46641
  • tommygear
    én nem bízok benne, ESS-ben van minden így semmi gond, sok jót nem hallottam a win tűzfalról
  • bon
    Miért lol? Vista-t is tűzfal nélkül használtam és semmi se jött be rajta. Most meg már, hogy routerem is van így még nagyobb a biztonság.
  • tommygear
    eset smart security-t javaslom, abban van tűzfal, antivírus meg spyware védelem, nekem bevált
  • tommygear
    LOL
  • attila46
    de azt kellenek konfigolni ,nem??vagy jó ahogy van??
  • bon
    Felesleges, jó a beépített.
  • Rage47
    szerintem nem kell tüzfal (jó a win-é), én csak antivirust szoktam felrakni.
  • attila46
    Skacok!!Valaki segitsen legyen szives !!Tűzfalat szeretnék felrakni!!Mit rakjak fel??
  • Pio
    szerk.: A "ne" nem kell oda.
  • Pio
    szerk.: és persze ha megteheted töltsd le a hivatalos verziót a microsoft honlapjáról és advdre való kiírást ne egyszer írható lemezre végezd leglassabb fokozaton.
  • Pio
    Ne csak formázd az adott partíciót, hanem bootolj be a win7 dvdről, TÖRÖLD a partíciót és utána csinálj belőle egy partíciót és azt formázd.
    Bár nem igazán érdemled meg ezek után a segítséget, de ez szinte biztos, hogy megoldja a bajt...
    Fizettél azért, hogy itt kérdezz vagy mire fel várod el, hogy mindenki Neked segítsen?
  • globalsidius
    vagyis 3.2.2 van fent és az már kompatibilis igen.
  • globalsidius
    elvileg a 3.2 az kompatibilis a Vistával, szóval igen.
  • reaper4
    ha nem vagy megelégedve az itteni tudással, akkor nem jössz ide ennyi. nagyon sok embernek lett itt segítve, szal ne gyere itt ezzel a dumával.
  • tommygear
    ha már nemtudod mibe köss bele akkor inkább húzzál már innen mert nagyon nevetséges vagy
  • Kezdő19
    Hát erre a kérdésre büszke lehetsz
  • LoDMaSt
    vistával kompatibilis progit tettél a gépre?
  • LoDMaSt
    te elég buta egy ember lehetsz...
  • Kezdő19
    Úgyse kapsz választ
  • reaper4
  • globalsidius
    hello! azt szeretném kérdezni, hogy akinek Samsung mobilja van azt tudja-e használni a Samsung Pc Studiot? mert én miután felrakom a Connecton Manager hiánya miatt nem ismeri fel a telefont...Xp-n minden simán ment. remélem tudtok segíteni köszi!
  • devilzero
    köszi
  • bon
    Na végre, hogy leesett. Ha nem válaszolunk akkor az azt jelenti, hogy nem tudjuk a választ és nem azt, hogy nem akarunk segíteni.
  • Kezdő19
    Szerintem nemtudjátok miért van ez a hiba!!! Ti is csak használók vagytok!!! Na mindegy! Köszi a SEMMIT!!
  • bon
    x86 a 32bit x64 a 64bit
  • devilzero
    Van 2 problémám és egyből kihall a topic:(
  • Kezdő19
    A hibámra valami öttlet????
  • Kezdő19
    5 gépre raktam fel, mindegyiknél ment a scandisk
  • devilzero
    Illetve soha nemtudtam külömbséget tenni e kettő között, meg nem is tudom hogy mit jelentenek ezek a verziók: x64 x86
    Az egyik 32 a másik 64 bites? Vagy egyik AMD másik Intel?
    Ha valaki megmagyarázná illetve az előbbi jelenségemre tudna válaszolni megköszönném!
    Hali!
  • Apocalipto
    Scandisk win 7 telepítésnél nem szokta ellenőrizni a lemezt... o_O
  • Kezdő19
    Szóval nekem senki sem tud segíteni???

"Próbáltam a windows 7-et notén virtual PC-vel, minden ok, aztán telepíteném format C.... fájlok kibontása másolása után, újraindul ahogy kell, scandisk ellenőrzi a lemezt, és utána nem megy tovább
    próbáltam a 7100-as 7127-es verziót is, de mind a kettő nyomja ua. hibaüzenetet

Windows could not finish configuring the system. To attempt to resume configuration, restart the computer

Ha tudtok segítsetek!!!
    Előre is köszi"
  • devilzero
    Hali!
    Nekem egy Genius 1000 hangfalam van és kihúztam a hangszóró áthelyezése miatt a mélynyomóból az 1ik hangszórót, mikor visszadugtam azóta nem működik az a hangszóró (CENTER), pedig az egyik legfontosabb hangszóró, ugyanis MSN hívás alatt csak az megy illetve a FILMEK-ben, játékokban (kocsizúgás, fegyverlövés) nem hallatszik, már mindent próbáltam, de csak max HALKAn szól, mi lehet a baj nem tudja valaki?

Illetve akinek új Build-ja van fent vett észre valami különbséget?
  • [HUN]FaTaL
    Nem tud Intel VT-t :(
  • 590227
    Elővásárlás eredeti WINDOWS-al szeptemberben.A Vistáról Windows 7-re történő frissítési akció pénteken kezdődik és október 22-ig tart. A Microsoft számításai szerint ezzel a keresletélénkítő lépéssel 200-ról 300 millió dollárra emeli a Windows eladásaiból származó forgalmát. A már megvásárolt, Vistával futó számítógépek Windows 7 Home Editionre történő váltása 120 dollárba (24 ezer forint) kerül majd, ez 10 dollárral olcsóbb az ennek megfelelő Vista csomagnál. Az upgrade költsége független attól, hogy Vistáról vagy Windows XP-ről történik-e a frissítés.
  • grafl
    szia
    CPU típusa DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz (12.5 x 200)
    ez van a gépemben.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tud VT-t a procid, nem tudsz 64 bites OS-t virtualizálni.

holecseko: csak a 2009. július 1 után vásárolt Vistát.
  • holecsko10
    Hali az igaz hogy akinek eredeti Vista kulcsa van az majd be cserélheti akciós keretekben Vistáját Windows 7 re? Egy ismerősömtől hallottam.
  • grafl
    megint Én.
    szoval. a rendszerem windows7-x64_virtualbox-x64_re
    telepiteném az ubuntu-ultimate-edition-2.2-x64.A nyelv
    választása után ezt irja ki." this kernel requires an x86-64
    CPU,but only detected an i686 CPU. Unable to boot - please use
    a kernel appropriate for your CPU.
    Az előző válaszokat is nagyon köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    Intel VT vagy az AMD megfelelője kell neki.
  • Agy Halott #8977
    koszonom. ujrainditas szukseges, mert teljesen lehuztam a csuszkat vagyis kikapcsoltam, de ugyanugy nem enged a C:\ meghajtora masolni, csak rendszergazdakent.