46641
  • vernyuszi
    Ezt próbáld meg :http://rghost.ru/240277
  • BBencze
    32bitest természeten, 2GB RAMhoz 64bit tök felesleges szerintem.
  • vernyuszi
    Most látom csak ez egy laptop...
    bátor vagy :) 64bites W7-et raktál fel v 32-est ?
  • BBencze
    Realtek High Definition Audio ALC660
  • vernyuszi
    Milyen hangkarid van ?
  • vernyuszi
    Nekem a 2 GB is kevés, ha valami egyéb alkalmazást is indítok
  • BBencze
    Már nagyon ki vagyok készülve, felerőszakoltam a Vistás Driver CD tartalmát is a Win 7-re mégse jó. Nagyon idegesít hogy nem tudok egy filmet végignézni, mp3at hallgatni vagy esetleg játszani mert recseg a hang Pls valaki segítsen
  • vernyuszi
    Nekem hálistennek csak másodlagosnak van bent, tudom nélkülözni, de szerintem sem fognak írni neki uj drivert :(
  • 590227
    Köszönöm válaszod,sajnos szerintem végleg felejtős lessz,pedig a legútolsó digitál kártyám van.
  • BBencze
    Még mindig nincs megoldás a recsegő hangokra? Mióta feltettem a legújabb drivert azóta még jobban csinálja :S XP alatt semmi gondom se volt a hangkarival. Ja és a Device Managerben van egy Unimodem Half-Duplex Audio Device a Realtek HD Audi hangkártyám mellet, ez micsoda? XP alatt ez se volt.
  • Pio
    Azért nem érdemes 64eset tenni, mert annak nagyobb az alapjáratú memóriafogyasztás úgy 100-150 megával és 1 gigánál az azért elég sokat jelent. Illetve a 64 bites alkalmazásoknak is alapjáraton nagyobb a memóriafogyasztása, mert a címzések több helyet igényelnek, bár ez nem jelentős különbség.
  • passatgt
    most 32-es van fent, hibátlanul megy, csak láttam, hogy 64-es a procim, szóval megkérdzetem:)
  • werkfilm
    XPXPXPXPXPXPXP
    esetleg win7 starter :D de nem jó ötlet.
  • Pio
    harmindkettest mindenképp
  • passatgt
    Üdv!

64bit-es procim van, viszont ramom csak 1 gb.
    32-es vagy 64-es verziót tegyem fel?
  • Pio
    Boccs, hogy élek, ígérem még egyszer nem fordul majd elő. Kivéve persze, ha a reinkarnáció fanoknak van igaza...
    De amíg élek szeretném úgy élni az életem, ahogy nekem tetszik. Ha például nem szeretnék windowst újrarakni rtm megjelenés előtt és az addig hátralevő idő egy töredékét szeretném informálódásra szánni, akkor így is fogok tenni függetlenül mások bölcs tanácsaitól... :$
  • werkfilm
    egyszerűbb lenne 20 perc alatt felrakni és megnézni mint olvasgatni róla mindenféle emberek egyéni problémáit.
  • Piedon
    Alapból volt hozzá 64bites meghajtóprogram, csak egy fórumon olvastam, hogy azzal valami hibát jelzett és erre volt megoldás a másik meghajtóprogram.
  • Pio
    Hmm, még 1 64 bites para... Amióta elkezdtem körüljárni ezt a témát egyre többe futok bele... :(
  • Piedon
    Mindjárt jobb. Közben más fórumon én is megtaláltam, hogy RMClock-kal érdemes kipróbálni, csak azt nem tudtam, hogy van-e hozzá 64bites meghajtóprogi. Aztán az egyik fórumon találtam arra is megoldást, hogy mivel kell használni.
    Köszönöm a segítséget!
  • lck
    Esetleg próbáld meg beállítani ezzel : RMClock
    Igaz 7 alatt én nem használtam de Vista alatt működött.
  • Piedon
    Igen, máshol is ezt olvastam, de nálam mindig teljes sebességen megy a proci. Amúgy egy Gigabyte GA-K8NF9 alaplap (Nforce4-es), lehet, hogy ez már "régi" a windowsnak?
  • Rage47
    nem kell felrakni sztem. magától állítja a proci sebességét, szal alapból benne van a c&q funkció.
  • Piedon
    Üdv!
    Az AMD prociknál Win7 alatt, hogy kell bekapcsolni a cool&quiet funkciót?
    Biosban nincs ilyen beállítás, a windowsban meg balanced-re van állítva a teljesítmény profil, mégis normál órajelen megy a proci.
  • vernyuszi
  • vernyuszi
    Senki nem írja, hogy ujraindulái problémái vannak...eszerint csak nekem ?? :( Na akkor megpróbálok majd egy ujratelepítést...hátha..
    A legroszabb, hogy semmi hibaüzi, csak ujrainduások..
  • vernyuszi
    Szia!
    Már írtam, hogy SB Live 5.1 felejtős egyenlőre...ugyan drivert fel lehet küzdeni, de nem mükszik rendesen...csak nagyon torz hanggal
  • Landor
    hagyd, ez egy idiota
    az egyetlen érve az volt a win7el a vistával semben, hogy neki a 64bites xp-vel voltak kompatiblitási porblémái
  • Laci82
    Hát igen azért ez még most nem tökéletes.
    Zabálja a ramot meg a vinyót,játékra sem igazán ajánlott még.
    Azért remélem októbere kijavíjják,addigra lesz új gépem is
  • [HUN]FaTaL
    "engem nem érdekel más véleménye, így a tiéd sem..."

Akkor minek fórumozol?:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem szarabb, de még RC könyörgöm. Ne ajánljunk már RC-t végleges használatra. Jobb LESZ mint a Vista, majd, ha kijön az RTM.
  • setuh
    ertem az fasza akkor annyit meg tudok varni.
  • tommygear
    semmi köze a bejelentésnek hozzá októberben jön amúgy akkortól veheted meg... de a fejlesztőknek készült változatot letöltheted egy héten belül azaz a véglegest
  • setuh
    mer mikorra van bejelentve a megjelenes?en meg ugy udom h nyar vegen jon...
  • tommygear
    igen
  • setuh
    par nap?:O
  • msstz
    alapból ezt kellett volna válaszolnod, nem pedig visszakérdezned. most már persze mindegy.
  • werkfilm
    egyiket se, várj pár napot a véglegesre.
  • setuh
    es meik buildet erdemes feltenni?
  • setuh
    az uj verziokban jobban futnak mar a jatekok mint a regiekben?