46641
  • bon
    Frissíteni kell legalább a 7100-as RC-re.
  • bon
    Adjál betűjét a meghajtónak a Lemezkezelőben.
  • passatgt
    azt írja, 2 nap múlva lejár a beta-m, a 7000-es build van fent

csak újratelepíteni lehet, vagy van esetleg másik kulcs, amivel megy tovább?:)
  • [HUN]FaTaL
    És Audigy LS-re is felmegy az X-Fi driver. :) Linket erről plz :D
  • Apocalipto
    Olyan hogy lehet hogy egyik gépre feltelepülvén az egyik partíciót nem látja a win7? 500as vinyó, az egyik 250est látja, de a másikat nem. ??? Help. Előtte XPn jó volt, és a setupban is mutatta. IDE-s amúgy.
  • PeToth
    Köszönöm a segítséget, bár nem sokat értettem belőle... :D
    (a lényeget azért igen)
  • BIZ0906
    a htm-et nevezd át .iso-ra total commanderben és jónak kell lennie ha nem akkor valami rosszat szedett.
  • Samurai84
    Hali. Leszedtem a microsoft oldaláról a win 7et de csak egy 2,4Gigás index.htm jött le? Ezzel mit csináljak?
  • Kezdő19
    Néztem a winyót Pqmagic-al, és a c után ??? van. Partíció törlés, új létrehozás, minden jó, telepítés után ismét ott van. Néha van benne ?!? ilyen is :(
  • Kezdő19
    Csak kiakartam próbálni milyen, és ezért raktam virtualPC-re, mert most Vistat használok, és elég jól megy, nem akartam formázni. Teszteltem kicsit virtuálon, és elég jónak tünik, de sajnos élesben már nem ment. Valószínű IGAZATOK volt, mert kaptam válaszban esetleg HDD hiba. Úgynéz ki valóban az lesz, és a Vista nem annyira érzékeny. fizetés után vinyó csere, és kiderül megoldódott-e.
  • Inquisitor
    Mert ugye ugyan az a csóri chip van rajta, de X-Fi driverrel "többet tud".
    Mióta van Realtek HD Audio chipekhez X-Fi driver, már semmin se lehet csodálkozni ;)
  • Inquisitor
    Ha nem vagyok indiszkrét, akkor miért virtuális PC-re akarod feltenni mindenáron csóri W7-et? Mert menni megy rajta, csak ugye sokkal bonyolultabb is, meg lasabb is.
  • [HUN]FaTaL
    Minek ráhackelni az x-fi drivert? Van hozzá driver.

#9043: Te a directx verziót nézted.
  • Apocalipto
    Nekem is DX 10es a kártyám, de a Win meg DX 11et ír o_O
  • HUmanHunter
    ez tuti fake, az SG n senki nem kér bocsánatot semmiért
  • Inquisitor
    AC97 "hangkártyákat" már a Vista is csak sztereoban kezelte le szerintem. Nem mellékesen az a 97 egy évszámot jelöl, kb. akkor találták ki ezt a jó kis szabványt :)
    Amúgy ez a gyártó hülyesége, nekem ezzel egyidős lapomra HD realteket tett a gyártója. Venni kell egy jól árasított használt Audigy SE-t, és szépen ráhackelni az X-Fi drivert ;)
  • [HUN]FaTaL
    Mert külön a 10.1et sehol nem mutatja a win.
  • CroftManor
    Ha a 4890 Toxic kártya DX 10.1es, akkor a vezérlőpultban, ahol a pontszámot írja ki, ott mért Dx10et ír rá?
  • [HUN]FaTaL
    Released to manufacturing->Gyártásra kész verzió. Ezt fogod csomagolva a boltokban látni, az OEMek és a technet/msdn előfizetők előbb megkapják.
  • [HUN]FaTaL
    Teljesen jó a beépített.
  • Apocalipto
    Released to Manufacturing > Gyártásra kijelölt változat. Lényegében a végleges változat, ezt fogod már megvenni a boltokban.
  • Kezdő19
    Szia!

Mi az az RTM? Ha szabad kérdezni?
  • mrzoltan
    LOL ilyet ritka látni...

Amúgy RTM-el mi ujs?
  • Kezdő19
    Sziasztok!

Bocsi a bunkó stílusért. Mindenkitől elnézést...
  • HUmanHunter
    jo' megmondtad neki
  • Blasta
    Kalap fos a géped és még az ide irogatóknak hányod a szemére, hogy nem segítettek érdemben?
    Baszki, fogd meg szépen a notit és húzz be egy szervízbe vele, aztán fizesd a szervízkötséget szépen, az ilyeneknek ennyi jár.
    Amúgy tuti szar a HDD-d vagy az azt vezérlő cucc, pl. alaplap.
    Gihihi, viszlát!
  • PeToth
    Helló!

Lenne egy kérdésem: A gépemben egy ASUS a8n5x típusú alaplap van amin realtek ac 97 hangkártya van. A problémám az, hogy sehogy sem sikerül surroundban megszólaltatni semmit. A realtek oldaláról letöltöttem a legújabb vista/7 drivert amivel annyit el tudtam érni, hogy teszteléskor megszólal az összes hangszóró, de zene vagy film lejátszásánál sima sztereoban szól a cucc.
    Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
  • sith7
    Hogyan kell az Utorrent gadget - et beállítani, hogy működjön is ?
    Nekem sehogy se sikerül...
  • [HUN]FaTaL
    Scandisk semmit nem ellenőriz, utoljára winme-ben volt. Chkdsk van NT óta (NT, 2k, XP, Vista, Se7en). Én vinyóhibára tippelnék.
  • Firerock
    köszönöm szépen srácok
  • Pio
    Nekem be van lőve a vegyes.txt-be, mert állandóan kérdezi valaki :D
  • Pio
    32-Bit:
    6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
    TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
    GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
    4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
    QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

64-Bit:
    7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
    RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
    482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
    JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
    D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
  • bon
    Na akkor keresd meg itt a topic-ban, nem rég volt belinkelve az összes.
  • Firerock
    Lécci valaki küldjön pm-ben egy Cd-kulcsot,gyorsan kéne
  • bon
    Jobb gomb személyre szabás/asztal ikonok módosítása
  • jamekka
    Sziasztok!A lomtárt el lehet valahogy tüntetni?A start részben nem tudtam...THX
  • Pio
    7 éve nem használok semmilyen tűzfalat (vindózosat se) és eddig átvészeltem a dolgot. Na persze ha fix IPm lenne másképp állnék hozzá.
    Na, lehet jönni hekkerek...
  • tommygear
    olvastam 1-2 tesztet ami nem ezt igazolta
  • Pio
    De a májkroszoft csinálta háno! Ja az oprendszert is, hupsz... :)
  • bon
    Pedig Vista óta már elég jónak számít.