46641
-
#8736 XP telepítővel törlöd a particiókat és újra létrehozól de csak 1-et. -
#8735 Értem, akkor maradok az xp-nél, csak most akarom újra rakni a gépet és gondoltam akkor felrakom ezt.
Kössz reaper a fáradozást azért neked is :):)
Esetleg abban tudtok segíteni hogyan tudom a winyómat egyesíteni.. 2 részre van most osztva de inkább jobbnak látom ha egybe van a 80 gb:) de szét szedni könnyű volt, visszafelé már kevésbé:D:) -
#8734 vagy megveszed. upsz ezt el is felejtettem :) -
#8733 jelenleg ingyenesen a microsoft oldaláról le lehet tölteni a cuccot (ahol kapsz kódot)(meg persze torrentről is). vagy vársz amíg megjelenik 1 végső verzió és azt szeded le. vmelyik torrent oldalról.. -
#8732 Én nem váltanék, a legfőbb indok a winyó mérete, kb a felét kellene c: meghajtónák alárendelni. De a ram-se sok (mondjuk netezésre és irodai munkára elég), feltételezem a proci se egy core 2 vagy hasonló hanem egy réegebbi Celeron. -
#8731 Értem, a napokra terveztem még +1gb ramot, akkor előrébb hozom a dolgot..:D Esetleg let tudom tölteni valahonnan vagy csak bolt :/ ? -
#8730 a kérdés jó :) mivel nincs tapasztalatom, h hasonló géppel hogyan megy, így inkább nem mondok semmit :) én kíváncsiságból felraknám és megtapasztalnám, de ne várj túl sokat, mert a géped sajna inkább alsó kategóriás... -
#8729 gép: 1gb ram, 2.8 ghz proci, 80gb winyó
ezen menne?
Akkor ajánlatos váltani rá? -
#8728 #8720 azért nem árt ha 1 közepes géped van alá :) és sokkal jobb ,mint az xp. szvsz a vista is sokkal jobb. -
#8727 Hali. Érdeklődnék, hogy jó ez a op.rendszer? Most xp van fent és erre szeretném cserélni, megéri? Bocs ha hülye kérdés.. nem ismerem a rendszert!! ( Esetleg le tudom tölteni valahonnan, meg milyen gép kell hozzá..ahogy visszaolvastam azért kérdezem ) köszi!! bocs ha lámaság^^ -
rgaby #8726 Hali all.
a windows 7 médialejátszójában hogy tudom átállítani a dual hangos videókat (angol,magyar), úgy hogy csak a magyar hangot halljam. Előre is köszi a segítséget
-
#8725 hmm. 987mb ramot használ nálam. haver 64 bitje 1100mb ot. nálam megy +ba hozzá képest még a tűzfal is szal tényleg többet eszik. lol
fatal: a srácnak kb 2gb ramja van szal nem kell kihasználnia a +1gb-ot.. lol -
#8724 ha játszol akkor 2g rammal az újabb alkotások bezárása vagy alttab picit lassú lesz, hosszú távon perceket majd órákat vesz el az életedből, ha a windows 8ig nem váltasz vagy fejlesztesz gépet :) -
Pio #8723 2,25 gigaramja van a srácnak, aki kérdezte... -
#8722 Ez aztán az érv.
"mert több ramot eszik" jah vagy 100 megával és cserébe kihasználja a +1giga ramodat :D lol -
Landor #8721 "mert több ramot eszik"
lol -
#8720 én elsődlegesnek használom a 7-et ráadásul 1 régebbi verziót (aláírás) és megy minden faszán. 64-bitest meg nem ajánlom, mert több ramot eszik, de sebességbeli különbség szvsz nem számottevő (havernál az van fent (4gb+vga ramja van) -
gregtom6 #8719 Üdv. Most a win7 64 bitest feltenném, de csak 2,25 Gb Ramom van, akkor ugyanúgy fog menni minden, mint 32 biten, v inkább szedjem le a 32 bitest?
Mert a 64-est szedtem le először.
És úgy hallottam, win7-et nem ajánlják elsődleges oprendszernek, ez igaz?
