelentkezik, pl egy film lejátszása.. Beállításokkal próbálkoztál ?? -
BBencze #8637 Ez a driver amit adtál nem jó mert nem engedi feltenni, megpróbáltam úgy hogy eltávolítottam a hangkarit a device managerböl és úgy tettem fel az új drivert, de még mindig recseg. Codec probléma nem lehet? Hangkari tuti jó XP alatt sikeresen szolgált engem. -
BenceYCE #8636 Nekem van egy tippem!
Az én alaplapom BIOS-ában be tudom állítani, hogy az amúgy HDA képes integrált hangkártyát az újabb HDA, vagy a régebbi AC97-es szabványon kezelje. Természetesen ekkor a hangkártyának nem ugyan az a driver kell. Nézd meg ezt, hogy a BIOS beállításainak megfelelő driver van-e fent és próbáld ki mindkét módban. Tesztet csak reboot után nézz. -
vernyuszi #8635 Miért is ? Nem lehet szerencsés, hogy nem kell küzdenie driver keresésben ? Te is lehetsz szerencsés, hogy nem a 10 éves P3-ra kell uj Oprendszert telepíteni... Csak nézőpont kérdése...Ha nem egy új gép előtt ülnél, akkor te is keresgélnél driver után. És ugyan úgy megprópálnád felküzdeni az Oprendszert a régebbi gépedre is -
#8634 Nem, inkább csak hülyeséget beszélsz. -
vernyuszi #8633 Jól érzem, hogy kötözködsz ?? :)
-
#8632 És? Új OS nem azért van hogy 10 éves p3akra pakold lol. Nem szerencse kérdése. -
vernyuszi #8631 Átírhatod a neved : Szerencsés Blendefüggő-re :)
-
#8630 Jóvan jóvan, szerencse fia vagyok na :) -
vernyuszi #8629 Nálam nem, de nálad lehet...
-
vernyuszi #8628 Attól még szerencsés lehetsz :) Nincs ebben semmi meglepő,amiket vistával adtak ki, nyilván megírták normálisan a benne lévő hardverekre a drivert, na de ez hány %-a a számítógépet használóknak, akik ilyen új géppel rendelkeznek ??
-
#8627 He? Vistaval megy a laptopom. Ez szerencse kérdése? lol:D -
#8626 Ez csak azért van mert újabb. Két éves korában pont ugyanannyi hardvert (gy.k semmit) fog felismerni mint most a Vista. -
vernyuszi #8625 Na ez jóóóóóóóóóó ! Én fikáztam le w 7-et, és én próbálok tanácsokat adni... :) -
#8624 De miért??? :)
Ha Vista-val volt telepítve a notim, akkor azért elég nagy a valószínűsége, hogy 7-tel is döccenőmentesen fog menni.
Szerintem -
BBencze #8623 Próbálj meg firmwaret frissíteni,de ha garis akkor elmegy miatta a gari. -
vernyuszi #8622 Ez csak azért van, mert szerencsés vagy .... -
vernyuszi #8621 Szerintem szarul van megírva a lemez, és olvashatatlan, nekem akkor csinált ilyet -
#8620 Nekem is laptopon szalad a Win7 64, ráadásul jobban felismerte az eszközöket mint a Vista (nem is beszélve az XP-ről) -
vernyuszi #8619 Törölj előtte minden hangkari drivert, amit feltettél, és utána install ezt..nekem mükszik, bár nem olyan a hangkari mind a tiéd, de enyém is Realtec....Egyébként próba cseresznye...
-
namlak1986 #8618 Sziasztok mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami már majdcsak kikészít idegileg. Mégpedig a következő az:
A minap feltettem a Win 7-et és úgy adódott hogy egy DVD lemezt tettem be a meghajtóba, mégpedig egy: LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10-ról meghajtóról van szó.És a probléma itt jön: felpörög a lemez, majd SEMMI:S....nem kezeli a lemezt. Nem nyitja meg az automatikus indítás ablakot és ha a Sajátgépben nézem meg, akkor az meg lefagy. Ja és a HDD led folyamatosan világít. A problémát csak úgy tudom elhárítani ha kijelentkezem, majdpedig vissza vagy restartolom a gépet!
Szóval ötleteket kérek, hogy mitől lehet??!! -
BBencze #8617 Letöltöm bár nem hiszem hogy segítene mivel nekem nem ac97es hangkarim van, és hogy tudd délelőtt leszedtem a legfrissebb (jún.5.) Drivert ami Win7es és csak rosszabbodott a helyzet még jobban recseget mint alap Win7es driverrel. De azért kösz a segítséget