46641
-
High end PC #9096 aha, na, megném, remélem sikerül :) -
High end PC #9095 vagy a scandisk-re gondolsz? :D -
#9094 de azzal is megtudod csinállni am ha fennvan -
#9093 vagyis jobbgomb a sajátgépre, majd kezelés és ott lemezkezelés -
High end PC #9092 vagyis inditsam el a Particion Magic-et? -
High end PC #9091 ok, de vmi megoldás kellene gyorsan. -
#9090 lemezkezelőben formázd újra, particionálatlan területnek vette valszeg -
Apocalipto #9089 Lehet nem kellett volna félbeszakítani...lol? -
High end PC #9088 a Vista már nem látja a Win7 particióm... elkezdtem formázni, félbeszakitotam, aztán eltűnt, és most kétségbe vagyok esve... :(( -
High end PC #9087 de eltűnt az egész partició, nincs mire kattintani!!! -
#9086 getdataback ha az adatok kellenek róla (de azok a formázással egyébként is elvesztek volna)
Ha nem kell adat akkor csak jobb klikk a vinyón és formázás, gyorsformatot bepipálod és kész, 1 perc alatt végez. -
High end PC #9085 nekem nagyobb a bajom, hogy tudom visszahozni az eltűnt partíciómat? :((( -
Zénó13 #9084 Helló!
Feltettem a W7 RC-t, minden jó, viszont sehogy nem megy a net. Nem tudok vele mit kezdeni. Sima kábelnetem van, találtam is valami ilyet a hálózati beállításoknál viszont mindenképp jelszót kér, ami nekm nics. XP-n minden OK.
Ez a hibaüzi: -
#9083 Na megtaláltam, viszont ott az írja a DVD rom-ra hogy No media -
High end PC #9082 Segítsetek, nagy bajban vagyok
eltűnt a Win 7 particiom, Vista alól akartam megformázni, majd megszakitottam a formázást, mert nem haladt, aztán eltűnt a particióm :(((((( -
Dobronski #9081 sarokban* xD -
Dobronski #9080 Hi!
A jobb alsó sarok 7100-at ír,de frissített és úgy is.Vagy nekem kell manuálisan?Ha igen honnan?
Előre táj
-
#9079 vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelés. -
Samurai84 #9078 Már megvan. Stimm.
-
#9077 Hol van a lemezkezelő?
Most rámentem az eszközkezelőben a Scan for hardware chagnes-re és most felismerte, viszont csak a disk driversbe tette be, DVD/CD rom továbbra sincs. érdekes -
#9076 állítsd át magyar billentyűzetre -
Samurai84 #9075 Sajnos eyt a nyelvi dolgot hiába aszkurálom nem segít. A rókát megoldottam. -
#9074 jah nem
kép
vmiért a disk drivers helyére tette be a DVD romot és ami alatta van DVD/CD az meg a Virtual Dub -
#9073 De a lemezkezelőben nézd meg. -
#9072 Eszközkezelőben látja, az eszköz megfelelően működik szokásos szöveg. -
Kezdő19 #9071 Nézd meg a lemezkezelésben milyen betűjel van, módosítsd hátha segít. Illetve ezközkezelőben nézd meg ott látja-e. Talán ezzel kezd. -
#9070 Az mitől lehet, h felraktam ma a 7137es buildot és nem pörögnek fel a lemezek? Illetve felpörögni felpörögnek, scak nem jeleníti meg őket. A sajátgépben nem jeleníti meg a DVD rom-ot -
Apocalipto #9069 Shift+alt?
FF-ben: Könyvjelzők > könyvjelzők kezelése > importálás és mentés rész. -
Samurai84 #9068 Felraktam! Zsír nagyon eddig. Apró problem: az y és a z felcserélődött, ayt hol tudom átállítani?
Elmentettem a kedvenc lapjaimat dvdre, de nem tudom visszarakni őket(Firefoxba akarom), ezt hogyan?
Amúgy pöccre indul, eddig hibátlanul ment minden. Most mindent ilyen ingyenmegoldásokkal használok és tökjó (Openoffice, VLCplayer, tűzróka, mennydörgésmadár).
-
High end PC #9067 Köszönöm a segítséget! -
#9066 Itt a leírás: link -
#9065 Csak hogy nem akarok frissitést, több idő mint a tiszta Install.
De azér kössz. Am kész az írás, és eddig jónak tűnik, kezdem a telepítést. -
Apocalipto #9064 Itt tudod letölteni az RC változatot -
High end PC #9063 Köszi a választ.
Beavatnátok lépésről-lépsre hogyan tudok betáról RC-re frissíteni?
Illetve hogy honnan melyik verziót ajánlott hozzá leszedni.
köszönöm! -
Apocalipto #9062 Ha bemountolod daemon tools-ba, simán fel tudod telepíteni anélkül hogy kiírtad volna. Legalábbis frissítésnél ez működött, én mindig úgy csináltam. -
#9061 Nesze nekem Windows használat :D
Most írok ki egy ISO fájlt DVD-re ami az egyik újabb Build.
Windows-al se írtam még Windows-t DVD-re.
Ha működni fog a telepítés során akkor igen csak elégedett leszek vele, mert most nincs fent Nero, mást meg nem akarok telepíteni, nincs kedvem, gondoltam kipróbálom erre jó lesz-e ami van alapból.
Szorítsatok :D -
#9060 Lehet frissíteni trükközéssel, de a tiszta telepítés javaslott (mint mindig) -
#9059 Ha kap betűjelet akkor megjavul, a lapozófájl meg nem zavarhatja. -
Apocalipto #9058 Kis trükközéssel lehet frissíteni az RC-re, de a M$ az új teelpítést javasolja.
Bon: Megnéztük telepítőben, és amelyik partíciót nem látja azt systemnek jelöli meg, holott azon még Windows sosem volt. Ha adunk neki betűjelet, megjavul? Egyébként a régi Xpnek a lapozófájlja azon volt. Ez lehet probléma? -
High end PC #9057 Gyerekek, 2 nap múlva lejár a betám, mit csináljak???
Rá tudom tenni az RC-ét, vagy felejtős??
Köszi
Üdv