És a frissítésekkel a magyar nyelv beállítható lesz a win7-en? -
PunkZoli #8718 valaki okos mondja meg legyen kedves, hogy melyik win7es verziót érdemes leszedni, telepíteni most? vagy várós még a jövő heti rm? vagy mi? hallottam ilyet is valahol...
meg az mindegy nekem, hogy angol v magyar, de az is igaz, hogy nyelvi fájlokat szed le az angol, és választható a magyar is már? -
#8717 http://support.microsoft.com/kb/933168 -
nagyi87 #8716 valaki az enyémre??:$ -
#8715 Nem birok semmit se telepíteni mert az explorer.exe megvan halva és nem megy a sajátgép se meg semmi. Saját driverét próbálja magától feltenni, de azzal se jó. Vagy lehet hogy pont attól hal meg?:O -
namlak1986 #8714 Hali mindenkinek!
Tegnap este egy problémával fordultam felétek.
Belinkelem újra, mert nem jó semelyik megoldás amely érkezett!
"Sziasztok mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami már majdcsak kikészít idegileg. Mégpedig a következő az:
A minap feltettem a Win 7-et és úgy adódott hogy egy DVD lemezt tettem be a meghajtóba, mégpedig egy: LG HL-DT-ST DVDRAM GH20NS10-ról meghajtóról van szó.És a probléma itt jön: felpörög a lemez, majd SEMMI:S....nem kezeli a lemezt. Nem nyitja meg az automatikus indítás ablakot és ha a Sajátgépben nézem meg, akkor az meg lefagy. Ja és a HDD led folyamatosan világít. A problémát csak úgy tudom elhárítani ha kijelentkezem, majdpedig vissza vagy restartolom a gépet!
Szóval ötleteket kérek, hogy mitől lehet??!! "
Két válasz is érkezett a megoldáshoz, de egyik sem jó!
1. Nem írtam rosszul a lemezt, mert akkor többet is úgy kellett volna. Amúgy meg XP olvassa de a 7-es nem.
2. Nem találtam új Firmware-t a DVD olvasómhoz! -
#8713 Na de várj csak.
És mi van ha nem telepítesz drivert?
Hagyod hogy a saját driverével játszon.
Próbáltad már így? -
josi #8712 Csökkentet módban bejön?
Ha igen akkor próbáld ott feltelepíteni a ati drivert, előbb persze a net frameworkot. -
nagyi87 #8711 vagy megoldhatoe h a hetett letörölni és a vistára visszamennni, mert megvan windows.old mappába! -
#8710 Engem is nagyon idegesít. Sajnos többet nem tudok írni a problémáról, hogy tudjatok segíteni. Már 2 féle verziót próbáltam és ugyanezt csinálta. Rendesen feltelepült elindult, tölti be a desktopot elsötétül a képernyő kék halállal újraindul és valamit a display driverről ír. Ezután betölt de Win98-as skin és nem megy az explorer.exe se meg vezérlőpult se mert valami hibára hivatkozik. Szóval nembirok drivert se telepíteni. Remélem a végleges verzióval menni fog mert amúgy nagyon tetszik. -
nagyi87 #8709 sziasztok!! lenne egy problémám, nem tetszik a windows 7 és le szeretném törölni, de nem megy!hogy tudom beirni akárhova is h format C :D és leformatálom az egészet, z lenne a legjobb, mert most a vista is fent még van!
köszi -
#8708 Eszem megáll, hogy ilyen lehetséges, hogy egy sokkal újabb videókártyával ez megeshet, mármint hogy kékhalál. Nekem az ősrégi Sapphire Radeon 9600 PRO-m és a mostani X850XT-mmel semmi gond nincs.
Fel nem tudom fogni, hogy ilyen hogy lehetséges.
Bár ez az én tudatlanságom.
Sorry am, semmi tippem sincs. -
#8707 Valaki? -
Landor #8706 aha
oks -
#8705 aha
oks -
#8704 aha
oks -
#8703 állítólag pénteken szavaztak a 7260 7261 7262 buildekről, de mindet elutasították, és most van egy újabb, idő kell még. -
#8702 De az október 22 biztosnak tekinthető. Az RTM megjelenési dátuma meg csak találgatás egyenlőre. -
#8701 Azt csak a Microsoft tudja biztosra. -
#8700 akkor mikor is lessz végleges Win7? -
#8699 Sapphire Radeon HD2600 Pro videókártyám van és nem hajlandó menni a W7. A videókártyára hivatkozik, kékhalállal újraindul és utána semmi se működik. -
gyajjj #8698 miért van az hogy töltök le pl utorrentel pár perc és kékhalál fogad? már raktam lan drivert régit újat is. amúgy minden működik csak ez az egy problémám van. Build 7127-et használok de más buildoknál is van ez -
#8697 1.valaki linkelne nkeme piratebayről egy jó verziót?
2.ha megjelnik az RTM akkor format és utána újra telepítés?