46641
-
#8696 Nem recovery partíció, oda rakja a rendszerfájlokat (autoexec bat stb.), ha megfigyelitek a c-n nincs is semmi csak a pagefile.sys. Kit zavar az a 100 megás partíció? -
#8695 OFF
ebben a pillanatban fejeztem be a Terminátor maratonomat (ami a Cameron maraton egy része :D), erre bejövök ide és az alant lévő kép, fogalom és ez a hsz fogad. kezdek félni -
Pio #8694 OFF
Elnézést, de ezen most hatalmasat röhögtem. Bár így leírva tuti nem lesz vicces, de azért megpróbálom... Miután ezt a postot elküldtem nyomtam egy F5-öt egy bizonyos csúnyagonoszrossz illegális letöltésekkel teli oldalon és egyetlen új letöltenivaló került ki, aminek a neve: "Microsoft_Robotics_Developer_Studio_2008_R2_Standard_x86-CRBS"
Szóval ennyi, igazam volt, eljött az Új Kor hajnala :) -
Pio #8693 OFF
Banyek, ezek már önmaguktól hoznak döntéseket, eldönti, hogy mikor akar létrehozni új partíciót, nincs mese, itt a technológiai szingularitás, üdvözöljétek új barátotokat:
-
#8692 szenilis vagy, ott is másolni kellett:D -
vernyuszi #8691 Bár ezt az XP is így csinálta, csak neki elég 8 MB :)
-
vernyuszi #8690 Valszínüleg a format miatt van...gondolom. Erre a kis szutyokra írja magát nehogy önmagát is leformatálja -
Pio #8689 Igen, általában ez szokott elhangzani mindenhol, hogy "bootoláshoz kell" "installhoz kell" "helyreállításhoz kell". De akkor miért nem csinálja meg minden esetben? Például én is formatcével kezdtem az installt, de a partíció, amit formatáltam már létezett és nekem nem is csinált 100 megás csonkot. Szóval valami furcsaság azért van ennek az egésznek a létezésében. Reméljük az RTMben már nem lesz benne. Bár gondot tényleg nem jelent igazából... -
Pio #8688 Valami recovery vacak, azt, hogy miért kell senki nem tudja megindokolni. Akkor jön elő általában, ha "szűz", frissen formázott, partícionált vinyóra telepíted. Kijátszási lehetőség: XP vagy Vista telepítőről bootolva végezd el a partícionálást és utána telepítsd a hetet. De ha nem zavar ne törődj vele, bajt nem okoz. -
#8687 yoksi
köszi a helpet -
BBencze #8686 Ott tárolja a rendszer azokat a fáljlokat amire szüksége van a bootolásnál meg a telepítésnél. -
Pio #8685 Szerintem addig is feltehetsz 7-et, legalább szokod. Azon a pár napon úgyse múlik semmi és a 7-tel is megy a legtöbb embernek minden többé-kevésbé faszán. Ha meg valamivel gond van, akkor felteszed az XP-t. Vesztettél 1-2 órát és nyertél némi tapasztalatot. -
vernyuszi #8684 Arra irta fel az indítófilokat, ne törődj vele -
#8683 szóval röviden tömören:amíg nem lessz RTM addig Xp,majd ha lessz akkor az?! -
#8682 Kérdésem lenne feltettem a win7 et és csináltam 1 particiot. És tette mellé egy 100 megás kis valamit még. Az mire jó? -
Pio #8681 Épp erről írtam a 8674-ben, hogy bár xp>7 és 32bit>64bit ha szigorúan játékokat vizsgálunk, de mindkettő olyan minimális különbség, hogy egy olyan teljesítményű géppel nincs semmi jelentőssége. Aztán mire már elavult lesz a géped már régóta futni fog a win7 és ha lehetséges lesz akkor jobban "rá fogják írni" a játékokat ami akár teljesítménynövekedéshez is vezethet. -
#8680 gondolom akkora kül. nincs... -
Pio #8679 Ha tényleg a játékteljesítmény mindenek felett akkor egyáltalán nem biztos, hogy az RTMet megéri majd feltenned. Pláne, hogy a rossz nyelvek szerint a public beta óta ponthogy csökkent a 7 játékteljesítménye. Na persze lehet, hogy ezt majd kompenzálják az RTM elkészülte után várható új driverek, bár kötve hiszem. -
#8678 áhh
addig lehet Xp-lessz -
#8677 4870 VApor-X -
#8676 na rtm is talán lesz akkorra -
#8675 és addig nézem a gépet?:d
szerdán vagy csütörtökön jön meg:D -
Pio #8674 Elég sok teszt kimutatja, hogy ha kifejezetten játékra kell a gép (és nem halsz bele a DX10 hiányába), akkor tetszik vagy nem, de továbbra is az xp a nyerő.
