46641
-
#9136 sokat érthetsz hozzá te is :D -
Dobronski #9135 64 bites egy fosch azt mondják. -
#9134 na szted? -
#9133 aha
és melyik verziót?
nekem 64 bites kell
akkor az a x86 vagy x64? -
#9132 aha
és melyik verziót? -
#9131 szedjél le egy normális isot és írd ki képfájlként -
#9130 igen rendszerindítót is próbáltam de az egyik file nagyobb mint 2GB- és aztmondja hogy próbáljam UDf-ben mert az isot nem lehet így.UDF-ben próbáltam és nemjó -
#9129 bemountolod és dvd-ről dvd-re írást választassz, ennél egyszerűbb nincs, forrás fájl a virtuális meghajtó cél meg az író és haló -
#9128 Nem szívesen értek egyet "zöldhályogosokkal",de .iso kiírására annál jobb progi nincs.Amúgy meg tudsz fájlokból .iso-t csinálni... -
#9127 Szerintem jobban járnál ha ImgBurn-el írnád ki, egyszerűbb és jobb mint nero-val. -
Dobronski #9126 Iso fájlt kell kiírni mert az egy képfájl. -
#9125 Na tisztázzuk. Tehát nem iso-t írsz ki, hanem csak sima fájlokat?
Fogod pl a Nero-t, és boot lemezt írsz vele. Most fejből nem tudom így van-e írva, de valami ilyesmit keress a bal oszlopban, az Új lemez írása ablakban. Utána berakod a fájlokat és kiírod. -
#9124 Bootolni akarok
most kiírtam UDf-ben de úgy nem bootol róla -
#9123 De ha Boot-tolni akarsz róla,nem biztos ,hogy menni fog... -
590227 #9122 Lehet,hogy hülyeséget mondok,de ugyanúgy,mint az XP-n dvd iró progival. -
#9121 #9103???????? -
Pio #9120 Ha szoktál billentyűzetet is használni nem csak egeret, akkor szerintem érdemes megszokni a win+D billentyűkombót, eléggé kézre áll és nem kell lehuzigálni az egeret a tálcára. -
PeToth #9119 Basszus tényleg ott van, csak semmi jel nincs rajta azért nem vettem észre. Köszönöm szépen. -
590227 #9118 Nekem sem volt net,rossz drivert tett fel a W7,MANUÁLISAN a gyártó honlapján levő drivert feltéve jó lett,utána W7 frissités megint rossz drivert tett fel 3 óra kellett a rendbetételhez(tűzfal funkciók). -
#9117 Lehet, én régóta router-t használok, ott tudom, hogy foglalt, csak hirtelen most ez ugrott be. -
josi #9116 Nálam a "asztal megjelenítése" gomb, tálcán az óra mellet van. -
#9115 0.1?:D Az általában a modem IP címe, vagy 100.1, de DHCP-n kéne IPt osszon. Indítsd újra a modemet. -
#9114 Próbáld megadni egy IP-t, pl
192.168.0.1
255.255.255.0
Nem valószínű, hogy segít, de nem találkoztam még kábelnettel sem. -
Zénó13 #9113 Hello
Az én problémámra (#9084) senki nem tud megoldást? Még mindig nincs netem és csak ezért nem akarok megint XP-t!
Légyszi segítsetek! K ö s z i -
Dobronski #9112 Sok változás történt 7100 és 7231 között? -
PeToth #9111 Sziasztok!
Felmerült egy kis probléma újratelepítés után (7260 RTM): wifit használok egy usb-s smc vevővel ami rendesen megtalálja a hálózatot, de nem tudom neki beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon. Ha bepipálom az automatikus csatlakozást akkor nem csatlakozik egyáltalán. Ha nem pipálom be akkor minden indításnál be kell írnom a hálózat nevét és úgy csatlakozik.
Egy másik kérdés: hogyan tudnám letenni a tálcára az "asztal megjelenítése" gombot? Egy korábbi verzióval sikerült, de most sehogy sem találom. -
#9110 És akkor mivan? Nyomd tovább. -
#9109 Nálam is Daemon Tools megy. Azt hiszem én is kompatibilitási módban telepítettem, de az is lehet, hogy még rendszergazdaként is. Lényeg az, hogy tökéletesen műxik. Azt a szöveget, amit folyamatosan kiír sz@rd le. Pipáld ki h többet ne jelenítse meg és kész.
(Ja és fasza a vidikarid ) -
High end PC #9108 Sikerült megoldani, már nem aktuális :) -
#9107 Hihi, nekem is ez volt a tervem, mármint, hogy full legális Win7 rendszert csinálok, de sajnos nem sikerült :D
Túl sok alkalmazást használok ahhoz, hogy 100% legális rendszerem legyen.
Amúgy nem sok hiányzik, csak pár cuccot nem tudtam helyettesíteni free verziókkal. :) -
#9106 Feltettem a daemon tools legújabb változatát, ennek ellenére megint a szokásos szöveg: nem komptaibilis vele, betettem Vista SP2 módba és indításkor ugyanúgy előjön a hibaüzenet -
High end PC #9105 Ez vicces. Felnyomtam a Win7 RC-ét, de hang az nincs (betánál telepités után egyből volt)
Feltettem a legfrisebb drivert, de még most sincs. Hihetetlen. Találkozott már valaki hasonlóval?
Kössz -
#9104 nálunk áramszünet volt eccer mikor partíciót csináltam. utána fél napot szenvedtem vele de végülis visszahoztam mindent. annyi a lényeg, hogy vmilyen táblákat vissza kell állítani. asszem paragon partition managaer-el csináltam, de nem biztos. de lehet hogy gparted live-al csináltam, rég volt:S -
#9103 elmondja valaki hoyg hogy tudom kiírni az olyan fájlokat amik nem iso hanem olyan fileok amiknek a DVD-n kéne lennie? -
#9102 Lehet, csak szerintem szar. :D -
#9101 Control Panel->Administrative Tools->Computer Management->Disk Storage->Disk management -
#9100 ha letöltöm a sima RC-t akkor azt tudom frissíteni a legújab built-re? -
Dobronski #9099 vagy csak* fáradt vagyok... -
Dobronski #9098 Új buildet nem lehet "update"-elni,csak újrarakni az egész oprendszert? -
High end PC #9097 aha, asszem megvan, 100 GB név nélküli particiom van valahol a lemezkezelő szerint, azt most megformázom, hátha viszont látom azt a particiót :D