46641
  • tommygear
    sokat érthetsz hozzá te is :D
  • Dobronski
    64 bites egy fosch azt mondják.
  • tommygear
    na szted?
  • Firerock
    aha
    és melyik verziót?
    nekem 64 bites kell
    akkor az a x86 vagy x64?
  • Firerock
    aha
    és melyik verziót?
  • [HUN]FaTaL
    szedjél le egy normális isot és írd ki képfájlként
  • Firerock
    igen rendszerindítót is próbáltam de az egyik file nagyobb mint 2GB- és aztmondja hogy próbáljam UDf-ben mert az isot nem lehet így.UDF-ben próbáltam és nemjó
  • tommygear
    bemountolod és dvd-ről dvd-re írást választassz, ennél egyszerűbb nincs, forrás fájl a virtuális meghajtó cél meg az író és haló
  • mrzoltan
    Nem szívesen értek egyet "zöldhályogosokkal",de .iso kiírására annál jobb progi nincs.Amúgy meg tudsz fájlokból .iso-t csinálni...
  • JSbyMSI8800
    Szerintem jobban járnál ha ImgBurn-el írnád ki, egyszerűbb és jobb mint nero-val.
  • Dobronski
    Iso fájlt kell kiírni mert az egy képfájl.
  • Evin
    Na tisztázzuk. Tehát nem iso-t írsz ki, hanem csak sima fájlokat?
    Fogod pl a Nero-t, és boot lemezt írsz vele. Most fejből nem tudom így van-e írva, de valami ilyesmit keress a bal oszlopban, az Új lemez írása ablakban. Utána berakod a fájlokat és kiírod.
  • Firerock
    Bootolni akarok
    most kiírtam UDf-ben de úgy nem bootol róla
  • mrzoltan
    De ha Boot-tolni akarsz róla,nem biztos ,hogy menni fog...
  • 590227
    Lehet,hogy hülyeséget mondok,de ugyanúgy,mint az XP-n dvd iró progival.
  • Firerock
    #9103????????
  • Pio
    Ha szoktál billentyűzetet is használni nem csak egeret, akkor szerintem érdemes megszokni a win+D billentyűkombót, eléggé kézre áll és nem kell lehuzigálni az egeret a tálcára.
  • PeToth
    Basszus tényleg ott van, csak semmi jel nincs rajta azért nem vettem észre. Köszönöm szépen.
  • 590227
    Nekem sem volt net,rossz drivert tett fel a W7,MANUÁLISAN a gyártó honlapján levő drivert feltéve jó lett,utána W7 frissités megint rossz drivert tett fel 3 óra kellett a rendbetételhez(tűzfal funkciók).
  • Evin
    Lehet, én régóta router-t használok, ott tudom, hogy foglalt, csak hirtelen most ez ugrott be.
  • josi
    Nálam a "asztal megjelenítése" gomb, tálcán az óra mellet van.
  • [HUN]FaTaL
    0.1?:D Az általában a modem IP címe, vagy 100.1, de DHCP-n kéne IPt osszon. Indítsd újra a modemet.
  • Evin
    Próbáld megadni egy IP-t, pl
    192.168.0.1
    255.255.255.0
    Nem valószínű, hogy segít, de nem találkoztam még kábelnettel sem.
  • Zénó13
    Hello
    Az én problémámra (#9084) senki nem tud megoldást? Még mindig nincs netem és csak ezért nem akarok megint XP-t!

Légyszi segítsetek! K ö s z i
  • Dobronski
    Sok változás történt 7100 és 7231 között?
  • PeToth
    Sziasztok!
    Felmerült egy kis probléma újratelepítés után (7260 RTM): wifit használok egy usb-s smc vevővel ami rendesen megtalálja a hálózatot, de nem tudom neki beállítani, hogy automatikusan csatlakozzon. Ha bepipálom az automatikus csatlakozást akkor nem csatlakozik egyáltalán. Ha nem pipálom be akkor minden indításnál be kell írnom a hálózat nevét és úgy csatlakozik.
    Egy másik kérdés: hogyan tudnám letenni a tálcára az "asztal megjelenítése" gombot? Egy korábbi verzióval sikerült, de most sehogy sem találom.
  • [HUN]FaTaL
    És akkor mivan? Nyomd tovább.
  • czky
    Nálam is Daemon Tools megy. Azt hiszem én is kompatibilitási módban telepítettem, de az is lehet, hogy még rendszergazdaként is. Lényeg az, hogy tökéletesen műxik. Azt a szöveget, amit folyamatosan kiír sz@rd le. Pipáld ki h többet ne jelenítse meg és kész.
    (Ja és fasza a vidikarid )
  • High end PC #9108
    Sikerült megoldani, már nem aktuális :)
  • Blasta
    Hihi, nekem is ez volt a tervem, mármint, hogy full legális Win7 rendszert csinálok, de sajnos nem sikerült :D
    Túl sok alkalmazást használok ahhoz, hogy 100% legális rendszerem legyen.
    Amúgy nem sok hiányzik, csak pár cuccot nem tudtam helyettesíteni free verziókkal. :)
  • CroftManor
    Feltettem a daemon tools legújabb változatát, ennek ellenére megint a szokásos szöveg: nem komptaibilis vele, betettem Vista SP2 módba és indításkor ugyanúgy előjön a hibaüzenet
  • High end PC #9105
    Ez vicces. Felnyomtam a Win7 RC-ét, de hang az nincs (betánál telepités után egyből volt)
    Feltettem a legfrisebb drivert, de még most sincs. Hihetetlen. Találkozott már valaki hasonlóval?
    Kössz
  • Rage47
    nálunk áramszünet volt eccer mikor partíciót csináltam. utána fél napot szenvedtem vele de végülis visszahoztam mindent. annyi a lényeg, hogy vmilyen táblákat vissza kell állítani. asszem paragon partition managaer-el csináltam, de nem biztos. de lehet hogy gparted live-al csináltam, rég volt:S
  • Firerock
    elmondja valaki hoyg hogy tudom kiírni az olyan fájlokat amik nem iso hanem olyan fileok amiknek a DVD-n kéne lennie?
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, csak szerintem szar. :D
  • [HUN]FaTaL
    Control Panel->Administrative Tools->Computer Management->Disk Storage->Disk management
  • Firerock
    ha letöltöm a sima RC-t akkor azt tudom frissíteni a legújab built-re?
  • Dobronski
    vagy csak* fáradt vagyok...
  • Dobronski
    Új buildet nem lehet "update"-elni,csak újrarakni az egész oprendszert?
  • High end PC #9097
    aha, asszem megvan, 100 GB név nélküli particiom van valahol a lemezkezelő szerint, azt most megformázom, hátha viszont látom azt a particiót :D