Továbbra is kifejezetten játékokat figyelembe véve pedig az elmúlt 2 napban folytatott kutatásaim alapján több FPS-t tudsz elérni 32 bites oprendszerrel, mint 64essel függetlenül attól, hogy emiatt esetleg buksz 1 gigaramot.
De azt hangsúlyoznám ezek minimális (2-3%nyi) fpskülönbségek és egy ilyen bivaly gépnél (videókártyát még megadhattad volna mert ha valami 2 gigaramot felélő dualchannel szörnyetegről van szó, akkor már a 64 bit felé billen a mérleg a játékoknál is) pláne nem lenne nagy jelentősségük szerintem és akkor már tényleg érdemes a korszerűbbel próbálkozni.
röviden, tömören: annak ellenére, hogy szigorúan csakis és kizárólag játékokban levő teljesítmény szempontjából a 32 bites xp a nyerő én inkább valami korszerűbbet javasolnék. -
vernyuszi #8673 Na ennyit arról, hogy jó sokan vannak :) Most határozotabb lettél ? :) -
vernyuszi #8672 Én 2 partició w7 64 próbálkozni folyamatosan....XP 64 játszani...Én az "öreget" még nem írnám le -
#8671 Mivel a Windows 7 még nincs kész így 64bit-es Vista Home Premium. -
#8670 majd ha kijött az rtm win7 pár napon belül akkor azt most má ne szenvedj az rc-vel
indoklás: mert ez neked jó -
BBencze #8669 Win 7 64bit azért mert Vista szar XP meg régi. (Ja és azért 64 bit mert 4GB memod van) -
#8668 na most jó sokan vannak akkor mégegyszer tralán utoljára feltesze ma kérdésem:
Új gépre,játszani melyik oprendszert ajánljátok?
Xp,Vista,Win7?
phenomII 810,4Gb DDr3 ram
minden embertől kérnék indoklást is:d -
#8667 figyelmen kívül hagyja az egészet a rendszer, csupán ennyi :D -
BBencze #8666 mért mi baj van vele? -
#8665 van már működőképes ffdshow? -
BBencze #8664 Nem ti rendesek vagytok, hogy megpróbáltok segíteni. Amúgy 7260as buildnál van újabb? -
Pio #8663 ...netán a komornyik? Vagy a bejárónő? ;-) -
Pio #8662 És szerinted melyikünk az a mocsok, akinek ugyan ilyen gondja van de direkt nem segít? :) -
#8661 Ugyan már, csak elméleti síkon volt a kérdés... -
BBencze #8660 Én amúgy azt nem hiszem el, hogy csak nekem van ilyen recsegős hang problémám. -
vernyuszi #8659 warezkedünk ? :) -
#8658 Én úgy emlékszem, hogy ugyanezeket a fájlokat Vistán csak elindítottam, leokéztam és így működött a dolog. Persze lehet szenilis vagyok már. -
Pio #8657 szerk.: nehogy kötekedésnek vedd, csak segítek feljebb tornázni a topikot a top10ben :D